PDA

Ogled polne verzije : Avto.net ponovno štrajka?


Bavaria fan
15.12.2008, 13:35
Se tudi vam dogaja, da vam pol slik pokaže, pol jih ima pa spet križce in so nevidne? Ali imam spet jaz na pc-ju kaj pobrkano?

BMW_rok
15.12.2008, 13:37
Tudi meni ne odpre večine slik.

romanno
15.12.2008, 13:37
men jih isto ne prikazuje.

prekov
15.12.2008, 13:38
Uf dobr je, sm že mislu da spet moj računalnik neki štrajka ko nisem videl slikc na avtonetu.:damn

sidney70
15.12.2008, 13:41
ja nekej jim ne dela kot j treba ...

Blindek
15.12.2008, 13:44
meni so poslali sledeč mail:

Dobrodo¹li v Avto.net

Dne 6.12.2008 19:56:00, je bil z uporabo va¹ega e-mail naslova uspe¹no
oddan oglas na straneh www.Avto.net (http://www.avto.net/):
- v rubriki: osebna vozilo
- za: BMW serija 5: 525dA


Pri optimiziranju objave smo opazili, da je pri¹lo pri Va¹em oglasu do
napake pri objavi fotografije. Predlagamo, da fotografije dodate ponovno.

Oglas lahko uredite preko rubrike VA© OGLAS ter z uporabo va¹ega e-mail
naslova ter gesla:

ABS
15.12.2008, 13:44
tudi jaz sem to opazil, da štrajka

gasparri
15.12.2008, 13:49
Tudi meni je pol slik zginilo! Tudi na avto-netu!

Andy04
15.12.2008, 22:07
Nas je že 9.

Lp A.

Dark Funeral
15.12.2008, 22:38
Še eno anketo gor, če res danes štrajka. Štrajka pač. :ok2

compadre
15.12.2008, 22:46
http://www.studio88.ba/cgi-bin/get_img?NrImage=2&NrArticle=10667

http://www.javno.com/slike/slike_3/r1/g2008/m03/y165694199814146.jpg
:ok2

Warden
15.12.2008, 22:57
Se tudi vam dogaja, da vam pol slik pokaže, pol jih ima pa spet križce in so nevidne? Ali imam spet jaz na pc-ju kaj pobrkano?

enako
x x x
x x x

:napaka

u-r-o-s
15.12.2008, 23:26
same here :damn

DrKo
16.12.2008, 11:56
same here :damn
..:ok2

bmwziga
17.12.2008, 20:46
nisem videl da je že tema o tem odprta pa sem sam objavu novo temo-se opravičujem.

pitaj boga če na avto.net vejo da nekaj zaj.....?! me že počasi jezi

BMW Deutschland
17.12.2008, 20:59
:damn

Suln
17.12.2008, 21:16
Kaj uporabljate star avto.net, ali novega?

Mogoče stara stran zanalašč malo štrajka, da bi prej na novo vsi presedlali.

compadre
17.12.2008, 21:19
Kaj uporabljate star avto.net, ali novega?

Mogoče stara stran zanalašč malo štrajka, da bi prej na novo vsi presedlali.

saj v novi verziji se isto dogaja :fight

narra
18.12.2008, 00:06
jah štrajkajo ...že par dni nič ne poštimajo..važn je da majo beto :laugh...drugač pa email.si ni nič boljši....

bmwziga
18.12.2008, 09:23
kako se pa pride na novo verzijo-kakšen je naslov?

sidney70
18.12.2008, 09:23
mater me prov jezi ... skoraj brez slik ... neuporabno ...

Suln
18.12.2008, 11:09
kako se pa pride na novo verzijo-kakšen je naslov?
http://www.avto.net/beta.asp

bmwziga
18.12.2008, 12:53
hvala. zdj pogledal-kaj se neda tako točno nastavit iskanje kot prej? letnik od-do?....

jurko
18.12.2008, 12:54
hvala. zdj pogledal-kaj se neda tako točno nastavit iskanje kot prej? letnik od-do?....

