Ogled polne verzije : Končno članske izkaznice za BMW klub Evropa
Z manjšo zamudo so končno prispele članske izkaznice za BMW klub Evropa. Za Kamničane jih bo prevzel Jure, ostali pa predlagajte, kako bi to uredili. Poleg same izkaznice je še knjižica z naštetimi vsemi popusti in pregledom po državah. Zaradi tega razloga pošiljanje po pošti ni primerna rešitev.
Nekaj jih lahko razdeliš takrat ko gremo v tovarno. :cool
srečanj bo letos še kar nekaj tako da bo tam idealna priložnost za prevzem!
Nekaj jih lahko razdeliš takrat ko gremo v tovarno. :cool
Ne vem, če bodo ostali člani navdušeni nad to idejo. Kartice so nam poslali z zamudo. Veljajo do 31.3.2005, tako da ne bi še bolj zavlačeval z razdeljevanjem.
Nekaj nas je vsako nedeljo zvečer v BTCju, takrat bi šlo.
Ravno to sem hotu predlagat - Tomzl itak mam zate se eno vrecko :napaka Vem, ja, dolgo je ze v Litiji :jok Pa te z Danetom prideva v nedeljo iskat in prineses zraven - Dane, Matej, Jaz - mas takoj manj :ok
Lahko se jutri oglasim, sicer sem mislil predlagat, da bi naslednjo soboto naredil mini srečanje v Ljubljani, kjer bi lokalci prevzeli svoje izkaznice. Kdaj se dobite jutri, da vem kdaj pridet. Mam izpit v ponedeljek, tako da bom samo izkaznice odložil pol pa šibam.
Aja, sem pozabil omenit. Izkaznice za leto 2004/2005 dobijo vsi člani, ki imajo člansko izkaznico št. 1 do vključno 39. Ostalo so se včlanili prepozno, da bi jih dodali na seznam, zato bodo dobili izkaznice šele naslednje leto, saj se delajo le enkrat letno.
Naj bi se okoli 19h pred Old Scotich pubom. Lahko pa tudi za ostale naslednjo soboto, samo iz Litije verjetno ne bomo mogli!
No sej sem že v sorodni temi napisal, da pridem ob 19.30 za pol urce. Se vidimo. :wave
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.