Ogled polne verzije : Park senzorji za E39?
Hi!
Danes me je skoraj ubilo ko sem vprasal kolk pridejo park senzorji za E39. 160.000SIT mi je tip rekel....Kaj si nor, kot da bi dva Yugeca zasraufo na zadnjo stango???
Ma kdo kaksen "normalen" predlog?
Lp, ALiEN
Anonymous
23.6.2003, 17:25
Poglej v raznih D&W in podobnih katalogih. Tam ni tolk drago. Jst bi si jih tud zmontiral, sam se ne splača, saj ful mal vozim u rikverc. Dam rajš še kakšen lepotni dodatek na moj avto.
Pa kupi to za dobrih 16 prešernov:
http://www.tehnika.net/cgi-bin/tehnika/841536.html?id=BJ8f3ciy
Izdelek: BACK SONAR
Proizvajalec: Conrad Electronic
Prodajalec:
Kataloška šifra:
841536
Cena: 16.990 SIT
Opis izdelka:
Nepogrešljiv ultrazvočni pripomoček za vzvratno vožnjo (parkiranje).Več varnosti pri parkiranju v garažo ali na parkiriščih, kjer se vam kaj hitro zgodi, da napačno ocenite razdaljo do naslednjega avta ali stene. Ta sistem vas bo z zvočnim signalom opozoril, da ste se preveč približali objektu. Nastavljiva dolžina varovanja od 0-90 cm. Preko treh različnih intervalnih tonov lahko določite oddaljenost od 0-40 cm, od 40-60 cm in od 60-90 cm. Spremljanje položaja vam omogočata dva senzorja, ki jih enostavno prilepite na zadnji del avtomobila.Tehnični podatki: Napajanje 9,6 do 16 V - Poraba do 0,5 W - Dolžina varovanja do 90 cm - Kot ultrazvočnega senzorja 90 stopinj - Velikost senzorja (D x Š x V) 35 x 25 x 18 mm - Komplet vsebuje 2 US-senzorja s pritrdilnim in montažnim materialom.Dobavni rok: 1-10 dni
Lahko pa greš na kakšen avto odpad v nemčijo ali italijo in jih vzameš dol iz kakšne totalke. To bi bilo ceneje. Baje so eni tako iz alfe 147 vzeli ven navigacijo in jo vgradili v svojega.
Jaz pa sem na www.circlebmw.com, kjer so predstavljeni nekateri BMW-jevi originalni pripomočki našel ceno za zadnje park senzorje, ki znaša 495 $, kar je 100.000 SIT. :confused
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.