Ogled polne verzije : E36 - izkušnje z 318/320/323
Zanimam se za nakup rabljenega E36 l. 93-96 in sicer se odločam med 318i/is; 320i in 323i. Najboljša izbira se mi sicer zdi slednji, vendar jih pri nas skoraj ni.
Zanimajo me vaše izkušnje kar se tiče porabe (vozim se večinoma izvenmestne krajše relacije do 30 km) – predvsem razlika 318i / is / 320i. Kaj so tipične šibke točke teh modelov? In pa prosil bi, če imate kake uporabne strani s tehničnimi podatki, tehničnimi nasveti in podobnim, če lahko objavite linke. Pravzaprav, če je tega veliko, najbolje da odpremo kar nov topic pa ga vsi dopolnimo s svojimi 'bimmer bookmarks' :-D
LP, Skiny
Jaz imam 320i l. 93.
Ko sem ga kupil je imel 125000 prevoženih km, sedaj ga imam dve leti in jih ima 197000. Do sedaj nisem imel še nobenih težav in sem z njim zelo zadovoljen. Pri naslednjem servisu bom zamenjal diske, to pa bo tudi prva stvar, ki jo bom menjal. Do sedaj sem ga vozil samo na redne servise in to je to.
Poraba se giblje nekje med 8.5 do 10 l/100km. V povprečju mi porabi približno 9 l/100km.
Skratka z avtom sem zelo zelo zadovoljen.
Mislim, da je bolje, če namesto 318is kupiš 320 ali pa 323, če ga boš dobil, ker "pravi" bmw se začne pri 6 -ih valjih. :cool
Brez kakršnega koli dvoma si kupi 320i ali 323i. Že v sami osnovi je bil
318is motor zgrešen po vrhu tega pa ima porabo podobno kot 320i in 323i.
Ne vem zakaj bi bil 318iS zgrešen motor.Pri nas imamo 2 318iS,130000 in 150000 km,nobenih problemov z motorjem.Poraba od min. 7 do max. 8.5 pri stalno vklopljeni klimi.6 cilindrov ima večjo porabo in svoje čare,tako da bi pri nakupu gledal predvsem na to kateri avto je na splošno v boljšem stanju.Moje osebno mnenje:če bi šel na 6 cilindrov,vsekakor 325i.Izredne zmogljivosti in nič večja poraba kot 320i.
Poraba pri 325i je najmanj en liter višja, kot pa pri 320i, pa tudi že najvišji razred pri zavarovanju.
To vem iz lastnih izkušenj, ker sem pred tem imel 325i l.92.
Res pa je da ima 325i izjemne zmogljivosti.
Na vsak način pa bi raje izbral 6-valjnik, ker se vožnja kar precej razlikuje od 4-valjnega motorja.
Ja saj priznam, da me mika šestvaljnik, samo kaj ko me bo glava bolela zaradi stroškov. Kot prvo večja poraba (letno naredim ca 30.000 km), dražji servis (dražji potrošni material - svoj avto sicer servisiram sam), dražja registracija (npr za 318i bi me stala manj kot 90.000, za 325i pa več kot 165.000).
Obstaja pa še drug problem. Sem že vozil šestvaljnika, pa vem, kakšen vpliv ima name. Ugasneš radio, pa mal motorju pretegneš noge... sam pol pa :eek svetleča lizika, pa :damn :crazy maš štiri pike več pa pol plače manj... :napaka
Jah se boš moral pač sam odločit, samo jst zase vem, da NIKOLI manj kot 6-valjev :cool
7er, pri kakšni vožnji ima 320 porabo 9 - relacija, približna povprečna hitrost? S klimo ali brez?
Ali morda kdo ve, če imajo E36 trojke tudi kaj težav s kratko življenjsko dobo rok na podvozju spredaj tako kot prejšnja petka? In pa, od katerega letnika naprej je avtomatska klima digitalna?
LP, Skiny
Vozim se vsak dan približno 30 km v eno smer, od tega je kakih 20 km zunajmestne vožnje in pa cca 10 km bolj mestne vožnje. Mirno ti lahko zagotovim, da je povprečna poraba okoli 9 l / 100 km, kar mislim, da je glede na zmogljivosti motorja kar solidno.
