Ogled polne verzije : K: Avtovleko
avtovleka vozna z B kategorijo, od najboljšega ponudnika
ponudbe tukaj, ali 041 786 025 Tomaž
kolko denarja vem za eno za 17k € pa vem tam nad 30k€ do 60k€
cene dobrih vlek so astronomske mene ne zanima nič kaj drugega kot pa www.fitzel.at ali pa www.algema.de
Glede na močno pretirane cene avtovlek voznih z B kategorijo ti resnično predlagam da narediš izpit za C, kjer je pa potem ponudbe dovolj.
Razen če nimaš izobrazbe, rad bi pa odprl popoldanski s.p. avtovleka - tam je B pogoj :ok
Glede na močno pretirane cene avtovlek voznih z B kategorijo ti resnično predlagam da narediš izpit za C, kjer je pa potem ponudbe dovolj.
Razen če nimaš izobrazbe, rad bi pa odprl popoldanski s.p. avtovleka - tam je B pogoj :ok
Tu pa ne zastopim najbol. Če želiš imeti popoldansko obrt recimo avtovleko potem morš met izbt B kategorije. Če pa imaš izpit C pa ne morš met al kako.
Glede vleke ti pa povem da se je najprej treba odločit za kaj jo boš imev. Al samo za vozit avte sem in tja, seveda ti avti imajo normalno premikajoča vsa 4 kolesa. Ali boš s tem hodiv tudi na nesreče. In po možnosti še na kake hujše ko jih morš vlečit iz grabnov in tako naprej. Tam ti pa katero koli vozilo z B vozno ne pride v poštev oziroma se boš namatrav tako da se boš sam sebi zamiru.
Pravzaprav ne vem točno :blackeye. Kolega je hotel odpreti popoldansko obrt avtovleka in vzdrževanje vozil, zato smo šli na lov za ugodno avtovleko (vožnja tudi močneje razbitih vozil, toda v glavnem bolj za "zasebne" namene in ne prometne nesreče). Izkazalo se je, da z B kategorijo ne dobiš nič za normalno ceno, medtem ko je C kategorije dovolj. V igri je bila opcija da naredi izpit za C kategorijo in kupi eno vleko vozno z C. Pa (iz meni pravzaprav neznanega razloga) menda popoldanske obrti on (samo osnovna šola - menda je pomembno) ne more odpreti z vleko vozni z C ampak samo z B. Kakšna točno je bila utemeljitev pa ne vem. Če koga zanima, lahko preverim. Na koncu se je odločil da si avtovleko naredi sam.
Sem vozil že par različnih in lahko rečem samo da je kakšna manjša vozna z C v večini primerov boljši nakup, ker pri tistih z B, je vse tako "na tesno", ker je pač teža problem...
Odločitev je tudi že padla. Delam izpit za C kasneje pa še E in v planu je vleka za C!
Ponudbe so dobrodošle!
Pokliči tega. Ima par svojih odveč, ker je kupil nove (večinoma z B zaradi pomanjkanja voznikov)
AVTOHIŠA ANŽELAK, Marica Anželak k.d.
Francetova 23
2380 SLOVENJ GRADEC
Telefon: 02/ 88 21 710
Pravzaprav ne vem točno :blackeye. Kolega je hotel odpreti popoldansko obrt avtovleka in vzdrževanje vozil, zato smo šli na lov za ugodno avtovleko (vožnja tudi močneje razbitih vozil, toda v glavnem bolj za "zasebne" namene in ne prometne nesreče). Izkazalo se je, da z B kategorijo ne dobiš nič za normalno ceno, medtem ko je C kategorije dovolj. V igri je bila opcija da naredi izpit za C kategorijo in kupi eno vleko vozno z C. Pa (iz meni pravzaprav neznanega razloga) menda popoldanske obrti on (samo osnovna šola - menda je pomembno) ne more odpreti z vleko vozni z C ampak samo z B. Kakšna točno je bila utemeljitev pa ne vem. Če koga zanima, lahko preverim. Na koncu se je odločil da si avtovleko naredi sam.
Sem vozil že par različnih in lahko rečem samo da je kakšna manjša vozna z C v večini primerov boljši nakup, ker pri tistih z B, je vse tako "na tesno", ker je pač teža problem...
Veliko sreče pri delanju A-testa.
Ker so problemi če nima varilec A-testa. Pa še popolno papirnato dokomentacijo je treba met.
Če pa dela pomično (da gre zgornji plato gor) mu pa želim veliko uspeha. In s tem ne pravim de je ni možno naredit ali kakor koli. Ampak govorim iz "izkušenj" ker smo doma naredili že dve za lastne potrebe in se enkrato obneseta.
Ne, ne dela pomične plate. Zgolj enostavno zadevo z "lomljeno" plato, in zelo močno vitlo, ki jo bo uporabljal predvsem za lastne potrebe. No, v bistvu je že narejena, ličarsko obdelana, samo nazaj sestavit jo je še potrebno.
Kako je pa z A-testom pa vem - sem v zadnjih dveh letih skozi spravil dve samogradnji avtodoma. In tam še precej bolj komplicirajo, predvsem zaradi neumnih malenkosti. Ni vrag da mu ne bom tudi tega spravil skozi. Je pa takšne ateste potrebno delat na RTI MB. Tam so za razliko od LPP vsaj približno razumski...
Odločitev je tudi že padla. Delam izpit za C kasneje pa še E in v planu je vleka za C!
Ponudbe so dobrodošle!
Ko bo zadeva na cesti, se mi javi v kolikor želiš imeti dodatno delo ;)
lp
Ko bo zadeva na cesti, se mi javi v kolikor želiš imeti dodatno delo ;)
lp
In kako delo je to. Mal za info.
