Ogled polne verzije : Pomladno srečanje AA
Je kdo ze dobil vabila. No nekateri so ga ziher, zanima me kdo jih je dobil.
Jaz nisem dobil nic.
LP
Zdaj ko ni več Blanke, je čisto možno, da se bo kako vabilo izpustilo.
Naj tisti ne bodo preponosni in naj se sami javijo za srečanje oz. vabilo.:ok2
Jest sm dobil sam ene 14 dni nazaj revijo in obvestilo, da Blanke nekaj časa ne bo, da je za minije zadolžena neka druga gospodična, ter da se obeta srečanje.
Kakšnega vabila, pa še nisem dobil. Mogoče ta teden...
Lp
Jaz nisem dobil nic, torej ne vem a gre za vabila, napol vabila ali obvestila. :)
marcipan1
13.5.2007, 20:39
Jaz sem dobil minijevo revijo, brošuro za Mini United v Amsterdamu in obvestilo o AA srečanju v 2. 1/2 junija s kartingom nekje na morju. Vabila ni bilo, samo infoti. Lahko pa kdo od vas žrebcev malo pobara tanovo pridobitev, pa bomo vidl, če je že kej novega....
Jaz sem dobil minijevo revijo, brošuro za Mini United v Amsterdamu in obvestilo o AA srečanju v 2. 1/2 junija s kartingom nekje na morju. Vabila ni bilo, samo infoti...
same here. :)
mogoče kdo ve katera je nova prodajalka? Jo bo potrebno spoznati da bo na srečanju lahko sodelovalo tudi nekaj ostalih ljudi, ki nismo na seznamu pri AA kupljenih vozil:ok
Lp
V glavnem nekateri nismo dobil nc. Ne vabila ne obvestila. :ok2
Če bo avto slučajno v voznem stanju (glede na to da pojma nimam kdaj imate ta datum in zato ne morem nic planirat) vas ze pridem pozdravit, da vidite s kaksnimi polizdelki se vozte. :laugh :blabla :-D
V glavnem nekateri nismo dobil nc. Ne vabila ne obvestila. :ok2
Če bo avto slučajno v voznem stanju (glede na to da pojma nimam kdaj imate ta datum in zato ne morem nic planirat) vas ze pridem pozdravit, da vidite s kaksnimi polizdelki se vozte. :laugh :blabla :-D
To pa čudn, da ti niso niš poslali..... :confused
LP
Je... ga ocitno smo padli na black listo. :)
Ceprav cudno, ker stanje na "bojiscu" je zelo umirjeno. :-D
Kot sem rekel, vas ze pridem mal pozdravit in prehitet. Ujet me itak noben ne more. :jezik :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
AC SCHNITZER
14.5.2007, 10:27
Kaj pa maš not da te noben ne more prehitet? MTH?? Jermenico??
AC SCHNITZER
14.5.2007, 10:31
In ti s 100oktancem in s stock motorjem prehitiš nekoga k ma recmo MTH not pa zamenjano jermenico?
Ja- Fisherov z 100 oktancem od OMV ogenj strela, nariše 2 črti na asfalt pa ga ni več- kakšn MTH pa jermenica, to je že zastarela zadeva :metalc:ok2:beer
In ti s 100oktancem in s stock motorjem prehitiš nekoga k ma recmo MTH not pa zamenjano jermenico?
Ne vem, lahko probamo. :-D
Dubil sm revijo MINI international št 23 (Lizbona), letak za MINI United ter A4 list z tole vsebino:
Spoštovani.
Revijo MINI International verjetno že vsi dobro poznate. Na voljo je bila v naših prodajnih salonih, sedaj pa vam jo posiljamo po posti. Za ta korak smo se odlocili v zelji, da vas malce spomnimo in obvestimo o MINI novostih in dogodkih.
Tokrat boste poleg MINi Int. nasli tudi vabilo na dogodek MINi United, ki bo v Amsterdamu med 22. in 24. 6. 2007. Vabimo vas, da se nam na tej izkusnji pridruzite.
To priloznost pa bi radi izrabili tudi za novicke znotraj skupine AA... Nasa MINI Lady Blanka Strojan je v pricakovanju narascaja in nas je za dobro leto zapustila. V času odsotnosti jo z velikim veseljem nadomešča Petra Pulič, ki vam bo pomagala pri vaših morebitnih željah in vprašanjih. Petro boste, če ne prej, spoznali na slovenskem MINI srečanju, ki bo predvidoma v prvi polovici junija. Tema letošnjega srečanja pa bo sonce, morje in KARTING!
Za konec vas vabimo še v naš prodajni center v Trzinu, kjer si je možno, poleg ostalih modelov iz ponudbe ogledati tudi MINI cooper cabrio in novi MINI D.
