Novice Chat Forum Tehnični podatki Članki Oglaševanje Avto klub BMW Slovenija Kontakt GE39 RSS feed
Glavna stran BMWslo Glavna stran BMWslo
Pojdi nazaj   BMWslo > BMW avtomobili > BMW tuning in styling ter ostale predelave
Registracija Pravilnik Pomoč Seznam uporabnikov Interesne skupine Koledar Išči Današnja sporočila Označi vse kot prebrano
Odgovori   BMWslo > BMW avtomobili > BMW tuning in styling ter ostale predelave

Orodja teme Prikaz
zeciry
BMWslo.comoholik
Sporočila: 257
Kraj: Velenje
Avto: E34,E36
zeciry je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 29.9.2006, 23:12     Naslov: Hupa E46   #1  
Cao,a je bla že kakšna tema o vgraditvi hupe(močne),recimo kamijonske,v bmw-ja.mene zanima kako se da vgradit kamijonsko hupo v e46,pa tako res glasno,a nuca to kompresor za zrak(air horn)ali pa ta kam.hupa dela na štrom.a pozna kdo koga v sloveniji ki bi to montiral...?
rad bi mel veste tist zvok hupe,kot naprimer šleper ko zahupa da se vmakneš,to bi bil štos,hkrati bi pa naprimer obdržal bmw-hupo,pač bi vezal na posebej stikalo toto kamijonsko.
hvala

zeciry ni aktiven  
Odgovori s citatom
damdam
BMW fanatik
Sporočila: 617
Kraj: prlekija
Avto: BMW 330 dA titansilber
Starost: 31
damdam je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 30.9.2006, 10:00     Naslov:   #2  
še boljaša bi bila tista od lokomotive -se te bo slišalo 10 kilometrov
damdam ni aktiven  
Odgovori s citatom
slatki
BMWslo.comoholik

Sporočila: 325
Kraj: Kranj
slatki je nevtralno ocenjen oz. še nima ocen
  Staro Objavljeno: 30.9.2006, 10:43     Naslov:   #3  
u sg je mel nekdo to na motorju, celo 2
slatki ni aktiven  
Odgovori s citatom
imprezoo
BMW fanatik
Sporočila: 1.853
Kraj: Kamnik
Avto: M sportpaket II
Starost: 23
imprezoo izstopa iz množiceimprezoo izstopa iz množiceimprezoo izstopa iz množice
Pošlji MSN sporočilo uporabniku imprezoo
  Staro Objavljeno: 2.10.2006, 11:27     Naslov:   #4  
imprezoo ni aktiven  
Odgovori s citatom
jacky
Začetnik

Sporočila: 30
Kraj: ptuj
jacky je nevtralno ocenjen oz. še nima ocen
  Staro Objavljeno: 25.9.2009, 10:27     Naslov:   #5  
Živjo...mene pa zanima naslednje...v e46 imam hupo ampak je zelo tiha...v avto jo komaj da kaj slišim če imam musiko na tiho (ne glasno). no v glavnem 2x sem že imel problem ko sm prehiteval pri 200 da me drugi niso opazli in samo zavijejo na levi pas al pa kot dosti krat se mi že zgodilo da se folk vozi po levi strani 180km/h (audi,...) in misli da ni hitrejšega avtomobila od njihovega in jz jim trobim pa me sploh ne slišijo v avto!! no zadnjič pa sem vzel mojo hupo dol in videl da ima samo eno fanfaro in zato je po moje tud tako tiha. zato sem probal od e36 hupo katera je od moje dosti bolj glasna ampak ko priklopim na mojega je enako tiho kot moja original. zato vzamem eno hupo od enga drugega avta ki ima dve fanfari in priklopim direkt na akumulator...me skor vrglo kok je bla glasna...ampak seveda potem jo priklopim na moje kable in fanfara spet zanič...nič kaj glasna. zato pa me zanima če ima kdo kakšen predlog kaj bi naredil da bi lahko priklopil to dvojno fanfaro na mojga da ne bi bila tak tiha....verjetno ima nek vmesni regulator al kaj da ne spusti tolk toka do fanfare da ni potem tk glasna kot direkt na akumulator. pa seveda ne bi rad noter dajal kakšnih kompresorjev pa podobno ker mi ni...ampak samo navadne fanfare da bi menjal in bi bil zvok močnejši...kajti itk je že tiha potem pa še v notr blatniku dobro zadelana in se res slabo sliši navzven....za vsak komentar bi bil hvaležen....tnx!
jacky ni aktiven  
Odgovori s citatom
N0wak
BMW fanatik
Član AK BMW Slovenija
Sporočila: 2.919
Kraj: Ljubljana
Avto: E36 31(R)6i & 31(V)8ti
Starost: 26
N0wak is just really niceN0wak is just really niceN0wak is just really niceN0wak is just really niceN0wak is just really nice
Pošlji MSN sporočilo uporabniku N0wak
  Staro Objavljeno: 29.9.2009, 20:19     Naslov:   #6  
hupo zveži preko releja. original napeljava naj vklopi rele, le ta pa hupo. rele pa priklopiš direkt na akumolator. pa ne pozabi na varovalko.
N0wak
BMW fanatik
Član AK BMW Slovenija
Sporočila: 2.919
Kraj: Ljubljana
Avto: E36 31(R)6i & 31(V)8ti
Starost: 26
N0wak is just really niceN0wak is just really niceN0wak is just really niceN0wak is just really niceN0wak is just really nice
Pošlji MSN sporočilo uporabniku N0wak
  Staro Objavljeno: 29.9.2009, 20:36     Naslov:   #7  
Citat:
zeciry je napisal: Poglejte sporočilo
Cao,a je bla že kakšna tema o vgraditvi hupe(močne),recimo kamijonske,v bmw-ja.mene zanima kako se da vgradit kamijonsko hupo v e46,pa tako res glasno,a nuca to kompresor za zrak(air horn)ali pa ta kam.hupa dela na štrom.a pozna kdo koga v sloveniji ki bi to montiral...?
rad bi mel veste tist zvok hupe,kot naprimer šleper ko zahupa da se vmakneš,to bi bil štos,hkrati bi pa naprimer obdržal bmw-hupo,pač bi vezal na posebej stikalo toto kamijonsko.
hvala

http://www.truckblog.com/tv/train_horn_installation
Odgovori   BMWslo > BMW avtomobili > BMW tuning in styling ter ostale predelave

Orodja teme
Prikaz

Pravila objavljanja
Ne smete objavljati novih tem
Ne smete objavljati odgovorov
Ne smete pripenjati datotek
Ne smete urejati svojih sporočil

BB koda je na voljo
Smeški na voljo
[IMG] koda na voljo
HTML koda ni na voljo

Hitro izbiranje

Vsi časi so GMT +1. Ura je 10:49.

Forum poganja vBulletin® verzija 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.