Ogled polne verzije : Mobitel
Ali mogoče kdo ve, če se da narediti dve sim kartici za eno številko? ali pa mogoče tudi drugo številko, pa da ne bi imel preveč stroškov s kakšnimi mesečnimi najemninami itn. ?
Ali mogoče kdo ve, če se da narediti dve sim kartici za eno številko? ali pa mogoče tudi drugo številko, pa da ne bi imel preveč stroškov s kakšnimi mesečnimi najemninami itn. ?
Ena številka na dva SIM-a ni možno! Varijanta je še ena naročnina (družinski paket 1350sit) in preusmeritev z ene na drugo številko po treh zvonenjih ... :)
eh, pol je brezveze :-D sem mislu met en telefon skos v avtu, drugega pa sabo...ne me spraševat iz kakšnih razlogov :ok2
Pa to valjda je možno! Reče se avto telefon in imaš eno sim kartico samo za v avto!
BMW M PWR
22.5.2005, 18:04
Če prav vem je možno in sicer je to storitev "avtotelefon". Če te nekdo kliče te dobi na isto številko, če pa ti kličeš imaš pa v avtu drugo. Nevem, nikoli se nisem preveč spuščal v tole zadevo ampak to je nekaj takega kar ti iščeš pomoje.
Za več informacij poglej tole:
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Tarifeinceniki/Storitve/Avtotelefon.asp
u, super, to sem iskal pa nisem našel :-D glede na to, da zadnje čase dokaj veliko časa preživim v avtu, si bom v naslon za roke (ki ga moram najprej nekje izvohati) vgradil nek telefon, pa bi bilo zelo fajn, če bi imel isto cifro.
Si razmišljal o tem,da bi nabavil avtoinštalacijo za trenutni GSM in si prihranil letanje+stroške?Oziroma,če imaš bluetooth nabavi samo slušalo.....
Je mozno ! V novo SIM kartico ti vpisejo ID stare kartice in imas obe aktivne na isto cifro, lahko ti vpisejo tudi vec stevilk v eno kartico in potem preko PIN kode ob vklopu telefona izbiras katero stevilko bos imel ! Tako imamo mi v firmi narejeno, k je v avtu GPS GSM.
Ta varjanta je kot so že napisali avto telefon, dobiš dodatno sim kartico z isto cifro kot jo imaš zdaj in imaš naštimano prevsmeritev na drugi telefon, ki ga imaš v avtu, ko pa ven kličeš pa neglede s katerega telefona kličeš ti pokaže isto številko, pogovori se pa štejejo kot da si telefoniral sam iz enega telefona, prevsmeritev je pa brezplačna, naročnina pa mislim da je glih jurja.
Si razmišljal o tem,da bi nabavil avtoinštalacijo za trenutni GSM in si prihranil letanje+stroške?Oziroma,če imaš bluetooth nabavi samo slušalo.....
to ne vem če pride v poštev, ker moj telefon uporablja tudi punca (ja, vem, napaka :crazy :-D ), ki pa je ni vedno zraven v mojem avtu...pa še drugi razlogi so.
to ne vem če pride v poštev, ker moj telefon uporablja tudi punca (ja, vem, napaka :crazy :-D ), ki pa je ni vedno zraven v mojem avtu...pa še drugi razlogi so.
Hmmm to bi pa rad zvedel kako gre... A ima eden lihe dneve telefon, drugi pa sode dneve ?! Kot vcasih boni za bencin :-D :laugh
Možno je, t.i. "dupliciranje" SIM kartice.
Tega nekaj časa niso hotel delat, so delal zgolj "pirati", zdaj pa ne vem, kako je s temi avtomobilskimi paketi.
Je pa bilo hecno, ko sta dva telefona istočasno zvonila.:)
Preverjeno.
Uradno pri mobitelu dobis isto cifro,sam je tista sim samo za GPRS in podobne podatke,namenjena je pa notesnikom in za surfanje prek neta,pa zastonj je.
Je pa se varjanta ce imas cifro si upravicen se ene iste cifre samo da namesto ce imas zdej 041,da mas potem drugo kartico 031.
Mobitel mi je crknu in mislem da zaradi vlage. :fight Model: SE W660i, pa me zanima, če ga dam na servis, mi bodo kej računali glede na to da je še v garnciji in mi povedali kaj je narobe?
Hkrati pa se zanimam za nov GSM aparat pri sklanitvi mobitelove naročnine, paket Itak, do ene 150€. Telefon pa rabim samo za klice,mms,sms in fotoaparat.(najraje SE ker imam že kartico SD in polnilec).
še nekaj me zanima, če vzameš enega 70% cenej za klice in ima številko 040, sicer pa je uporabik mobitela je to izvedljivo? ali drugače, mora biti uporabnik tudi z mobitel številko(031,041,051) da se lahko koristim 70% popusta za enega izmed ugodnosti ki jih ponuja mobitel.
Hvala za vse odgovore
Mobitel mi je crknu in mislem da zaradi vlage. :fight Model: SE W660i, pa me zanima, če ga dam na servis, mi bodo kej računali glede na to da je še v garnciji in mi povedali kaj je narobe?
Hkrati pa se zanimam za nov GSM aparat pri sklanitvi mobitelove naročnine, paket Itak, do ene 150€. Telefon pa rabim samo za klice,mms,sms in fotoaparat.(najraje SE ker imam že kartico SD in polnilec).
še nekaj me zanima, če vzameš enega 70% cenej za klice in ima številko 040, sicer pa je uporabik mobitela je to izvedljivo? ali drugače, mora biti uporabnik tudi z mobitel številko(031,041,051) da se lahko koristim 70% popusta za enega izmed ugodnosti ki jih ponuja mobitel.
Hvala za vse odgovore
Če je razlog nedelovanja telefona vlaga, ga servis 100% ne bo popravil, plačati pa boš moral stroške, če ne druge vsaj stroške pošiljanja.
Da se ukvarjaš še vedno v 70% popusta na določene številke, očitno nisi slišal za novo akcijo, ki jo z jutrišnjim dnem pripravlja mobitel. Mislim, da ti potem ne bo potrebno več razmišljat o tem....vsaj pri meni je tako:ok2
aja itak paketov od jutri naprej za nove naročnike NE BO:mljask
PRIPRAVITE SE NA TOTALNO REVOLUCIJO
lp
Jap jutri pride precej zanimiva novost za Itak (ex študentski paket) oz. po novem Džabest paket.
LP
Čaki čaki, kaj ste tok skrivnostni, dejte več napisat:confused
Trenutno imam ze ene 5+let MPO se mi zdi da paket, na mesec plačujem 30-40€, se mi zdi da ne klicem velik, kaj mi je storiti?:)
Lp, Blaž
Jutri se bo začela masovna oglaševalska kampanja, nekaj v stilu tuševih paketov, samo za bistveno nižjo ceno :-D
1000 min klicev v mobitel omrežje
1000 sms sporočil
200 min klicev v tuja omrežja(mobi+stacionarna)
=15 eur
*15 EUR mesečna naročnina
* 1000 minut v Mobitel
* 200 minut v vsa ostala SLO mobilna in stacionarna omrežja
* 1000 SMS
* 1 GB podatkov
http://m.itak.si/Portal/External/ThemesPackages/p_7/v_10/images/.headresizer/dzabe_uber.jpg?wHeader=314
Drgac pa trgovci svoje proizvode usmerjajo v kvarjenje kulture. Slovenci vendar govorimo slovenščino
*15 EUR mesečna naročnina
* 1000 minut v Mobitel
* 200 minut v vsa ostala SLO mobilna in stacionarna omrežja
* 1000 SMS
* 1 GB podatkov
Vse je res:-D. Danes mi je tole polepšalo jutro, ko sem vidu plakate po Ljubljani. Baje naj bi se prejšnja dva Itak paketa ukinila, ampak to so neuradne informacije. paket boš lahko zamenjal kar s sms sporočilom, ampak več informacij bo verjetno v kratkem na njihovi strani. Tko da so končno tud pri Mobitelu naredil nekaj pametnega; aja še telefoni po akcijskih cenah:
- Sagem ROXY 1 cent
- LG KS360 ETNA 49€
- SAMSUNG M3510 BEAT 49€
:-DSam da mi foter napise un hudič, da mi da telefonsko ker je na njega pisano(ima kdo link do obrasca bi lepo prosil) pa zamenjam:metalc:metalc
:woohoo:woohoo Nič več po 50€ računi
Lp
Ne da se samo obrazec sprintat na spletni strani pa poslat. Oba se morata ogalsit na prodajnem mestu kjer se naredi obrazen Sprememba brez vračila SIM in nova pogodba narejena nate. Več info lahko na PM.
LP
ja še dobr da sem napisal...ti presneto. Potem samo podpišem eno pogodbo, ker imam še ankeks (štud. paket) za eno leto in bom sedaj plačeval 15€ in imel vse ugodnosti :D juhej.:metalc
@anzo ne, samo pošlji dzabest na 1918 in paket bo vklopljen.
LP
Dejan
ja še dobr da sem napisal...ti presneto. Potem samo podpišem eno pogodbo, ker imam še ankeks (štud. paket) za eno leto in bom sedaj plačeval 15€ in imel vse ugodnosti :D juhej.:metalc
Zdej glede na to da štud.paketa ni več si verjetno si mislil itak paket, u glavnem ne rabiš nobene pogodbe podpisovat, ampak samo pošlješ SMS in ti avtomatsko spremenijo, katero besedo morš pa poslat si pa nisem zapomnu, lahko pokličeš 041700700, pa ti bojo povedal. Pogodbo pišeše na novo edino če boš vzel telefon zravn:ok
Kaj pa če prekoračiš te minute? Po kakšni ceni gre to potem?
Vse pise (http://www.mobitel.si/slo/ponudba/gsmnarocniki/ponudbainceniki/narocniskipaketi/itakdzabest.asp). :ok2
Kar drago actually ampak 1000min je 16,6 ur in 200 min je 3,3 ure, kar spet ni tko malo.
