Novice Chat Forum Tehnični podatki Članki Oglaševanje Avto klub BMW Slovenija Kontakt GE39 Twitter Facebook RSS feed
Glavna stran BMWslo Glavna stran BMWslo
Pojdi nazaj   BMWslo > BMW avtomobili > Serija X
Registracija Pravilnik Pomoč Seznam uporabnikov Interesne skupine Koledar Išči Današnja sporočila Označi vse kot prebrano
Odgovori   BMWslo > BMW avtomobili > Serija X

Orodja teme Prikaz
PGREGOR
Začetnik

Sporočila: 4
Kraj: Lesce
Avto: bmw x5
Starost: 37
PGREGOR je nevtralno ocenjen oz. še nima ocen
  Staro Objavljeno: 6.1.2009, 10:10     Naslov:   #41  
No hvala za odgovore. Tudi jaz toliko težav z takšnim avtom nisem pričakoval. Upam, da bodo vse bolezni minile v garancijskem roku, bom pa vseeno na generalnega zastopnika napisal eno pisemce, da vidim kaj mislijo. Namreč, ko sem avto kupil so me po enem mesecu klicali iz neke agencije, ki je preverjala moje zadovoljstvo z nakupom BMW-ja in tedaj sem bil dejansko precej zadovoljen in sem jih hvalil. Upam, da jih bom lahko hvalil tudi po tem, ko bodo uspešno in korektno razrešili vse probleme ter napake, ki se kažejo. Teh se namreč bojim, glede na očitno nezaneslivost (upam in verjamem, da imam jaz smolo in to splošno), da bo potem delovalo kolkor toliko brezhibno.
PGREGOR ni aktiven  
Odgovori s citatom
nikz
BMWslo.comoholik
Sporočila: 287
Kraj: Murska sobota
Avto: X-5 3.0d E70, 320dtA E91
Starost: 36
nikz je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 6.1.2009, 15:02     Naslov:   #42  
malce sem včeraj razmislil in sem se spomnil, da je imel kolega tudi težave z E60, ker se mu je razlila voda v prtljažniku, avto je nagajal crkoval, se resetiral vse kar omenjaš ti, po zamenjavi računalnika ki je v E60 nekje v prtljažniku pa je delalo vse ok.
Glede na to da praviš da imaš v zadnjih lučeh vodo, je mogoče dotok vode vzrok za tvoje težave, lahko da kakšno tesnilo ne tesni ali pa manjka kak čepek, posledično lahko zalije računalnik....jaz bi avto dal pregledat...
poročaj ker me zanima...
LP
Nik

Nazadnje urejal nikz, dne 6.1.2009 ob 15:03.
nikz ni aktiven  
Odgovori s citatom
mateus
BMW fanatik
Sporočila: 590
Kraj: LJ
Avto: E34 kao 520i
Starost: 31
mateus je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 6.1.2009, 15:18     Naslov:   #43  
Zgleda, da so avti "stare šole" še vedno zakon.
mateus ni aktiven  
Odgovori s citatom
V_power
Licence To Sell
Sporočila: 956
Kraj: Ljubljana
Avto: www.zankoc.si
V_power uživa vsesplošen ugledV_power uživa vsesplošen ugledV_power uživa vsesplošen ugledV_power uživa vsesplošen ugled
  Staro Objavljeno: 6.1.2009, 20:33     Naslov:   #44  
Citat:
mateus je napisal: Poglejte sporočilo
Zgleda, da so avti "stare šole" še vedno zakon.
to pa zato ker nimajo toliko elektronike.

pa tudi ne vem zakaj se nekaterim zdi nemogoče, da se lahko bmw pokvari oz. njegove komponente.

