Ogled polne verzije : Glasnost pri 60 km/h ???
Živjo!
Spet me muči ena zadeva, zato me zanima, če ima kdo podobne izkušnje...
Na BMW 318i E46 sem pred časom zamenjal gume (prej sem imel Dunlop SP Sport 9000 225/45/16), sedaj imam Falken ZE512 225/50/16.
Prej sem imel tudi športni izpuh, zdaj ga pa že kakšen mesec nimam več, imam navadnega, originalnega.
Zakaj to govorim? Zato, ker mislim, da ima oboje nekaj veze s to temo, ki jo odpiram. :laugh
In kje je problem:
Ko se vozim od 60 - 70 km/h, je avto v notranjosti strašno glasen (malo manj kot tuli kot da bi imel kakšne nalite zimske gume). Prej, ko sem imel športni izpuh, se tega ni slišalo, saj je zadevo preglasil. Sedaj pa se. Avto je enako glasen, če peljem 60 km/h v brzini al pa v prostem teku...
Ali je možno, da so za ta hrup krive gume? Ali mogoče kakšni ležaji, diferencial, kaj drugega??? Bog ne daj da je kaj dragega spet...
BTW... tudi na volanu se pri tej hitrosti čutijo rahle vibracije, ki se prej niso. Pa ne mislim tako, da bi bile gume necentrirane, ampak, kot da bi imel v roki mobilni telefon z vklopljeno vibro. :crazy
Hvala za pomoč!
Sicer ne poznam gum falken a sem imel ta problem pri 523. kupil sem takrat Bridgestone potenza . Odštel sem pravo malo bogastvo in po kakšnih 20.000 km se je začelo tuljenje in sem celo 2x šel težit na servis, da je šel ležaj a so ugotovili da temu ni tako. Ko sem zamenjal gume za nove continental je avto laufal kot po olju. Enak problem ima zdaj in prijatelj na Audiju A4. Gume Toyo mu tako tulijo da je muka vozit se.
V obeh primerih gre za profil, ki spominja na ribjo kost.
Mogoče je to :ok2
Veš kaj naredi če boš ugotovil da so gume krive?
Kupi Savo. Ker za Savo Kranj delam sem jih spomladi skompeziral za svojega 320d in povem ti da so super. Mogoče ne zgledajo tako atraktivno in mogoče se bolje sliši Micheli, Bridgestone itd ampak guma je odlična. seveda za moj način uporabe avta, da ne bo pomote.
Koštajo pa drobiž :ok2
ena od moznosti je tudi diferencial.... In ce je to to, potem te bog obvaruj. Ce ti to na servisu potrdijo, potem avto samo prodaj, ker bos imel stroskov za dobrih 600.000 SIT.
Govorim iz lastnih izkusenj, ker se nam je naredilo ravno to. Nasreco pa je bil avto se v garanciji.
hm .. gume, ki imajo dobro oprijemalno povrsino se dobro drzijo ceste, hitreje obrabijo, a so tudi glasnejse. Ponavadi na ovinkih.
Stilus ... sej ves, da mam tut Falken, res so glasnejse od zimskih, a tudi ko sem imel michelin pilox exalto je bila ista pesem. Pri Falken FK 451 isto. Bridgestone potenza SO3 - ista pesem. Najtisje gume, ki sem jih imel do sedaj so bile michelin pilot MXV3A. Tihe in ekonomicje. A z zgolj povprecno lego ter vodljivostjo.
Ce je hrup res neznosen, je vzrok najbrz drugje. Moje so so po obrabljenosti proti koncu, torej bi morale biti se bolj hrupne.
matija18: Pa ne mi rečt, da je možno da je diferencial... Ker če je, bom vsak čas prodal ta jajca k ga mam že poln kufer ej... Zamenjam eno, pa gre drugo in tko naprej. :damn
Lahko malo več poveš o tem, kako se je pri tebi vse skupaj obnašalo? BTW, je bil glasen tudi če si peljal v "leru" in ne v "brzini" ? Ker pri meni je isto... Danes sem tudi opazil, da se pri 60 km/h najbolj sliši, pri višji hitrosti (90 km/h) pa je frekvenca tuljenja višja in manj moteča, se pa ravno tako pojavlja...