Klikni naoredno iskanje :ok

bmwziga
19.12.2008, 12:45
pa mislijo oni to kaj zrihtat ta avto.net? že cel tedn nagaja-mene že počas jezi!

compadre
19.12.2008, 20:45
pojavila se je (še ena) alternativa avtonetu;http://www.autocatalog.net/

ve kdo kaj o temu? :)

mjemec
19.12.2008, 20:47
Zgleda kr fajn. Sploh to mi je všeč, da so avtomobili razdeljeni po modelih - 525, 530, 540... Edino prav veliko oglasov še ni gor.

peroa
19.12.2008, 20:53
pojavila se je (še ena) alternativa avtonetu;http://www.autocatalog.net/

ve kdo kaj o temu? :)

Skranjni cajt, ker avto.net, khm, je malce za časom ...

bmwziga
20.12.2008, 00:37
naš compadre prodaja "fritezi" tukaj gor na tem novem "avto.netu" ha,ha
VW oranžen pick up

narra
20.12.2008, 00:55
pojavila se je (še ena) alternativa avtonetu;http://www.autocatalog.net/

ve kdo kaj o temu? :)

jaz sem se pred parimi dnevi regi...pa mi ne prime geslo..ko jih j...ostajam na avtonetu se mi neda .. s tem

compadre
20.12.2008, 07:58
naš compadre prodaja "fritezi" tukaj gor na tem novem "avto.netu" ha,ha
VW oranžen pick up

hja, kaj češ, škoda, da bi stal in propadal, pa še dragoceni prostor jemal, tako da gre v prodajo :ok2

jaz sem se pred parimi dnevi regi...pa mi ne prime geslo..ko jih j...ostajam na avtonetu se mi neda .. s tem

uporabniško ime in geslo ti oni pošljejo po mailu, enostavno copy/paste, tako se ne zatipkaš :ok

pa prej treba klikniti v mailu aktivacijski link, sam to menda si že :ok2

narra
20.12.2008, 09:15
hja, kaj češ, škoda, da bi stal in propadal, pa še dragoceni prostor jemal, tako da gre v prodajo :ok2



uporabniško ime in geslo ti oni pošljejo po mailu, enostavno copy/paste, tako se ne zatipkaš :ok

pa prej treba klikniti v mailu aktivacijski link, sam to menda si že :ok2

točno tak sem delal pa ni šlo ... se ne mislim več s tem

Damjan-doc
20.12.2008, 12:49
Glede na to, da imajo "monopol":-D pri int. oglaševanju vozil se verjetno ne sekirajo preveč.

bmwziga
21.12.2008, 09:21
avto.net se je malenkost popravil.
tudi vi opazili?

Damjann
25.12.2008, 05:43
Ma nč se ni popravil, še zmer je vse v ku...:crazy

Senna
25.12.2008, 07:27
Tole napiše,samo ne vem kaj vse zbrišeš s tem pol:confused
POMEMBNO
Za pravilen ogled objavljenih fotografij predlagamo, da predhodno izbrišete Začasne internetne datoteke:
Primer (Internet Explorer)
- odprite gornji menu ORODJA -> Internetne Možnosti - v rubriki Začasne Internetne datoteke kliknite na gumb BRISANJE DATOTEK - obkljukajte "Izbriši vso vsebino..." ter potrdite z gumbom V REDU

ali za uporabnike MOZILLA FIREFOX:
- odprite gornji menu ORODJA-> Počisti zasebne podatke
- obkljukajte VSE razen PIŠKOTKI in potrdite s klikom na gumb POČISTI ZASEBNE PODATKE ZDAJ

sidney70
25.12.2008, 09:55
mater pa ravno 520d e39 ... kot zanalasc pri tem modelu skoraj vse slike manjkajo ...

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki.asp?znamka=60&model=serija%205%20Touring:&tip=520&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&garancija=&automatic=&starost2=min&presort=cena&tipsort=ASC&star1=1&star2=1&star3=1&star4=1&star5=1&karambolirano=&oblika=0&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&lokacija=0&izpis=&brezcene=1&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=&centralno=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&hibrid=&stran=1

peroa
6.1.2009, 06:36
Sam tile na avto.net so pa tud eni.
Trenutno ti pri iskanju vrže ven samo oglase oddane od včeraj zvečer naprej.
:crazy

veloce
6.1.2009, 10:23
Če iščeš BMW 5 touring karavan, ni opcije.:crazy

peroa
6.1.2009, 10:26
Naredil so tko, kot ma mobile.de.
Recimo serija 5: pol pa dodatno posebej izbiraš, limuizina, karavan ipd.

