Novice Chat Forum Tehnični podatki Članki Oglaševanje Avto klub BMW Slovenija Kontakt GE39 Twitter Facebook RSS feed
Glavna stran BMWslo Glavna stran BMWslo
Pojdi nazaj   BMWslo > Splošne razprave > Splošne razprave
Registracija Pravilnik Pomoč Seznam uporabnikov Interesne skupine Koledar Išči Današnja sporočila Označi vse kot prebrano
Odgovori   BMWslo > Splošne razprave > Splošne razprave

Orodja teme Prikaz
ukio
Začetnik

Sporočila: 28
Kraj: celje
Avto: 320d touring, 2004
Starost: 33
ukio je nevtralno ocenjen oz. še nima ocen
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 07:40     Naslov: OMV sprint diesel   #1  
A že ima kdo kakšne izkušnje z tole novo zadevo? Se je OMV-jev diesel dvignil na Agip kvaliteto, ali je vse marketingški nateg? Tale finta z čistilom za motor in šobe se mi zdi O.K. Koliko je kaj na tem?

Če le lahko, tankam na Agip-u, bi mi pa zelo pasalo najdit še kje dobro nafto, ker je Agipa pač premalo.
ukio ni aktiven  
Odgovori s citatom
Bimmer
BMW fanatik
Sporočila: 1.212
Kraj: Bled
Avto: E60, E46, E87
Starost: 26
Bimmer je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 09:37     Naslov:   #2  
Jaz sem z OMVjem zadovoljen. Nimam nobenih težav. Sem pa prejšnji teden tankal sprint diesel in mi je poraba padla za 0,1 l/100km. Mogoče zaradi dolge relacije, mogoče je pa res kaj na tem...
Andy04
BMW fanatik
Član AK BMW Slovenija
Sporočila: 5.350
Kraj: 04
Avto: avtomatik
Starost: 31
Andy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond reputeAndy04 has a reputation beyond repute
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 11:08     Naslov:   #3  
Živjo!
Prejšnji teden prvič tankal sprint diesel, pa prej vedno na OMV ali Agip. O kakšnih izkušnjah s ta novim dizlom je po mojem še prezgodaj govort.
Kar se pa tiče marketinškega nategovanja, je pa moje mnenje: pri tej konkureci, ki je danes na trgu si po mojem podjetja ne upajo več ne vem kva nategovat (so pa tud izjeme, tko kot povsod), k dobr vedo, da ne bodo dolgo oz. da se nategovanje na dolgi rok ne izplača.
Bomo vidl. Jest se bom pustil (upam da pozitivno) presenetit.
LP A.

Nazadnje urejal Andy04, dne 13.5.2008 ob 11:09.
Andy04 je aktiven  
Odgovori s citatom
Davidf1
BMW Račna Team
Sporočila: 10.093
Kraj: Grosuplje
Avto: 320i M54, Honda X8R-S
Starost: 26
Davidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond reputeDavidf1 has a reputation beyond repute
Pošlji MSN sporočilo uporabniku Davidf1
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 11:13     Naslov:   #4  
Moj kolega je tankal na Petrolu v traktor in je rekel, da mu sploh ne laufa normalno. Fora je pa, da se tam v filtru za vodo, v kozarčku, vidi, da je polhn vode. Drugač glede sprint diesla je pa tko, da baje naj bi bil res dober, je pa res prerano sklepat in delat neke zaključke

Davidf1 ni aktiven  
Odgovori s citatom
oracle
BMW fanatik

Sporočila: 10.322
Kraj: Ljubljana
Avto: 530dA, X1 Xdrive 2.0dA
Starost: 23
oracle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud oforacle has much to be proud of
Pošlji MSN sporočilo uporabniku oracle Pošlji Skype™ sporočilo uporabniku oracle
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 14:58     Naslov:   #5  
jaz sem opazil malenkost bolj miren tek motorja v primerjavi z petrolom, tudi malo manj kadi zadaj. o porabi ne morem sklepat, ker imam ta tank same relacije in je poraba še sama po sebi med 6,8 in 7,2...

