Ogled polne verzije : P: Mini Cooper S po delih
Prodam MINI Cooper S letnik 2004 po delih.
- vijak platišča 1 EUR
- torex vijak amaturke 0.01 EUR
- varovalni vijak platišča 4kos z varovalno matico 10 EUR
- samorezni zatič za pritrditev kolotečne plastike 0.02 EUR
.
.
.
Tel: 041 774 650
:umruodsmeha
OT: Kaj si ga poknil? :blackeye
In true fisher style. Ja lol no. :-D
:umruodsmeha
OT: Kaj si ga poknil? :blackeye
Ne jst. :-D
PS: Je facelift varjanta.
Rdeči z šempeterske obvoznice torej? :)
pošlji mi ceno Harmann kardona, zadnjega pokrova, boost radija, sedežev in volana če je mfl na ps
Lp
pošlji mi ceno Harmann kardona, zadnjega pokrova, boost radija, sedežev in volana če je mfl na ps
Lp
Za harmon kardon moram zbrati se vse kablovje, da vidim če je vse, volana ni več, sedeži pa so najbrž že prodani. Ti sporočim v soboto če jih gospod ne bo vzel.
Kater pokrov te zanima?
A radijo z MP3 bi še bil če sploh je MP3 ???
A radijo z MP3 bi še bil če sploh je MP3 ???
Radio je vendar žal ni MP3.
pokrov prtljažnika me zanima, lahko brez S strešnega spojlerja in brisalca- rabim samo pokrov z šipo.
IloveMini
24.10.2008, 00:26
Napiši ceno za sedeže (če so usnjeni in še naprodaj).
Pa 15 colsko feltno bi nuco :)
pokrov prtljažnika me zanima, lahko brez S strešnega spojlerja in brisalca- rabim samo pokrov z šipo.
Pokrov s šipo praviš.
Torej 70% cene novega torej 450 EUR, s tem da ti vse okrasne letvice in napise pustim na njemu.
Napiši ceno za sedeže (če so usnjeni in še naprodaj).
Pa 15 colsko feltno bi nuco :)
Boste licitiral? Trenutna cena je 700 eur interesov je pa fulll. Imajo pa seveda tudi gretje in zraven podarim stikalo zanj.
Platišča so 18 col in jih bom verjetno zadrzal zase. V nasprotnem primeru bom objavil posebej oglas s slikami.
Pokrov s šipo praviš.
Torej 70% cene novega torej 450 EUR, s tem da ti vse okrasne letvice in napise pustim na njemu.
Si pa drag- na ebayu in direkt iz odpadov ga dobim v svoji barvi z vsemi letvicami, znaki in šipo za 50 do 250€, odvisno kje ga vzamem.
Uspešno prodajo še naprej.
Si pa drag- na ebayu in direkt iz odpadov ga dobim v svoji barvi z vsemi letvicami, znaki in šipo za 50 do 250€, odvisno kje ga vzamem.
Uspešno prodajo še naprej.
Ne skrbi, vse se uspešno prodaja.
Ti bi itak rad vedno vse zastojn ali celo, da ti prodajalec plača da odpelješ.
Potem pojdi na odpad ali ebay, čudno da omenjene havbe še nimaš če so tako poceni.
LP
Za sedeže ti ponudim 400 EUR javi se mi v ZS, ko bo zmanjkalo interesentov.
Za sedeže ti ponudim 400 EUR javi se mi v ZS, ko bo zmanjkalo interesentov.
LOL
PS: Sedeži so se dva dni nazaj prodali za dvakratno vsoto. Malce poglejte po netu cene, potem pa dajajte te smešne ponudbe.
LP
LOL
PS: Sedeži so se dva dni nazaj prodali za dvakratno vsoto. Malce poglejte po netu cene, potem pa dajajte te smešne ponudbe.
LP
OK to je bila ponudba, če je nekdo pripravljen plačati toliko je to njegov problem jaz nisem sploh, če ti za 700€ preoblečejo na novo v usnje
OK to je bila ponudba, če je nekdo pripravljen plačati toliko je to njegov problem jaz nisem sploh, če ti za 700€ preoblečejo na novo v usnje
Saj so cene (predvsem za sedeze in take dele) na trgu jasne. Tvoja ponudba je milo receno smesna.