še mene zanima kako delo? Imam C pa bi mogoče kaj delal :) za "pameten" denar
Pokliči tega. Ima par svojih odveč, ker je kupil nove (večinoma z B zaradi pomanjkanja voznikov)
AVTOHIŠA ANŽELAK, Marica Anželak k.d.
Francetova 23
2380 SLOVENJ GRADEC
Telefon: 02/ 88 21 710
A ni ze prakticno vse skupaj prodal gor Papezu? Vsaj tk sem slisal ... Ko ze neki casa ni nic vec tam, edino 4je zdelani avti so ostali, vse avte in dele pa avtovleke pa naj bi on odkupu pa odpelju gor do sebe.
Ej to pa ne vem - ti si mu sosed :)
Dva od tistih, ki so stali nasproti Spara sem še jaz vozil in nista bila tako slaba. Res pa je, da sta po tistem dobila še kar nekaj km zraven.
Res pa je, da bo potrebno najti drugo telefonsko - sem pozabil da so konec leta prenehali s poslovanjem... Kar pa zna bit priložnost za nakup, če je še kaj ostalo ;)
Sj zato ... nic vec ni ... vse je uni odpelju baje in ima vse po travniku gor. Sam 4je avti so tam nasprot spara na unem makadamu, kar je pa bilo notr za bajto avtov, pa je vse slo, avtovleke pa tut ni nobene.
No, pa saj tist oranžen Iveco, ko se da dvignit, da gresta gor 2 avta tudi ne bi bil slab. Ali tudi tistega ni več? Saj v prvem postu sem imel v mislih predvsem tiste, ki so bili na tistem makedamu in so (menda) poceni.
A številke Papeža pa nimaš? Mogoče pa on kaj proda ;)
Nimam ... ne najdem na tisu ...
ma tudi moje mnenje je da je avtovleka z B kategorijo, vse skupaj bolj švoh...za kakšen avto pripeljat iz točke A do točke B pa ze še gre...samo kaj ko sem opazu da imajo nosilnost "samo" okoli 1,5t in npr. kakšno e34,e32 ze ne moreš več vozit gor:blackeye...tako da raje narediš C in voziš kar ti paše!....razne lepo ohranjene zastavce vozene s C se ze dobijo za okoli 3k:ok2:beer
In kako delo je to. Mal za info.
Kako delo? Če sem te prav razumel, si rekel da boš nabavil avtovleko, torej avtovleka :laugh...
Naša firma dela avtoasistence in hočemo imeti čimbolj razpršene izvajalce...
lp
Hja avtovleko kupujem jaz, ne @luka87. Za tvojo ponudbo te bom pa kontaktiral čim bo zadeva na cesti in papirji urejeni. Hvala!
Js sem se mal preračunal če imaš po din normi nosilnost kot ima urejeno fitzel in algema in ima cca 1600 kg nosilnosti z vgrajeno vitlo in vračunanim 75 kg voznikom ter vse tekočine polne in če voziš novo e klaso ki ima 1700 kg odbiješ voznika in polne tekočin prideš na dejansko teza avta manj kot 1550 kg in je b avtovleka čisto dovolj res pa da je treba odšteti malce več ne pa ti naši izdelovalci ki ti umetno pridelajo nosilnost ko pa stopiš na vago te pa skoraj kap ker 99% domačih vlek ima 1,2 t nosilnosti. na papirjih pa 1,6t
Kako delo? Če sem te prav razumel, si rekel da boš nabavil avtovleko, torej avtovleka :laugh...
Naša firma dela avtoasistence in hočemo imeti čimbolj razpršene izvajalce...
lp
Nekako nisi prov razumel mi že imamo avtovleko kakih 15 let.:laugh:laugh
Katera asistenca pa je tooz za koga se to dela - zavarovalnico ali asistenco znamk (bmw,seat,vw...)
Samo z pogodbeno asistenco je kriza. Moraš bit 24h/dan dosegljiv, plačano dobiš pa samo kilometrino. Sicer je kar dobro plačano, samo je problem, ko ne moreš nikamor oziroma mora vedno nekdo "stražit". Pol se pa zgodi, da si cel teden v đabe doma, pokličejo te pa v nedeljo popoldan ko si ravno šel na obisk... Sem vozil nekaj časa (še preko študenta za AXA pogodbenika), pa ni bilo kruha... (sploh pa mi na koncu še plačal ni...)
Tema se lahko zaklene, ker gre že v offtopic!
Plavi, tako kot sem napisal, te kontaktiram.
Monaco, tebi hvala za koristne informacije (pivo na srečanju).
zdaj se pa res lahko zaklene!
Samo z pogodbeno asistenco je kriza. Moraš bit 24h/dan dosegljiv, plačano dobiš pa samo kilometrino. Sicer je kar dobro plačano, samo je problem, ko ne moreš nikamor oziroma mora vedno nekdo "stražit". Pol se pa zgodi, da si cel teden v đabe doma, pokličejo te pa v nedeljo popoldan ko si ravno šel na obisk... Sem vozil nekaj časa (še preko študenta za AXA pogodbenika), pa ni bilo kruha... (sploh pa mi na koncu še plačal ni...)
Ko se enkrat navadiš je čisto vredu služba. Je pa nekaterim problem biti stalno na razpolago in pa stalno trezen.
Tema se lahko zaklene, ker gre že v offtopic!
Plavi, tako kot sem napisal, te kontaktiram.
Monaco, tebi hvala za koristne informacije (pivo na srečanju).
zdaj se pa res lahko zaklene!
Ja se strinjam da je tale pogovor zašel iz teme ampak vseeno me zanima odgovor od plavega, mogoče tudi tebe ali katerega drugege:confused
Lahko uporabiš ps pa ti bo povedal!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.