Lepo vas pozdravlja in pričakuje,
Vaš AA team
*Informacije dobite pri: Petra Pulič, prodaja vozil MINI
tel: 01 560 58 07, GSM: 051 687 064, E-mail: petra.pulic@avto-aktiv.si (petra.pulic@avto-aktiv.si)
LP
A potem tisti ki nismo dobil tega ne moremo na nizozemsko.
Damn, pa ravno tisti k bi sli.:laugh
AC SCHNITZER
14.5.2007, 12:08
Ne vem, lahko probamo. :-D
Kaj maš S-a?
Drugače lahko probamo proti Hondi :ok od kolega
Nevem ker bi biu drug od minijašev prpravljen dregat proti teb ... :ok
MINI COOPER S 2002, torej ze v letih.
Kaksen 05, 06 bi moral mimo pasti, sploh s tistimi kratkimi menjalniki.
Kaksna honda?
AC SCHNITZER
14.5.2007, 12:35
Civic 1.6 16V okoli 90-93 letnik .. nisem 100%
AC SCHNITZER
14.5.2007, 12:45
S katero turbino?
:funnypost
Ne bi bilo prvic, da bi obupani hondasi pripeljali turbo civica, da upravicijo svoj vtec. :)
Ne vem pa katera vti je imela serijsko turbino. :)
Torej smatram, da smo spet "tukaj" nekje. :)
AC SCHNITZER
14.5.2007, 12:52
Kar si ti imel prej ne vem .. s katerimi Hondami si imel opravka tudi ne vem ..
Vem da serijsko ni imela nobena turbine. Razen Diesel.
Ta od kolega pa ni vti .. ni V-tec .. in ni turbač :ok
Probita 40kmh naprej. Pa ne na R...
AC SCHNITZER
14.5.2007, 13:30
Na B-ju .. velik bol grob asfalt ..
Enga letečmana pa enga z mesta :ok
K smo probaval S proti golfu 5 gti z DSG je minič dvakrat zapored skočil pred njega, zato ker je golfu samo vrtel v prazno, potem je z vključenim ESPjem bilo izenačeno. Lokacija Zadobrova pri čistilni.
Na B-ju nevem kakšn je asvalt, sam nižje je poln peska...
donALESIO
14.5.2007, 15:55
Kaj od štajercev je kdo dobil vabilo za srečanje?
LP
AvtoMotiv je bila podružnica AvtoAktiva al je to čist druga firma?
Ker jz še nikol nisem dobil kakršnekoli pošte pa čeprav sem kupil novega Minija sicer res, da je bil salonski in kupljen na AvtoMotivu.
Poročajte, ko izveste datum, da pridemo mal gužvo delat...
Če ni bil MINI kupljen direkt na aktivu se tudi od Blanke ni dobivalo vabil dokler ji nisem povedal za "neznanega" minijaša oz dokler se ni sam pri njej predstavil.
Ju3 greva z Wolfom pogledat do AA pa bomo videli kaj se da zmenit z novo prodajalko.
Lp
Da nekaj razčistimo..... A je sploh kdo že dobil VABILO (in ne revijo in obvestilo)?
LP
Da nekaj razčistimo..... A je sploh kdo že dobil VABILO (in ne revijo in obvestilo)?
LP
Jaz nisem dobil nic, torej ne vem a gre za vabila, napol vabila ali obvestila. :)
Ce si prvic spregledal ali karkoli drugega. Pac spraseval sem za to kar ste pac dobili.
Ce je to revija in obvestilo da bo neko srecanje tudi prav. A smatram da ce enega ne dobis, najbrz tudi drugega ne bo. :)
Natočte stotko, mogoce me le ulovite. :-D
Fish, bom šel drugič 2krat tankat na OMV 100-tko da bom mel 200-totko- se ti bom odfural :burnout:funnypost
Mam ze narocen octane booster. :)
Z Wolfom sva prejle obiskala novo prodajalko MINIjev in jo lahko samo pohvalim- je zelo prijazna, komunikativna, glede na kartek čas v prodaji o MINIjih ve že precej, uglavnem je odličen nadomestek za MINI Lady Blanko.
Ker je pri prenosu podatkov prišlo do izgub nekaterih minijašev naj dotični pošljejo mail, pokličejo ali se kar osebno oglasijo pri gospodični Petri.
MINI srečanje bo pa 9.6 tako, da si ta datum rezervirajte, da se vidimo v čim večjem številu :ok
Lp,
Anže
Kot "predsednik" kluba, bi ji lahko dal seznam clanov. :ok2
Imas morda kontakten mail oz. tel direkten?