Samo je vse napol narejenioin pol oglasov na stari strani sploh ne moreš priklicat, sploh pri recimo Golfu ne dobiš nobenga rezultata, pa tudi ne moreš izbirat Golf I, II, III itd. Samo Golf.

Na novi sicer deluje, ampak mislim, da ne tko kot je treba.

:crazy

prekov
6.1.2009, 10:27
Če iščeš BMW 5 touring karavan, ni opcije.:crazy

Pa M3,M5,3coupe itd tud ni:napaka

Damjann
13.1.2009, 03:42
A so ukinili staro stran avtoneta, ker meni ko vtipkam www.avto.net (http://www.avto.net) odpre samo novo stran?

user_x
13.1.2009, 03:51
A so ukinili staro stran avtoneta, ker meni ko vtipkam www.avto.net (http://www.avto.net) odpre samo novo stran?

Nak, še vedno se da brskat na old school :laugh
http://www.avto.net/2004/osebna/iskanje.asp

user_x
13.1.2009, 03:52
Drugače, pa tudi meni ni prav nič všeč tale beta. No ja, sam navadt se bo treba nanjo pa bo :ok

Damjann
13.1.2009, 04:28
Men je pa kr všeč na prvi pogled, mal so bo treba navadit, mi je pa všeč, da na slike ni več treba klikati.

krt
13.1.2009, 08:16
Ampak za znoret, že nevem kako dolgo nazaj sem jim poslal mail, da ne dela funkcija iskanja npr. BMW ter zraven oglas oddan zadnjih 24ur, ker nameče vse BMW-je z avtoneta. Sem bil prepričan, da bo to na končni verziji porihtano, a še kar ni:crazy

Pristaš
13.1.2009, 09:21
pa tudi opcija če izbereš samo coupe, ti vrže vse modele avta ven (karavan, limuzina...)

Vinci
13.1.2009, 11:26
Groza od iskalnika... čist neuporabno.

cruiser
13.1.2009, 11:33
Ja, sam ne vem v cem je pa fora, da se nobena druga stran online oglasnika pa ne "prime". Pa jih je se vsaj ene 4.

krt
13.1.2009, 11:36
Ampak za znoret, že nevem kako dolgo nazaj sem jim poslal mail, da ne dela funkcija iskanja npr. BMW ter zraven oglas oddan zadnjih 24ur, ker nameče vse BMW-je z avtoneta. Sem bil prepričan, da bo to na končni verziji porihtano, a še kar ni:crazy

sem jim poslal mail za to, že 2. po kakšnih dveh mesecih, me zanima če bo kakšna sprememba

Davidf1
13.1.2009, 11:36
Mene pa moti, ker ni pri hitrem iskalniku možnosti nastaviti letnika od do, je pa samo od pa do max :napaka. Edini + vidim jaz, da ni treba kliknit na sliko ampak sam greš gor z miško, ker je vse skupaj hitreje.

cruiser
13.1.2009, 12:19
Heh, mogoce se ti samo zdi hitreje, ampak to pomeni da mora preloadati vse slike.
Meni se sploh ne dopade.

Davidf1
13.1.2009, 12:49
Ja na začetku, takrat jaz še gledam opremo, km, letnik,.... torej me ne moti :ok

krt
13.1.2009, 13:36
Ampak za znoret, že nevem kako dolgo nazaj sem jim poslal mail, da ne dela funkcija iskanja npr. BMW ter zraven oglas oddan zadnjih 24ur, ker nameče vse BMW-je z avtoneta. Sem bil prepričan, da bo to na končni verziji porihtano, a še kar ni:crazy

ima še kdo ta problem, so mi odgovorili, da njim ta funkcija dela

Pa sem poleg safarija poizkusil še na mozilli in je isti shit

Lugs
13.1.2009, 13:40
Za znoret je avto.net zadnje 2 dni:damn sploh mi ni všeč, kar so naredili s temi modeli avtov, na mobile.de imaš za vsakega bavarca posebi, ne serija 5, ampak 520, 523, 525......... veliko bolj natančno:)

gerchy
13.1.2009, 13:41
Preprosto je ... ekipa je očitno nesposobna, kot je to pri nas že v navadi, da se preveč ljudem enostavno ne da potruditi, tega nočejo ali ne zmorejo. Pri vsem obisku in prihodkih, bi lahko imeli vrhunski portal.