Ubistvu se ostale minute obračunavajo po isti tarifi kot jo imajo najbolj pogosti paket (Penzion, Itak, Osnovni...)
LP
ITAK DŽABEST (http://mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Narocniskipaketi/ItakDzabest.asp)
LG KS 360 ETNA, 49,00 € *
Sagem Roxy, 0,01 € **
Samsung L700, 0,01 € ** (v srebrni, vijolični in rjavi barvi)
Samsung M3510 BEAT, 49,00 € *
Evo, tu so vse informacije :ok2
Mislm da je tole pa ena boljših stvari pri M@ v zadnjem času :ok
LP
A lahko kdo da za primerjavo Simobilovo in Tuševo ponudbo v tej katergoriji?
LP
Simobil. (http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=9D6DF933-3908-D69B-3C6B-5C319687AF58&linkid=package) :ok
ITAK DŽABEST (http://mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Narocniskipaketi/ItakDzabest.asp)
Evo, tu so vse informacije :ok2
Mislm da je tole pa ena boljših stvari pri M@ v zadnjem času :ok
LP
Kateri mobitel je boljši LG ali Samsung. Rabim predvsem za klice in kamero. In da je uporaben. na mobitelovi strani še nista vnešena v tabelo za primerjavo :blackeye aparatou.
PS. kako bo z naročnino ta mesec? bo osnovna 5.99€ + 15€ in klici? Se splača počakat do konc meseca?
Lp in Hvala
Kateri mobitel je boljši LG ali Samsung. Rabim predvsem za klice in kamero. In da je uporaben. na mobitelovi strani še nista vnešena v tabelo za primerjavo :blackeye aparatou.
PS. kako bo z naročnino ta mesec? bo osnovna 5.99€ + 15€ in klici? Se splača počakat do konc meseca?
Lp in Hvala
Baje proporcionalno (tko je reku njihov referent) se pravi približno polovico stare naročnine (18 dni od 30ih) pa 12 dni/30dni*15€ plus seveda klici oziroma storitve, ki si jih porabil že do danes.
Martini Racing
18.11.2008, 15:42
Torej če pošlem sms dzabest na 1918 imam od danes naprej ta paket? Sedaj imam itak paket.....
Lp in Hvala
Poglej na www.gsmarena.com (http://www.gsmarena.com), pa primerjaj aparata :ok
LP
Torej če pošlem sms dzabest na 1918 imam od danes naprej ta paket? Sedaj imam itak paket.....
Od jutri naprej.
Pa zakaj pismo dajemo linke, če si jih noben ne prebere???:crazy
Novi naročniški paket prične veljati z naslednjim dnem od prejema pravilne zahteve SMS. Naročnik je o spremembi ugodnosti obveščen s sporočilom SMS.
Martini Racing
18.11.2008, 15:47
Od jutri naprej.
Pa sem ravnokar hotel urediti moje vprašanje da bi dodal tole:
Za spremembo naročniškega paketa Itak in Itak plus v Itak Džabest pošljete SMS s ključno besedo DZABEST na številko 1918.
Od jutri naprej.
Hvala vsem! jutri mi začne veljat Dzabest paket....in v petek grem po LG-ja in :ok
Lp
Jaz grem tudi ju3 menjat :-D
Samo telefoni so pa meni sami brezvezni:crazy, bom imel se naprej D900, dokler ne bo kej pametnega:)
Lp, Blaž
Telefoni so pa res čist bedni:frown
Paket je pa drugače ful ugoden:)
OffsummeR
19.11.2008, 02:32
Hja, zaden cajt da se je mobitel spomnu kako novo, cenejšo akcijo ven dat, ker drugače bi jih preveč zgubl.:laugh
Dark Funeral
19.11.2008, 03:00
še vedno ni nekaj posebnega..... nikoli ne kličem za toliko minut samo v mobitel.....
Kljub temu da sem na mobitelu že približno 9 do 10 let se mi to ne zdi neka revolucija. Tuš ima še vedno boljšo ponudbo..... vsaj za moje pojme. Tudi glede telefonskih aparatov.
Ni vse v ceni. :student
Tus, kot sem ze povedal, ima, vsaj za zdej, zelo slabo pokrito tujino. Po en operater v vsaki drzavi, s tem da jih se dosti sploh nima. Stanje se izboljsuje, ja, ampak za zdej ni vse roznato.
Simobil po drugi strani ima marsikaj postimano, a je se zmeri kdaj pa kdaj problem omrezje, ki kar crkne. Stanje je drgace dosti boljse kot pred leti. Simobil je v zadnjem casu pridobil veliko uporabnikov, saj je znal ponudit kar ugodne pakete, potem se se zgodi, da gre vecina prijateljev na simobil in si nekako primoran prestopit se ti, ce hoces ohranit nizek racun.
Mobitel po drugi strani deluje. Deluje ze od zmeraj, povsod in to brez problemov. Ima postiman portal, kjer lahko pregledujes porabo v skoraj realnem casu in postimas marsikatero stvar. Za vse to se seveda placa ceno, tko pac je.
Jst sm se zdej v dilemi. Ne vem al cem izbrat Orto v nulo (zdej imam Orto smart) ali prestopit nazaj na Mobitel. :frown Se kdo v podobni dilemi? :-D
Ni vse v ceni. :student
Tus, kot sem ze povedal, ima, vsaj za zdej, zelo slabo pokrito tujino. Po en operater v vsaki drzavi, s tem da jih se dosti sploh nima. Stanje se izboljsuje, ja, ampak za zdej ni vse roznato.
Simobil po drugi strani ima marsikaj postimano, a je se zmeri kdaj pa kdaj problem omrezje, ki kar crkne. Stanje je drgace dosti boljse kot pred leti. Simobil je v zadnjem casu pridobil veliko uporabnikov, saj je znal ponudit kar ugodne pakete, potem se se zgodi, da gre vecina prijateljev na simobil in si nekako primoran prestopit se ti, ce hoces ohranit nizek racun.
Mobitel po drugi strani deluje. Deluje ze od zmeraj, povsod in to brez problemov. Ima postiman portal, kjer lahko pregledujes porabo v skoraj realnem casu in postimas marsikatero stvar. Za vse to se seveda placa ceno, tko pac je.
Jst sm se zdej v dilemi. Ne vem al cem izbrat Orto v nulo (zdej imam Orto smart) ali prestopit nazaj na Mobitel. :frown Se kdo v podobni dilemi? :-D
Nisem v dilemi, ker sem že 10 let na mobitelu.
Prestop na Mobitel - preberi še enkrat, kar si napisal. Saj si že sam sebi odgovoril. :ok
LP A.
Evo, že deluje, tudi na namizniku:
http://shrani.si/f/2j/UZ/4MshkL4a/dzabest.jpg
Sam me pa mal bega, kako to da so dal polne količine.... A jih bojo ob koncu meseca brisal proporcionalno ali bo pač mesec tekel v tem primeru od 19. do 19.?
LP
Dark Funeral
19.11.2008, 11:03
Sam me pa mal bega, kako to da so dal polne količine.... A jih bojo ob koncu meseca brisal proporcionalno ali bo pač mesec tekel v tem primeru od 19. do 19.?
LP
Jaz sem prebral temo vendar tega nisem zasledil....a to ti šteje dosedanjo uporabo in jo maš kar na pcju?
Zakupljene minute se plačajo za mesec v naprej, plačal boš od 19.11. do 30.11. del od 15EUR, zakupljene količine pa imaš vseeno za 11. mesec v celoti, kot bi ga sklenil 1.11.
LP
A je kje kakšen catch? Dobro, da se moram vezat za 2 leti to vem. Bolj sprašujem zato, ker sam bolj malo uporabljam GSM, moj zadnji račun je bil 18€.
Bi se meni splačalo imeti ta paket, glede na to da bi na mesec pridobil recimo 5€?
LP
Prvi mesec imaš na razpolago vse količine v celoti do konca meseca.
Sem se pozanimal :ok
Pa naj kdo napiše 1000 sms-ov v 10-ih dneh :laugh
Prvi mesec imaš na razpolago vse količine v celoti do konca meseca.
Sem se pozanimal :ok
Pa naj kdo napiše 1000 sms-ov v 10-ih dneh :laugh
Heh...Kaj pa je to, sej sm že dons tri napisal.....Teh 997 bom pa že... :skrbast
No, bomo vidli...Men je vsekakor tole zelo dobrodošlo...se bo kar konkretno poznalo pri računu :ok
@Nixxon: Pa saj se ti ni treba vezat, če ne rabiš mobitela. Če skleneš samo naročniško razmerje na Itak Džebest, potem ga lahko čez 3 al pa 5 al pa kdar češ mescev prekineš. Če pa vzameš subvencioniran telefon (se pravi da podpišeš aneks), pa se pač vežeš za dol. obdobje.:ok
LP
driv3r_86
19.11.2008, 14:06
Končno nekaj pametnega:metalc
Na temo MBT bi dodal samo eno dejstvo. Veliko uporabnikov tarna kako MBT ne naredi nič za svoje uporabnike, kako neugodni paketi so itd. Zavedati se je treba samo ene stvari. Za vsako spremembo je potrebna odobritev s strani APEK-a, in ker je MBT še vedno vodlni (njegov tržni delež znaša 62%) enostavno ne odobrijo in konec. Ker tržni delež pada, bodo korenite spremembe nastopile ko bo tržni delež upadel še malenkost. Zaenkrat bo treba še počakat. Če pa koga zanima kaj več na to temo pa PS.
LP
Evo zamenjan paket, z dragega poslovnega, na đabe:)
@rommano kje pa imaš tega hudiča kjer vidiš kok še imaš?
Lp, Blaž
driv3r_86
19.11.2008, 19:02
Evo zamenjan paket, z dragega poslovnega, na đabe:)
@rommano kje pa imaš tega hudiča kjer vidiš kok še imaš?