Glede pomanjkljivosti ti lahko rečem samo to, da sem v dveh letih prevozil nekaj več kot 70 000 km in mi ni crknla niti ena ampak res niti ena stvar!
Samo redni servisi in nič drugega.
Imel sem tudi 320i l. 87 e30, ki je imel prevoženih 260 000 km in je delal kot urca. Skratka BMW RULES !!! :cool :-D :blabla
Martin ///M
20.2.2003, 14:45
Ja karkoli bos kupil nimas kaj falit :ok2
Ampak jst bi na SVOJEM mestu vzel 318i, ker zarad stroskov rajsi malo manj uzivam, sicer pa tudi 4valnik nima slabega zvoka, vem pa da je 6valnjik strup in me je ze velikokrat mikal 320i ampak sej kot pravijo tudi tistega se bos prehitro navadil :-D
za 323i pa morm rect da sem jih sam videl mogoce ene par kle pri nas, tko da ne vem kaj ti cm rect!
Ne vem zakaj bi bil 318iS zgrešen motor.Pri nas imamo 2 318iS,130000 in 150000 km,nobenih problemov z motorjem.Poraba od min. 7 do max. 8.5 pri stalno vklopljeni klimi.6 cilindrov ima večjo porabo in svoje čare,tako da bi pri nakupu gledal predvsem na to kateri avto je na splošno v boljšem stanju.Moje osebno mnenje:če bi šel na 6 cilindrov,vsekakor 325i.Izredne zmogljivosti in nič večja poraba kot 320i.
Poraba ni mogoče da je max. 8,5 l/ 100 km. Jst ma 318i, pa je min. poraba 8 l.
LP
Jst mam čist zadnji model, letnik '98 318i E36.
200.000 km, redni servis in ni problema, pa imam kar agresivno vožnjo. Menim da glede avtomatske klime je tako, kakor se vsak posameznik odloči.
LP
Martin ///M
20.2.2003, 18:31
Bimmer tudi jst ne verjamem da zre tvoj in pa 318is samo 8litrov, no v moji voznji bi bila 100procentno 10litrov!!!
Drugace sem pa ze zelo velikokrat slisal da je is masina bolj varcna kotz navadna 318i pa se bolj leti
Vse lepo in prav vendar sem na nemškem forumu našel podatke kjer je večina uporabnikov E36 320 trdila, da je poraba okrog 13l. Mogoče bi lahko pokuril 9l če bi se vozil kao penzjonist :laugh seveda BMW ni mišljen za take počasne voznje :cool
BMW M PWR
20.2.2003, 23:00
Jst imam na mojem 316i porabo 10-11l tko da tut jst dvomim da porabi 318is samo 8l! A mi lahko izdaš recept, ker jst ne morem pridet pod 10l! Zadnič sem imel res enkrat po dolgem času 9l ampak sem vozil res cel čas po omejtivah, pa nisem dolgo zdržal in naslednji tank je bila poraba takoj 11l :laugh
13 l ???? Kje si pa to snel ??
Povprečna poraba pri mojem je 9 l , pa se nič kaj ne šparam.
Glede 316i pa je jasno, da je poraba približno takšna kot pri 320i. Avta sta oba približno enako težka, s tem da ima 320i 45 KM več, kot 316i, torej 316i z veliko več truda požene tak avto in taka je potem tudi poraba.
Uf, poraba... Se mi zdi da se za nobeno drugo znamko avtov porabe ne razlikujejo tolk od lastnika do lastnika kot ravno pri BMW, pa mi ni čist jasno, zakaj. Dobro, nemški podatki so lahko nekaj drugega, če se lastnik veliko vozi po njihovi avtocesti, pri 190 tud VW TDI nima deset litrov dost, kaj šele BMWjev šestvaljnik.
Včeraj sem si šel pogledat enega 318i l. 95. Avto sicer v redu zgleda, kilometri sicer močno dvomim, da so realni (130.000), vendar je avto lepo ohranjen. Nekoliko me moti nekaj drugega: avto je precej glasen, in tudi zvok je bolj nadležne kot prijetne vrste. Večina pol cenejših avtov podobnega letnika, ki sem se vozil z njimi, je bila znatno tišja. Lastnik je sicer trdil, da je glasnejši odkar je pred kratkim zamenjal zadnji lonec (walker - navaden, ne športni). Katalizator naj ne bi bil odstranjen-prebit (kar bi bil po mojem mnenju lahko razlog za glasnost). Ali so vsi 318i/is relativno glasni?