Ehja, nije žvaka za seljaka. :-D

ATILA
13.1.2009, 13:46
Preprosto je ... ekipa je očitno nesposobna, kot je to pri nas že v navadi, da se preveč ljudem enostavno ne da potruditi, tega nočejo ali ne zmorejo. Pri vsem obisku in prihodkih, bi lahko imeli vrhunski portal.

Ehja, nije žvaka za seljaka. :-D

Točno tako!:laugh

Hochy
13.1.2009, 14:02
ima še kdo ta problem, so mi odgovorili, da njim ta funkcija dela

Pa sem poleg safarija poizkusil še na mozilli in je isti shit

Meni dela BP.

peroa
13.1.2009, 14:58
ima še kdo ta problem, so mi odgovorili, da njim ta funkcija dela

Pa sem poleg safarija poizkusil še na mozilli in je isti shit

Dela normalno tole, že od kar obiskujem beto.

EDIT: Tudi na Safari in Chrome, ravnokar preizkušeno.

M power
13.1.2009, 16:24
Tudi meni deluje BP...

Davidf1
13.1.2009, 18:51
A komu dela tale prokleti avto.net?

peroa
13.1.2009, 18:52
Jah, zadnje dva dni bolj na obroke.

montenegro
13.1.2009, 18:58
Pi*ka jim mater :fight

M3_Freak
13.1.2009, 19:07
Ta net je ze en cas v kurcu.:fight:damn

Zlobny
13.1.2009, 19:10
Dela, ampak nekako tako::zlobnipc

Razen obveznega "štekanja" moram sedaj po vsakem drugem iskanje izbrisati piškotke, sicer ne najde več ničesar (Firefox in Ie isti problem :blackeye).

bmwziga
13.1.2009, 21:08
skos nekaj nagaja

peroa
13.1.2009, 21:44
The page cannot be displayed

The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity. Mater ...
:crazy

Zlobny
13.1.2009, 21:58
Mater ...
:crazy


:masa avto.net/beta => avto.net/titanic

Davidf1
13.1.2009, 21:59
Kokr jaz vem, da ni več beta, je že kr prava verzija :ok

http://www.avto.net/

BBojan
13.1.2009, 22:19
Kokr jaz vem, da ni več beta, je že kr prava verzija :ok

http://www.avto.net/
Meni osebno ta nova verzija niti malo ne diši. Ta stari se mi je zdel veliko lahkotnejši za uporabo:)

Zlobny
14.1.2009, 12:50
Kokr jaz vem, da ni več beta, je že kr prava verzija :ok

http://www.avto.net/

To je nekako tudi bil moj point: iz bete smo prišli na "titanic" verzijo. :ok2

peroa
14.1.2009, 16:06
Oprostite, ampak to je pa zdej že too much.
:fight

ABS
15.1.2009, 07:41
Oprostite, ampak to je pa zdej že too much.
:fight

ja res je, pi*** jaz še svojega oglasa ne morem izbrisat :crazy:napaka

Dark Funeral
18.1.2009, 18:44
A je možno da se niti en cabrio serje 3 ne prodaja na avzonet-u? Ker meni ga noče veržt ven!!! Prokleta Kur*a, kaki kur*c od strani so naredili. Nepregledno napram prej :crazy

ziggy
18.1.2009, 18:50
A je možno da se niti en cabrio serje 3 ne prodaja na avzonet-u? Ker meni ga noče veržt ven!!! Prokleta Kur*a, kaki kur*c od strani so naredili. Nepregledno napram prej :crazy
jaz sem jih najdu ene 26:-D. najprej probaj zbrisat cookies; Problem je v tem da sem recimo npr. včeraj iskal coupeje in so me zanimali samo oglasi zadnjih 24 ur-ko sem danes spet iskal coupeje nisem našel več nobenga, ker sem mel spodaj še vedno nastavljeno na oglase zadnjih 24 ur. Skratka zdej si iskalnik vse zapomne-k tečna babnica:-D

