Ja res je E46 je najslabsi avto na trgu.Meni je crknilo ze vse mogoce,tudi ventilcek na kolesu.Nikoli vec BMW ampak ga bom kar jutri prodal in kupil neko drugo znamko,ker se sigurno nikoli ne pokvari cisto nic.
Dodam še moje izkušnje:
E36 dela lepo. Sploh za M40 motor. Še ventili ne klenkajo. Edino sklopka je tresla in sem jo menjal, ter vstrajnik sem dal preglihat. Ostalo je potrošni materjal.
E46
Kupu, pred tem smo ga pregladal in je bil kar dober nakup.
Po pol leta je pršla pa smola julka pozdravit.
Prvo sem moral menjat oba bumeranga spredi, zej me še zmeri štrom neki jeb*, zgleda, da je regler, ostalo sem že vse preveru, menjalnik je zmeraj bolj trd za menjat iz prve v drugo, to bomo rešil, ker je klik na išči povedal svoje, barva se sumljivo hitro lušči, spodi je original podlaga, tko da ne štekam, kaj je to. Mrežica za airbag na sopotnikovem sedežu je prekinjena, ker se mi občasno lučka pržge in na sredi levega dela sedišča je neka bulca. Ostalo je pa potrošni materjal, ki je po določen obdobju zrel za menjavo.
Bla, bla, bla....tudi meni je ze kaj crknilo na mojem, ni kej...pač reči se kvarijo in obrabljajo. Ampak ob temle postu mi gre pa kar malo na smeh. Lahko, da imaš smolo, ampak mogoče se pa kaže tudi vprašat, kako ravnaš s svojim avtomobilom? Brez zamere....
Če trdiš, da se pri drugih znamkah ne pokvari čisto nič, pol se krepko motiš! Naj še kdo pove kakšen komentar na to.
ironija -e ž (i)
1. izražanje negativnega, odklonilnega odnosa
do česa, navadno z vsebinsko pozitivnimi
besedami; posmehovanje, posmeh: njegovo
orožje je ironija; komaj opazna ironija; sredstva
ironije / njen pogled je izražal ironijo; v njegovih
besedah je začutila jedko ironijo; govoriti, reči kaj
z ironijo; sestavek je poln ironije / ekspr. kar sem
rekel, mislim brez ironije zares, iskreno
2. ekspr., navadno v povedno-prislovni rabi izraža, da
je kaj v nasprotju s položajem ali stanjem, v
katerem se pojavlja: da mu je ravno njegov