Ogled polne verzije : Srečanje v Ljubljani za prevzem izkaznic BMW kluba Evropa
Jutri (6.6.2004) bom prinesel članske izkaznice BMW kluba Evropa na redno srečanje forumašev, ki je vsako nedeljo v lokalu Old Scottish Pub-u, ki se nahaja v BTC (nasproti Emporiuma). Prišel bom ob ca. 19.30 in počakal do 20.00. Kdor bo zamudil ali ne bo utegnil priti, naj bere naprej.
Za vse zamudnike bo nova priložnost naslednjo nedeljo (13.6.2004) na isti lokaciji ob istem času.
Za tiste iz drugih krajev se bomo zmenili posebej.
Izkaznice za leto 2004/2005 dobijo vsi člani, ki imajo člansko izkaznico št. 1 do vključno 39. Ostalo so se včlanili prepozno, da bi jih dodali na seznam, zato bodo dobili izkaznice šele naslednje leto, saj se delajo le enkrat letno.
A lahko jst ob tej priloznosti prosim koga z digitalcem da ga prinese da bomo MINIJA mal poslikal
Se ze v naprej zahvaljujem! :ok
Bom jst prinesel, upam, da bodo baterije zdržale.
Slike, slike, slike!!!!!! :-D :ok
Smo pa neucakani.... :laugh
By the way, izkaznice so :metalc , sam skoda ker smo pod motoklub padli.... :blackeye
Smo pa neucakani.... :laugh
By the way, izkaznice so :metalc , sam skoda ker smo pod motoklub padli.... :blackeye
Bomo drugo leto že na svojem. Meni je blo rečeno, da bomo vsi en klub zaradi manjših stroškov pri naročanju izkaznic, nisem pa vedel, da bo pisalo Motoklub BMW Slovenija. :puzzled Razen lepotne napake, to nima vpliva na ugodnosti. :wink
Slike s srečanja danes.
http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/BTC_06-06-2004/
Martin ///M
6.6.2004, 22:39
cigava je pa una nalepka na sipi, ki NI vec velajvna :laugh
aja kaj je pa na filmcku, ker morm dat codec gor na comp. sm ga lih formatiral
aja kaj je pa na filmcku, ker morm dat codec gor na comp. sm ga lih formatiral
Strokovna montaža spojlerja na 324td. :-D
Zdravo
Ste se kaj "izmislili" za nas, ki smo bolj od daleč ??? Kako do izkaznice??
:jok
Lp Rado
Za štajerski konec sem mislil, da bi poslal nekomu po pošti več izkaznic skupaj in bi se enkrat zmenili na kavici, kjer bi si razdelili te izkaznice. Bi bil kdo pripravljen organizirat to zadevo?
Cudovite slikce, sam zakaj un filmcek ne dela? Aja, pa tako za info. Kaksen avto (bmw) ima Tomzl? Pa vedno pozabim. Cigav je ze un M5 zelen?
Jst sm se v zelenem pripeljal. Pa ni bil M5.
Kovačeva kobila je vedno bosa. :damn
Tomzl ni problema.
Ti sam pošlji, se bomo že mi tukaj dobili in podelili.
Lp Rado
Jst sm se v zelenem pripeljal. Pa ni bil M5.
Kovačeva kobila je vedno bosa. :damn
A, ne se sekirat. To je Murphy! Bo ze bolje.
Murphyja bi najraje raztrgal.
Tomzl: kam se ti je pa tako mudilo?
Veloce
Eme je od VALENCIJA sam še ni na forumu, grem pa ta teden k njemu pa se bo prijavil na forum.
Cudovite slikce, sam zakaj un filmcek ne dela?
:-D jah ocitno se je Tomzlnu zlo mudil, pa je mal zamutil... :laugh Spremeni koncnico "html" v "avi" pa bo :ok2
Ma ,da se ne bos matral: http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/BTC_06-06-2004/MVI_3250.avi :beer
Se opravičujem, včeri sem na hitro gor dal pa nisem gledal, če vse dela. Stran avtomatično program nardi, tako da nisem niti opazil, da mu film težave dela.
Men jo lahko daš na tripu v dingolfing.
Let me think
Martin ///M
8.6.2004, 10:12
Let me think
are you stil thinking? :-D
Yeah it is a whole new expirience for me :laugh :laugh
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.