PDA

Ogled polne verzije : Posnetek iz RTVSLO.si

Virtus
5.6.2008, 22:46
Pozdravljeni.
Zanima me, ali obstaja varianta, da bi si zloudu posnetek iz MMCja in ga potem recimo zapekel na DVD?

Rottie
5.6.2008, 23:10
Download posnetka s pomočjo Realplayerja (ima plug-in za to, da ti da opcijo downloada na vsak tak video posnetek), potem pa najdi program, ki lahko konvertira *.flv file v *.avi ter zapečeš na CD ali DVD.

_MiD_
5.6.2008, 23:38
Pozdravljeni.
Zanima me, ali obstaja varianta, da bi si zloudu posnetek iz MMCja in ga potem recimo zapekel na DVD?

Potrebuješ program NetTransporter, ga instaliraš.
Greš na to stran od RTV-ja.Odpreš video, ki ga želiš imeti. Odpreš RealPlayer in File/Open in prilepiš link, klikni File/Clip/Properties/View clip info. Tako dobiš file name za ta video.
Odpreš Net transporter in klikni new, potem samo še kopiraš zgornji link s končnico RM v URL okno in download se prične.
:ok

Virtus
5.6.2008, 23:44
Download posnetka s pomočjo Realplayerja (ima plug-in za to, da ti da opcijo downloada na vsak tak video posnetek), potem pa najdi program, ki lahko konvertira *.flv file v *.avi ter zapečeš na CD ali DVD.

Hvala :)
Kdaj greva na pivo? ;)

Rottie
5.6.2008, 23:44
Hvala :)
Kdaj greva na pivo? ;)

Se bova enkrat zmenila, ane ;)

yani
6.6.2008, 10:13
Pozna kdo kakšno alternativo?

Imam RealPlayer in plugin mi je v Firefox 2 delal odlično, v 3 pa mi zdaj ne dela več.

Rottie
6.6.2008, 10:17
Pozna kdo kakšno alternativo?

Imam RealPlayer in plugin mi je v Firefox 2 delal odlično, v 3 pa mi zdaj ne dela več.

IE 7 ... dela tam še vedno odlično ;)

yani
6.6.2008, 20:55
IE 7 ... dela tam še vedno odlično ;)

:crazy Eh, trotel jst.

Na explorerja sem pa čist pozabil. :napaka

(pa naj bi bil računalničar po izobrazbi) :-D