In pa na steklih nisem našel datuma proizvodnje. Kakšen način označevanja uporablje BMW? Navajen sem namreč oznak v obliki zadnje cifre letnice in pik, ki pomenijo mesec proizvodnje, tega pa na BMWjevih steklih ni.
LP, Skiny
BMW M PWR
21.2.2003, 09:41
..., kilometri sicer močno dvomim, da so realni (130.000),...
LP, Skiny
Skiny, zakaj ne, se najde tudi kkašen, ki jih ima toliko ali še precej manj! Poglej mojega, imam 91 letnik z 96.000 km! Pa ni vrten, ker je naš od rojstva :)
Jure a pri 91 l. imaš samo toliko km ?? Koliko se pa potem sploh voziš?
Jst kar ne morm verjet kako se mi km vrtijo :damn
V dveh letih sem jih nabral dobrih 70 000 :napaka
Tako, da jih imam sedaj 197 000. Letnik pa je 93.
No pa vseeno saj je avto za vozit in tudi dela mi še vedno super.
Je pa res, da lahko dobiš star avto s ful malo km. Moj sosed (star možak) je imel 318i letnik 87. Bil je prvi lastnik, km je pa imel 76 000 !!!!! :napaka
Lansko leto ga je prodal in kdor ga je kupil, je dobil praktično nov avto. Pozimi, ko se z njim seveda ni vozil je bil avto v garaži, pokrit, ker je rekel, da ga jezi, če se na avtu nabere prah :napaka
Skiny, zakaj ne, se najde tudi kkašen, ki jih ima toliko ali še precej manj! Poglej mojega, imam 91 letnik z 96.000 km! Pa ni vrten, ker je naš od rojstva :)
Zakaj ne? Avto uvožen iz Nemčije pred štirimi leti, servisna se je izgubila neznano kam, obraba volana, prestavne ročice in sedežev mi (če primerjam s svojim avtom) izgleda na ca 200.000, kar pa mislim da za tak avto ne bi smel biti noben problem. Poleg tega: zadnji amortizerji že zamenjani, sprednji v zadnjih vzdihljajih...
Sem pa pričakoval, glede na govorice o BMW, večjo lenobnost motorja v nižjih vrtljajih, pa sem bil presenečen, da prav lepo zvezno vleče in ni čutiti 'luknje'. Očitno tud DISA (M43 motor) mal pomaga. 318i ni lih raketa, ampak kar se divjanja tiče sem se že itak malo umiril :laugh in bi bilo nekako zadost zame. No ja, če bom kakga sixpacka nabavu, me utegne še kaj zagrabit :metalc :ok
Nima nihče nič za pripomnit glede hrupnosti? :confused
Avtomobilov se ne splaca uvazat, ce nimajo vecjega stevila kilometrov. Kadar gre za uvoz, je obvezno treba mocno podvomiti o realnosti kilometrine.
Martin ///M
21.2.2003, 11:10
Po mojih iskusnjah je 318i E36 TIH motor, tko da glede na vse sumljive reci, ki si jih napisal jaz nebi kupil tistega avtomobila, ker sem se enkrat ze tko nasral :napaka in se ne mislim se enkrat :ok
Raje mal pocaki pa bos najdu eno bolso ponudbo :ok2 sicer je to tvoja odlocitev sam da ne bos tko kot jaz pol :damn
BMW M PWR
21.2.2003, 11:11
Ja samo toliko jih imam! Prej ga je imela moja mama, ki ga je rabla samo do službe pa nazaj, caa. 1 km, tko da je bil ful malo vožen, jst ga imam sedaj 2 leti in ga kr veliko furam, sem naredil 45k km v 2 letih!
Doma imamo še 3 avtomobile, tko da za daljše vožnje itak uporabljamo fotrovega E39, pol imajo pa drugi malo manj km!
Ja to je kar o.k. Potemtakem se ti splača ta avto kar še nekaj časa obdržat, ker, če je avto od rojstva pri hiši in s tako malo km je bolje, da ostane, ker cena za tak letnik je pa že kar precej nizka.