Gagi84
18.1.2009, 19:00
U glavnem prej je bil boljsi. Tudi recimo ko si iskal samo compacte si imel opcijo sedaj pa moras upisat pod opis:fight

Dark Funeral
18.1.2009, 19:07
jaz sem jih najdu ene 26:-D. najprej probaj zbrisat cookies; Problem je v tem da sem recimo npr. včeraj iskal coupeje in so me zanimali samo oglasi zadnjih 24 ur-ko sem danes spet iskal coupeje nisem našel več nobenga, ker sem mel spodaj še vedno nastavljeno na oglase zadnjih 24 ur. Skratka zdej si iskalnik vse zapomne-k tečna babnica:-D

:crazy ja zgleda, da so nardili oglasnik z constantnim PMS-jem :damn

Jerry
19.1.2009, 23:32
Nak, še vedno se da brskat na old school :laugh
http://www.avto.net/2004/osebna/iskanje.asp

Nič več :jok:jok:jok

Dark Funeral
20.1.2009, 00:48
Nič več :jok:jok:jok

Jap, še učeraj se je dalo, sedaj pa nič več, znajdem se pa ne nič in odpira mi skoraj nič prokleti idioti.

Syus
20.1.2009, 01:04
http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?model=&tip=katerikoli%20tip&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&garancija=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=1&star5=&karambolirano=&oblika11=1&oblika12=1&oblika13=1&oblika14=1&oblika15=1&oblika16=1&oblika17=1&ccmMin=&ccmMax=&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&lokacija=0&izpis=&brezcene=1&sirina=&lezisc=&presek=&premer=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=&centralno=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=&hibrid=&garancija=&barva=&broker=&presort=1&tipsort=ASC&stran=1&znamka=4

nism vedu da majo te kripe take cene :eek

Pepsi
20.1.2009, 01:12
http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?model=&tip=katerikoli%20tip&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&garancija=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=1&star5=&karambolirano=&oblika11=1&oblika12=1&oblika13=1&oblika14=1&oblika15=1&oblika16=1&oblika17=1&ccmMin=&ccmMax=&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&lokacija=0&izpis=&brezcene=1&sirina=&lezisc=&presek=&premer=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=&centralno=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=&hibrid=&garancija=&barva=&broker=&presort=1&tipsort=ASC&stran=1&znamka=4

nism vedu da majo te kripe take cene :eek

Sicer sva Off.. Ampak vseeno sem v LJ v Šiški že 2x videl enega srebrnega doteranega v nulo. Temne šipe, LEDice spredaj, spuščen, neke felge, spojlerji, muzka šopala da sem mislu da bo preskoču kakšen avto na parkingu s tistim "avtom", TV je mel noter če sem prav vidu, res tak pravi X-Zibit pimp my ride mobil za po mestu. . Sicer nisem vedel a bi se smejal al ne ko je zadeva priprdela mimo ampak vseeno :laugh

Dark Funeral
30.10.2011, 21:12
Staro vendar da ne odpiram novega topica, še komu štrajka?

Eddy
30.10.2011, 21:12
Men:ok

bojan.u
30.10.2011, 21:17
me too...:napaka

mihaing
30.10.2011, 21:18
Šargi atack. Mogoče je zatrokiral net, ker je dal oglas avta z realnimi kilometri:laugh:laugh:laugh (preverjajo kredibilnost)

zivkovicka
30.10.2011, 21:44
uff dobr, nism edina, sm misnla da sem spet kej zašuštrala :laugh

Gr3g4
30.10.2011, 21:50
Brez avto.net-a nam živeti ni (očitno)! :ok2

Jerry
30.10.2011, 22:08
:damn:damn:damn:damn:damn

JoJbL
30.10.2011, 22:09
Jerry bo ob dnevni zaslužek :D

zivkovicka
30.10.2011, 22:18
Evo že dela! Jerry u akcijo! :laugh

*hawk*
30.10.2011, 22:19
končno :svic :laugh

Jerry
30.10.2011, 22:34
Evo že dela! Jerry u akcijo! :laugh

Zaj*bavaš? :eek O pa res, tenkjuverimač, miss vseh avtodilerk na bmwslo :puslc

Jerry
30.10.2011, 22:36
končno :svic :laugh

Da nau'š prevč gledu tm gor, tabuljši so moji, a j' jasn? :fight





:laugh:laugh:laugh:laugh:laugh

zivkovicka
31.10.2011, 08:36
Zaj*bavaš? :eek O pa res, tenkjuverimač, miss vseh avtodilerk na bmwslo :puslc

