Ogled polne verzije : Posnetek iz RTVSLO.si
Pozdravljeni.
Zanima me, ali obstaja varianta, da bi si zloudu posnetek iz MMCja in ga potem recimo zapekel na DVD?
Download posnetka s pomočjo Realplayerja (ima plug-in za to, da ti da opcijo downloada na vsak tak video posnetek), potem pa najdi program, ki lahko konvertira *.flv file v *.avi ter zapečeš na CD ali DVD.
Pozdravljeni.
Zanima me, ali obstaja varianta, da bi si zloudu posnetek iz MMCja in ga potem recimo zapekel na DVD?
Potrebuješ program NetTransporter, ga instaliraš.
Greš na to stran od RTV-ja.Odpreš video, ki ga želiš imeti. Odpreš RealPlayer in File/Open in prilepiš link, klikni File/Clip/Properties/View clip info. Tako dobiš file name za ta video.
Odpreš Net transporter in klikni new, potem samo še kopiraš zgornji link s končnico RM v URL okno in download se prične.
:ok
Download posnetka s pomočjo Realplayerja (ima plug-in za to, da ti da opcijo downloada na vsak tak video posnetek), potem pa najdi program, ki lahko konvertira *.flv file v *.avi ter zapečeš na CD ali DVD.
Hvala :)
Kdaj greva na pivo? ;)
Hvala :)
Kdaj greva na pivo? ;)
Se bova enkrat zmenila, ane ;)
Pozna kdo kakšno alternativo?
Imam RealPlayer in plugin mi je v Firefox 2 delal odlično, v 3 pa mi zdaj ne dela več.
Pozna kdo kakšno alternativo?
Imam RealPlayer in plugin mi je v Firefox 2 delal odlično, v 3 pa mi zdaj ne dela več.
IE 7 ... dela tam še vedno odlično ;)
IE 7 ... dela tam še vedno odlično ;)
:crazy Eh, trotel jst.
Na explorerja sem pa čist pozabil. :napaka
(pa naj bi bil računalničar po izobrazbi) :-D
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.