Kdor ni prejel pisma bo pa ja sam poslal Petri mail ali pa jo poklical. Če se je pa kdo boji pa rade volje pošljem njegove podatke samo me kontaktirajte na mail da ne bom delal zmešnjave z že prijavljenemi :ok
petra.pulic@avto-aktiv.si
051 687 064
01 5605 807
Lp
Ja, kot je že Anže napisal, Petra je ful faca! :ok :metalc
Ful čudn zate, Ambrož, je prou u računalnik pogledala k sm ji reku, da si ga jesen 2002 kupu, pa te ni blo not... :confused
Drugače pa Toni (?), Želvak(?), Andi, Ambrož in še kdo ki pogreša vabilo, ali bi ga rad dobil, pošjite Petri mail (ali pa Anžetu), da se baza podatkov dopolni, in da se v soboto 09.06.07 vidimo v čimvečjem številu. Bo pa izlet v Portorož ter karti v Luciji.
LP
Se bom v petk kr do gospodične Petre zapelu, da me vnese v podatkovno bazo.
Drgač mam pa 9.6. izpit iz ekonomije ampak če mi bo dobr šlo se vam pridružim na kartingu. Pri kartih pa ni škode če zletiš s steze pa še šip nimajo...:-D
Edina skoda je, da tisti karti ne gredo nikamor in je voznja z njimi totalno brezvezna.
Se z golfom I diesel je boljse driftat in se zajebavat. :-D
Fisher- podpis. Ne vem kdo se je že zadnjič z mano prerekal, da imajo že 2 leti v portorožu tudi 300kubične. Če je to res bi pa znalo bit zabavno :okDrugač pa pripelji svojo 30 konjsko reč da boš malo nakazal :ok2
Lp
Ficher to pa ne bo držalo.
V Luciji imajo že par let če se ne motim 2 karta po 400 kubikov. Ne me za besedo prjet, vendar sem siguren, ker sem lansko poletje 1krat tam vozil in imajo dva kar huda stroja. Temu primerna je bila pa tudi cena, 10min=4.000sit (lansko poletje)!
Je pa res, da s tistimi povprečnimi 270ccm ni kej dost zabave ampak, ko nas bo na progi ene 10 bo kr precej zabavno:laugh
30 konjsko?
Ti si pa malo zaljiv!
No, potem imajo pa hude karte. Vsak ima svoje mnenje. :)
PS: Pa proga v Luciji je tudi dolgocasna. Se tisti del po katerem se tekmuje zaprejo in je cisti dolgcas. Levo desno za 180 stopinj. Ko sem imel 8 let sem bil nad tistim dole navdusen..........................................................................
PS: Mnenje o progi in kartih dole nima nikakrsne povezave z AA jem in njihivim srecanjem. Lepo da se toliko potrudijo.
Povedal pa sem svoje mnenje o progi in kartingih, ki so tudi sfukani in noben ni enak. Torej sedes v enega zmagas, sedes v drugega si zadnji. :)
Bil prejle pri gospodični Petri na AA in pravi, da je srečanje prestavljeno na 16.6.
Sem pa slišal tudi, da naj bi nekdo od nas včeraj peljal testnega S-a...Ker je biu ta pa nč povedu??
Sicer pravi, da so ga včeraj slučajno imeli, da pa se bo z njim dalo zapeljat na srečanju.
Jaz in Anže sva ga vozila včeraj, bilo je super, ima veliko navora, čeprav mu moči zmanka v višjih obratih, menjalnik je odličen, vožnja je bolj prijatna, ni toliko trd kot prejšnji, glas mu tudi manjka, bo več povedal predsednik. LP
svetlo moder, ne.
Sem gledal porabo na BCju in je bila dobrih 14l , :laugh
Jaz in Anže sva ga vozila včeraj, bilo je super, ima veliko navora, čeprav mu moči zmanka v višjih obratih, menjalnik je odličen, vožnja je bolj prijatna, ni toliko trd kot prejšnji, glas mu tudi manjka, bo več povedal predsednik. LP
Peak power je pri tanovem že pri 5500 rpm. Tko da kaj dosti od 6000 do 6500 verjetno ne da od sebe...
LP
Bil prejle pri gospodični Petri na AA in pravi, da je srečanje prestavljeno na 16.6.