Lp, Blaž
https://monitor.mobitel.si.
Samo geslo moraš zahtevati:ok
Na temo MBT bi dodal samo eno dejstvo. Veliko uporabnikov tarna kako MBT ne naredi nič za svoje uporabnike, kako neugodni paketi so itd. Zavedati se je treba samo ene stvari. Za vsako spremembo je potrebna odobritev s strani APEK-a, in ker je MBT še vedno vodlni (njegov tržni delež znaša 62%) enostavno ne odobrijo in konec. Ker tržni delež pada, bodo korenite spremembe nastopile ko bo tržni delež upadel še malenkost. Zaenkrat bo treba še počakat. Če pa koga zanima kaj več na to temo pa PS.
LP
Res je :ok
https://monitor.mobitel.si.
Samo geslo moraš zahtevati:ok
Na moj.mobitel.si se registriraš (del kode dobiš po SMSju na svoj GSM) s svojo telefonsko, potem potegneš na PC M:Namiznik in je :ok
LP
A je kje kakšen catch? Dobro, da se moram vezat za 2 leti to vem. Bolj sprašujem zato, ker sam bolj malo uporabljam GSM, moj zadnji račun je bil 18€.
Bi se meni splačalo imeti ta paket, glede na to da bi na mesec pridobil recimo 5€?
Keč je sam u tem da si star 30 let. Verjamem da si čist gajsten in fejst poba, ampak za ta paket žal prestar:-D.
P.S:Itak je od 15-30 let, vezat se ni treba razen če kupiš nov telefon
A da bi pa kar na telefonu preveril pa ne morem, kje v opciji na teli "pametni sim kartici" ali pa tako kot imajo pri Tuš-u?
Lp, Blaž
A da bi pa kar na telefonu preveril pa ne morem, kje v opciji na teli "pametni sim kartici" ali pa tako kot imajo pri Tuš-u?
Lp, Blaž
Probi tole:pejt na mobilni planet-monitor-zakupljene količine, pa bi ti mogl pokazat
No nekaj bi popravil. Do dopolnjenga 31. leta imaš lahko ĐB paket, torej dokler si star 30 let si lahko spremeniš. Je pa res, da z dopolnjenim 31. letom ti prestavijo na osnovni paket (hint. moraš met res srečo da te nekdo najde da si star 31).
LP
No nekaj bi popravil. Do dopolnjenga 31. leta imaš lahko ĐB paket, torej dokler si star 30 let si lahko spremeniš. Je pa res, da z dopolnjenim 31. letom ti prestavijo na osnovni paket (hint. moraš met res srečo da te nekdo najde da si star 31).
LP
Se strinjam, to mi je tud referent rekel, da načeloma ne preverjajo, ampak problem je da greš sklenit aneks ko kupuješ nov telefon, takrat pa pogruntajo, poleg tega bi te verjetno že tko mal sumljiv gledal, če bi recimo mal pred 31 rojstnim dnevom sklepal ta paket. Itak se pa Nixxonu za tiste tri € ne bi prov velik poznal, ampak v končni fazi dnar je dnar, lahko pošlje SMS da preklopi na ta paket, ampak pol boljš da par let ne sklepa aneksov, pa bo lohk do 50. leta plačeval samo 15€:-D
No dejstvo je da tudi pri sklepanju aneksa noben ne gre gledat datum rojstva in preračunavat ali je res pod ali nad 30 let. Se pa lahko zgodi če ima kdo "the day", ampak res redko.
Aja in tale sms ukaz deluje samo na prehodu iz Itak v ĐB paket.
Torej odločam se za menjavo operaterja, zaradi določenih vzrokov sem izvisel iz družinskega bonusa na Mobitelu in sedaj moram, ali izbrati najboljši paket na Mobitelu, ali pa menjati operaterja.
Kaj se najbolj splača, računa sem imel na Mobitelu v družinskem paketu med 20 in 30€ na mesec. Menjal bi tudi aparat, želja je Omnia, kolikor sem gledal, nekako najbližje mi je Simobil paket "Tri zame" (aparat 150€). Čeprav mi ne dišijo te variante z neko fiksno ceno na mesec in temi bonus minutami, ampak to ponujajo danes več ali manj vsi.
Torej mnenja strokovnjakov zaželjena. :ok2
Trenutno najbolj popularen paket je Orto u nulo, ampak so GSMi pri tem paketu malo dražji, zato se ti splača vzet paket Tri zame in maš tudi GSMe krepko ceneje.
Drugače za razmislit pa je sedaj kar je mobitel dal v ponudbo, in sicer paket Džabeitak, kjer plačaš 15€ na mesec in imaš 1000minut v mobitel zastonj, 1000 smsov zastonj in 200 minut v druga mobilna omrežja zastonj. Je pa res da imajo dražje GSMe kot simobil. Bo pa vsekakor dal Simobil ustrezen odgovor na ta paket, kot vedno do sedaj.
Jaz mislim da bom sedaj šel iz mobitela na simobil, in sicer paket Tri zame ali Orto u nulo.
Ziggy, res da sem že zelo na meji. :-D Aneksa trenutno ne mislim sklepat, ker Mobitel trenutno nima privlačnih mobitelov, za katere bi menil da niso precenjeni. :-D
Pa kaj izbirate operaterja po mobitelih, kupite si mobitel drugje za primerno ceno, potem pa samo sklenite razmerje z enim operaterjem, pa je.
Bolha? Sej se ni treba bat telefonov druge roke. Jst to veselo praktiricam ze neki cajta. Dobi se (za)dosti poceni, pa se vezan nisi na nobenga operaterja. :ok
Pa kaj izbirate operaterja po mobitelih, kupite si mobitel drugje za primerno ceno, potem pa samo sklenite razmerje z enim operaterjem, pa je.
Res je to najboljša varianta pa še časovno nisi vezan in lahko menjaš pakete/operaterje kadarkoli.
nove telefone se pa splača kupovat v državah S od nas Anglija in okolica, še bolje Finska, če imate koga poznanega :ok
Dark Funeral
24.11.2008, 20:00
Ve kdo kako se odklopi, da ne dobiš vsakič tistega sporočila koliko stanejo storitve v tujini?
Sem izvedel, da sem na mobitel vezan do konca leta 2010 ( ker sem moji dragi vzel na mojo naročnino telefon )tako da sem uklopil đabest....sedaj bomo videli koliko se izplača..... no viewty for 1€ tuš mobil :(
Kdaj bojo pa v đabestu kaksni pametnejši telefoni, ima kdo kaksen info?
Lp, Blaž
Bolha? Sej se ni treba bat telefonov druge roke. Jst to veselo praktiricam ze neki cajta. Dobi se (za)dosti poceni, pa se vezan nisi na nobenga operaterja. :ok
Jaz delam isto :ok
Evo pa sem tudi jaz prenesel naročnino iz očeta nase na Džabest :ok2
Sedaj pa samo še počakam na SMS in akcijaaa:metalc
Bavaria fan
2.12.2008, 19:03
Jaz sem tudi poslal včeraj sms in danes sem že vklopljen. Mi bo kar prav prišlo - danes poslal že nekaj čez 40 sms-ov :-D
Kdaj bojo pa v đabestu kaksni pametnejši telefoni, ima kdo kaksen info?
Lp, Blaž
v decembru pričakujejo kar lepo ponudbo telefonov, mi je včeraj povedala svetovalka na mobitelu, ko sem si tudi sam šel vklopit Đabest, zgleda da so naredili kar veliko konkurenco simobilu, paket orto smart mi prav nič ne pomaga, saj imam preveč klicev na mobitel, kar pa sedaj več ne bo problem - Đabest...
OffsummeR
4.12.2008, 23:15
Res je to najboljša varianta pa še časovno nisi vezan in lahko menjaš pakete/operaterje kadarkoli.
nove telefone se pa splača kupovat v državah S od nas Anglija in okolica, še bolje Finska, če imate koga poznanega :ok
A maš ižkušnje? Veš kej kake so cene tam? Ker bi mogoče še blo možno v kaki Angliji.
Evo pa sem tudi jaz prenesel naročnino iz očeta nase na Džabest :ok2
Sedaj pa samo še počakam na SMS in akcijaaa:metalc
Tale SMS čakam že CEL teden. :frown Pa so rekli, da uredijo v petih delovnih dneh.:blackeye
meni so to uredili v 12urah... zvečer sem poslal sms, za kosilo sem ga že dobil da je aktivirano
Martini Racing
8.12.2008, 20:11
Si imel prej Itak paket?
Ne, prej je bila naročnina pisana na očeta in sedaj smo naredili prenos name. :ok
Danes me je končno razveselil SMS :cool
Džabest :metalc
Free_Style
9.12.2008, 18:30
Včeraj sem pozabil en dokument, danes je bila gužva pa so me klicali, da mi bodo avto odpelali ker sem ga narobe parkiral in sem moral tik preden sem bil na vrsti iz it mobitel, no jutri pa upam da postanem tud jst džabestt!=) u tretje gre rado
tudi jaz sem že priklopljen v mobitelov đabest...yeee
Pri meni pa zdej se zadnji frendi, ki so na Mobitelu letijo na Simobil, majku jim. :besen
kian_alvane
10.12.2008, 11:37
meni so to uredili v 12urah... zvečer sem poslal sms, za kosilo sem ga že dobil da je aktivirano
Evo, meni prav tako... :) Zdaj komaj čakam da dobim račun z magičnim znesekom 15€ :laugh Glede na porabo v prejšnjih mesecih bo to prav olajšanje. :laugh
Kaj recimo v teh 15€ pri Itak đabest paketu ni všteto? Za kaj bi mi npr. lahko dodatno nabili račun?
OK, domnevam da za stvari preko Monete (parkirnina ipd.) gredo posebej. Kako je z MMS-i? Kaj drugega bi še lahko?