Jst malo računam, da bi konec poletja prodal mojega 320i, pa bi si eno 523i poiskal.
Bomo vidl!
BMW M PWR
21.2.2003, 11:33
Ja sigurno, avto bom imel dokler ne bo kake hude okvare al pa kakih hudih stroškov (kar pa ne bi smelo bit)! Ker če ga zdej prodam bi dobil caa. 900.000 SIT. Za tolko ga pa ne dam, se mi zdi da je vreden precej več kot en ohranjen Yugo :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
gerchy: Se strinjam. Če ima avto v Nemčiji malo kilometrov je cena ista kot pri nas, lahko celo višja. Edino kar dobiš je več opreme. Če pa nima servisne knjige ali ima veliko km, pa...
Martin ///M: No saj avto mi ni tako grozno sumljiv. Itak je potrebno vedeti, da ima 80% avtomobilov, ki se rabljeni prodajajo pri nas prevrtene števce. In ni me strah avta z 200.000, če je bil vožen po pameti in kvalitetno vzdrževan. Problem je, da se mi cena zdi malo visoka.
BMW M PWR: Jst bi tud enga 318i s klimo pa realnih 90.000 :-D :laugh :-D Pa tud če stane kak tolar več kot 900.000. Jaz ga na tvojem mestu tud ne bi prodajal.
Glede kilometrov: Kolk E36 je že kdo videl v Salomoncu ali AvtoNetu, ki bi imeli npr. 250.000 ali več? Zase vem, da delam 30-35 kkm letno, veliko ljudi dela še več. Kje so torej avti s 300.000 km in več? Seveda so, veliko jih je, samo da imajo 160.000 na števcu :eek . Sicer pa: po mojih izkušnjah VW 1,8 motor z 112 KM pri 300.000 km še čist v redu dela (ob pametnem vozniku in redni menjavi kvalitetnega olja), pa da BMWjev ne bi?
BMW M PWR
21.2.2003, 12:04
Dejstvo je, da v Sloveniji, še težje pa v tujini dobiš BMW-ja tam 4-6 let starega z under 100k km! Najbrž jih je zelo malo, cene pa so res tam tam! No mi smo, kot sem že povedal, kar veliko prihranili pri nakupu E39 iz Nemčije (caa.10.000DEM) avto je bil star ob nakupu 4 leta imel pa je 118k km, kar je pokazal tudi tester.
Nevem no, se mi zdi da je pri nakupu rabljenega avta še vedno največ odvisno od sreče, kaj dobiš, sicer ti pa tudi nevem kako dober mehanik ob nakupu ne more povedat, da je z avtom kaj narobe, če se problem skriva v elektroniki.
gerchy: Se strinjam. Če ima avto v Nemčiji malo kilometrov je cena ista kot pri nas, lahko celo višja. Edino kar dobiš je več opreme. Če pa nima servisne knjige ali ima veliko km, pa...
- my point exactly. Edina prednost je izjemna izbira (precej nasicen trg)
Ja, izbira je pa res precej večja. Gor bi verjetno clo najdu E36 323i, kar se pri nas zdi skoraj mission impossible. Še na cesti ga skor ne vidiš, kaj šele v prodaji. :jok
Vse lepo in prav vendar sem na nemškem forumu našel podatke kjer je večina uporabnikov E36 320 trdila, da je poraba okrog 13l. Mogoče bi lahko pokuril 9l če bi se vozil kao penzjonist :laugh seveda BMW ni mišljen za take počasne voznje :cool
Pozimi mesto 14 L energična vožnja,11 L penzjonist,izven mesta 7,5 L do 18L.
Poleti mesto 13 L energična,10 penzjonist,izven mesta 7,5 L do 18L.
Dobro, nemški podatki so lahko nekaj drugega, če se lastnik veliko vozi po njihovi avtocesti, pri 190 tud VW TDI nima deset litrov dost, kaj šele BMWjev šestvaljnik.