Enak info dobil v petek od gospe Simone Šipek iz MB AA. :)
Da ne bo na koncu 23. tega. Prov mozno. :laugh
Končno po dolgem času spet na netu
V petek sva z minicoojem imela priliko testirat novega S-a. Priložnost se nama je pokazala čisto slučajno v četrtek, kar je bil tudi razlog za to, da nisva imela časa povedati ostalim, pa še vse luknje za test so bile zasedene. Vsak od naju naj bi ga imel za eno uro a so na žalost novinarji zamudili in so nama zaradi tega skrajšali čas testa na eno skupno uro. Tole gor ali dol, dan sem imel na vsak način polepšan, četudi bi ga vozil samo 5min :okVreme je bilo na žalost deževno a sva imela proti koncu testne ure kake 15min suho cesto.
Ko sem se usedel v avto me je kot prvo zabolelo srce- na števcu je imel prevoženih komaj 3100km s tem da je imel za seboj že kar nekaj hudih testov (med drugim tudi na dirkališčih itd). Znotraj je bil strašno zanemarjen, povsod popraskan, na usnjenih sedežih je bilo polno udrtin, pod volanom je nekdo odtrgal oblogo, ki je visela stran itd. Uglavnem res žalostno kako grdo novinarji delajo s temi testnimi vozili.
Pred nama ga je vozil Joey, ki je komentiral zadevo z zelo nizko porabo pri priganjanju (9 litrov/100km). Z minicoojem naju je ta novica zelo razveselila češ kočno MINI z majhno porabo. A kaj ko se je izkazala ta izjava za čisto pravljico- Joey je izgleda pozabil dodati pred 9 eno enko-povprečna poraba testa je bila 19,7 litra kar ni ravno malo za hitro vožnjo v deževnem vremenu. :ok
Sprva je vozil minicoo, takoj se je izkazalo, da se drži ceste tako kot predhodnik, zavore so odlične, DSC deluje neopazno, opazi se samo na utripanju lučke in njegovo vrednost se dojame šele takrat, ko se ga izklopi. Enkrat sem ga izklopil pri zaviranju na ravnini in me je prestrašilo- karoserija je začela nihati levo desno in je s tem zadek začel poplesavati in sem moral malo delati na volanu, ki je odličen ter direkten- imel sem občutek, da vozilo dela po svoje in ne tako kot mu ukaže voznik. Uglavnem mi je dala ta izkušnja misliti, da je podvozje premehko čigar posledica je to poplesavanje- podobnega pri svojem nisem še nikoli doživel in nimam DSC-ja. Je pa res, da ne vem če je bilo vozilo opremljeno s športnim podvozjem (se bom pozanimal). Pri vijuganju je bilo tudi opaziti manj direktnosti- podvozje sedaj "požre" veliko in oblaži hitra menjavanja smeri kot tudi razne neravnine v cesti. Lahko bi rekel, da voznik prejema premalo feedbacka. Kako trpežen je motor bo pokazal čas- malo me je prestrašilo čudno šumenje turbine ter sintetičen smrad (lahko, da je utrpela že kakšne poškodbe zaradi po vsem verjetne izpustitve utekavanja in že mnogih priganjanj). Motor je do ca. 3000 obratov zelo len, nato se zbudi in od 4000 do 5500 trga nakar ponovno rata len in mu proti koncu zmanjkuje sape. Opaziti je bilo tudi turbo lag- ko se pohodi plin se najprej za sekudo ne zgodi ničesar in šele nato začne vleči. Zvok v notranjosti je čisto dolgočasen, zunaj se pa zaznava kar lepo, nizko rohnenje.
Na koncu testa sva naredila še head to head primerjavo z minicoojevim S-om in bila presenečena- od 0-140 sta bila enako hitra in šele v višjih hitrostih je bil novi malenkost hitrejši. Primerjave v 2 prestavi od 40,50 do xxx so imele enak izid- do ca. 140 razlik ni bilo. Na vsak način je novi mnogo hitrejši v prožnosti samo prožnost med 3000 in 5000 ni zadosti za biti na splošno hitrejši :ok
Zaključek: tudi novi S je ratal precej bolj prijazen "normalnemu" uporabniku. Na športnosti in direktnosti je definitivno mnogo izgubil, manjka tista brutalnost in nekompromisnost, ki me je prepričala v nakup. Roko na srce, če nebi naredil izkušnje z novim starim MINIjem bi me novi novi MINI definitivno prepričal 110% tako pa ostaja zaenkrat novi stari MINI še vedno moj favorit, ki mu le malo vozil seže do kolen.
Rad bi se Petri iskreno zahvalil za prijaznost saj mi je s tem omogočila svoj pogled na novega S-a in mi med drugim tudi polepšala dan.
Lp,
Anže
V petek... Naredil sem napako- bilo je v sredo :ok
Lp,
Anže
donALESIO
24.5.2007, 09:08
Kdo je dal idejo, da se srečanje prestavi na 16.6? Jao!
Kakorkoli.