Podobno kot da bi prisel v salon avtomobilov in rekel, da za avto daš 1000 eur, ker pač malcek odpadnega zeleza in aluminija je toliko vredno in ga za toliko dobis.
PS: Rad bi videl odprtje airbaga pri tvojem preoblačenju, plus tega ti zraven najbrz dajo vsa ogrodja in vse kneda? :-D:crazy
Nimam nic proti ponudbam a extremno smesnih pac...ne jemlem. :)
Fisher, če bi imel za vsako stvar tok interesentov, ne vem zakaj se mučiš prodajat tule po forumu :confused..
Plus, če je folk pameten bo potemtakem raje nove dele vzel, kot pa za 70% od MPC iz sesutga avta :laugh
No ti kr prodajej :ok
Fisher, če bi imel za vsako stvar tok interesentov, ne vem zakaj se mučiš prodajat tule po forumu :confused..
Plus, če je folk pameten bo potemtakem raje nove dele vzel, kot pa za 70% od MPC iz sesutga avta :laugh
No ti kr prodajej :ok
Pa da se ne bova midva o tem prerekala, k nimaš nič zraven le mal komentiraš:
Evo realne cene.
http://cgi.ebay.de/Mini-Cooper-S-R52-Ledersitze-Lederausstattung_W0QQitemZ400002960594QQcmdZViewItem?hash=item400002960594&_trkparms=72%3A1229%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14#ebayphotohosting
Itd...panele bi kupec, ce bi jih potreboval dobil zraven. Če prišteješ še postnino ugotovis, da sem zelo poceni. :)
PS: Cene so kr ugodne, verjemi pa da ne bom človeku aka BigBoss, k mi je dolžan še precej denarja...
BigBoss ti je dolžan denar? Kaj sem ti dolžan? Če je kdo komu kaj dolžan si ti meni ko sem ti prodal ca. 20 jermenic v nemčijo za jabe in me je potem skoraj davkarija pohopsala, takrat pa ni bilo ne duha ne sluha od tebe ko nisem vedel kaj narest in bi skoraj moral plačat ddv za vse te jermenice- toliko o moji prijateljski uslugi tebi in za hvala lepa taka laž. Raje pazi kake laži klobasaš.
Pa loputo si zaradi mene nekam vtakni, nisem ti rekel, da mi moraš spustit ceno tako da se mi pošteno povedano jebe če jo prodajaš za 1000€.
Lp
P.S.1: ni čudno da je aktivno prisoten v podforumu mini samo še en minijaš ko se klobasa take oslarije
P.S.2: če tu gor beseda admina kaj velja naj nemudoma pobriše tisti očitek od biti dolžan nekomu denar ker je to čista laž in blati moj ugled
BigBoss ti je dolžan denar? Kaj sem ti dolžan? Če je kdo komu kaj dolžan si ti meni ko sem ti prodal ca. 20 jermenic v nemčijo za jabe in me je potem skoraj davkarija pohopsala, takrat pa ni bilo ne duha ne sluha od tebe ko nisem vedel kaj narest in bi skoraj moral plačat ddv za vse te jermenice- toliko o moji prijateljski uslugi tebi in za hvala lepa taka laž. Raje pazi kake laži klobasaš.
Pa loputo si zaradi mene nekam vtakni, nisem ti rekel, da mi moraš spustit ceno tako da se mi pošteno povedano jebe če jo prodajaš za 1000€.
Lp
P.S.1: ni čudno da je aktivno prisoten v podforumu mini samo še en minijaš ko se klobasa take oslarije
P.S.2: če tu gor beseda admina kaj velja naj nemudoma pobriše tisti očitek od biti dolžan nekomu denar ker je to čista laž in blati moj ugled
Kakšna davkarija in DDV, ravno tisto je bil izgovor, da si zadržal ves denar. Saj skoraj vsi vedo to zgodbo, kaj se delaš lepega.
Pravila PayPala se da prebrat vsepovsod javno, tko da nateguj ti kakšnega drugega miško.
