PDA

Ogled polne verzije : BMW compact

kobreti
8.8.2003, 19:38
Imam namen kupit novi avto najbolj me je sedaj segrel novi A3....zanima pa me tud compact 2,0 D ali je že kdo mel ta avto priložnost vozit!!!
Zanimajo me tud slabosti avtomobila ,če so komu znane!!!
:)

Lep pozdrav :wink

Nixxon
9.8.2003, 11:32
A si gledal primerjalni test na DSF Motorvision (ponovitev je bila pre petimi minutami). Tam sta primerjana in naj bi bil A3 malenkost boljši (je novejši, pritoževali so se nad ceno BMWjeve dodatne opreme).

Čeprav, drugo leto (mislim da) pride na trg nova serija 1, ki mislim da bo super. Morda se ti splača počakat (jaz vem, da na tvojem mestu bi).

LP, Niko

Martin ///M
9.8.2003, 13:02
pismu, jst pa ne vem, oba avta sta super, pri compactu me moti samo to da NIMA 6prestave :crazy
Drgac pa tud sam ne vem katerga bi vzel, tud a3, mi je zelo vsecen

Artist
9.8.2003, 13:32
Jaz bi se odločil za BMW. Sem ga vozil in imel sem fajn občutek. Razen navedenega pa še slednje. Klima in DSC sta pač stvari ki jo nujno potrebuje, kakšen šport paket pa ga naredi zelo prijetnega. Tudi sam sem ga pred leti že skoraj kupil.

Golf 4 generacije je kopija A3 z VW znakom in nižjo ceno, novi golf bo cenejša kopija najnovejšega A3. Če ne verješ, poglej malo tehnične po datke in povprašaj ljudi v VW in Audi servisih.

:beer

Nixxon
9.8.2003, 13:54
Na DSF so govorili kot da Compact ima 6 prestav (+ rikverc). Če se ne motim so tud pokazal.

BMW M
9.8.2003, 13:54
Tudi jaz bi se odločil za BMW. V avtu sem se že peljal (žal le kot sovoznik) in mi je bila vožnja zelo všeč.
Poleg tega pa mi je Compact bolj všeč od A3-ke (M paket :cool :mljask !!!)

Itak pa moraš oba probat, da ugotoviš v katerem se bolje pelje!

kobreti
9.8.2003, 20:17
Ja a3 sem že probal 2,0 tdi in je bomba avto pa po testih je tud zmagal!!!
Glede compacta pa še raje dam nekaj polek pa si nabavim dizla z M opremo ,ki mi je tud svetovn pa še bolj gre!!!
Glede voznih lastnostih pa sem tak miljon procentn ,da je M compact bomba!!!

No lušta pa se mi taki ,ko je bil na reklami ,ko ga Montoya vozi...črne barve!!!

No bomo vidli!!!

Hvala za enkrat!! :)

Tomzl
9.8.2003, 21:10
http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/Compact/

Če bi blo vprašanje med navadnim compactom in A3 bi bila težja odločitev, z M paketom pa ni vprašanja kateri avto je pravi. :ok

matija
9.8.2003, 22:32
ce si preizkusil A3 s TDI motorjem, potem se ti zna zgoditi, da bos nad compactom 320td rahlo razocaran kar se tice motorja. BMW-jev za razliko od audijevega ni tako agresiven, reakcije na gas so slabse in vsaj po obcutku deluje rahlo anemicno. To govorim na podlagi lastnih izkusenj in mislim, da ti bi TDI motor prinesel vec uzitka.
Res pa je, da je BMW-jev precej bolj uglajen in tisji kot pa Audijev.

Austin Powers
25.8.2003, 11:55
Enkrat sem že bil v dilemi Compact vs. A3.
Odločil sem se že zaradi družinske tradicije pravilno in izbral compacta (E36). Z M paketom.
Pri novem je pa popolnoma isto. Z M opremo ni dileme. Je pa res, da je vsaj po mojem mnenju, moj M paket veliko bolj stilski kot novi M paket na novem compactu. Na ostali E46 seriji je pa brutalen.
No, vsekakor compact. Šestvaljnik.