Novice Chat Forum Tehnični podatki Članki Oglaševanje Avto klub BMW Slovenija Kontakt GE39 Twitter Facebook RSS feed
Glavna stran BMWslo Glavna stran BMWslo
Pojdi nazaj   BMWslo > BMW avtomobili > Serija X
Registracija Pravilnik Pomoč Seznam uporabnikov Interesne skupine Koledar Išči Današnja sporočila Označi vse kot prebrano
Odgovori   BMWslo > BMW avtomobili > Serija X

Orodja teme Prikaz
uursi
BMW fanatik
Sporočila: 3.236
Kraj: Ljubljana
Avto: BMW 528iA
Starost: 38
uursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond repute
  Staro Objavljeno: 25.11.2002, 10:25     Naslov: x5 3.0i test   #1  
Živjo !
Tako danes se mi je nasmehnila sreča in sporočam, da bom imel možnost probat kako se kaj vozi x5 3.0i. Zaenkrat samo to, jutri napišem kaj več popolno poročilo iz prve roke !
uursi ni aktiven  
Odgovori s citatom
uursi
BMW fanatik
uursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond reputeuursi has a reputation beyond repute
  Staro Objavljeno: 27.11.2002, 10:06     Naslov:   #2  
Spet vse od začetka zadnjič se je vse izbrisdalo.

Zgodilo se je tako, da je od punce fotr šel v Avtoaktiv samo pogledat X5. Gospa mu je ponudila "en krog" . Čez nekaj dni se pripelje domov gospa in pusti avto na probo za en dan .
Srebren X5 od zunaj izgleda prava simpatična zverina na prvi pogled zelo velik. Ko se vsedeš noter se odpre pogled nad ostalimi prevoznimi sredstvi celo nekaterimi enoprostorci.
Notranjost kombinacija aluminija in mat reljefne mehke gume, ki je prijetna na otip. Vrata so lepo na dedelo tapicirana z ergonomskim naslonjalom za roke sama notranjost zelo lična števci so BMW clasika Volan prava velikost in debelost lepo sede v roke odličen servo , na volanu tipke za raduio in fiksiranje hitrosti. Original radio z cd predvajalnikom, ki je nameščen sredinsko zgoraj cd je skrit pod aluminjasto ploščico ki se z nežnim dotikom elegantno odpre cd pa nežno pogoltne in odličnim ozvočenjem.
Sedeži so odlično trdi z odlično ledveno podporo ki naredi sedenje zelo udobno kljud dokaj trdim sedalom, zadaj so sedeži malenkost manj udobni vendar to rešuje obilo ampak res obilo prostora za noge res se lahko raztegneš.
Ponoči je notranjost avtomobila osvetljena z oranžnordečo svetlobo, ki rahlo osvetli sredinsko konzolo med sovoznikom in voznikom ter zadnji del konzole zadaj.
Vrata zanimivost imajo lučko spodaj ,ki zelo močno sveti in osvetli predel kjer se izstopa iz X5.
Ko se zaprejo vrata zavlada skoraj popolna tiošina samo jaz in X5.
3.0i avtomatik požene enrgično in z skoraj neopaznim prestavljanjem brzin do željene hitrosti. X5 je odlično izoliran tudi pri visokih hitrosti le te skoraj ni opaziti na to da drviš te spominjajo ostala prevozna sredstva v uzvratnem ogledalu.
Trdo podvozje stalni štirikolesni pogon in dsc skrbijo za udobno in varno vožnjo po ovinkih.
zaenkrat bi bilo to vse
zadeva BMW X5 je avion
vredno probat
moja ocena BMW X5 bi ga sigurno stlačil v garažo
[/img]
uursi ni aktiven  
Odgovori s citatom
Borut
BMW fanatik
Član AK BMW Slovenija

Sporočila: 436
Avto: BMW 523iT
Borut je na dobri poti
  Staro Objavljeno: 27.11.2002, 22:47     Naslov:   #3  
Sem tudi jaz sedel v enem X5, samo da je bil malce močnejši (Internavtika 99). Se opazi da so ga naredili pretežno za ameriško tržišče (poraba).

Res bombastična stvar. Me je pa najbolj motil avtomatski menjalnik. A kdo ve, če sploh obstaja katera verzija z ročnim menjalnikom?

lp
Borut
Borut ni aktiven  
Odgovori s citatom
uursi
BMW fanatik
  Staro Objavljeno: 28.11.2002, 14:28     Naslov:   #4  
Jaz sem vozil prvič sedaj avtomatika in se mi zdi vredu .
Kar se pa tiče ročnega menjalnika pa ne vem .
uursi ni aktiven  
Odgovori s citatom
bmw
BMW fanatik
Sporočila: 3.988
Kraj: Domžale
Avto: e39 530iA
Starost: 22
bmw is a glorious beacon of lightbmw is a glorious beacon of lightbmw is a glorious beacon of lightbmw is a glorious beacon of lightbmw is a glorious beacon of lightbmw is a glorious beacon of light
  Staro Objavljeno: 31.3.2003, 18:15     Naslov:   #5  
Citat:
Borut je napisal:
Sem tudi jaz sedel v enem X5, samo da je bil malce močnejši (Internavtika 99). Se opazi da so ga naredili pretežno za ameriško tržišče (poraba).

Res bombastična stvar. Me je pa najbolj motil avtomatski menjalnik. A kdo ve, če sploh obstaja katera verzija z ročnim menjalnikom?

lp
Borut

BMW x5 ima serijski 5-stopenjski menjalnik, vendar je X5 90% avtomatikov. Uursi: dober opis. Pri meni je tako vsak dan
bmw ni aktiven  
Odgovori s citatom
Odgovori   BMWslo > BMW avtomobili > Serija X

Orodja teme
Prikaz

Pravila objavljanja
Ne smete objavljati novih tem
Ne smete objavljati odgovorov
Ne smete pripenjati datotek
Ne smete urejati svojih sporočil

BB koda je na voljo
Smeški na voljo
[IMG] koda na voljo
HTML koda ni na voljo

Hitro izbiranje

Vsi časi so GMT +2. Ura je 07:28.

Forum poganja vBulletin® verzija 3.8.5
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.