Za jabe ja, procenti pa so šli kam, v dobrodelne namene? Prav smešen si.
Meni ni problem, točno vem kaj govorim in da blatim tvoje ime? Kaj želiš tudi tukaj dokaz (priponko logov) sam da ne boš potem spet cvilil in jokal kaj limam gor, zato bodi raje tiho!
In to kar zdej pišeš je laž, točno takšna kot tista, da sta z očetom montirala odmično. Ups.......:-D
Strešni spojler Cooper S bele bareve: 120 EUR
Komplet zadnjih luči (desna, leva, zavorna+meglenka) facelift varjanta: 90 EUR
Kakšna davkarija in DDV, ravno tisto je bil izgovor, da si zadržal ves denar. Saj skoraj vsi vedo to zgodbo, kaj se delaš lepega.
Pravila PayPala se da prebrat vsepovsod javno, tko da nateguj ti kakšnega drugega miško.
Za jabe ja, procenti pa so šli kam, v dobrodelne namene? Prav smešen si.
Meni ni problem, točno vem kaj govorim in da blatim tvoje ime? Kaj želiš tudi tukaj dokaz (priponko logov) sam da ne boš potem spet cvilil in jokal kaj limam gor, zato bodi raje tiho!
In to kar zdej pišeš je laž, točno takšna kot tista, da sta z očetom montirala odmično. Ups.......:-D
Odmično sva montirala kolikor vem sama, ne vem kje si pobral da je nisva- si mogoče podajal ključe in bil zraven?
Glede tvojega poslovanja preko paypala si me prosil sam, obrnil preko mojega računa si dobre 1000€ ki si jih dobil do zadnjega € izplačane. Ko so mi blokirali račun in da je tiste tvojih ca.100€ ostalo gor si imel vse možnosti sodelovati pri razrešenju zadeve a nisi- ko se je zaostrilo sem ostal sam (sam sem zadevo razumel kot da hočejo moje podatke ker sem v prekršku, ta je pa lahko samo narave utaje davka ker je bil produkt vsaj 20x isti in se je na kilometer videlo, da davek ni bil nikjer plačan, omenjali so tudi pranje denarja). Sam nisem bil seznanjen niti malo o poslovanju preko paypala, ti si se še šalil mnogokrat na račun češ da naju ne bodo enkrat davkarji pohopsali in ko se je to zgodilo je bilo od tebe vse tiho namesto da bi takrat bil takole pameten kot si sedaj in bi svetoval kaj narest. Kot rečeno sam nimam časa brati pravil paypala, niti ga ne uporabljam in sem ga odprl takrat na svoje ime samo zaradi tvoje prošnje, torej sem ti delal prijateljsko uslugo za kar mi je resno žal. Jst definitivno ne bom pošiljal kopije svojega potnega lista, bančnih izpiskov in podobnega neki neznani osebi po internetu tako da je denar zapadel ker sem zbrisal vse svoje podatke kot tudi email, toliko o tem tako da tistih zapadli 100€ nimam ne jaz ne ti- po toči zvoniti je prepozno tako da ne obračaj stvari sebi v prid da blatiš moje ime.
Kot rečeno imel si takrat možnost mi svetovati kaj narest (glede na tvoje pametovanje sedaj si zgleda zelo razgledan glede paypala, če je tako res ne vem zakaj takrat nisi rekel kaj narest). Bil si tiho, še rekel si jebat ga če bo šlo v pizdo (ker je res, jebat ga, ker si prej obrnil preko tega kar lepo vsoto denarja v primerjavi z izgubljenim in si lahko hvaležen). Da pa sedaj za tvojo lastno napako blatiš mene je pa čista nehvaležna predrznost.
To je dejansko zadnja moja objava v podforumu MINI ker se s takimi pacienti enostavno ne bom več ukvarjal. Vsi ki me poznajo dobro vedo, da sem poštenjak do zadnjega, zato tudi tako odlično sodelujem za razliko od tebe, ki si ostal sam MINIjaš na tem forumu in te po domače povedano nihče več ne šmirgla...le zakaj bi se lahko že enkrat resno vprašal??? in sam sebi pošteno odgovoril...
