sem vozil pajerota 3,5 V6 avtomatika z takrat vso mozno opremo...letnik pa mislim da je 93
avto je raketa....da se ga spravit z normalno voznjo na 12-13l
ce imas pa tesko nogo pa tud na 16-18l
avto pa stegne k svinja....
pr 120km/h sem dal na mislim da se rece "over drive" in kik down 2x stisno in avto je poleto pred A4 (prve izvedbe), ki me je hotel prehitet na AC (sem moral pred mano en avto se jaz prehitet in sem moral stisnit, da nisem rabil bremzat)
aja audi pa je bil 2,3 ce se ne motim
je pa res da si v najvisjem razredu pri registraciji...
mi mamo novega jeepa grand cherookeja 4.7., v8.poraba je realna okol 18-19l(relacije 10km), drgač v lublano (130km), s hitrostjo po avtocesti 160-170km/h pije povprečno 13l, pritej hitrosti pa 15-16l. vleče pri vski hitrosti, ko daš kick down, do konca, sma z atanom probala, po števcu do 220, pol sma pa dol mogla iz avtoceste.zvok ma pa 8 cilindrov..... z avtom prideš povsod, sm gor ni problem, dol pa je , kr ga sm nese kr ma kile. po terenskih sposobnostih se lohk vsak bmw x5 pa tuareg pa cayenne skrijejo, kr ma stric x5 4.8, in cayenne turbo, pa je to neki čist drugega!
če pa kupiš cherookeja pa morš vzet 4.0!!!
mi mamo novega jeepa grand cherookeja 4.7., v8.poraba je realna okol 18-19l(relacije 10km), drgač v lublano (130km), s hitrostjo po avtocesti 160-170km/h pije povprečno 13l, pritej hitrosti pa 15-16l. vleče pri vski hitrosti, ko daš kick down, do konca, sma z atanom probala, po števcu do 220, pol sma pa dol mogla iz avtoceste.zvok ma pa 8 cilindrov..... z avtom prideš povsod, sm gor ni problem, dol pa je , kr ga sm nese kr ma kile. po terenskih sposobnostih se lohk vsak bmw x5 pa tuareg pa cayenne skrijejo, kr ma stric x5 4.8, in cayenne turbo, pa je to neki čist drugega!
JEEP
GRAND CHEROKEE 3.0 CRD LAREDO
GRAND CHEROKEE 4.7 LIMITED
GRAND CHEROKEE 5.7 LIMITED HEMI
stari jz obolevam k tvoje poste berm, res, enkrat mate cayenna, pol ste mel X5 pa A8, matr ti fotr sere kes???Dj no saj ce ze nabijas dj saj o enmu avtu ne pa usak tedn o drugmu, pa dj mal se pohval pa slike pokaz res ej boli me kurac ce sm benan s foruma sam tebe mam pa res povn kurac ej...nazigas miki in to prevec
JEEP
GRAND CHEROKEE 3.0 CRD LAREDO
GRAND CHEROKEE 4.7 LIMITED
GRAND CHEROKEE 5.7 LIMITED HEMI
stari jz obolevam k tvoje poste berm, res, enkrat mate cayenna, pol ste mel X5 pa A8, matr ti fotr sere kes???Dj no saj ce ze nabijas dj saj o enmu avtu ne pa usak tedn o drugmu, pa dj mal se pohval pa slike pokaz res ej boli me ***** ce sm benan s foruma sam tebe mam pa res povn ***** ej...nazigas miki in to prevec
ko smo prodajali audija, smo meli nagledanga enga a8 3.7.pa smo šli čez vikend v portorož, pa smo prišli v pondelk, na testno vožnjo cela familija, pa je una rekla da je nekdo dau že aro gor.vseen smo se pelali, pol pa je una rekla, da če ga on ne kupi da nas pokliče 26 oktobra.pa baba je naš avto poslikala pa ga dala na internet zaa prodajo.pol pa ni več kj klicala, pa še avto je biu do nedalnega na avto.net.(ah lamphret sg).no pa sma z atanom gledla še naprej audije sm ni biu več kk s tako opremo za tak dnar.pol smo pa neki vidli enga cayenna .pa se je materi dopadu, pa je ata reku če bi tazga kupli!smo jih gledali, pa so meli nižje cene ko audiji.pa ga ma stric tud, ki je čez tedn v beogradu, avto ma pa v lublani pr ženi.pa nam ga je za en tedn posodu, pa je blo vse vredi.sm pol smo gledali na mobile.de, pa so meli tisti ko so v nemčiji cene skor take ko audi a8, uni cenejši so pa bli london, amerika...pol je pa še to splavalo po vodi.no na koncu jst gledam mal po internetu ka bi prišlo v poštev ko je 4x4 pa vredi kubiki, pa najdem grand cherookija z normaln dnar, kr ga en pod nujno prodaja, z 55k kilometri, vso opremo, pa gremo mi spet v portorož, pa ko smo se nazaj vozli, smo se ustavli pa ga pogledali. se zmenli za zamenjavo za audija, z našim doplačilom, pol pa sma šla z atanom nasledni dan po njega.glede x5, pa smo meli testnega en tedn doma 3.0i, pa se atanu ni dopadu notr, tko ko se mu nova petka tud ne, pa sedmica, edin trojka je baje še nekak. prej pred audijem smo skoz meli bmw je, pol ko so pa začeli otr delat tto novo armaturko, ko sredni deu pr petki spominja na novga puntona(ne najnovejšga), po unih šobah za klimo, pa jih nimamo več, čeprov so pa kar se motorjev tiče bmw ji zakon!!
Mater vola, sem rabil ene pol ure, da sem tole prebral
bmw330cd je napisal:
...se atanu ni dopadu notr, tko ko se mu nova petka tud ne, pa sedmica, edin trojka je baje še nekak. prej pred audijem smo skoz meli bmw je, pol ko so pa začeli otr delat tto novo armaturko, ko sredni deu pr petki spominja na novga puntona...
Tvoj "atan" ima definitivno okus, saj je natancno tako, kot si napisal Tudi jaz v sedmici in petki nisem zdrzal niti 5 minut (sedezi so totalno v *izdi ), sele pri novi trojki jih je koncno srecala pamet in se (spet!) sedi priblizno tako, kot je treba in kot je bilo to v navadi V PREJSNJIH SERIJAH...
Tvoj "atan" ima definitivno okus, saj je natancno tako, kot si napisal Tudi jaz v sedmici in petki nisem zdrzal niti 5 minut (sedezi so totalno v *izdi ), sele pri novi trojki jih je koncno srecala pamet in se (spet!) sedi priblizno tako, kot je treba in kot je bilo to v navadi V PREJSNJIH SERIJAH...
Jerry malce se umiri. Daj enkrat se usedi v e65 ali e60 pa si te tvoje streotipe zbij iz glave. 2x vdihni pa boš potem še enkrat povedal. Pa brez zamere, te zelo spoštujem samo enkrat boš pa nehal blatiti po novih serijah.