Glede na danasnji (zadnjomesecni) ponovni natega AA ja, jih zagotovo ne bom prosil ce jim lahko delam reklamo.
Veste, prosim lepo prosim jaz sem pri vas kupil avto, vlozil vanj n ur mojega lastnega casa in n denarja, da je postal tako hud.
Bi vas lahko na kolenih prosil, da mi posljete vabilo in vam pripeljem na reklamno traso moj izdelek. Prosim se enkrat.
Funny post!
Se pravi, da še noben ni prejel kakršnegakoli vabila?
14 dni je samo še to tega 'eventa'...
Andi, brez panike. Vabila so vedno poslali slab teden prej, tako da smo jih dobili par dni pred srečanjem.
Lp
Ste dobil vabila? Se vidmo 16-tega?
Dobila sva!:ok
Se vidimo....
LP
Na kratko:
sobota 16.07.
zbor pred AA Trzin 10h
prihod v Portorož + karti + kosilo 12.30
in to je to
LP
Je.. ga ce nisi povabljen nisi. Tako nimas ne kart ne kosila. :)
Kej cmo. Nc v jok in na drevo. :laugh
Fish
Niso poslali vseh vabil naenkrat (ga tudi še nimam) tako da ga boš že še dobil- sem pa sporočil Petri za tvojo izbrisanost (sami od sebe ne bodo letali za tabo) tako da nisi več med izbrisanimi :ok
Lp
Če je Vabilo prenosljivo, ga lahko kdo od mene dobi, ker mene zagotovo nebo. (krst).
Tudi jaz sem ga dobil:ok In seveda pripeljem pokazat svoj želfmobil!!!!:beer
Fish
Niso poslali vseh vabil naenkrat (ga tudi še nimam) tako da ga boš že še dobil- sem pa sporočil Petri za tvojo izbrisanost (sami od sebe ne bodo letali za tabo) tako da nisi več med izbrisanimi :ok
Lp
Niti ne pricakujem da bodo letali. Bolj se je za vprasat, kako da se ravno doloceni pojavimo med izbrisanimi. :-D
Glede na odnos tam, vse kaze da se nalasc to dogaja (pa tudi druge stvari seveda). No bo ze kako....
Sicer pa dvomim da pridem. Cez par dni mam odhod drugam, plus tega bi se moral bolj ali manj itak sam vozit (ne glede kje se joinam grupi) tako da mi je malo brezveze.
V glavnem, uzivite se zame!
Tapravi bodo itak v Zandvoortu tako da avto bo gore na ogled. :ok
PS: Obstaja sicer majhna moznost, da se premislim a glede na vse datume in natrpanost tezko kaze.:jok
@Wolf: Datum je 16.06. :)
Dobil vabilo in se vidimo.:ok
@Wolf: Datum je 16.06. :)
Dobil vabilo in se vidimo.:ok
Itak junij. :fight Sm se zatipkal. :blackeye
Lp
Jst sm tudi dobil danes 7.6.07. Do 4.6.07 pa morem potrditi svojo udelezbo. :-D
Jst sm tudi dobil danes 7.6.07. Do 4.6.07 pa morem potrditi svojo udelezbo. :-D
Datum srečanja je bil mišljen en teden prej pa so pozabil spremenit datum potrditve. Jebat ga, šlamparija. Ni ne prvič ne zadnjič.
LP
Na to srečanje me po vsej verjetnosti ne bo s svojim avtom- polizdelek je crknil, press :damnPo vsej verjetnosti je šel menjalnik :napaka:jok
Lp
Sej bodo to moži na AA porihtali v 1 tednu :laugh
Moži od AA ne bodo nič rihtali, ker še nikoli niso slišali za garancijo na mobilnost in preko njih nisem mogel zrihtat gratis prevoza- sem potem klical direkt v Nemčijo in so mi oni zrihtali v 2 urah zastonj avto vleko do Celovca.
Lp
Ja bo treba avtomatika kupit!!:napaka Tko kot Wolf!!:-D
Ja bo treba avtomatika kupit!!:napaka Tko kot Wolf!!:-D
...ki vsakič, ko števec kilometrov obrne kakšno okroglo številko nežno potreplja minija in pomoli inženirjem v ZF-ju, da bi CVT delal še naprej...
LP
Avtomatika :laugh Nisem Wolf, ki avto stalno samo boža in treplja in dela samo 5kkm letno :ok2
Lp
Bigboss bodo spet nekateri veseli :fight
Nimaš kej. Bomo pa spili več :beer ko bomo vozili peš hondo :laugh
Lp
A si že kaj zvedel, kaj naj bi bilo narobe.Me res zanima..
