Ogled polne verzije : Nasvet glede iPod instalacije
Pozdrav
Vem da je bilo že kar nekaj napisanega o tem pa vseeno.
Torej želim imeti iPod inštalacijo v avtu ampak pravo se pravi tako da mi kaže komade in funkcije na displayu od BC ali avto radija in da lahko uporabljam tipke na volanu.
Sem klical na Avto Aktiv v MB pa so mi rekli da gre,ampak da dosti stane itd.
Vglavnem brez pravega nasveta.
Kam predlagate da kličem? Na Selmar? ali kam drugam?
Pa še to če kdo ve kolko to cca stane. Sam se nebi rad spuščal v razdiranje armaturke.
LP
Ce je avto pred FL, potem original instalacija ni mozna, ce pa je FL, potem pa pride kit okrog 200€.
Hvala! avto je 2004 ,se pravi FL.
A še mogoče kam naj pokličem? To je z delom?
LP
Ceneje kot na AA pri pooblaščenih BMW dealerjih po vsej verjetnosti ne bo.
Hvala! avto je 2004 ,se pravi FL.
A še mogoče kam naj pokličem? To je z delom?
LP
To je priblizna cena na pooblascenem servisu, delo seveda ni vkljuceno, je pa predvideno od 0.5-1 ure montaze... poklici na AA (magari v Lj, ce v MB komplicirajo) in se pozanimaj bolj detajlno... :)
odsvetujem ti nakup originalnega adapterja. Imel sem original in zdaj imam DICE adapter. DICE adapter nudi dosti več možnosti je cenejši in lažje brskaš po ipod-u. Original adapter omogoča brskanje samo po 5 playlistah, ki jih shraniš medtem ko ti DICE omogoča brskanje po komadih, avtorjih, playlistah.... DICE tudi pokaže imena komadov kar vsaj prva generacija original adapterja ni omogočala. Jaz sem naročil svojega preko interneta. Link sem dobil na tem forumu tako da malo pobrskaj.
LP
Pokliči še enkrat na AA v MB pa ti magari jaz zmontiram.Za ceno pa žal nevem točno.Kateri radio pa sploh imaš?Problem je le pri navigacijah...
BMW 530xd
27.11.2007, 16:19
Ce je avto pred FL, potem original instalacija ni mozna, ce pa je FL, potem pa pride kit okrog 200€.
Se pravi ce imam avto pred FL original ni šans. Torej kakšna je naboljša alternativa originalu za avto pred FL? :)
Original radio s podporo MP3... :ok2
BMW 530xd
27.11.2007, 18:30
iPod mam v mislih:ok2
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.