Ogled polne verzije : Nakup cooper s
Kopujem Cooperja S, pa me zanimajo mnenja lastnikov tega avtomobila. Testni avto sem sicer že vozil in sem bil navdušen nad lego in motorjem. Predvsem me zanima vzdržljivost oz. če se avto kaj posebej kvari oz. je treba paziti? Mam s trenutnim avtom same probleme pa nočem da bi imel sedaj z novim spet probleme. Kako je kaj s kompresorjem, je prav tako občutljiv kot turbina? Sej veste mrzlega avtomobila ne tiščat no to ga itak nimam namena, pa ko je vroč da ga takoj ne ugasneš ….?
Skratka mnenja lastnikov me zanimajo.
Hvala, za odgovore.
Lp.
Avto je igrača v pravem pomenu besede.Zelo dobro vodljiv,stabilen. Motor relativno zmogljiv(se ga hitro navadiš :) ), menjalnik natančen.Kar se okvar tiče nism zasledil še nobenih večjih problemov ostali lastnikov razn manjših stvari ki pa so bile odpravljene v garancijskih rokih.Občutljivost kompresorja je podobna kot pri turbini. Če delaš z avtom tako kot je treba ne bi smelo bit kaj narobe. Avto je predvsem namenjen uzivanju ne pa prevazanju iz A v B:)
Če te kaj bolj konkretno zanima pa vprašaj.
Lp S
Trenutni avto mi je požrl vse živce ker sem jih imel avto star 2 let pa je bil štiri krat na izrednih servisih pa še dva redna. No zadnji servis mi je bil pa preveč in sem najprej hotel cooperja potem sem pa peljal še cooperja s. Pa ni bilo več dileme avto je prava igrača pa res se lepo pele. Ko sem izstopil sem lahko samo gledov, da se tako lepo pelje. Zato pa sprašujem če se kaj posebnega kvari, da ne bi bil tako razočaran kot sem pri sedanjem avtomobilu. Aha torej se je kompresorja prav tako treba merkati, dobro je to vedeti. Koliko imate pa povprečno porabo, sej ne da bi sedaj kompliciral zaradi bencina, ampak da okvirno vem. Ker ko ga voziš ti je pomoje zadnja briga še bencin. Pa kako je kaj z gumami (prazno vozne), se jih težko dobi?
Lp.
Moje povprečje porabe zadnjih 5 tankov je 9.3 po BC(Vse počasna vožnja-mestna). Če ga pa tišiš maš pa porabo lahko kakršno hočš :laugh
Praznovozne gume ni težko dobiti(kar nekaj ostalih avtomovbilov jih ima).So pa malenkost dražje.
Lp S
Poraba 12-15litrov mimogrede. Kar je pod je utopija in matranje. Spravis ga komot tudi cez 30 litrov (povprecje ne trenutna). Ce kupis S ga kupis z namenom torej, pripravi $ in kupi nekaj delnic petrola.
Gume. Zdrzijo cca 10.000 km komplet, najcenejsa praznovozna pnevmatika je 50.000 sit na servisu cca 70.000. Torej najmanj 200.000 sit za gume, ce si ne spomagas drugace.
Okvare. Jih je kr precej, ki jih sicer na servisu resda popravijo, ampak se moras kr posteno kregat in trudit, pa kr nekaj zivcev ti spijejo.
Tudi kr nekaj crickov se pojavi v notranjosti, sprijazni se da bodo rocaji vrat odrsani, vsaj na sovoznikovi strani ipd malenkosti naprej.
In "bojim se" da se je ze pojavila prva zracnost nekje na podovozju pri 30.000 km. :damn
Kompresor ni tako obcutljiv kot turbina je pa vseeno priporoceno ce kje tiscis malce pocakat oz ze prej med voznjo avto ohladit.
Pripravi se $ za zavore ker originalne niso dorasle tezi in konjem.
