Ogled polne verzije : Compaq 6720s problemi win xp
Nikakor ne morem naložiti Win XPjev,kot da ima neko zaščito. Mogoče kdo kaj ve o tem?
Če prov vem morš v biosu eno funkcijo dat na disable. Samo zdele pa glih ne vem kaj točno piše oziroma kero. Mal poglej na netu. Mislem da morš dat disable sata mode potem boš pa lahko naložu xpje.
Lep pozdrav!
Lahko to, kar ti je predlagal @Pe-Ro, ali pa iz HP support strani potegneš dol driver za sata disk in ga daš na disketnik (je lahko USB varjanta).
Butaš windowse normalno s CDja in potem, ko te vpraša, če želiš naložiti kakšne dodatne driverje (potrdiš z eno od F tipk - se zdaj ne spomnim na pamet katera)... potem ti da opcijo das izbereš kater driver želiš naložiti iz externe enote, to potrdiš --> naprej je normalna procedura nalaganja windowsov.
Tako pač izrabiš ves potencial, ki ti ga nudi kontroler za sata disk, drugače je načeloma vseeno, če narediš, kot je Pe-Ro predlagal.
Če ti bo kasneje (ko že imaš naložene windowse) kazal, da imaš kakšen neznan device, kljub temu da si vse driverje že naložil z HP pagea, pojdi na windows update ... update-aj vse ter še enkrat naloži HP driver za ta device. Pri nekaterih novih modelih HP prenosnikov, ki pridejo z prednaloženo visto in daješ potem naknadno xp gor, je to potrebno narediti na tak način.
Mi je ratalo. Sem v Biosu dal DISABLE. Hvala fantje.
V BIOS-u je tudi možno izbirati med "ATA" and "AHCI"; pri nekaterih pa se celo da izbrati "Compatibility mode".
@Rottie: Butaš windowse normalno s CDja in potem, ko te vpraša, če želiš naložiti kakšne dodatne driverje (potrdiš z eno od F tipk - se zdaj ne spomnim na pamet katera)...
F6
@rufus:Sem v Biosu dal DISABLE.
In naj ostane tako, če nisi najbolj vešč nalaganja in prepoznavanja ustreznih gonilnikov. Če dela, ne tikaj več.
Tema zaklenjena. Za naslednje težave (:laugh) uporabite že obstoječo temo Potrebujem pomoč računalničarjev.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.