:priklon

Da nau'š prevč gledu tm gor, tabuljši so moji, a j' jasn? :fight





:laugh:laugh:laugh:laugh:laugh

Kaj si reku? :jezna


:laugh

Istrijan
28.5.2012, 08:42
Od sobote zvečer ne morem dostopati do avto.net-a....vse drugo dela normalno. Kaj spet štrajkajo? :blackeye

Rottie
28.5.2012, 08:47
Od sobote zvečer ne morem dostopati do avto.net-a....vse drugo dela normalno. Kaj spet štrajkajo? :blackeye

Meni dela normalno :)

Istrijan
28.5.2012, 08:51
Meni dela normalno :)

meni pa ne...in mi ni jasno zakaj...vse drugo (bolha, 24ur.com, itd...) odpira normalno.... :blackeye

Rottie
28.5.2012, 08:53
meni pa ne...in mi ni jasno zakaj...vse drugo (bolha, 24ur.com, itd...) odpira normalno.... :blackeye

Ne bi vedel zakaj ... katerega internet providerja imaš?

Istrijan
28.5.2012, 08:57
Ne bi vedel zakaj ... katerega internet providerja imaš?

Trenutno uporabljam Vipnet (HRV), ker sem doma....a so dali kako blokado za tujino? :crazy

Rottie
28.5.2012, 09:01
Trenutno uporabljam Vipnet (HRV), ker sem doma....a so dali kako blokado za tujino? :crazy

Čisto možno da so, da avtonet ne hodi v zelje domačim providerjem oglasov ... skonektaj se na kakšnega SLO providerja, če imaš možnost al pa preko kakšnega proxyja.

Istrijan
28.5.2012, 09:07
Veš mogoče za kakega free Slo proxi-ja? Lahko tudi na ZS! :ok

Rottie
28.5.2012, 09:15
Veš mogoče za kakega free Slo proxi-ja? Lahko tudi na ZS! :ok

Žal ne ... mogoče ima pa avto.net zaščito pred proksiji zaradi zlorab ... ker se mi preko nobenega proxyja, katerega sem probal, noče skonektat.

Istrijan
28.5.2012, 09:22
Žal ne ... mogoče ima pa avto.net zaščito pred proksiji zaradi zlorab ... ker se mi preko nobenega proxyja, katerega sem probal, noče skonektat.

uffff meni tudi ne dela preko proxijev...še to mi je manjkalo, da ostanem brez a.net-a :damn

luka501
28.5.2012, 09:26
Pobrisi cookije pa bo delalo :)

Istrijan
28.5.2012, 09:54
to sem prvo naredil...ne dela vseeno. Kot da bi bila blokada na njihovi strani. Dobim tole sporočilo:

Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.

AdHoc
28.5.2012, 10:10
win logo + r -> cmd
vpiši ping www.avto.net

lahko tudi pingate 213.250.2.40, 213.250.2.51, itd. www.avto.net je samo naslov, ki ga razvozla DNS strežnik, pač lažje si je tak naslov zapomnit kot iz številk :)

če pinga dela, če napiše request timed out ne dela ali pa dela zelo zelo počasi (velika izguba paketkov).

LP

Istrijan
28.5.2012, 10:19
če pingam avto.net dobim takoj "request timed out"...če pingam IP-je dobim zelo velike rezultate, od 350ms naprej...

Rottie
28.5.2012, 10:21
če pingam avto.net dobim takoj "request timed out"...če pingam IP-je dobim zelo velike rezultate, od 350ms naprej...

Če vpišeš zgornji IP v web browser ti potem odpre stran ali še vedno ne?

AdHoc
28.5.2012, 10:31
Včasih ti odpre kakšno stran preprosto zato, ker jo še imaš v cache-u. Zato sem omenil pinganje...ping bi mora biti ~15-50, 350ms je nekaj abnormalnega za takšne razdalje (znotraj Slovenije), še bolj pa request timed out, kar pomeni, da imajo težave.