Študiram da bi vseeno šel na ta paket, pa tudi če prihranim mesečno samo 5€ je to letno cca. 60€, kar je pa že kakšna kar poštena igrača za malčka (npr. škatla LEGO kock). In zakaj bi jih dal v tem primeru komu drugemu.
driv3r_86
15.12.2008, 09:17
Vse je všteto (razen klici izven SLO). Moneta pa se obračunava posebaj, kot si že sam rekel. Klici - vsa druga mobilna in stacionarna omrežja (200 min); mobitelovo omrežje (1000 min); Prenos podatkov (1024 MB); Sporočila SMS ali MMS (1000). Splača se ti sigurno, tudi sam sem preklopil iz itak in profitiram 5€/mesec, pa še kdaj pa kdaj pokličem na kakšno številko, na katero prej nisem:laugh
v decembru pričakujejo kar lepo ponudbo telefonov, mi je včeraj povedala svetovalka na mobitelu, ko sem si tudi sam šel vklopit Đabest, zgleda da so naredili kar veliko konkurenco simobilu, paket orto smart mi prav nič ne pomaga, saj imam preveč klicev na mobitel, kar pa sedaj več ne bo problem - Đabest...
Jst sm tudi mislil, da je večina klicev na mobitel - pa niso bli. :)
Mobitel ima ugodno samo za mlade in upokojence, tam vmes se pa je... :-D
10 let je blo dost, sm prešaltal na simobil in zaenkrat vse špila. bomo vidl.
No ja nekaj je že res, še zmeraj imam veliko SIMOBIL pogovorov, ampak sem trenutno zadovoljen, je pa res da je nerodno ker kličeš na mobitelovo številko, ampak v ozadju ne veš da se skriva simobilova storitev, ter govoriš in govoriš in potem pogledaš pod porabljene količine in vidiš da si nabijal 10 minut na simobil, ki ga imaš na mesec samo 200 minut. Zato vprašanje: Ali se da kje kakorkoli pogledat katerega operaterja uporablja oseba ki jo kličeš?
Primer: imam kolega ki ima številko 051 itd kar vsi vemo da je mobitel, v bistvu je pa uporabnik simobila, in tam lepo pokasiraš minute... Torej je kakšna varianta razen te, da ga vprašam kaj uporablja? hehe
Aja, drugače se pa nič ne pritožujem, 1GB prenosa podatkov naravnost sede v moj žep...da ne govorim o gledanju TV programov, pošiljanju velikanskih mailov in neomejene brskanju po netu kjerkoli...ja fajn je!
Lahko si vklopiš da te vsakič opozori da kličeš v drugo omrežje, če kličeš na Mobitelovo številko, to imam jaz že vseskozi aktivirano.
Mobitel ima ugodno samo za mlade in upokojence, tam vmes se pa je... :-D
Tam vmes pa je tole: http://mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Narocniskipaketi/PaketiPovezani.asp
Tam vmes pa je tole: http://mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Narocniskipaketi/PaketiPovezani.asp
Simobil ima za 18 eur:
1000 min na simobil
1000 min na stacionarno
1000 smsov
0.1 eur na druga mobilna omrezja,
0.1 eur mms
:-D
Nimam nič proti mobitelu, bil 10 let pri njih in ko sm se zjutraj zbudu no network access na telefonu me je kr mal nostalgija prijela na 98 ko sm mobitel prvic dobu in mel simkartico od takrat.
A žal ga je že nekaj časa nazaj povozil čas. Nismo vsi študentje...tako da..:)
To o tem, katerega operaterja je povozil čas raje ne bi. Sedaj ima tudi mobitel izjemno ponudbo za tiste, ki niso študenti ali penzioniti, prej pa tega ni imel. Sedaj ima vse.
To o tem, katerega operaterja je povozil čas raje ne bi. Sedaj ima tudi mobitel izjemno ponudbo za tiste, ki niso študenti ali penzioniti, prej pa tega ni imel. Sedaj ima vse.
No katera. Namreč lep čas sem premišljeval preden sm se odloču, pa ni blo nič pametnega. Imaš link?
Simobil ima za 18 eur:
1000 min na simobil
1000 min na stacionarno
1000 smsov
0.1 eur na druga mobilna omrezja,
0.1 eur mms
:-D
Nimam nič proti mobitelu, bil 10 let pri njih in ko sm se zjutraj zbudu no network access na telefonu me je kr mal nostalgija prijela na 98 ko sm mobitel prvic dobu in mel simkartico od takrat.
no no no, upam da si se tle močno ugriznil v jezik, mobitela ni nič povozilo sploh ne čas, ker če kaj dela v redu potem to dela mobitelovo omrežje, če bi se malo bolje spoznal na stvari ne bi kvazil neumnosti po forumu, kar se pa tiče ponudbe đabest trenutno pri mobitelu, lahko vsi rečemo samo wauuu. In če bi se malo bolje spoznal in poznal zadeve na trgu bi vedel da je mobitel s tem ko je dal ven paket đabest dobesedno šel v minus. Pa ne pozabi da če bi mobitel povozil čas tako kot si rekel, ne bi bil prvi in edini ponudnik zanesljivega delovanja monete, prenosa podatkov(da ne pozabimo 1GB na mesec zastonj) itd itd in sploh da ne pozabimo brezhibnega delovanja mreže, za kar so dobili tudi mednarodno priznanje..
Zato še enkrat:
Ne govorit NEUMNOSTI!
No katera. Namreč lep čas sem premišljeval preden sm se odloču, pa ni blo nič pametnega. Imaš link?
Katera kaj/kdo?
torej če bo kdo hotel vedet katerega operaterja uporablja številka na katero kličete imate mobitelovci sms na 1918 s ključno besedo ODZIVNIK, ali pa za vsako številko lahko preverite posebej z ukazom *130*telefonskaštevilka# in vam izpiše operaterja
no no no, upam da si se tle močno ugriznil v jezik, mobitela ni nič povozilo sploh ne čas, ker če kaj dela v redu potem to dela mobitelovo omrežje, če bi se malo bolje spoznal na stvari ne bi kvazil neumnosti po forumu, kar se pa tiče ponudbe đabest trenutno pri mobitelu, lahko vsi rečemo samo wauuu. In če bi se malo bolje spoznal in poznal zadeve na trgu bi vedel da je mobitel s tem ko je dal ven paket đabest dobesedno šel v minus. Pa ne pozabi da če bi mobitel povozil čas tako kot si rekel, ne bi bil prvi in edini ponudnik zanesljivega delovanja monete, prenosa podatkov(da ne pozabimo 1GB na mesec zastonj) itd itd in sploh da ne pozabimo brezhibnega delovanja mreže, za kar so dobili tudi mednarodno priznanje..
Zato še enkrat:
Ne govorit NEUMNOSTI!
Zarad mene lahko gre kamor hoce. In kdo lahko samo vzame ta paket. Kot vemo ne vsak, torej ne kvasi neumnosti.
Čez omrežje nism nč reku. Mene zanima kaj dobim za svoj denar in pri simobilu dobim vec....
Ne vem kaj se tolk razburjas, si direktor mobitela? Dvomim.....
V glavnem ne mislem nc slabga. Pac odvisno kaj rabis. Da ne bo brezveze hude krvi.
Mene zanima kaj dobim za svoj denar in pri simobilu dobim vec....
UMTS, 3.5G, mobilna TV, boljše omrežje, stabilen SMS,video klic, Push-To-Talk...
Nimam nikogar na mobitelu, le 10 let sem njihov uporabnik.
Skoraj kot da bi primerjali Bencinarje in Dizle... neverending story :S
Glede te akcije od Mobitela (za tiste, ki jo lahko vzamejo!)...
Recimo da primerjamo Simobil z dizlom in Mobitel z bencinarjem...
bencinu pade cena za polovico, dizel ostane na istem... bi vseeno imeli diesla ? aja, sej res ... ima navor :-D
///Marky
16.12.2008, 23:18
Jaz čakam že od petka na ta Džabest :frown
Skoraj kot da bi primerjali Bencinarje in Dizle... neverending story :S
Glede te akcije od Mobitela (za tiste, ki jo lahko vzamejo!)...
Recimo da primerjamo Simobil z dizlom in Mobitel z bencinarjem...
bencinu pade cena za polovico, dizel ostane na istem... bi vseeno imeli diesla ? aja, sej res ... ima navor :-D
Baje,da Simobil pripravlja kontra đžabest nekje v polovici meseca januarja,sem pa po desetih letih šel stran od Mobitela na Simobil,pa prišparam približno 12€ na mesec,kot je že nekdo omenil malo višje,kar nekaj igrač za mojega malega.
kian_alvane
16.12.2008, 23:34
Jaz čakam že od petka na ta Džabest :frown
Pomojem imajo gužvo, ker jaz sem poslal sms že takoj na začetku in so mi vklopili naslednji dan. :ok
Drugače pa sem že od vedno (malo več kot 9let) pri Mobitelu in nič ne razmišljam o zamenjavi. Sploh pa ne odkar imajo đabest. :cool Pri Simobilu mi je boljše edino to, da sponzorirajo dobre prireditve (žur z razlogom, disconautica, dan elektronike, ... :mljask). Kar pa nič ne vpliva na moj račun za telefon. :laugh
Dark Funeral
17.12.2008, 00:57
UMTS, 3.5G, mobilna TV, boljše omrežje, stabilen SMS,video klic, Push-To-Talk...
Nimam nikogar na mobitelu, le 10 let sem njihov uporabnik.
A pri 10 letih si že imel gsm? Dobro so te razvadli :ironija
Dio porco kian tudi ti si imel 11let, ko si dobil gsm :confused
A pri 10 letih si že imel gsm? Dobro so te razvadli :ironija
In kaj je s tem narobe?
DF jaz sem dobil prvi tulifon leta 97 :ok mislim da so bli prvi mobipaketi
Dark Funeral
17.12.2008, 01:38
In kaj je s tem narobe?
A sem kje napisal, da je kaj narobe?