Daj napiši čimveč o tem!
gerchy: Z gumami sem drugače ful zadovoljen, uležale so se ful, ker če primerjam prve kilometre, se je avto držal kot kak star Renault. :laugh
Zdaj se pa ful lepo pelje in vse, samo ta hrup me moti, pa mislim da ne bi smel biti od gum. S temi gumami sem zdaj naredil cca. 8000 km in jih bom kmalu menjal - sprednje nazaj in zadnje naprej. :laugh
Uzivac: Vem, da Sava niso slabe gume, ampak konkretno Eskimo M+S so totalno premehke in jih s Škodo Favorit zgonim v eni sezoni. Glede cene letnih gum Falken in Sava je približno isto.
Lep pozdrav!
Stilus po moje so gume. Natanko tako kot si napisal se je dogajalo tud meni . Najbolj moteče je blo pri manjši hitrosti.
Kolk km pa že imajo tvoje gume?
Sori sem spregledal da si napisla 8000 km. To je pa nekam malo za gume. Ampak kot pri vseh stvareh tudi gume niso več kar so ble.
Bom držal pesti zate, da ni diferencial al pa kaj hujšega.
Martin ///M
18.7.2003, 09:01
jst sm mel na prej ene stare gume gor pa so se pri 50-60 tolk drle kot bi en orkester s sabo peljal :crazy pol sm dal pa nove je pa ok, pa sm naredu ze okol 6tisoc km pa je se zmer ok :ok2
drgac se pa tud pri mojem avtu slisi diferencial, ampak sele pri 185km/h naprej, sam tolk malkrat grem tolk da se sploh ne obremenjujem!
Živjo!
Spet me muči ena zadeva, zato me zanima, če ima kdo podobne izkušnje...
Na BMW 318i E46 sem pred časom zamenjal gume (prej sem imel Dunlop SP Sport 9000 225/45/16), sedaj imam Falken ZE512 225/50/16.
Prej sem imel tudi športni izpuh, zdaj ga pa že kakšen mesec nimam več, imam navadnega, originalnega.
Zakaj to govorim? Zato, ker mislim, da ima oboje nekaj veze s to temo, ki jo odpiram. :laugh
In kje je problem:
Ko se vozim od 60 - 70 km/h, je avto v notranjosti strašno glasen (malo manj kot tuli kot da bi imel kakšne nalite zimske gume). Prej, ko sem imel športni izpuh, se tega ni slišalo, saj je zadevo preglasil. Sedaj pa se. Avto je enako glasen, če peljem 60 km/h v brzini al pa v prostem teku...
Ali je možno, da so za ta hrup krive gume? Ali mogoče kakšni ležaji, diferencial, kaj drugega??? Bog ne daj da je kaj dragega spet...
BTW... tudi na volanu se pri tej hitrosti čutijo rahle vibracije, ki se prej niso. Pa ne mislim tako, da bi bile gume necentrirane, ampak, kot da bi imel v roki mobilni telefon z vklopljeno vibro. :crazy
Hvala za pomoč!
100% so gume,nimas se kej za sekirat,vsaj jaz se ne ker mam 320i v katerem se itak nikoli ni dalo poslusat muzike nad 4000 o/min pa ceprav mam plain vannila avto. :laugh
Martin ///M
19.7.2003, 22:58
stilus kaj pa ko bi probal dat spet stare dunlopke gor da vids razliko, sej tistih par jurjev pri vulkanizerju ni tak strosek! tvoje gume mam pa itak jst doma :ok2
Imam enako težavo na svojem E46. Najbolj neznosna vožnja je nekje med 60 in 80KM/h. Hrup v notranjosti postane res skoraj neznosen. Pri večji hitrosti pa se dejansko sliši samo tisto, kar bi pričakoval. Trenutno se najudobneje vozim nekje okrog 100 KM/h. Imam zimske gume Good Year Ultra Grip 6 195/65 15, letne pa Matador 205/60 15. Obe imajo obliko ribje kosti in pri obeh je enako. Resno razmišljam katere gume naj nabavim. Da bi kar naprej menjaval in testiral mi ni. Zanima pa me, gume katerega proizvajalca ter tip uporabljate, da nimate teh težav. :confused
Vsak nasvet je dobrodošel.
