Ogled polne verzije : PC audio predvajalnik
A mogoče kdo v v katerem (če sploh obstaja) predvajalniku bi lahko predvajal CD (novi Siddharta Rh-), ki je zaščiten za predvajanje v PC-ju. Deluje samo na radiu.
S Cd-ex programom sem sicer presnel komade, jih lahko tudi zaženem ampak potem je pa tišina (ura pa teče).
LP
Jest kej tazga delam tko, da navadn CD player priklpim na vhod za mikrofon, pol pa s programom SoundForge zadevo dobesedno posnamem (spustim na CDplajerju in snemam s tem programom). Pol lahko shranim kot navaden avdio posnetek al pa s kkšnim mp3 dekoderjem pretvorim v mp3.
Bimmer, če rabiš v mp3jih me kontaktiraj pod PM. Draugače na splošno je pa nixxonov način zanimiv :ok
LP :avto
Nixxon a je pol posnetek stereo al mono??
Nixxon ima prav. Obstaja ogromno programov za snemat razne zadeve. Posnameš celo zadevo v wav format in je kvaliteta enaka originalu (stereo). V mojem programu je opcija record "what you hear", skratka program posname tisto, kar prihaja skozi zvočno kartico.
Dobljeni wav file se potem lahko razreže po posameznih pesmih v programu, ki omogoča rezanje wav datotek. Jaz uporabim kar Nero Wave Editor, ki je priložen programu Nero (za peko CD-jev). Je zelo pregleden, tako da se lahko vsako pesem zreže tako, da na začetku in koncu ni tišine. Posamezne wav datoteke se potem samo še pretvori v MP3 in problem je rešen. :ok2
Edina slabost je, da je treba preposlušat cel CD, pri extractorju pa program to naredi v nekaj minutah.
Ja pa še en problem je. Ne smeš preveč prtiskat pa klikat po računalniku, če ne se ti hitr kkšn zvok ob napačno pritisnjeni opciji al pa kaj tazga oglas, pol je pa cel komad zanič. Govorim iz izkušenj. :crazy
Drgač pa res traja da nardi, ampak grem pa (za spremembo :-D )še mal od računalnika stran.
S katerim programom pa lahko posnamem "what you hear"??
P.S. S nero editorjem sem progal presnet cd, pa ne gre.
LP
Klikanje, ki bi se slišalo ob napakah, ugasneš tako, da pač izbereš no sound v opcijah in ti potem nič ne piska. :-D
Z Nero wave editorjem obdelaš wav datoteke in ni namenjen kopiranju CD-jev. Zdele sem pogledal in se da z njim tudi snemat z zvočne kartice, tako da za cel postopek rabiš samo ta program.
Za kopiranje CD-ja (uporabiš Nero - burning rom) ne bi smelo bit problema. Zgoraj omenjeni postopek snemanja s kartice velja samo, če si hočeš naredit MP3-je. Računalnik bi kljub zaščiti moral še vedno znat skopirat celoten CD.
Probaj na netu najt Sound Forge program. Tega uporabljam jaz.
Če pa si zainteresiran, lahko jaz jutri enkrat dam en .zip fajl na "svoj" ftp s programom SoundForge. Fajla je ene 5MB (če ti ni to preveč za prenašat), programa pa (vsaj pr men) ni treba inštalirat, samo prekopiraš pa poženeš. Je pa zlo trotl-zihr.
No enkrat do jutr opoldne (high noon :-D ) ali do 13h povej, pa lohk to nardim.
Jest mam skrekan cd od Siddharte, sej se ga dobi na e-muli. Drugace ga pa lahko tudi kakšnemu posodim. :crazy
CD mi je pa ful dobr.
:metalc
Mislim, Gregor, kr tkole javno, to se pa ne spodob :damn vse privat :laugh
Mislim, Gregor, kr tkole javno, to se pa ne spodob :damn vse privat :laugh
Evo sm mal spremenu, da ne bo tko grozn. Lahko pa me privat kontaktirate glede Cd-ja od Siddharte.
Evo zdej pa sam midva veva, kaj je pisal :laugh
:ok
Odlično :ok , da ne bojo slučajno misli, da je piratskega tuki :laugh
Hvala za opozorilo
Lep pozdrav. :ok
:beer
Evo kdor ima mulo oziroma e-donkey je tle ed2k povezava
ed2k://|file|Siddharta.-.Rh-.BuDi.rar|84862124|9F2EEA54411D9A80AE1FEC4718F1C9B8|/
:ok
Ja CD je ful zakon. A mogoče kdo ve s katerim programom ga lahko skrekam?
Žal ti tega nebi znal pojasnit. :confused
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.