PDA

Ogled polne verzije : Tempomat&Angel eyes

bimmer 5
17.8.2003, 17:36
Lp Bimmerji :-D ,

zanima me če kdo ima praktične izskušnje ob uporabi tempomata. Ali drži da z uporabo nastavljenega limita (konstatne hitrosti) avto več popije?
Jaz moram priznati da ga stalno uporabljam, road conditions permitting,
in sem dokaj zadovoljen. Nisem pa prevozil :jok niti eno od uobičajenih relacijah samo z nogo na gasu :napaka Torej, kaj je po vašem mišljenju prav ob uporabi tempomata?

drugo vprašanje,

Angel eyes, kolk stane ta zadeva in kaj je to? Ali samo krog LED diod ali bolj zahtevna zadeva v lučeh? Lepo pa izgleda :metalc

Bimmer 5 :cool

Milan_48
17.8.2003, 18:28
Jaz sem po načrtu s te Table naredil avtomatsko takojšnjo pripravo tempomata (po vžigu) in ga tudi precej uporabljam (ob avt. menjalniku). Poraba je nižja, vožnja bolj umirjena, pospeševanja bolj nežna. Lep primer je, ko ga izklopim pred cestninsko in še pred prehodom ponovno stisnem zgornjo tipko in pri precej nižji porabi kar lepo pride na prednastavljeno hitrost. Sem pa znižal povprečje na avtocesti iz živahnih 170 na prijetnih 150 s tempomatom. Drugače je precej posegov med vožnjo. Sem eden tistih, ki komaj čakam tempomat druge generacije z radarjem.

O cenah Facelift luči sem že pisal in tudi fantje so se sami lotili te predelave, mislim da uspešno in cenovno ugodno. Dela na dve beli ledici.

Če klikneš tle, imaš lepo razviden postopek izdelave in predelave ta starih žarometov! (http://mitglied.lycos.de/polysofty/Angel-Eyes.htm)

gerchy
17.8.2003, 20:16
povsem logicno se zdi, da je poraba manjsa ob uporabi te uporabne pogruntavscine, dasiravno tega v praksi se nisem zasledil. Je pa dober prodajalski trik :crazy

Borut
18.8.2003, 09:54
Tudi jaz imam manjšo porabo ob istem hitrostnem povprečju na avtocestah. Problem rata če je preveč prometa, takrat je pa boljše brez tempomata vozit, ker lažje reguliraš razdalje. Tudi jaz komaj čakam tempomat druge generacije. Me pa moti da ima nova petka tisto grdo ročko pod volanom in ne gumbe na volanu, kot jih imam zdaj.

lp
Borut