lp
Meni so se zaenkrat na različnih avtomobilih najbolje obnesle Michelin, tako zimske kot letne, in letne Continental. Sedaj imam zimske Firestone pa so grozljivo glasne.
Ko bodo v kakšni reviji objavljeni testi gum, si jih oglej - tam merijo tudi glasnost pnevmatike.
Še vedno pa raje trpim glasno pnevmatiko, kot pa tako, ki ne drži ceste :ok2
gustav k.
19.1.2004, 10:22
Stilus: Falken gume so glasnejše od Dunlop. Najboljše je, da res za test zamenjaš nazaj, da vidiš razliko. Glede na simptome, ki jih opisuješ, je po moje problem v gumah, prepričan pa sem, da ne gre za diferencial. Kadar slednji odpove, je takoj jasno, da ne gre za gume...
Za gume z ribjo kostjo je znano, da se rade `cudno` obrabijo in po nekaj tiscoc km postanejo glasne. Kot je ze Gustav napisal najprej poskusi zamenjati prve in zadnje.
Nočem bit pameten vendar so falken gume v samem kvalitativnem vrhu.
Mislim, da bi raje stavil na izpuh sploh, če si imel športnega sedaj pa ne.
Če imaš športni izpuh se sam materijal vročinsko spreminja in, ko daš nazaj manjši premer je cev ali lonec termično spremenjen v tolikšni meri, da daje od sebe drugačen zvok.
Preventivno daj preveriti izpušni sistem. :ok :)
gustav k.
19.1.2004, 14:22
Nočem bit pameten vendar so falken gume v samem kvalitativnem vrhu.
Mislim, da bi raje stavil na izpuh sploh, če si imel športnega sedaj pa ne.
Če imaš športni izpuh se sam materijal vročinsko spreminja in, ko daš nazaj manjši premer je cev ali lonec termično spremenjen v tolikšni meri, da daje od sebe drugačen zvok.
Preventivno daj preveriti izpušni sistem. :ok :)
Verjetno ne bo auspuh, saj Stilus pravi, da je hrup isti tudi v primeru, da pri določeni hitrosti (60 km/h) prestavi v prosti tek oz. stisne sklopko.
Imam zimske gume Good Year Ultra Grip 6 195/65 15, letne pa Matador 205/60 15. Obe imajo obliko ribje kosti in pri obeh je enako. Zanima pa me, gume katerega proizvajalca ter tip uporabljate, da nimate teh težav. :confused
lp
Jaz imam od letošnje jeseni na E36 318iS goodyear ultra grip 6 185/65 15, pa so po 6000 prevoženih km še tiho kot miška :-D Je pa res, da je bil avto pred tem na optiki. Tudi napačna nastavitev optike (poleg pretiravanja s hitrostjo v ovinkih :cool ) lahko doprinese k temu, da se bloki gume obrabijo "v klin" in zato guma postane glasna.
Spomladi pa moram nabavit še nove letne in sem gledal Dunlop SP01 in michelin pilot exalto. Ima kdoizkušnje s katero od teh dveh? (dim. 205/60-15)?
LP, Skiny
Moj oče ima na 525 Dunlop SP01 in je z njimi zelo zadovoljen.
Jaz tudi zazmišljam da bi kar te nabavu.
