PDA

Ogled polne verzije : Mini Cooper S - pozna kdo ?

Bicri
4.4.2008, 19:57
Pozna kdo avto ve kaj o njem ? Uvozen je baje iz IT

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1861350#

veloce
4.4.2008, 23:17
Zelo lep!

wehi
5.4.2008, 12:07
O tem Cooperju se je že kar nekaj govorilo in sicer ne ravno dobro. Tuki je nekaj BigBoss-ovih informacij:
precej :ok je tudi že na forumu v starih temah- samo nekaj malenkosti: stalna menjava lastnikov (minimalno 3 odkar ga je prodal prvi lastnik), stalno nespremenjeno število km okoli 50000, bil je nekaj zaleten, večkrat smo ga videli ko se je delalo z avtom neprimerno, itd itd

Za prvega lastnika je znano, on ga je takrat spredaj butnil in so baje škodo popravili na AA kolikor mi je znano. To bi se dalo vse preverit. Za kasnejše lastnike, nesreče, popravila, servise, prevožene km je pa verjetno čista uganka.

Rdeč je bil kupljen pri Blanki na AA, 100%, ker smo jo večkrat spraševali o tem avtu, saj je imel registrsko LJ- MINIS in je bil na začetku zelo lep predvsem zanimivo je bilo videt MINIja z vso možno opremo. Tako kot sem napisal- kaj je bilo ko je bil avto v rokah prvega lastnika se da brez težave preverit samo kaj ti to koristi če je bilo zatem ne vem koliko lastnikov, ki so počeli z njim...neznano:ok

Drugače pa si o tem lahko prebereš tuki:
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=36470
:wave

BigBoSS
6.4.2008, 23:51
O tem avtu najdete precej v podforumu MINI. :ok Od daleč in na nekvalitetnih slikah izgleda kar lep, to je pa potem na žalost že vse. :napaka

Lp

Bavaria fan
7.4.2008, 17:21
Prodajalca se pa tudi ogni. Se je že par firm (imen) zamenjalo v kratkem času:ok

Bicri
7.4.2008, 22:41
Kaj pa tega, pozna kdo ?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1992377

Backo320ci
7.4.2008, 22:53
Glede na avtohiso gre verjetno za uvoz iz IT

veloce
8.4.2008, 06:09
Pa en naš forumaš je pri njih kupil 330iXT in menda bil zelo zadovoljen.

Bicri
8.4.2008, 10:26
Se kdo, ga noben ni sel gledat ?

Dark Funeral
8.4.2008, 12:55
zakaj pa ne vsega tega sprašuješ v podforumu MINI? Nevem kolko minijaši spremljajo komplet forum :confused

BigBoSS
8.4.2008, 13:54
Ta tema bi se res lahko prestavila v podforum MINI.

Tega sivega sem hotel it gledat včeraj s prijateljem vendar si je potem premislil, ker mu je bil letnik prestar. Je pa klical prodajalca in je izvedel, da je avto uvožen iz italije. Na vprašanje če je bil kaj karamboliran mu prodajalec ni dal jasnega odgovora- začel se je nekaj izgovarjat in je na koncu prišel do izjave, da mehanika sigurno ni bila poškodovana, da pa če je že kaj bilo so bile poškodbe samo minimalne kot npr da ga je nekdo porisal s ključem ali podobno. :laugh Avto ima malce specifično opremo- chilli paketa nima (nima xenona, delno usnjenih sedežev), ima pa avtomatsko klimo, multifunkcijski volan in stekleno streho. Na slikah mi deluje lep samo na osnovi slik dajat izjavo je izredno težko. Avto bi bilo treba videt, sprobat, da bi lahko podal svoje mnenje. :ok

Lp

Bicri
8.4.2008, 17:22
Ta tema bi se res lahko prestavila v podforum MINI.

Tega sivega sem hotel it gledat včeraj s prijateljem vendar si je potem premislil, ker mu je bil letnik prestar. Je pa klical prodajalca in je izvedel, da je avto uvožen iz italije. Na vprašanje če je bil kaj karamboliran mu prodajalec ni dal jasnega odgovora- začel se je nekaj izgovarjat in je na koncu prišel do izjave, da mehanika sigurno ni bila poškodovana, da pa če je že kaj bilo so bile poškodbe samo minimalne kot npr da ga je nekdo porisal s ključem ali podobno. :laugh Avto ima malce specifično opremo- chilli paketa nima (nima xenona, delno usnjenih sedežev), ima pa avtomatsko klimo, multifunkcijski volan in stekleno streho. Na slikah mi deluje lep samo na osnovi slik dajat izjavo je izredno težko. Avto bi bilo treba videt, sprobat, da bi lahko podal svoje mnenje. :ok

Lp

Tudi kolega ki kupuje je sel danes gledat avto. Prodajalec pravi je bil barvan odbijač in mislm da en bok. Ko ga je peljal se je prizgala lucka za olje, prodajalec je baje nekaj zamomlal da mora na servis...
Sicer pa ne kupuje vec minija, je vzel drug avto.

BigBoSS
8.4.2008, 17:59
Če se mu je prižgala lučka za olje pa avto ni daleč stran od motorschadna če se bodo še naprej vozili v takem stanju, ker verjetno v motorju samo še smrdi po olju. Miniji imajo ta senzor dejansko tako sfaljen, da ko se prižge ta lučka je olja v motorju že precej premalo, ponavadi zaropota še predno se lučka prižge.

Lp