Jah to je tko. Poraba 8 litrov, to se mi zdi res zelo nizka, ker ko smo imeli 318 E36 je bila poraba okoli ves cas okoli 10l pri voznji po sloveniji, ce si ga pa peljal po avtocesti konstantno 120 je pa rabil 9l al pa kaksen deci manj. Pri 160-180 kar se je avto najveckrat vozil pa okoli 12-13l, in to po avtocesti. Tam se avta ni sparalo, kar je pa najbolj zanimivo, da smo ga kupli s 160.000km in v dobrem letu ko smo ga prodali je imel 270.000 pa nobenih problemov. Je pa res da je bil ves cas vozen po nemskih avtocestah
316 Compact je imel porabo se kaksen dober liter vec, vozen je bil pa relativno po mestu.
Glede TDI-ja pa se lahko tud peljes 160-180 ampak (to je podobno kot bi vozil 318 med 180-200), pa ne bo prsu cez 8l nikoli. Poraba je pri meni med 5 in 5.5.
Tko da jest sem glede porabe in tega prsu na spoznanje, da bmw-ja bencinarja ne kupis da bi z njim sparal, ampak da uzivas....
Drugo je pa 320d...ki je pa bolj šparovcek.
Najlepša hvala vsem, ki ste s svojimi izkušnjami in nasveti pomagali pri moji odločitvi. Kocka je padla, ara položena, danes kot kaže grem po avto, 318 is l. 94.
:avto
LP, Skiny
Jaz sem imel 318iS, poraba 9.5 do 12 litrov. Lahko tudi še več. Samo fantje, BMW ni narejen avto, da bi gledali na porabo :drink Potem si morete nabaviti disela.
Zato pa mene pri BMWjih najbolj moti kazalec za trenutno porabo.
lp
Borut
Ja, tisti kazalec trenutne porabe ti zna prav zj.bat mozeg :ok2
Heh, ta kazalec je pr mojmu prov pohleven. Če bi blo res tko kot kaže, bi še pol leta skakal do stropa od veselja - na avtocesti pri konstantno 150-160 se namreč drži pod črtico za 8 l/100 km :ok. Upam samo, da ne laže več kot 2 litra :eek
Zanima pa me nekaj: ali je možno zamenjat žarnice v instrumentni plošči brez demontaže le-te? Ne dela mi namreč kontrolka za sprednje meglenke in osvetlitev kazalca na merilniku hitrosti.
Zdej sm spet ko malo dete z novo igračko: več je narejenih kilometrov, večji je nasmešek na obrazu :-D :ok
LP, Skiny
Srečno vožnjo! :ok
Za menjat žarnice moraš pa cel instrument vzet ven iz armature. Žarnice potem lahko zamenjaš, ga ni treba naprej podirat. Pa upoštevaj nasvet udm-a in prej odklopi akumulator :cool
Srečno vožnjo! :ok
Za menjat žarnice moraš pa cel instrument vzet ven iz armature. Žarnice potem lahko zamenjaš, ga ni treba naprej podirat. Pa upoštevaj nasvet udm-a in prej odklopi akumulator :cool
Hvala za dobre želje in za nasvet, ga bom upošteval. Ali mogoče veš, kakšen tip žarnic potrebujem? Rad bi nabavil žarnice, preden grem števec ven vlečt, da ga lahko potem takoj tudi nazaj namontiram. Ali so enake žarnice za osvetlitev in za kontrolne lučke? Morda veš, koliko jih je približno vseh skupaj za osvetlitev, ker bi najraje zamenjal kar vse, če bom že števec jemal ven. Da ga ne bom čez tri mesece še enkrat, ko mi bo naslednja žarnica crknila :damn
LP, Skiny
v ETK kaže, da so noter naslednje žarnice:
- 12V 3W 3 kos
- 12V 1.5W 2 kos
- 12V 1.2W x kosov
če je x kosov, potem so to žarnice za kontrolke, saj v določenih verzijah in pri določeni opremi nekatere kontrolke ne delujejo (nimajo vstavljene žarnice).
Pred posegom si preglej si ta link, jako koristna zadeva, sploh tisti rdeč tekst :-D .Sicer je za e34, ampak je zelo podobno.
http://www.lehrmangroup.com/rickard/airBagAndBulbs.html
Za osvetlitev armaturke so noter 3 žarnice po 3W. Če se prav spomnim, so brez grla. Jih je bilo pa problem dobit, večinoma so mi jih vsi ponujali po 5W.