Pilot exalto je dokaj glasna (vsaj 195/45 R16). Lega je odlicna, v vseh razmerah (po mokrem izjemno, vsaj prvo leto), obraba majhna. Po dveh letih postane cviljenje na ovinkih precej pogosto.
http://www.arnaboldi.it/img/ruota_mic3.gif
Bimmer ... bo oce kaj prodajal avto? :-D
K bo prodaju bom brez skrbi povedu :)
ta cas pa lahko poves kaj vec o vozilu.
(sj ves, standard: letnik, km, oprema, zgodovina, slike) :-D
Imam enako težavo na svojem E46. Imam zimske gume Good Year Ultra Grip 6 195/65 15, letne pa Matador 205/60 15.
:confused
Vsak nasvet dobrodošel.
lp
Matador Hallo ... voziš pa E46 :confused Imaš gume iz najnižjega cenovnega in kakovostnega razreda. Malo denarja malo muzike.
Poglej malo na ocene in testiranja gum ADAC itd.
gustav k.
19.1.2004, 16:23
Imam zimske gume Good Year Ultra Grip 6 195/65 15, letne pa Matador 205/60 15. Obe imajo obliko ribje kosti in pri obeh je enako. Zanima pa me, gume katerega proizvajalca ter tip uporabljate, da nimate teh težav. :confused
lp
Jaz imam od letošnje jeseni na E36 318iS goodyear ultra grip 6 185/65 15, pa so po 6000 prevoženih km še tiho kot miška :-D Je pa res, da je bil avto pred tem na optiki. Tudi napačna nastavitev optike (poleg pretiravanja s hitrostjo v ovinkih :cool ) lahko doprinese k temu, da se bloki gume obrabijo "v klin" in zato guma postane glasna.
Spomladi pa moram nabavit še nove letne in sem gledal Dunlop SP01 in michelin pilot exalto. Ima kdoizkušnje s katero od teh dveh? (dim. 205/60-15)?
LP, Skiny
Dunlop SP so :ok
A ima mogoče kdi kakšne izkušnje z Michelin Pilot Sprt II?
Gume Matador so bile že na avtu, ko sem ga kupil. :-D
Sicer je pa težava v tem, da naredijo zobe in kotalna površina ni enakomerna.
Mogoče pa bo res bolje peljat avto na optiko. :mljask
Sam sem imel podobne težave z gumami Michelin na MB 140. Nenadoma so gume postale zelo glasne. Ker imam kolega vulkanizerja sem šel k njemu, da jih pregleda. Pregledal mi jih je in razložil problem, ki je relativno zelo pogost.
Gume na zadnjih in sprednjih kolesih ne trpijo povsem enakomerno, ne glede na optiko. Istočasno nobena guma ni 100% okrogla. Nekateri avti pa so sploh značilni, da relativno hitro "uničujejo" gume. Če bi se želeli izogniti temu problemu, bi morali, odvisno od obrabe gum, vsakih 5 - 10 tisoč km menjati kolesa tako, da bi manj uničene gume (npr. zadnje) dali naprej in obratno... in na ta način izenačevali trenutno stanje vseh 4 gum...
Vendar tega ne delamo redno, tudi jaz menjam gume enkrat na sezono,
posledica pa je lahko glasnejša guma. Uničenost ni nujno vidna na profilu, lahko tudi na stenah gume.. Takšna guma je povsem zanesljiva, je pa glasna. In kolikor vem, BMW ni ravno ljubitelj profila ribje kosti...
:beer
Zdravo!