Lp
Odmično sva montirala kolikor vem sama, ne vem kje si pobral da je nisva- si mogoče podajal ključe in bil zraven?
Glede tvojega poslovanja preko paypala si me prosil sam, obrnil preko mojega računa si dobre 1000€ ki si jih dobil do zadnjega € izplačane. Ko so mi blokirali račun in da je tiste tvojih ca.100€ ostalo gor si imel vse možnosti sodelovati pri razrešenju zadeve a nisi- ko se je zaostrilo sem ostal sam (sam sem zadevo razumel kot da hočejo moje podatke ker sem v prekršku, ta je pa lahko samo narave utaje davka ker je bil produkt vsaj 20x isti in se je na kilometer videlo, da davek ni bil nikjer plačan, omenjali so tudi pranje denarja). Sam nisem bil seznanjen niti malo o poslovanju preko paypala, ti si se še šalil mnogokrat na račun češ da naju ne bodo enkrat davkarji pohopsali in ko se je to zgodilo je bilo od tebe vse tiho namesto da bi takrat bil takole pameten kot si sedaj in bi svetoval kaj narest. Kot rečeno sam nimam časa brati pravil paypala, niti ga ne uporabljam in sem ga odprl takrat na svoje ime samo zaradi tvoje prošnje, torej sem ti delal prijateljsko uslugo za kar mi je resno žal. Jst definitivno ne bom pošiljal kopije svojega potnega lista, bančnih izpiskov in podobnega neki neznani osebi po internetu tako da je denar zapadel ker sem zbrisal vse svoje podatke kot tudi email, toliko o tem tako da tistih zapadli 100€ nimam ne jaz ne ti- po toči zvoniti je prepozno tako da ne obračaj stvari sebi v prid da blatiš moje ime.
Kot rečeno imel si takrat možnost mi svetovati kaj narest (glede na tvoje pametovanje sedaj si zgleda zelo razgledan glede paypala, če je tako res ne vem zakaj takrat nisi rekel kaj narest). Bil si tiho, še rekel si jebat ga če bo šlo v pizdo (ker je res, jebat ga, ker si prej obrnil preko tega kar lepo vsoto denarja v primerjavi z izgubljenim in si lahko hvaležen). Da pa sedaj za tvojo lastno napako blatiš mene je pa čista nehvaležna predrznost.
To je dejansko zadnja moja objava v podforumu MINI ker se s takimi pacienti enostavno ne bom več ukvarjal. Vsi ki me poznajo dobro vedo, da sem poštenjak do zadnjega, zato tudi tako odlično sodelujem za razliko od tebe, ki si ostal sam MINIjaš na tem forumu in te po domače povedano nihče več ne šmirgla...le zakaj bi se lahko že enkrat resno vprašal??? in sam sebi pošteno odgovoril...
Lp
A da sta jo, zanimivo - ljudje, ki verjamejo v svoje laži so me vedno fascinirali (a žal ne v pozitivnem smislu). :ok
Pa še to povej, da si od mene pričakoval montažo medtem ko sem bil na bolovanju kar lep čas in ker ti je nisem v tistem obdobju montiral, se je vse začelo. Ko boš enkrat v delovnem razmerju, boš mogoče celo razumel, do takrat bo ostalo pa najbrž tako kot je.
Sam se hvališ, kako dobro znaš nemško in ti pri tvojem problemu z mojim neznanjem nisem mogel pomagat. V angleščini so meni zelo jasno opisalo zakaj se gre in čeprav se ne hvalim z mojim znanjem tega jezika, sem nedvoumno razumel kaj želijo. A glede tvojega znanja jezika mi je jasno tudi, po tistem ko sem dobil neuporoben menjalnik. Ali si nalašč to naredil ali res nisi razumel me niti ne briga, dejstvo je da si zelo narobe prevedel kar je pisalo. :confused
To kar so zeleli od tebe je bilo, kar želijo od vsakega, ko doseže svoj limit. Paypal si sam ponujal. Sej pravim imam loge in take prirejene laži s tvoje strani sem sit poslušat.