Tiste dve za 1.2W sta za žmigavce, se mi zdi, ostale so pa za kontrolke. To so malo ekstra žarnice s plastičnimi nastavki, in jih tudi ni ravno simpl dobit, ker mora globina ustrezat.
Tako da najbolje, da za te žarnice vprašaš na BMW servisu :ok2
Jest sem imel prej318, E36, l.91, dobu od 1. lastnika, 107.000, servisna,......
Po Kranju (mestne voznje) sem imel porabo od 8-9l/100km. Ko sem sel pa na morje sem imel porabo pod 8l ( lepa voznja, brez tiscanja gasa do dile, od 120-160 kmh)
Zdaj imam 320, E36, l.92, ..... mam porabe okrog 11l (ne vem tocn ker ga imam 3 tedne).
Res pa je da E36 316 porabi 1-2l vec bencina kot 318 na 100 km. 316 ni dost močna za to kisto, 1600 ccm, 100 KM, in ga je treba bolj "pritiskat" kot 318.
Zato ti lah povem tole: (Poraba po zmerni voznji, po mojih izkusnjah)
-Najmanj pokuri 318 8-9l/100 km
-Pol mas pa 318is, 320i pa 316i, po mojih izkusnjah 316i- lepih 10l/100 km, 320i in 318is pa lepih 10-11l/100 km.
-Podatkou za 323i, 325i in 328i pa ne vem, ker ne poznam nobenga da bi ga imel.
Sicer pa liter gor al pa dol, ce hocs da ti avto kur 5-6l kupis ksnga dizla al pa bencinarja 1.2. Res pa je da pol nimas vec take sportne voznje kot pri bencinarjih, pa tut PRIJETNEGA ZVOKA motorja, se posebej pri 6valjnih BMW-jevih motorih, kjer je zvok ........... FENOMENALEN :-D
Martin ///M
26.2.2003, 16:30
Miha 318is zre manj kot 316 in pa 318i!!! preverjeno :ok
:ok pozdravljen sosed miha....aja tega zdej mas 320...no ja nimas kej...privatnik :ok2
Jaz imam 316 E30 navaden frgazer in je poraba cca9l na 100km, noga pa ni vedno lahka sploh ko vozim čez Črni vrh po ovikih :metalc
Je pa tudi že bila dirka iz Umaga v Ljubljano pa je bila tudi poraba cca 11l
skoraj skoz gas do konca :crazy
Martin ///M
27.2.2003, 09:32
Jaz imam 316 E30 navaden frgazer in je poraba cca9l na 100km, noga pa ni vedno lahka sploh ko vozim čez Črni vrh po ovikih :metalc
Je pa tudi že bila dirka iz Umaga v Ljubljano pa je bila tudi poraba cca 11l
skoraj skoz gas do konca :crazy
ja te masine so zelo razlicne, tudi sam sem imel 316 pa je bila poraba okoli 10litrov, moram pa rect da je imel kolega istega samo bolj zgonjenga in mu je zru 12 litrov sigurn, je pa tudi res, da so v masine ene 2 menbrane, k neki uravnavajo zaug, pa to, pa ce so zrabljene al pa slabo nastimane se menda ze dost pozna na porabi
No lepo da nas je tudi kranjcanov nekaj na forumu!
Mozno je ja sej pravim da sem napisou porabe na 100km po mojih izkusnjah, tko da je mozn da 318is zre manj kot 316i, ceprou skor ne morm verjet ( vseen je 140 konjev u igri), da pa 318is zre manj kot 318i pa skoraj ne morm verjet. Jest sem imel 318i (318is pa se ne), pa skorej ne morm verjet da bi pokuru IS manj, ker.............. No men je navaden 318i kuru 8l/100 km. Ce pa IS pokur manj kt pa navadn 318i pa res ne verjamem, ker bi pol mogla bit poraba okrog 7l/100 km, to si pa jest ne morm trdit za avto k ma 140KM.
:confused
Martin ///M
27.2.2003, 10:15
No lepo da nas je tudi kranjcanov nekaj na forumu!