upam, da je zadeva kvalitetna, da ne bomo spet čistili bencinskih vodov...
oracle ni aktiven  
Odgovori s citatom
mjemec
BMW fanatik
Član AK BMW Slovenija
Sporočila: 7.255
Kraj: Škofja Loka
Avto: 2001 E39 530d ///M
Starost: 22
mjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant futuremjemec has a brilliant future
Pošlji MSN sporočilo uporabniku mjemec
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 15:11     Naslov:   #6  
Sigurno obstajajo aditivi, ki čistijo sisteme vbrizga in zato motorji delujejo bolj mirno, imajo boljši izkoristek in s tem tudi manj onesnažujejo. Je pa res vprašanje, če jih dejansko dajejo v gorivo toliko, kot bi jih sicer bilo pametno uporabljati. No, vsekakor zelo dobrodošlo, da že sicer dokaj kvalitetno gorivo (oz. med najkvalitetnejšimi pri nas) še izboljšujejo. Jaz na Petrolu nisem tankal že vsaj 2-3 mesece. In tudi ne mislim več.
BMW ljubitelj

Sporočila: 150
Avto: E60 520i
Starost: 29
YUGONIGGA je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 18:39     Naslov:   #7  
Citat:
mjemec je napisal: Poglejte sporočilo
Sigurno obstajajo aditivi, ki čistijo sisteme vbrizga in zato motorji delujejo bolj mirno, imajo boljši izkoristek in s tem tudi manj onesnažujejo. Je pa res vprašanje, če jih dejansko dajejo v gorivo toliko, kot bi jih sicer bilo pametno uporabljati. No, vsekakor zelo dobrodošlo, da že sicer dokaj kvalitetno gorivo (oz. med najkvalitetnejšimi pri nas) še izboljšujejo. Jaz na Petrolu nisem tankal že vsaj 2-3 mesece. In tudi ne mislim več.
Enako!
YUGONIGGA ni aktiven  
Odgovori s citatom
damci
Navi guru
Sporočila: 7.928
Kraj: Slovenska Bistrica
Avto: 2003 E39 525d M
Starost: 34
damci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond repute
Pošlji MSN sporočilo uporabniku damci Pošlji Skype™ sporočilo uporabniku damci
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 18:52     Naslov:   #8  
mene samo še Shell vidi, odkar je v bližini Maribora, tako da tudi za daljše relacije najprej tukaj tankam, šele nato grem na pot, 1100km pa redko naredim v enem kosu, da ne bi mogel ponovno tankati na isti črpalki.
deso
BMW fanatik
Sporočila: 1.969
deso izstopa iz množicedeso izstopa iz množicedeso izstopa iz množice
Pošlji MSN sporočilo uporabniku deso
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 19:23     Naslov:   #9  
Sedaj sem pa malo v dvomih, kajti kolega mi na petrolu ponuja poln tank po polovični ceni.
deso je aktiven  
Odgovori s citatom
damci
Navi guru
Sporočila: 7.928
Kraj: Slovenska Bistrica
Avto: 2003 E39 525d M
Starost: 34
damci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond reputedamci has a reputation beyond repute
Pošlji MSN sporočilo uporabniku damci Pošlji Skype™ sporočilo uporabniku damci
  Staro Objavljeno: 13.5.2008, 19:39     Naslov:   #10  
madona to pa je rabat, da ni kaj narobe z nafto?
Odgovori   BMWslo > Splošne razprave > Splošne razprave

Orodja teme
Prikaz

Pravila objavljanja
Ne smete objavljati novih tem
Ne smete objavljati odgovorov
Ne smete pripenjati datotek
Ne smete urejati svojih sporočil

BB koda je na voljo
Smeški na voljo
[IMG] koda na voljo
HTML koda ni na voljo

Hitro izbiranje

Vsi časi so GMT +2. Ura je 15:27.

Forum poganja vBulletin® verzija 3.8.5
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.