PDA

Ogled polne verzije : BMW 318 l. 87

IZZY
14.5.2003, 21:26
Kot ti je že brat povedal Martin ///M sma šla tega bemfa gledat!!
Ima še kromane odbijače, zadnje amortizerje bi bilo potrebno zamenjat,
izpušni lonec je en neoriginalen, avto je res ohranjen :ok .Ampak po moje nima 93000 km. Ima okroglo prestavno ročico ki je že enkrat poknala po dolžini :confused. Ima samo lev ogledal, desnga pa nima je coupe!! Ima dobre FIRESTONE gume! Lak je ohranjen!! Sam je bil že pri zadnjem levem blatniku šprican. Emblemi na steklih so enaki razen zadnja šipa ma drgačnga rjavga ne pa belga. Nima obratomera ampak ima uro. Kazalec za gorivo pa se sploh ni premaknil, in tudi lučka ni gorela!! Krom na odbijačih je res zelo ohranjen. Na zadnjem levem blatniku je 3 × 2 cm odluščene barve!!! Motor laufa kar vredu!! Lega na cesti pa se mi je zdela malo čudna!! Kot bi mel avto v volanu FULL lufta!!
Cena naj bi bila 1000 € ali to je tu nekje 230000 SIT.

ODLOČITEV JE TVOJA!!!

Ko si boš avto ogledal pa nam kej napiš!!
LP

Martin ///M
14.5.2003, 23:01
hvala za izcrpen odgovor :) napisal si da masina ni delovala cist odlicno :confused ker jst bi ga kupil najbolj prov zaradi masine, ker ce ima samo tolk prevozenih pol je to super :ok
sej sam imam zelo ohranjenega E30 318i pa tud masina mi po sicer ze kar nekaj servisih zdaj dela odlicno in ne zre nic olja, sam bi pa ta avto kr kupu :-D

sej ne vem, morm jo jet pogledat pol bomo pa vidl!

hvala in lp

IZZY
15.5.2003, 09:41
MARTIN ///M

Fora je sam v tem, da jaz nism mogu ocenit motorja in njegovega zvoka
ravno zaradi neoriginalnega izpuha. Po moje sem se jaz tudi malo oštel.

Pejt ga pogledat ti povem da ti ne bo žal!!!
:ok

Uzivac
15.5.2003, 14:10
O istem avto govoriva IZZY :)
Avto ima zanesljivo tolk km kot si napisal, auspuh pa ima od firme autogalant (gratis) ker sine te gospe dela me drugim tudi za auto galant.
Pred tem je avto vozil oče mojega prijatelja a je umrl pred nekaj leti.
Mislim pa da ga je danes prodal. Z sinom zelo veliko poslovno sodelujeva in ravno danes ob kavi mi je omenil, da je prodan.

Martin ///M
15.5.2003, 16:19
damm zdej je pa ze "po neviht", sm lih dons al pa jutr hotu jet pogledat :jok