To, da si vse zbrisal je prirejena laž, kajti ravno ko zapadeš v ta postopek računa NE MOREŠ NIČ ZBRISATI ravno zaradi omenjenga pranja denarja. :)
Kot vidiš bo bolje da si res tiho, ker se tako kot vedno z vsakim svojim stavkom nanovo potunkaš.
Če ti uspeva druge nateogavat, sem jaz pač nekdo ki ti ne bo uspelo, pa se lahko še tako trudiš.
Sam? Te prosim no, tvoj forum je pa zelo živ ja. Kar iskri se iz kablov do serverja, tako je obremenjen. :crazy
To da tukaj ne pišeš več si že miljonkrat napisal.
PS: Tvoj zelo dober prijatelj je rekel, da nekatere stvari praktično zastojn prodajam. Kako sta si neusklajena tokrat, čeprav sta kot rit pa hlače ponavadi.
Ja ko je treba dat kontra je treba, mar ne?
Tako kot dolomiti in duhcovo povabilo. Lani ti je skoraj prišlo in da je letos treba nujno it a ker si se spričkal z mano, zdaj pišeš točno kontra.
Še enkrat....jaz nimam proti nobenemu nič, a v klubu čigar predsednik me je parkrat kar pošteno nafukal (ok recimo da ne nalašč ampak zaradi neznaja - laže pa vseeno zavedno) pač član ne bom. Pika....;)
kdor je mel kadar koli vsaj malo stika z mano dobro ve koliko nateguna je v meni tako da se lahko tvojim očitkom samo smejem :laugh
Lp in uživaj v MINI samoti
Vi2 sta še iz prekteklosti na bojni nogi, spopadajta se z dokazi ne pa da se nekaj obtužujeta. Tisti ki ima dokaze naj jih predloži potem pa naj si vsak misli svoje.
LP
Vi2 sta še iz prekteklosti na bojni nogi, spopadajta se z dokazi ne pa da se nekaj obtužujeta. Tisti ki ima dokaze naj jih predloži potem pa naj si vsak misli svoje.
LP
tako ne pridemo nikamor kar je že pokazala preteklost, ker se vedno stvari obračajo sebi v prid.
še zadnjič: kot rečeno mojega časa namenjenega temu podforumu je konec,
Lp
BigBoSS, upam, da se tega držiš ! Ker nikakor nisem pozabil, ko sem hotel sestri pomagati, ki ima cooperja in ni na forumu z nasvetom za zimske gume in na "serchu" kaj takega nisem našel, pa sta me ti in Ficher najbolj svinjsko napadla, ko da sta lastnika tega foruma, med tem, ko so se ostali minijaši trudili tudi na PM mi pomagati z nasveti, na koncu so posredovali moderatorji in določene vajine svinarije in moje odgovore nazaj pobrisali in končali temo !!!
Torej, pozdravljam tvojo najavo in odhod in bom zelo vesel, kakor še marsikdo, če se boš tega držal, ker konfliktnežev ne mara nihče ! :ok
Strešni spojler Cooper S bele bareve: 120 EUR
Komplet zadnjih luči (desna, leva, zavorna+meglenka) facelift varjanta: 90 EUR
OneBall izpuh (za tiste, ki bi radi obdrzali originalnega je to odlicna resitev): 80 EUR
Zadnja havba (rdeca) s sipo: 250 EUR
Zadnji odbijac z letvico (rdec): 80 EUR
Servomotor za volansko letev (motor ima manj kot 5000km ker je bil menjan in dam jaz garancijo na njega:-D):250EUR
Živjo
Zanima me kaj vse še imaš od notranjosti?
rabim:
-tapete zadnje
-tapte sprednje
-stebrički (spredaj zadaj sredina)
-armatura brez števcev in elektronike
mail: janos.potocnik@gmail.com
Idealno za tiste z cooper jem ali ONEom.
Komplet stabilizatorjev z vzmetmi. Boste meli S ovo podvozje-cena bolj kot ne simbolična.
Še vedno nekaj delov.
6st menjalnik, z malce popravila ga lahko swapate na cooperja.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.