DF jaz sem dobil prvi tulifon leta 97 :ok mislim da so bli prvi mobipaketi
Sej jaz tudi 3. mobi prodan v NG.
Zanimivo da ko sem imel jaz 16 ali kaj majn ali kaj več, so imeli eni pri 10 letih že gsmje. Praktično v 4. razredu osnovne šole in seveda so jih uporabljali za klicanje.
hja tako je...
enako je meni čudno ko mi hčerka od sestrične, ki ima 9let, kaže na računalniku stvari ki prvič vidim :)
Dark Funeral
17.12.2008, 01:45
hja tako je...
enako je meni čudno ko mi hčerka od sestrične, ki ima 9let, kaže na računalniku stvari ki prvič vidim :)
To je pa res čudno :)
Sej je prav, da ste imeli. Ene je treba tudi tako razvajat. :ok
hja... takrat vem da sem dal za mobi regljo 15ksit lastnega denarja, ki sem ga dobil od zavarovalnice(poškodba) :-D
Jaz sem v soboto spremenil paket na povezani33 in so mi ga včeraj vklopili, do sedaj še nisem nikoli več kot 2-3 dni čakal da so mi kaj vklopili. Tako da čudno da nekateri tak dolgo čakate na vklop. Sem pa pri Mobitelu naročnik že 11 let in sem tudi vseskozi z njimi zadovoljen.
na vklop čakajo samo tisti ki prestopajo iz ostalih operaterjev, če si mobitelov naročnik že prej uredijo đabest v enem dnevu
kian_alvane
17.12.2008, 13:54
Skoraj 12, glede na to da bo kmalu :party Sem ga pa večinoma uporabljal samo za igrice. :)
Fisher, si starejši od 30 let? Skrivaš kje časovni stroj? :-D
Fisher, si starejši od 30 let? Skrivaš kje časovni stroj? :-D
Kaj morem vse napisat?
Recimo, da je telefon pisan na firmo. Boš zdaj dal mir.
Pač težav z mobitelom tudi jaz nikoli nisem imel. A pač so predragi. Price/perfomance je nizji kot drugje.
Večina omenjenih stvari, ki jih ponuja mobitel 99% uporabnikov sploh ne potrebuje. Še tist 1% pa bolj za hec kot zares. Tko da...
Še enkrat. 10 let brez težav, a so pač predragi. Kolk je blo dražje v praksi, bom videl sedaj ko bodo prihajali računi od simobila. A dvomim da bom dosegal by the cesta 70-100 eur računa. Dvomim.....:crazy:-D
PS: Če lahko pripomnim o tem džabest al karkoli je. Že ime me odbije. :)
PS: Če lahko pripomnim o tem džabest al karkoli je. Že ime me odbije. :)
hehe, ko si ljubosumen..
driv3r_86
18.12.2008, 11:49
Ime pa tudi mene moti, pa imam ta paket:crazy Ampak tudi pri puncah se ne gleda na ime, če je drugače lepa in pametna... :laugh
kian_alvane
22.12.2008, 10:56
Ime pa tudi mene moti, pa imam ta paket:crazy Ampak tudi pri puncah se ne gleda na ime, če je drugače lepa in pametna... :laugh
No ja, bi morala biti že res hudo lepa in pametna da bi spregledal ime (v bistvu bolj priimek). :)
Btw, ve mogoče kdo kako je z mms-i pri đabestu? Ker v reklami piše, da je v 15€ vključenih 1000 sms sporočil, nikjer pa niso omenjeni mms-i. :confused Se jih dodatno plača poleg naročnine?
Mišljeno je 1000 smsov in mmsov skupaj.
LP
22. december in imam porabo 16,5 eur. Torej 15 eur narocnine + 1,5eur v pogovorih. :ok2
Imam se 890min zastonj v mobitelova omrezja, se 890 sporocil za napisat, se 860 zastonj MB za pokurit, minute za v druga mobilna omrezja pa so bile pokurjene ze okrog 12. v mescu. Studiram, da bi izklopil ADSL in se mal povezal ne net kar preko GSMa, kr tko za stos, itak lovi 3G. :skrbast
Je pa res, da ta mesec, nism lih dosti na telefonu...
kako preveriš koliko si pokuril?
kako preveriš koliko si pokuril?
Planet--> Moj mobitel --> Monitor--> Zakupljene količine :ok
ali pa M Namiznik :ok
Ali pa pošljes sms poraba k na 1919 pa dobis 4 sms-e nazaj pa ti notri pise kako pa kaj.
Vendar je hitreje na planetu:ok
Lp, Blaž
Lahko zaprosis tudi za e-certifikat ali pa da dostopas preko gesla, ki ti ga, vsakic ko hoces dostopat do monitorja (na https://monitor.mobitel.si/), posljejo na gsm.
To mi je se najbolj vsec, ker imas res popolno kontrolo nad porabo in sploh tvojim stanjem z Mobitelom (aneksi, paketi, katere storitve mas vklopljene...).
Ali pa za to uporabiš npr. NLB KLIK certifikat ali kateri drugi.
driv3r_86
24.12.2008, 11:39
No ja, bi morala biti že res hudo lepa in pametna da bi spregledal ime (v bistvu bolj priimek). :)
Btw, ve mogoče kdo kako je z mms-i pri đabestu? Ker v reklami piše, da je v 15€ vključenih 1000 sms sporočil, nikjer pa niso omenjeni mms-i. :confused Se jih dodatno plača poleg naročnine?
Ime si lahko spremeni. Priimek pa tudi ni problem, pač se poročiš z njo:laugh
Sorry za off topic:napaka
Bom jaz kar tukaj vprašal, da nebom nove teme odpiral. Zanima me, če mogoče kdo ve, zakaj nikjer ne najdem tistega programa od Gmaila, za pregledovanje pošte na telefonu? V prejšnjem sem to imel, pa tudi sestri sem naložil ta program, dobil pa sem ga na Gmailu na wapu je bila neka ikona za prenos programa, sedaj je pa ni nikjer več. Edino kar je je to da piše imejte hitrejši gmail, sam tam pa ni nikjer programa. Zemljevide sem si pa naložil lahko gor brezproblemov, glih tega programma za pošto pa ni nikjer.
http://www.google.com/mobile/
Drugace pa na telefonu odpri "m.google.com" in tam lepo iz seznama izberi zeljeno aplikacijo...
Vse to sem že pregledal pa ni nikjer možnosti prenosa programa, vse ostalo gre sam za mail ne.
Kater telefon pa imas? Ker potem ocitno ne podpira tvojega telefona ... sem ravno zdajle za foro instaliral na svojem in dela BP...
6600 Slide, tega imam. Bi bilo pa čudno da ga nebi podpiralo, ker prejšnji je bil star 2 leti in je vse delalo, pa tudi na sestrinem, ki je star par mesecev dela. Edino če res ne podpira tega modela. Včeraj sem se še potem zafrkaval na veliko pa ni nikjer možnosti prenosa. Ostalo pa vse dela kar koli naložim gor, recimo zemljevide, ki so tam gor.
6600 Slide, tega imam. Bi bilo pa čudno da ga nebi podpiralo, ker prejšnji je bil star 2 leti in je vse delalo, pa tudi na sestrinem, ki je star par mesecev dela. Edino če res ne podpira tega modela. Včeraj sem se še potem zafrkaval na veliko pa ni nikjer možnosti prenosa. Ostalo pa vse dela kar koli naložim gor, recimo zemljevide, ki so tam gor.
Čudno. Kaj pa, če vseeno probaš klikati (mogoče ti samo ne prikaže "prenesi zdaj")? Ker v primeru, da ne bi podpiralo, bi ti napisalo.
Nevem meni se tudi čudno zdi da ni nobene možnosti za prenos, sicer bom še pa tak večkrat sprobal če bo šlo bo šlo, če pa ne pa tudi nebo nič narobe, saj do maila lahko itak dostopam, pač mal drugače.
A si poskusil s tisto opcijo, da ti link poslje na tvoj telefon? Drugace sem pogledal malce po netu in imajo probleme ravno s tem telefonom in kake resitve ni najti...
sem probal pa ne pošlje. Saj če ne gre ne gre, mogoče še bo kdaj šlo :)
Drugače pa hvala za trud!
tomaz, mogoče je fora to, da ti ne greš na ta gmail.com/mobile s originalnim brskalnikom od telefona! jst imam p1i in imam dodatno opero naloženo, pa sem moral za gmail aplikacijo iti na zgornji naslov z brskalnikom telefona ;)
Grem z brskalnikom od telefona, ker če grem z opero mi odpira iste spletne strani kot pa računalnik, če grem pa z brskalnikom od telefona, pa nalaga strani prilagojene za wap brskanje. Vse živo kar sem pač našel na wapu in na internetu sem sprobal pa ni bilo nič uspeha, tudi tisto pomoč sem pregledoval pa ni nič pomagalo, zato sem pa potem tule gor vprašal če mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe. Sam zgleda da so problemi glih z tem modelom telefona in to sam z tem mailom, ker zemljevidi od googla pa delajo normalno, mi naloži program v telefon in tudi dela odlično.
:metalc:metalc Dobil SMS od Simobila: kmalu bo ORTO U NULO -paket z najnižjo mesečno naročnino za mlade, ponujal se več ničel! ostani na preži, presenečenje sledi!:metalc:metalc
Go Simobil gooo:woohoo:woohoo
Hay!
:metalc:metalc Dobil SMS od Simobila: kmalu bo ORTO U NULO -paket z najnižjo mesečno naročnino za mlade, ponujal se več ničel! ostani na preži, presenečenje sledi!:metalc:metalc
Go Simobil gooo:woohoo:woohoo
...in nove telefone,tako,da bo džabest samo še dža:ok2....škoda,da jaz ne bom mogel tega koristiti....je samo do 30 let:blackeye
lp
joda
Dark Funeral
4.2.2009, 15:53
Hay!