EDIT: Aja, pa še to. avto.net ima več IP naslovov in če vpišeš www.avto.net ti bo DNS razvozlal enega od vseh na voljo.

Istrijan
28.5.2012, 10:35
Včasih ti odpre kakšno stran preprosto zato, ker jo še imaš v cache-u. Zato sem omenil pinganje...ping bi mora biti ~15-50, 350ms je nekaj abnormalnega za takšne razdalje (znotraj Slovenije), še bolj pa request timed out, kar pomeni, da imajo težave.

EDIT: Aja, pa še to. avto.net ima več IP naslovov in če vpišeš www.avto.net ti bo DNS razvozlal enega od vseh na voljo.

zdej pa mi stran odpre preko IP .40, ampak deluje zeeeelo počasi...preko drugega IP-ja in www.avto.net sploh ne odpira

AdHoc
28.5.2012, 10:38
Nimaš kaj. Če si v službi idi raje dalje delati, če nisi idi na pijačo. Pozdravi kakšno luštno frfljico še v mojem imenu in uživaj.:ok2

Istrijan
28.5.2012, 10:41
Nimaš kaj. Če si v službi idi raje dalje delati, če nisi idi na pijačo. Pozdravi kakšno luštno frfljico še v mojem imenu in uživaj.:ok2

ker sem trenutno doma na dopustu, bom rajši peljal ženo na sladoled :ok

denmeg
29.5.2012, 13:53
A lahko oddajate oglase?? Meni sedaj dva dni ne dela. Ne pošlje mi maila za potrditev oglasa. A ima še kdo te težave???

primitivnež
29.5.2012, 15:24
Jst sm tud včeraj oddal oglas, ampak sem šele danes dobil potrditven mail. Sem pa včeraj dal drugi e-mail, tja sem pa dobil takoj.

Gr3g4
19.8.2012, 23:58
A še komu zadnje čase izpiše avto.net tole napako?

Pozor!

Pri pripravi strani se je pojavila napaka.
Pomoč Vam je na voljo na naslednji povezavi: Pomoč


www.avto.net

Včasih je refresh pomagal. Zadnjih nekaj dni pa je po refreshu isto sporočilo. :damn

Damjan-doc
18.1.2014, 20:49
Ima še kdo težave z dostopom na avto.net?

sema318is
18.1.2014, 20:51
Jap.

"This webpage is not available"

cilinder
18.1.2014, 20:57
očitno mrk
:jok

dalenc
18.1.2014, 21:15
Tud pr men je tema pa j se to dogaja

spidi
18.1.2014, 21:19
A.net dela sploh ne ! :jok

chuckiBMW
18.1.2014, 21:35
Švercarji ste v mukah... :ok2

Warden
18.1.2014, 22:05
Bilo pa prošlo, zdaj dela vse ok

damirkos1
18.1.2014, 22:24
Švercarji ste v mukah... :ok2

Hehe si mi z jezika vzel. Jerry je ze zacel uspavala goltat :laugh

Damjan-doc
19.1.2014, 20:20
Hehe si mi z jezika vzel. Jerry je ze zacel uspavala goltat :laugh
Nope. Jerry ne prodaja na avto.netu, spljoh.

x-driver
19.1.2014, 20:25
Jerry si šele roke mane, ko avtonet ne dela, ker ima takrat večji priliv strank :ok2:laugh:laugh

Jerry
14.3.2014, 22:25
A še komu avtonet ne dela? :confused

juhartmiha
14.3.2014, 22:31
Dela k šus!

kan
14.3.2014, 22:44
Meni ne dela

perobmw
14.3.2014, 22:45
Nea dela..

Toma
14.3.2014, 23:07
Ne dela ne :napaka

Beemer
14.3.2014, 23:48
To je kot droga:ok2

Jerry
14.3.2014, 23:50
Kot bi rekel Beemer... SHIET! :blackeye












:laugh

Beemer
14.3.2014, 23:55
Lastnik AVTO.NETA:
Fantje, sedaj dela.

Klientela:
http://www.quickmeme.com/img/eb/eb85bc61f9b2f7768db1e749279b9dcfdc091ba273127e6a86a519832d137730.jpg
:laugh

spidi
23.11.2014, 19:33
Avto.net spet štrajka.:confused