PDA

Ogled polne verzije : avtoval

FRIK
21.10.2002, 21:58
HOJ

Upam da si kdo ne misli da sem usmojen zaradi prejsnega sporocila ker
ni cist tako.Sej servis je eden najbolsih v sloveniji in dobesedno stojin za tem. Sem bil ze kar pri nekej dilerjih vsloveniji in zame je AVTOVAL
RES GOOD.Me pa nekej moti da mehaniki nimajo delovnih oblek z
BMW znakom mislim to je sramota za tak servis dej nej mi kdo odgovori ce je po sloveniji mislim po servisih tudi se kje.Da ne bom delav krivice.
FRIK :damn

Borut
21.10.2002, 22:06
Sem tudi jaz opazil da nimajo BMW kombinezonov. Avtoval je predvsem specializiran za motocikle.

Bi pa tudi jaz nabavil kakšen original kombinezon z BMW znakom (pajaca). Ali kdo ve kje se da to dobiti?

lp
Borut

Tomzl
21.10.2002, 22:07
Frik, ti kar pohvali, če si imel dobro izkušnjo. Tvoj prvi post sem zbrisal, ker se mi zdi, da nima smisla, da sta odprta dve temi z isto vsebino. Če želiš dodati komentar glede kakšne teme samo klikni na gumb odgovor, ni treba odpirati nove teme. :beer

FRIK
21.10.2002, 22:19
Hvala ker si zbrisal prejsni post.Semalo se privajam ker se nisem ukvarjal
toliko s forumi.
Glede kombezijonov pa dobijo se pri vsakem dilerju baje so ful dragi sklepam pa po tem ker jih tudi mehaniki nimajo, :cool ampak se bom pozanimal pri servisu ki ga obiskujem.

boripi
22.10.2002, 15:42
Kar se mene tice,bil sem ene parkrat pri njih somehaniki Avtovla the best,boljse dobri mehaniki brez kombinizonov ,kot pa brezvezniki v njih.
Za mene so res ok in mislim ,da bom tudi v naprej se vozil k njim ne glede na to da je servis v Trzinu.
Bil sem enkrat tudi samo informativno pri Molku ,pa niso naredil taksnega vtisa.
lp
Bori
(':beer')