...in nove telefone,tako,da bo džabest samo še dža:ok2....škoda,da jaz ne bom mogel tega koristiti....je samo do 30 let:blackeye
lp
joda
MAh mobitel mi je posla kar dva računa skupaj :crazy
PA ta đbest se mi na koncu sploh ne obrestuje. PAr smsjev iz italjije posla in majn govoril kot prej in isto plačal :jok kot, ko sem imel navadno 5€ naročnino.
kian_alvane
4.2.2009, 16:08
Jaz sem pa prav zadovoljen z đabestom. :ok Govorim več kot prej, plačam pa minimalno 2x manj. Zame je res d best. :)
Tudi jaz sem izredno zadovoljen. Plačam enako kot sem prej, govorim pa dvakrat več :ok2
Sj nimaš kej...enim to, drugim ono...:ok2
BMW-M-POWER
4.2.2009, 16:23
Jaz pa razmišljam o odhodu v tujino sklenit naročniško razmerje z mobilnim operaterjem Orange!
1000 minut zakupa v celi Evropi, 1000 sms, ! Za 25€ pavšala!
Dark Funeral
4.2.2009, 16:27
Jaz pa razmišljam o odhodu v tujino sklenit naročniško razmerje z mobilnim operaterjem Orange!
1000 minut zakupa v celi Evropi, 1000 sms, ! Za 25€ pavšala!
? Resno? Dej kak link da si to pogledam, ker se mi zdi bolj ugodno kot naši ponudniki. 25€ to je dobro ( nevem pa kolko je dobro za tiste ki te kličejo na neko tujo številko).
On sam na svojo rit gleda:laugh Važn da ma on pocen za po celi €U, kolk bo pa druge pršlo je pa njihov problem:ok2
BMW-M-POWER
4.2.2009, 16:48
? Resno? Dej kak link da si to pogledam, ker se mi zdi bolj ugodno kot naši ponudniki. 25€ to je dobro ( nevem pa kolko je dobro za tiste ki te kličejo na neko tujo številko).
http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/v-avstrijo-po-minute-za-telefonske-pogovore.html
Evo dark samo zate:ok
Brtaranec že uporablja in je prezadovoljen:ok
On sam na svojo rit gleda:laugh Važn da ma on pocen za po celi €U, kolk bo pa druge pršlo je pa njihov problem:ok2
Uff ne mi rečt res:ok:ok
Če primerjamo cene naših ponudnikov s ponudbami v Evropski uniji, lahko ugotovimo, da so flat rate ponudbe na pohodu povsod, za 20 evrov naročnine pa boste v Nemčiji pri operaterju T-mobile dobili neomejeno količino telefoniranja znotraj njihove mreže, klice v druga omrežja pa boste plačali po ceni 0,29 evra, kar je znatno višje kot pri naših operaterjih. Nemški operaterji v nasprotju z našimi ponujajo tudi posebne ugodnosti za tiste, ki naročniško razmerje sklenejo preko interneta, tako vam T-mobile pri naročnini šest mesecev vsak mesec od naročnine odšteje 10 evrov. Posebnost so tudi ponudbe, ki omogočajo cenejše klicanje znotraj držav EU. Tako v Avstriji ponudnik Orange ponuja paket, ki vam za naročnino 25 evrov ponuja 1000 brezplačnih minut za klice v vsa omrežja tako v Avstriji kot v drugih državah Evropske unije, poleg tega naročniki še šest mesecev ne plačujejo naročnine, dobijo 4000 minut znotraj omrežja Orange in 40 evrov bonusa za nakupe v njihovi internetni trgovini. Če porabite vse minute, pa vas vsi nadaljnji klici stanejo 0,25 evra na minuto.
Kot kaže, se meje za mobilnike brišejo, in kaj kmalu se lahko zgodi, da bomo slovenski uporabniki naročniška razmerja sklepali pri naših sosedih.
Vprašanje (če ima kdo info) - a bom prej šel rakom žvižgat, a bodo pri Mobitelu že enkrat dobili eno večjo pošiljko HTC HD?
LP
HTC HD je na zalogi v skladišču, tako da ga ni problem dobit, če rabiš pomoč PM me.
LP
Sploh nisem vedel da Orange to ponuja :)
Bom se kar šel te dni malo pozanimat kako je s tem
Tudi jaz sem izredno zadovoljen. Plačam enako kot sem prej, govorim pa dvakrat več :ok2
x2
Mene zanima,katera je že tista koda ,ko jo vtipkaš v GSM in ti pokaže podatke o telefonu(izdelava,pososdobitev,.......)
Lp,Peter
Za Nokie je *#0000#.
Pa res:ok
:respect:respect:respect
Hay!
Mene zanima,katera je že tista koda ,ko jo vtipkaš v GSM in ti pokaže podatke o telefonu(izdelava,pososdobitev,.......)
Lp,Peter
*#92702689#
Vam pove vse podatke o vašem Nokia aparatu
*#06#
Vam pokaže IMEI kodo Vašega aparata
*#7370#
resetira(formatira) GSM aparat z Symbian OS
(PAZLJIVO!! odstrani vse podatke)
2945#*#
LG koda, ki odklene veliko modelov ter ponudi možnost za reset aparata
3845#*990#
LG koda za KU990-VIEWTY, dodatni meni za Vaš Viewty z možnostjo reseta aparata
lp
joda
OffsummeR
10.2.2009, 14:19
Bi mev kdo?:-D
http://s3images.coroflot.com/user_files/individual_files/120345_jP02nGlztTx0MGA1PO8HSuqgv.jpg
http://s3images.coroflot.com/user_files/individual_files/120345_wLlydlA3oD0LR1oQL6R9aajJ0.jpg
The Nokia BMW comes with an interesting “push to open” mechanism that makes its display rotate 90 degrees turning the whole device into a handycam. Notice the original camera placement? Sony would probably love to invent something like this…
:metalc
link
(http://www.concept-phones.com/nokia/nokia-bmw-concept-phone-features-gps-superior-video-shooting/)
wau, to dejansko obstaja?
wau, to dejansko obstaja?
Zaenkrat vrjetno samo v glavi inžinirjev, ter računalniški animaciji.
Zadnje čase se mi dogaja na N 6210,da kar naenkrat,ko me kdo kliče ali pa jaz kličem ne pokaže imena.Imam pa vsa imena na SIM in tudi vklopljeno to funkcijo.In tako moram telefon vedno izklopit in nato deluje normalno(bere št.iz SIM kartice.
Mogoče kaki virus:napaka al v čem je fora,ker to se še mi ni na nobenem telefonu dogajalo:confused
No pa smo dočakali!!!
Mobitel uvaja neomejen paket
Neomejeni pogovori – SMS – MMS – internet – BlackBerry ...
Z marcem Mobitel uvaja novo, izjemno privlačno, predvsem pa neomejeno ponudbo. Novost na slovenskem trgu prinaša dolge, neomejene pogovore, neskončne SMS-e in MMS-e, najhitrejši neomejeni mobilni internet, elektronsko pošto, dostop do Facebooka in ostalih družbenih omrežij ter mnoge mobitele za samo 1 evro. Privlačna neomejena novost bo na voljo vsem novim, seveda pa tudi sedanjim Mobitelovim naročnikom.
Mobitel bo vsem sedanjim in bodočim naročnikom s 1. marcem 2009 ponudil izjemno privlačno, neomejeno ponudbo, ki bo odslej zaznamovala najboljši Mobitelov paket Povezani 77. Le-ta ponuja vrhunec ponudbe mobilnih storitev, tehnologij in mobitelov na slovenskem trgu. Odslej bo paket Povezani 77 omogočal neomejene klice na več kot 1,3 milijona mobilnih številk pri Mobitelu, Debitelu in IZImobilu. Poleg tega pa je v naročnino vključenih tudi 200 minut klicev v druga slovenska mobilna omrežja, vsak mesec znova in znova.
Naročniki Mobitelovega paketa Povezani 77 bodo neomejeno komunicirali tudi s sporočili SMS in MMS. Paket Povezani 77 pri Mobitelu pa ponuja še več – neomejen mobilni internet, elektronsko pošto ter dostop do Facebooka in ostalih spletnih družbenih omrežij. Ponuja namreč tudi celovit dostop do megabitnih hitrosti Mobitelovega omrežja 3,5 G, brez omejitve prenosa podatkov. Za popolno izrabo vseh ugodnosti ponuja Mobitel vrsto vrhunskih mobitelov in dlančnikov BlackBerry za zgolj 1 evro, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Povezani 77 za 12/24 mesecev. Mobitelov paket Povezani 77 že vključuje storitvi Integral in BlackBerry, ki sta tako na voljo brez dodatnih stroškov, uporabnik potrebuje zgolj enega izmed podprtih mobilnikov oziroma dlančnik BlackBerry. Paket Povezani 77 je povsem prilagojen tudi uporabnikom naprednih pametnih mobilnikov in i-Telefonov.
Paket Povezani 77 sedanjim in novim Mobitelovim naročnikom omogoča izjemne prihranke pri gostovanju v tujini. Zadošča že naročnina na paket Povezani 77, saj ta vsebuje tudi napredno storitev M:Stik, ki jo v Sloveniji ponuja zgolj Mobitel. Z njo boste tudi v tujini klicali in pošiljali SMS-e po »domači«, torej neomejeno nizki ceni. Poraba se odšteva od kvote, ker pa je slednja neomejena, tudi dodatnega stroška ni. Naročnina na paket Povezani 77 znaša 77 evrov.
Ugodnosti neomejene uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila pri paketu Povezani 77 veljajo za promet v Mobitelovem omrežju. Pri gostovanju v omrežjih tujih mobilnih operaterjev se bodo mobilne storitve obračunavale skladno s cenikom za operaterja, v omrežju katerega bo uporabnik gostoval. Mobitel v tujini priporoča uporabo storitve M:Stik ali izbiro enega izmed mobilnih operaterjev, s katerimi ima sklenjen dogovor o posebnem, kar 60-odstotnem popustu pri cenah podatkovnega prenosa.
Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so objavljene na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, uporabniki pa se lahko obrnejo tudi na prijazno osebje Mobitelovih centrov ali Centra za pomoč naročnikom. V Center za pomoč naročnikom lahko pokličejo kadarkoli, ne glede na uro ali dan, in sicer na številko 041 700 700. Klic je za vse Mobitelove uporabnike, tudi med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev, brezplačen.
Dark Funeral
26.2.2009, 12:34
Zakon!!! Keri aparati?
Vsi, za 1 eur pa vsi tisti ki so za paket 44/77.
LP
Dark Funeral
26.2.2009, 12:39
Vsi, za 1 eur pa vsi tisti ki so za paket 44/77.
LP
Kako misliš vsi? Vsi ki so v teh dveh paketih že sedaj in ki so za doplačat ali vsi, to se pravi dobesedno vsi v ponudbi? Lahko pridem mimo jutri pa mi razložiš.
Mi smo mislili vzet black berry za 1€ zdej nevem keri paket točno.
Ja pridi jutri mimo, bom tu do 16 pa bova zrhitala, ti bom razlužu vse.
LP
Dark Funeral
26.2.2009, 12:41
Ja pridi jutri mimo, bom tu do 16 pa bova zrhitala, ti bom razlužu vse.
LP
Ok thanks. :ok
LP: A ima kdo al ve kje dobit slovenski softver za nokio 5800 EM?
Hay!
...samo informativno vprašanje......a 77€ je mesečna naročnina v tem novem paketu?
lp
joda
driv3r_86
26.2.2009, 15:07
Hay!
...samo informativno vprašanje......a 77€ je mesečna naročnina v tem novem paketu?
lp
joda
Ja:ok
Kolegica kupuje telefon in se ne more odločit med:
nokia 5220
samsung M3200
nokia 3600
sony ericsson W595
samsung SGH-L810V pink
nokia E63
LG KF 750
Jaz sem ji priporočal LG.Ima še kdo kakšno mnenje.Prosim:ok2
kian_alvane
28.2.2009, 11:44
Jaz bi vzel E63. :-D (nokiafan.press)
Jaz bi vzel E63. :-D (nokiafan.press)
Samo za ženske:eek,je bolj za moške se mi zdi:confused
kian_alvane
28.2.2009, 12:00
Ja, sem prav pozabil da je za žensko. :crazy No, potem pa 3600 ali KF750. Ju imata moji sestri in sta zelo zadovoljni. :)
BMW Deutschland
28.2.2009, 12:23
3600 Nokia :ok2
3600 Nokia :ok2
Tudi ni slab,ga ima moj kolega:ok
Ja, sem prav pozabil da je za žensko. :crazy No, potem pa 3600 ali KF750. Ju imata moji sestri in sta zelo zadovoljni. :)
Mislim ,da je LG najboljša izbira.Ga je že kdo imel v uporabi:confused
nokia 5220
samsung M3200
nokia 3600
sony ericsson W595
samsung SGH-L810V pink
nokia E63
LG KF 750
LG :ok
nokia 5220
samsung M3200
nokia 3600
sony ericsson W595
samsung SGH-L810V pink
nokia E63
LG KF 750
Ženske pač:fight,vzela je pa LG KF 600:eek,ker ji LG 750 pač ni bil všeč:napaka
Hvala vam ,za mnenja.
Ve kdo kaj o tem, kako naročniki na itak džabest dobijo zastonj karte za koncert "The killers", ki bo 7.6.09?
http://thekillers.itak.si/
neicharger
2.3.2009, 20:52
Nič se še ne ve, kako do kart.
Vstopnica že na poti:laugh
Ali ima kdo mogoče SonyEricsson C905 ali Samsung INNOV8 v povezavi z BMW bluetooth sistemom? Trenutno uporabljam iPhone 2G in deluje odlično, tako na MK4 in na iDrive sistemu. Zamenjal bi ga predvsem zaradi kamere, je pa pogoj, da dela tudi bluetooth.
Hvala za info in
LP
Kaj moram naredit,da bo to delovalo na telefonu:confusedhttp://www.nokiasoftware.nl/theme/495/swf_clock.html
Zanima me če kdo dela na mobitelu?
Oz če lahko kdo zrihta Samsung f480 pink barve :-D
Lep pozdrav. :ok
Ziher je keri BMWjaš na mobitelu. Da mi ga da na stran al pa bilokaj. Pove v katerih poslovalnicah vse ga imajo če ne druga.
neicharger
10.5.2009, 23:40
Bom pogledu :)
neicharger
10.5.2009, 23:43
Hmm, a pa izrazito hočš sam ta telefon in konc?
Hmm, a pa izrazito hočš sam ta telefon in konc?
Ja prosim. Če ga slučajno nebote imeli, pa preveri če lahko. kje ga imajo.
neicharger
11.5.2009, 14:11
Glej, kokr sm vidu v Mb majo neki teh sam nevem če so roza. Če niso pač povej, da hočš roza in ga bojo naročil iz skladišča. V skladišču jih je zadost, tko da če ga greš dons naročit bi ga v sredo lahk že mel.
Lp
Mene pa nekaj zanima, če slučajno kdo ve... imam đabest, ter prenosnik s SIM slotom in bi pač rad imel še en SIM samo za pretok podatkov... vem, da tak SIM obstaja pri mobitelu, ampak samo v povezavi s paketom inernet neomejeno... torej... je kak druga pot, za pridobitev take SIM kartice? :) Danke. :beer
neicharger
11.5.2009, 17:54
Ti imaš lahko še en SIM prekopiran. Sam ta SIM ti korist samo v primeru če ti je telefon ukraden da prekopiraš spet na drug SIM telefonske oz. podatke, ki so na SIMU. Drugač pa nevem, če je kšna druga varjanta, da bi koristu kšn drug SIM razn te ko pr operaterju najameš net.
Lp
Dark Funeral
11.5.2009, 17:54
Kako to da đabest je iz 15€ postal kar 16,.. €?
neicharger
11.5.2009, 17:58
Si ziher, da nisi koristu nič monete al pa prekoraču česa... Klici iz tujine?
lp
Js mam tud 16€,moja draga pa 15€,tako da si prekoračil Dark:ok
:laugh vzemi očala v roke in še enkrat preberi račun, vse je napisano.
driv3r_86
11.5.2009, 19:44
Če jih bo samo v roke vzel dvomim, da bo kaj pomagalo :rofl
Dark Funeral
12.5.2009, 09:48
Bravo mister i know it all..... očitno ti bo treba dat nagrado za inteligenco. Ko prekoračim prekoračim in je vse napisano. Tokrat pa ne.
Bravo mister i know it all..... očitno ti bo treba dat nagrado za inteligenco. Ko prekoračim prekoračim in je vse napisano. Tokrat pa ne.
Eh ne se sekirat raj pejt na en "dm":laugh pa na deci pa bo:beer:ok
Očitno preveč gobcaš. Tako po telefonu kot na forumu.
Dark Funeral
12.5.2009, 14:34
Očitno preveč gobcaš. Tako po telefonu kot na forumu.
Seveda :laugh Nismo vsi stari 65 let pri 20 letih.
Mi lahko edn na brzino pove kako se obračunava mobitel-internet. imam pa Đabest paket pri Mobitelu.
zaston ni :laugh
Hvala, gremo čez par urc na morje
Zastonj je do 1GB prenosa podatkov(paket đabest), nad tem se dodatno plačuje 0,00021 €/kB:ok2
EDIT: 1GB podatkov ni zastonj, sem se narobe izrazil, vključenih je v naročnino.
Mi lahko edn na brzino pove kako se obračunava mobitel-internet. imam pa Đabest paket pri Mobitelu.
zaston ni :laugh
Hvala, gremo čez par urc na morje
Hrvaška.press
Pozabu napisat!:crazy
Uf, če se ne motim se v tujini to obračunava posebej. :ok Da ne boš presenečen ko boš račun dobil. Oziroma ne boš, ker ko bo GSM preklopil na prvo tuje omrežje boš dobil prijazen SMS kjer ti bo to razloženo. :-D
Na Pagu sem parkrat preveril mail in ugotovil, da vsakih 100kb pobere 0,66eur brez davka. Mislim ej, 100Kb drazje kot pol litra vode. :crazy
Obračunski interval je 100kb tkoda je čis useen al preneseš 75 alpa 3kb =) Hrvaška je pa draga za roaming tko k je za use ostalo.. Anglija je cenejša za roaming k hrvaška pa je anglija kr mal bl daleč k Hrvaška.. Sploh pa te roamingi gre večina preko VOIPa.. Operater ga plača par centov nas pa oderejo kr lepo.. Če se spomnete včasih ko vas je kdo klical iz tujine so se izpisovale neznane številke.. To so bile debitelove opuščene številke ki so se izpisovale zaradi VOIPa..
Ima kdo kakšne igre za Nokio E63, a kako bi si jih nekaj naložil na tel. @Mobitel :)
www.ipmart-forum.com - Tukaj boš našel čuda za Symbian telefone :) (Vključno s tvojo nokio E63 ;) )
En problem:
Namreč, ko sem probal na konto na www.e-stave.com naložiti nekaj denarja prek monete mi je napisalo: "Vaš mobilni operater ne omogoča plačevanja z Moneto!"
Zdaj mi pa nič več ni jasno, ker sem za to že večkrat uporabil moneto brez problema, limita nisem prekoračil, niti monete nisem izklopil in ne razumem v čem je problem:confused
pokliči tehnično pomoč mobitela, in vprašaj če imajo mogoče oni napako na sistemu :ok
Damjann maš mogoče prenešeno številko na mobitel?
Ja ampak mi je dozdaj normalno delovalo, sem pa poklical na Mobitel in zdaj rešujejo, baje:ok2
Bile so težave pri uporabnikih, ki imajo številko prenešeno iz drugih operaterjev, sedaj so jo odpravili.