Moži od AA ne bodo nič rihtali, ker še nikoli niso slišali za garancijo na mobilnost in preko njih nisem mogel zrihtat gratis prevoza- sem potem klical direkt v Nemčijo in so mi oni zrihtali v 2 urah zastonj avto vleko do Celovca.
Lp
Kje in kdaj si avto kupil?
Če si ga kupil pri nas, imaš nekje prilepljeno številko mobilne garancije.
Mislim, da vse piše- nisem ga kupil pri vas, garancija na mobilnost mora pa kljub temu veljati tudi za slovenijo ali ste pri vas nekaj ekstra? Sem klical pravo številko, brez skrbi :ok No saj nima veze, izgleda da imate še vedno dovolj dela na servisih in raje odganjate zaslužek. :okGlede na to kako ste mi ga zadnjič popravili lahko samo potrdim Fisherjevo nezadovoljstvo ampak o tem raje kdaj drugič pri vaših mehanikih ko bo reklamacija.
Lp
minijaši, če ima kdo v soboto prost sovoznikov sedež bi vas lepo prosil, da mi sporočite- avta po vsej verjetnosti še ne bo :damn
Lp,
Anže
minijaši, če ima kdo v soboto prost sovoznikov sedež bi vas lepo prosil, da mi sporočite- avta po vsej verjetnosti še ne bo :damn
Lp,
Anže
Oj!
Moj je zaenkrat prost. :)
Mislim, da vse piše- nisem ga kupil pri vas, garancija na mobilnost mora pa kljub temu veljati tudi za slovenijo ali ste pri vas nekaj ekstra? Sem klical pravo številko, brez skrbi :ok No saj nima veze, izgleda da imate še vedno dovolj dela na servisih in raje odganjate zaslužek. :okGlede na to kako ste mi ga zadnjič popravili lahko samo potrdim Fisherjevo nezadovoljstvo ampak o tem raje kdaj drugič pri vaših mehanikih ko bo reklamacija.
Lp
Sej velja, ampak, a veš tudi to, da s prihodom BGS obstajata dve številki, stara in nova?
Jaz ga nisem popravljal, tako da sorry. Boš pa zamenjal serviserja, če ti ni kaj prav, ane? :-D
In kje se avto sedaj nahaja?
@red_S
Super- če bo v soboto še prost se priporočam :ok
@YuGo
Peljali so ga v Celovec. Serviserja sem že zamenjal (grem samo enkrat na led :ok) bom pa pri vam definitivno vstrajal pri tem, da se bodo odpravile površno popravljene zadeve, ker ne mislim še enkrat drugje plačevat- dal sem vam dost zaslužit tako da v zameno pričakujem temu ustrezno popravilo brez luščenja barve :okJe pa zanimivo kako se vam jebe za stranke, ki so vam prinesle precej zaslužka- žalostno a resnično.
Btw: na katerem področju pri AA si zaposlen?
Lp
Lp,
Anže
:hello
Zdravo BigBoss !
Srečanja se bom tudi tokrat udeležil. Kot vse kaže bom prišel sam in tako je moj desni sprednji sedež prost. Lahko prisedež, sam problem je v tem, da bova midva prispela v Portorož šele v nedeljo. A veš - Cooper D - Fisher pravi da ne gre nikamor, pa še precej onesnažuje.
No malo se šalim, da nebo kdo resno mislil ! :)
A Fisher pride ? Rad bi ga spoznal ! :ok
LP
Mene verjetno ne bo. Brez avta hodit na srečanje mi je žalostno. Naredte kakšno dobro fotko za na našo stran pa lepo se imejte :ok
Lp,
Anže
Fisherja po vsej verjetnosti nebo!!!:fight Lahko pa ga spoznaš, saj sem jaz zmenjen z njim, ker imam nekaj zanj, pa sem zmenjen z njim, da se dobimo nekje na poti nazaj v LJ!!:drink:ok2
Mene verjetno ne bo. Brez avta hodit na srečanje mi je žalostno. Naredte kakšno dobro fotko za na našo stran pa lepo se imejte :ok
Lp,
Anže
Mož! Jaz mam še en zic fraj!
mož, ne gre se za zic-bedno mi je brez svojega gokarda it na srečanje, ne morem tega. Bomo julija naredli kako poletno klubsko srečanje pa se vidimo- zdj se morajo počasi nehat okvare ker tole je že nemogoče:eek2 Počasi mi bo dopizdilo in bom prodal :napaka
Uživite in ne pozabte slikat :ok
Lp,
Anže
Te popolnoma razumem Big. Bomo mal pofotkali pa dobiš posnetke:)
Andi, če boš vzel seboj cd od mobija ga prosim daj Wolfu, da bomo mal pogledal :)
Se pa zih vidimo kmalu na kakem poletnem srečanju oz. izletu NMD kluba:ok
Lp
Zdravo BigBoss !