Tudi mene zanima, kaj mi priporočate nameravam na E 46 kupiti nove zimske gume 195/65 R 15 pa sem sedaj samo zmeden ob vaših ugotovitvah,
saj veste prodajalci vsak svoje hvalijo, v novembru 2003 je bil v časniku Delo objavljen rezultat testov, ki je prepisan od testa ADAC, ( tudi na internetu) , in končno kako naj verjamemo tem testom, ko sem pa slišal da so vsi testi plačani, drugi prodajalci pa pravijo da če bom kupil spdoaj tri navedene oz. to znamko da bom samo plačal znamko, so pa tudi druge dobre ????? res ne vem
iz vaših ugotovitev ugotavljam, da mi odsvetujete ribjo kost, vendar jo imajo vse tri pnevmatike, ki so na prvih treh mestih, Michelin Alpin A 2, Goodyear Ultra grip 6, in Dunlop SP Wintersport M3,
Bil sem pri Španu na Brezovici, ki mi je predlagal Michelin Pilot menda nova guma letno 2004, kjer je iz prospekta razvidno da nima ribje kosti, kaj menite, predvsem se ne bi rad zafrknil in kupil najboljše v vseh segmentih,
Vnaprej hlala za odgovore !
Biker
koliko pa je verjeti testom, ali ima kdo Fulda Supremo, ali pa Seperit Sport Grip navedenih dimenzij, kako se z njimi vozi
Špan ti predlaga Michelin, ker je generalni uvoznik in so njemu najcenejše. Mislim da je tudi za Pirelli, ampak nisem prepričan. Ostale gume kupuje drugje. Prvo kot prvo ti priporočam, da greš k manjšemu vulkanizerju, ker ponavadi dobiš 15-20% popusta, če vzameš komplet.
Top 3 so tiste, ki si jih naštel. Za Michelin ne vem, za UG6 in M3 pa vem da so dobre gume. Nisem siguren, ampak se mi zdi, da obstaja tudi GY Eagle Ultra Grip v tej dimenziji, je pa malo dražja od UG6. Ta guma je namenjena zmogljivejšim avtomobilom, medtem ko je pri UG6 tvoja dimenzija skoraj največja, ker je UG6 narejen najprej za majhne avtomobile. Dunlop M3 je na nivoju Eagle UG, je pa ponavadi cenejša od GY. Vsekakor te gume niso toliko boljše, kot so dražje, ampak če hočeš res najboljše je to to. Lahko pa daš dosti manj denarja za malo slabšo gumo. Pri testih si pa poglej sam in oceni svoje prioritete, kot so npr. hrup, oprijem.....
Glede ostalih gum ti ne vem veliko povedati, je pa približjo tako. GY koncern zajema tudi Dunlop, ampak vsak dela zase, skupno imata samo distribucijo. Takoj za GY je Fulda, ki ne zaostaja veliko za GY, uporablja pa enake kalupe in ponavadi nekaj let staro GY tehnologijo. Za njimi so pa potem Sava, Debica.... Sava je od "zadnjih" še najboljša in praviloma uporablja deloma izboljšane prejšnje profile od GY (Sava Eskimo S3 je izboljšan model GY UG5).
Če iščeš kvaliteto v razmerju s ceno ti priporočam Sava Eskimo S3, v primeru da hočeš najboljše ne glede na ceno pa GY Eagle UG ali Dunlop Wintersport M3. Sava je po mojem mnenju primerljiva, če ne boljša od npr. Semperit, Barum, Hankook itd. (ta primerjava ne velja za ostale gume iz Save)
Pa čisto na splošno, boljše je kupiti top model od leve firme, kot najslabši iz dobre.
Sem vozil avte z gumami Michelin Alpin A2, GY Eagle UG6 in Dunlop SP Wintersport M3.
In povem vsem, da brez dileme vzamem Michelin. Če je denarja dovolj, pa Michelin PilotAlpin.
Ja jest se tut strinjam da so Michelin zakon! Jest mam izkusnje z letnimi gumami Michelin pilot sport pa lahko samo recm da je guma fenomenalna!
Fulda Carat Extremo so isto zlo v redu gume! Te ti pa lahko zrihtam!
4 nove 225/45ZR17 okol 120k!
Jest mam izkusnje z letnimi gumami Michelin pilot sport pa lahko samo recm da je guma fenomenalna!
A to stare al nove??
Stare so zelo dobre, ampak žal tudi zelo glasne. Me pa zanima kako je z novimi, če poznaš. Baje so še boljše in tudi precej tišje...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.