Trenutno imam 2 naročnini, tušmobil in mobitel, uporabljam pa le še Mobitelovo. Mogoče kdo ve, ali se da zamenjat številki, da bi imel na mobitelu to, ki je sedaj na tušu in obratno?
Huh .. Ti bi dal mobitelovi številki 070 in Tuševi 041? Prenos številke se naredi vendar.. Nevem kako bi to izvedli.. Lahko stopiš na Tuševo PE v BTC oz kjerkoli ti je najbližje pa malo prašaš?
Huh .. Ti bi dal mobitelovi številki 070 in Tuševi 041? Prenos številke se naredi vendar.. Nevem kako bi to izvedli.. Lahko stopiš na Tuševo PE v BTC oz kjerkoli ti je najbližje pa malo prašaš?
ta od tuša je 041 (sem jo takrat prenesel z Mobitela), sedaj pa imam 051
Želim si imeti spet staro dobro številko. Bom pa šel kar povprašat, hvala vseeno
S tuša na mobitel lahko preneseš številko.. Vendar vprašanje je kaj bo mobitel naredil z obstoječo številko veš? Ker glej ko se številko skensla in se naredi MSISDN Swap (menjava številke) gre stara v karanteno.. V tvojem primeru bi se pa moral narediti takoj port-out številke na drugega operaterja oz prenos številke.. Mobitel bi moral prenesti številko svojo na tuš, tuš pa svojo na mobitel.. Upam da ti rata še jaz si pravzaprav ne znam točno predstavljati kako bi zadeva bila izvedljiva...
A ima kdo kšne veze na mobitelu,rabil bi ene informacije o klicih.
Na zs
Tudi jaz potrebujem nekoga z vezami na M@ :-D, rabim za biznis :ok
več na ZS :beer
A ima kdo kšne veze na mobitelu,rabil bi ene informacije o klicih.
Na zs
Dvomim, da boš prišel do podatkov klicočega.
Dvomim, da boš prišel do podatkov klicočega.
Oja,kolega je tko svojo bejbo zasačil,samo meni se gre za nekaj drugega.
Saj mi bo danes sporočil,če še njegov frend dela tam,samo se rajš zagarantiram:)
A ni to zanimivo,samo da bi zvedel kdo kliče določeno osebo,pa bi veliko rešil,nič ne rabim druzga,brez sms-ov...!
Dark Funeral
10.12.2009, 09:14
lepo včeri kupu moji dragi corby-a :ok2 ( mater ona menja telefone bolj pogosto kot jaz....pa je telefoni ne zanimajo ).
Če dosti govoriš se splača povezani 77 in res poceni telefoni z vezavo.... drugače je vse skupaj bolj bogo.
lepo včeri kupu moji dragi corby-a :ok2 ( mater ona menja telefone bolj pogosto kot jaz....pa je telefoni ne zanimajo ).
Če dosti govoriš se splača povezani 77 in res poceni telefoni z vezavo.... drugače je vse skupaj bolj bogo.
corby je :crazy baterija slabša že ne bi mogla bit:napaka
Dark Funeral
10.12.2009, 12:14
corby je :crazy baterija slabša že ne bi mogla bit:napaka
za mojo drago je super! In še stylish.
za mojo drago je super! In še stylish.
kupil sem ga en mesec nazaj in baterija drži en cel dan pa ga ne uporabljam veliko:napaka
Dark Funeral
10.12.2009, 12:23
kupil sem ga en mesec nazaj in baterija drži en cel dan pa ga ne uporabljam veliko:napaka
Bomo videli kako in kaj bo.... za njeno uporabo je to dovolj.
Verjamem, da je dovolj ja ampak v tem času, da je treba telefon vsak dan polnit pa tudi ni človeško.
OK, kolk se pa moraš pogovarjat da se ti povezani 77 splača. :eek
DK_FK_DeViL
11.12.2009, 09:18
OK, kolk se pa moraš pogovarjat da se ti povezani 77 splača. :eek
Dober point!
Nam navadnim smrtnikom je še Itak Đabest 5-10x preveč:fight (vsaj meni :ok2)
Sam pol, v čem je razlika med 44 in 77, ker telefonov ne dajo ceneje, če maš 77, kar bi skoraj mogli za 33€??:confused
Dark Funeral
11.12.2009, 09:52
Meni enako. :-D
Ja če vzameš na firmo, se da :ok Se moreš pač full pogovarjat. Stranke, partnerji, sodelavci itd.
Verjamem, da je dovolj ja ampak v tem času, da je treba telefon vsak dan polnit pa tudi ni človeško.
Kako da zdrži samo en dan, če pa piše v specifikaciji, da je v času pripravljenosti do 730 ur. Potem bi človek pričakoval, da ob normalni uporabi baterija zadostuja za en teden ... Ker to je res velika beda, če zdrži samo en dan.
Zadnji telefon ki je zdržal en teden je bila Nokia 6310i. :-D
Atteya ima Samsunga Preston in zadeva niti pod razno ne drži cel teden. Prej 3 dni.
če zdrži samo 1 teden, uveljavi garancijo, ker to ni normalno
Atteya ima Samsunga Preston in zadeva niti pod razno ne drži cel teden. Prej 3 dni.
Ja, dobro, ženska ga ima. To pojasni dobršen del problema. :-D
Kako da zdrži samo en dan, če pa piše v specifikaciji, da je v času pripravljenosti do 730 ur. Potem bi človek pričakoval, da ob normalni uporabi baterija zadostuja za en teden ... Ker to je res velika beda, če zdrži samo en dan.
Ja piše, da zdrži toliko zato sem ga tudi kupil. Meni je do zdaj največ zdržal dva dni, so mi že menjali baterijo ampak ni še nič bolje.
Prejšnji telefon se mi je zdržal brez problema 6dni ta pa:napaka
si probal z novim softwareom? lahko, da telefon nekako troši energijo
Nekje sem enkrat slišal da obstaja neka fora ko veš v katero omrežje kličeš če je ta, ki ga kličeš zamenjal ponudnika in obdržal številko...a ve kdo tukaj kako se to naredi?
Matr mi gre to na kurac ko grejo ljudje na simobil in obdržijo mobitel cifro pol pa račun :eek:damn
Nekje sem enkrat slišal da obstaja neka fora ko veš v katero omrežje kličeš če je ta, ki ga kličeš zamenjal ponudnika in obdržal številko...a ve kdo tukaj kako se to naredi?
Matr mi gre to na kurac ko grejo ljudje na simobil in obdržijo mobitel cifro pol pa račun :eek:damn
Mislim, da mora to naročit tisti ki se je odločil za sprememo operaterja pa še to traja samo dolčen čas, ker potem rata vse skup nadležno.
Mislim, da mora to naročit tisti ki se je odločil za sprememo operaterja pa še to traja samo dolčen čas, ker potem rata vse skup nadležno.
A pizda to je kurčevo zavajanje, to ne more bit zakonito :damn Grem glih v mesto in bom na mobitel skoču vprašat...
Ja kaj pa visiš tolk na telefonu, si hujš k kakšne stare babe :laugh
Drgač bi pa to res ratalo nadležno če bi ti tist glas na drugi strani skoz razlagal da je uporabnik koristnik drugega operaterja.
Pri mobitelu si lahko vklopiš funkcijo, ki te opozori če je bila številka prestavljena v drugo omrežje.
Primer: kličeš 041/xxx-xxx in te opozori da je bila prestavljena, pomeni kličeš v drugo omrežje.
Kličeš 040/xxx-xxx ali 070/xxx-xxx in te ne opozori, pomeni kličeš v drugo.
Če kličeš 040 in te opozori pa je po moje prestavljena ali v mobitel ali v 070.
Moraš pa poslat besedo ODZIVNIK na eno cifro, kamor pošiljaš te besede za vklop različnih funkcij. Sem že pozabil.:blackeye
Jaz imam to vklopljeno da javi če se številka nahaja v drugem omrežju oziroma če je prenešena, javi pa isto tudi če je št. prenešena na Mobitel.
Sem pa pozabil kaj je potrebno narediti da ti to javlja. Meni je to kar uporabna zadeva.
Ja kaj pa visiš tolk na telefonu, si hujš k kakšne stare babe :laugh
Drgač bi pa to res ratalo nadležno če bi ti tist glas na drugi strani skoz razlagal da je uporabnik koristnik drugega operaterja.
:drunk jst pa ti jutri....ti si un na desni :ok2
Pri mobitelu si lahko vklopiš funkcijo, ki te opozori če je bila številka prestavljena v drugo omrežje.
Primer: kličeš 041/xxx-xxx in te opozori da je bila prestavljena, pomeni kličeš v drugo omrežje.
Kličeš 040/xxx-xxx ali 070/xxx-xxx in te ne opozori, pomeni kličeš v drugo.
Če kličeš 040 in te opozori pa je po moje prestavljena ali v mobitel ali v 070.
Moraš pa poslat besedo ODZIVNIK na eno cifro, kamor pošiljaš te besede za vklop različnih funkcij. Sem že pozabil.:blackeye
jep...sem se pozanimal...pošlješ ODZIVNIK na 1918 in je urejeno :ok ko kličeš pove "kličete v drugo omrežje"
Na Simobilu pa to naredis tako, da vpises na zacetku (v noben sms) *789# in klices. Ali je zdaj vklopljeno ali ne ti sporoci sistemsko sporocilo na zaslonu.
Mi je pa prijazen operater povedal, da imate Simobilovci se tole fajn opcijo, da na isto mesto vtipkate *789*xxxyyyxxx# in vam takisto sporoci ali je bila tel. stevilka prenesena in kam.
Baje, da imajo to tudi na njihovi spletni strani ampak ne me vprasat kje. Ce se prav spomnem vpisete v njihov iskalnik NMP in... ah, kaj govorim tolko. Tukaj (http://www.simobil.si/sl/mnp.cp2?cid=BF820EBA-49EC-CB78-11A0-7D56CBEDBB2F&linkid=mnp) je link. :ok
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.