Srečanja se bom tudi tokrat udeležil. Kot vse kaže bom prišel sam in tako je moj desni sprednji sedež prost. Lahko prisedež, sam problem je v tem, da bova midva prispela v Portorož šele v nedeljo. A veš - Cooper D - Fisher pravi da ne gre nikamor, pa še precej onesnažuje.
No malo se šalim, da nebo kdo resno mislil ! :)
A Fisher pride ? Rad bi ga spoznal ! :ok
LP
Kot je rekel turtle, z njim se moram nujno dobiti tako da to je opcija. Mogoce res mogoce pa priletim, a glede na to da je avto trenutno se v "razsulu" za pripravo na NL ne vem ce bo do jutra gotov. Ce bo, pridem testirat ce vse deluje. :)
LP
Torej .... Se vidimo (z nekaterimi) jutri pred AA!
Pa fajn malčke okopat :)
LP
Torej .... Se vidimo (z nekaterimi) jutri pred AA!
Pa fajn malčke okopat :)
LP
Mojga dež veselo pere. Če bo jurtri zjutraj čas in volja ga mogoče še jaz.
LP
donALESIO
16.6.2007, 22:34
Kje so slike?
Kje so slike?
Lep pozdrav vsem !
Najprej seveda res iskrena zahvala Avto Aktiv-u za organizacijo, trud, angažiranje in izvedbo tega nepozabnega srečanja. :respect
Piko na i pa je dodal Fisher z zares ( za mene ) izjemno vožnjo. :cool :avto
Ker sem prispel pozno domov je šele danes prišel na vrsto digitalec in slike. Nekaj vam jih pošiljam.
LP :wave
Halo!
Srečanje je blo super. Organizacija zelo dobra, razen par npotkov o tem po kateri poti gremo... :laugh
Se vidimo tudi na naslednjem! :ok
Super je blo, vreme pa tudi dobro naročeno.:-D
Fisher, ti je le ratalo prit.:-D Dobra vožnja po kartodromu:ok
Odlično pripravljeno srečanje! Bravo, le tako naprej :ok2
lp
Žane
;466927']Super je blo, vreme pa tudi dobro naročeno.:-D
Fisher, ti je le ratalo prit.:-D Dobra vožnja po kartodromu:ok
Tako je. V petek ob pol enih zjutraj sem zaprl luc v garazi in sel potem se na eno fantovscino. :crazy
No navkljub skoraj nic spanja sem se prikobacal in celo ravno ujel rep kolone na spustu iz Pirana v Portoroz. Kot da bi planiral. :)
Voznja, no sem se poskusal potrudit glede na stanje, vendar moram priznati da sem se malo bal za avto. Dost bad bi mi blo da bi kej ratal po tolkem dela in dva dni pred odhodom, tako da sem vzel mal z rezervo. Upam da je bilo obcinstvo vseeno zadovoljno.
Zdaj pa pocasi spat, jutri je dan D zame in mojga MINI ja. :)
Do sedaj ziher najdaljsa pot. Gremo v Zandvoort.
PS: Dobro srecanje, res pohvalno.
Srečanje je res blo super:ok2, sploh druga polfinalna vožnja z gokardi, kjer sva se z Fisherjem dajala za zadnje mesto:crazy. No, zmagale so izkušnje in znanje:ok Seveda pa je potem pokazal pravi stil vožnje z minijem in dokazal, da se da tudi z R53 KMT atraktivno in predvsem hitreje odpeljati krog po kartodromu, kot z R56:ok:metalc. Svaka čast Organizatorju!!!!!
Fisher srečno pot!!!!!:beer:drink
:jok:jok:jokŽena noče jet, mogoče jo še prepričam, mam še 4 dni:crazy!!!!!!
da se da tudi z R53 KMT atraktivno in predvsem hitreje odpeljati krog po kartodromu, kot z R56:ok:metalc
Šefe kartodroma je imel MINIja prvič v roki...:ok2
Vsekakor je Fisherjev MINI bolj pripravljen za take podvige, pa videlo se je, da ga ima v "grifu". :ok2
Dobr smo se mel!
Moram pohvalt organizatorje, še več takšnih srečanj.
Pobeg pri Postojni nam je uspel, škoda ker se jih/vas ni več pridružilo, cesta je res uživantska.press :-D
Po Ambroževem driftanju :metalc smo se prestavl na obalo v Alayo, kjer smo ostali samo še največji Mini friki. No nekateri (zelo zelo malo, ne Croma? :D) nas je srečanje nadaljevalo oz. spremenilo v roadtrip še naslednji dan po Istri. Skratka fantastičen vikend!