tako kot nekateri hondaši ne priznajo da imajo avto na servisu ampak govorijo da delajo na avtomobilu Tuning

nevem kje točno sem bral, da nekateri direktorji, ko se pokvari njihov predrag avtomobil, na servisu zahtevajo nadomestno vozilo točno v isti barvi kot je njihov pokvarjen avtomobil, da zaposleni ali pa sosedi ne opazijo da se je njihov avtomobil slučajno pokvaril.
V_power ni aktiven  
Odgovori s citatom
Pero
Licence To Sell
Član AK BMW Slovenija
Sporočila: 13.072
Kraj: Kranj
Avto: E30 323i, Kia, Citröen
Starost: 40
Pero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond repute
Pošlji MSN sporočilo uporabniku Pero
  Staro Objavljeno: 7.1.2009, 15:16     Naslov:   #45  
Ja in to potem še mislijo, da recimo če vem , da ima moj sosed srebrno sedemko, pa da če pride dam z srebrnim mondeotom, pa pač ne bom opazil, ker sem preglup, da bi ločil sedemko od mondea.
Tazga direktorja sem tudi jaz poznal, ki je imel vse ostale za bumbarje sam on je bil oh in sploh.
oracle
BMW fanatik

Sporočila: 10.283
Avto: 530dA, X1 Xdrive 2.0dA
Starost: 23
oracle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud of
Pošlji MSN sporočilo uporabniku oracle Pošlji Skype™ sporočilo uporabniku oracle
  Staro Objavljeno: 7.1.2009, 15:23     Naslov:   #46  
Citat:
pero je napisal: Poglejte sporočilo
Ja in to potem še mislijo, da recimo če vem , da ima moj sosed srebrno sedemko, pa da če pride dam z srebrnim mondeotom, pa pač ne bom opazil, ker sem preglup, da bi ločil sedemko od mondea.
Tazga direktorja sem tudi jaz poznal, ki je imel vse ostale za bumbarje sam on je bil oh in sploh.
zato pa vozijo audija, da če se mu osmica pokvari in mu dajo 4ko, nihče ne opazi razlike
oracle ni aktiven  
Odgovori s citatom
Pero
Licence To Sell
Član AK BMW Slovenija
Sporočila: 13.072
Kraj: Kranj
Avto: E30 323i, Kia, Citröen
Starost: 40
Pero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond reputePero has a reputation beyond repute
Pošlji MSN sporočilo uporabniku Pero
  Staro Objavljeno: 7.1.2009, 15:33     Naslov:   #47  
jup, prevroče oprana osemka
Obulix
BMW ljubitelj

Sporočila: 196
Kraj: Slo/Nemciji
Avto: Bmw E90
Starost: 32
Obulix pridobiva na ugleduObulix pridobiva na ugledu
Pošlji AIM sporočilo uporabniku Obulix
  Staro Objavljeno: 7.1.2009, 15:40     Naslov:   #48  
To bi rad preveril kaj je bilo delan z avtom. Skoraj ne morem vrjet da si imel toliko problemov. Dej mi na PS posli zadnjih seden stevilk sasije .
Lp Rudi
Obulix ni aktiven  
Odgovori s citatom
leonT
BMW fanatik

Sporočila: 724
leonT pridobiva na ugleduleonT pridobiva na ugledu
  Staro Objavljeno: 7.1.2009, 18:32     Naslov:   #49  
Sej mondeo je isti k... kot sedmica. 10% slabši avto za 1/3 cene sedmice.
leonT ni aktiven  
Odgovori s citatom
Obulix
BMW ljubitelj

Sporočila: 196
Kraj: Slo/Nemciji
Avto: Bmw E90
Starost: 32
Obulix pridobiva na ugleduObulix pridobiva na ugledu
Pošlji AIM sporočilo uporabniku Obulix
  Staro Objavljeno: 8.1.2009, 00:52     Naslov:   #50  
Saj pol si pa mondeota kup. Mislm kar nekaj !!!
Obulix ni aktiven  
Odgovori s citatom
Odgovori   BMWslo > BMW avtomobili > Serija X

Orodja teme
Prikaz

Pravila objavljanja
Ne smete objavljati novih tem
Ne smete objavljati odgovorov
Ne smete pripenjati datotek
Ne smete urejati svojih sporočil

BB koda je na voljo
Smeški na voljo
[IMG] koda na voljo
HTML koda ni na voljo

Hitro izbiranje

Vsi časi so GMT +2. Ura je 07:30.

Forum poganja vBulletin® verzija 3.8.5
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.