Mozno je ja sej pravim da sem napisou porabe na 100km po mojih izkusnjah, tko da je mozn da 318is zre manj kot 316i, ceprou skor ne morm verjet ( vseen je 140 konjev u igri), da pa 318is zre manj kot 318i pa skoraj ne morm verjet. Jest sem imel 318i (318is pa se ne), pa skorej ne morm verjet da bi pokuru IS manj, ker.............. No men je navaden 318i kuru 8l/100 km. Ce pa IS pokur manj kt pa navadn 318i pa res ne verjamem, ker bi pol mogla bit poraba okrog 7l/100 km, to si pa jest ne morm trdit za avto k ma 140KM.
:confused
Miha, sej ne bom zdej prevec pameten, sam kakor sem do sedaj slisal so vsi rekli da zre is manj kot navadna 318i, sej se tud men zdi zelo cudn, sam je pa tud res da po mojih iskusnjah zre 318i 9-10litrov normalne voznje kar pomeni da je tudi mestna vracunana pa da se ga ne spara skos!
tko da, ne vem, ampak se vedno pa vstrajam da zre vsaj enako ce ne manj! :wave
No ja, sej pravm mozn je. Ne bom pa trdu da ne kur manj IS kt navad 318i zato ker ga jest nisem imel in ne morm govorit 100%. Poznam pa nekoga ki ga je imel in mi je povedal da mu zre 10-11l/100. Res pa je da ne vem kako ga je on vozil :-D . Sicer pa ce je imel tezko nogo je kr realno. Jest mojga nikol nism prtiskou do dile, vem pa da ce ga gonis poraba naraste tud okol 11l/100km.
Jest sem samo povedou kakor sm jest slisou pa po mojih izkusnjah, tko da........... Motit se je clovesko!!! :blush Pa brez zamer!
No ja, sej pravm mozn je. Ne bom pa trdu da ne kur manj IS kt navad 318i zato ker ga jest nisem imel in ne morm govorit 100%. Poznam pa nekoga ki ga je imel in mi je povedal da mu zre 10-11l/100. Res pa je da ne vem kako ga je on vozil :-D . Sicer pa ce je imel tezko nogo je kr realno. Jest mojga nikol nism prtiskou do dile, vem pa da ce ga gonis poraba naraste tud okol 11l/100km.
Jest sem samo povedou kakor sm jest slisou pa po mojih izkusnjah, tko da........... Motit se je clovesko!!! :blush Pa brez zamer!
Martin ///M
27.2.2003, 10:28
Nobenih zamer, zakaj le, sej tuki smo zato da se pogovarjamo in primerjamo, kaj ni res :ok
Pri motorjih na vplinjač je največ odvisno od tega, kako je vplinjač nastavljen, pa da ni že dotrajan. Pa stanje svečk in zračnega filtra še bolj vpliva na porabo kot pri injectionih.
Anonymous
16.3.2003, 19:08
Hoj! Jst mam pa 320i pa mi žre tud do 15 litrov. Je pa res de izjemno športno vozim, mi rečejo da sm norc.
Lep pozdrav.
Franci: Potemtakem ne vozis sportno, ampak noro. Brezglava dirka se zdalec ne pomeni sportne voznje...
Brezglava dirka se zdalec ne pomeni sportne voznje...
Madona da bi se tega zavedali vsi, ki so na cestah :ok
moj frend ima 320 l94.....pa je njegova mašina ponavadi vedno na okrog 6000 obratov(pravi norec ).....pa je reko da mu žre med 12-13 l .....sicer pa moja 316i z 189k km žere okol 9 - 9,5 litrov (zadnji tank 8,9l).... sicer pa ful odvisno kok voziš...ko sem šel na bled ga nisem glih španal (pedal to the metal) pa sem po avtocesti vozil 140-170 km/h pa je žru 8l....ko pa sem januarja...ko je blo mrzlo mel prebliske pa ga skos španal do konca(full gas) tud po avtocesti (preko 200hm/h), pa po mestu zategoval pa mi je prišel na 10,5l :drink ..... to je pa bilo tudi največ kaj je popapal moj bimmi :ok
predvsem je odvisno od voznika....aja pa še to za info - prejšni lastnik je šel na morje in je rekel da je prišo na 7l oziroma še malenkost manj...vozil pa je kot...penzijoner :jok ... drgač pa je po mestu prišel na 8,5l - jaz mam pač težjo nogo :cool
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.