Če pa rabte kje kakšno popestritev pa veste koga je treba poklicat ;)
LP
Zdravo! Moram priznat da sem bil prvič na MINI srečanju in moram priznati da mi je blo zakon! Čestitke zmagovalki v gokrdih in vsem ostalim članom za konkurenco!
Slikice pa kar popajte da malo vidimo še iz drugih zornih kotov kako je bilo.
LP!
Pobeg pri Postojni nam je uspel, škoda ker se jih/vas ni več pridružilo, cesta je res uživantska.press :-D
Pobeg?
Sej nihče ni šel po avtocesti do Kopra, vsi smo šli po stari. :ok2
;467628']Pobeg?
Sej nihče ni šel po avtocesti do Kopra, vsi smo šli po stari. :ok2
YuGo, da se ne bom kakšnemu organu zameril ti pustim zadnjo besedo. ;)
YuGo, da se ne bom kakšnemu organu zameril ti pustim zadnjo besedo. ;)
Kakšnemu organu bi se zameril? :-D
A si imel v mislih pobeg s (pre)hitro izven kolone?:laugh
Pozdrav vsem !
Pošiljam vam še pet slik MINI Portorož 2007 !
Izkoristil pa bi priliko in zaželel Fisher-ju vse naj in srečno v NL. :ok2
Po kratkem pogovoru z njim v Portorožu sem spoznal da je res velika MINI osebnost. :cool
LP
Glede na to, da se moj mini veliko pojavlja na prejsnjih slikah sem se odlocil, da pokazem se delček mojih.
In se nekaj posebej za Fisherja ;)
Dragi MINIjasi,
ceprav je bilo to prvo AA MINI srecanje brez Blanke (ki smo jo pogresali :salut) je IMHO druzenje se enkrat vec uspelo in res hvala vsem organizatorjem za lep karting popoldan.
Pa se dve moji fotki (iz zornega kota navijaske "tribune").
LP Sas
PS
A ja, pa Miho (JCW) smo tudi pogresali.
Miha javi se!!
:helloZdravo !
No še tole, kar se tiče srečanja MINI Portorož 2007.
Sprašujem se zakaj se srečanja nista udeležila Miha in njegova soproga (mislim, da je Andreja). :confused Bila sta v Goriških Brdih in v Logarski Dolini. Imata lepega in dobro opremljenega rdečega S-a, tako, da se ga splača ogledati. :ok
Sta morda prodala S-a, ali mogoče nista dobila vabila ?
Miha, Andreja javita se kaj !
Tudi Ažeta ni bilo, dobro samo za njegov problem sem vedel in ga razumem.
Letos je bilo sicer s temi vabili res nekoliko nerodno. :napaka Sam sem ga dobil šele tri dni pred srečanjem. Novega MINI-ja sem v AA kupil lansko leto Maja meseca, pa sem morda zato še nekoliko na stranskem tiru. Vendar je bilo letos kar nekaj novih MINI-jašev.
Ja Blanka je MINI in MINI je Blanka, njo sem tudi pogrešal pa čeprav vem, da ni mogla priti. Je Jože (eden od organizatorjev) lepo povedal in opisal njeno situacijo. Sicer o izvedbi srečanja še enkrat kapo dol - vsaka čast AA-u.
Miha je včasih na forumu (moje mišljenje) dal kar dosti strokovnih komentarjev in postregel s precej podatki.:cool Sedaj pa se ne oglaša več. ZAKAJ ?
Imam občutek, da se je na forumu oglašanje MINI-jašev nekoliko zmanjšalo. ZAKAJ ? Ve kdo ?
LP VSEM !!
super se imate :cool
ko bom velika, bom imela minija :priklon:clown
Hi Dizl:
V soboto žal nisva prišla, ker sem v petek neplanirano "zaštekal" v Berlinu (slabo vreme in avion sploh ni poletel :-( ). Prispel na Brnik v soboto opoldne,... ne ravno v stanju za udeležbo na srečanju,... Poleg tega je vožnja tja tipično zelo zabaven del.
Nama je silno žal.
In nimava Cooper S, ampak JCW :-)))
V forumu sem nehal aktivno sodelovati, ker so se vse iniciative/debate vedno sprevrgle v popolnoma nesmiselno in neproduktivno podjebavanje, za katerega mi je enostavno škoda časa,...
Tu pa tam vržem pogled,... vsake par dni.
LP : Miha
p.s. MINI je ok, 122.000 km,... morava zmanjšat sicer bo prehitro konec,... ;-)
Sekundek: Hvala za slike.
@Fisher se je splacalo sklocnit ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.