Huh precej drag avto ampak uzitkarski. Odvisno zakaj ga potrebujes, ce je to nujno prevozno sredstvo odsvetujem, ce ga bos imel za uzitke obcasno pa tudi za prevozno sredstvo potem pa kupi.
Ceprav se bolj splaca cooperja nabavit pa turbo kit montirat. :)
To je to ce te se kej zanima pa vpas. :)
Mi smo res da kupili rabljenega (nekaj cez 10k) pa zaenkrat se ni bil na servisu in nima nobenih crickov. Gume so se cist OK. Teden nazaj sem se prvič peljal z minijem. Takrat sem sele spoznal zakaj mu pravijo da je gokart :ok . Nam zre tam nkje 13l/100Drgac pa a ni tko, da ma S drgacno podvozje od navadnega?
13 litrov pa kva je to.Pa tok žre sedemka ne pa tole
A jebiga, v majhnih flaskah je dobra pijaca, ki jo takoj spijes.
Kolk je pa sploh težak en tak cooper?
1200 kg malo vec.
Zre zre.
No tako bom rekel ce bos vozil kot nono potem zre tudi 7 litrov.
Ampak ne vem zakaj bi placeval zavarovanje za 160 konjev ce jih potem ne porabis. Potem raje kupis ONE D!
In gume, meni lahko govorite, ce ta avto vozis tako kakor je narejen da se ga vozi (brez startov in kopanja na mestu) kaj veliko vec kot 10.000km ne bos naredil z njim.
Ce pa ze potem raje v nakup ONE D ker boste se pri gorivu in registraciji prisparal, press
Virtus,sej si sam poevdal da si ga kupil od ene zenicke. Kkao bi potem imel cricke in zlizane gume. :-D
killBANGLE
3.6.2004, 18:29
s koliko opreme bi kupil? tistih 160KM sploh ni nevemkaj, spredaj ma pogon in kolesa je že pri malco hitrejšem speljevanju zanašalo.
brez zamere lastniki, a meni se ni zdel vreden denarja.
kupiš malo več opreme pa si še ne tako zelo veliko stran od clio v6, ki je pa nekaj čisto drugega.
vprašaj ljudi po cesti, koliko mislijo da stane in ti bo 95% ljudi, reklo da gotov ne več kot 3mio. poznavalci izvzeti seveda.
poleg tega je zunaj ogromen, noter pa kot ena majhna škatla.
razmilsi...
killBANGLE:
Zanasalo prednja kolesa?
Nauci se voziti, poleg tega mini v prvi ne zakoplje ce je kolikor kej od asfalta, zaradi zelo dolge prve prestave. Gre nekaj cez 70!
Drugic, na progi je hitrejsi od tvojega clia :)
tretjic: Majhen od znotraj zunaj velik?
Si malce zamesal kajne? :-D
Bi ti priporocal da se naucis voziti, ker ne vem kako ti je lahko ze pri speljevanju zanasalo prednja kolesa?!??!?!? no comment.
Zivjo
@Killbangle
A si ze kdaj vozil Mini Cooper S z John Cooper Works predelavo ali MTH tuningom? Ko mas 235 konjev v Cooper S te Clio V6 ne bo nikoli vec zamikal. Pa Mini je Love. Ali ga mas rad ali pa ga ne maras. Clio V6 je between znotraj tolk grd, da mi je slo na bruhanje ko sem ga zadnjic videl. :ok Pa drugac Cooper S ni primerljiv z Cliotom V6 ker tisti stane se 3 mio sit vec. :ok
Drugace pa priporocam iz svojih izkusenj Cooper S. Sicer vozim Mini One, malo predelan, a sem ze vozil veliko Cooper S in vam povem, da se tistih nekaj vec € povsem splaca. Ce pomislite na kult, ki ga s tem avtom vozite, se tista cena ne zdi ne vem koliko velika. Se malo pa bomo pocasi v Slo tudi malo zaziveli Mini kult in bomo prirejali nekaj srecanj. A ne Fisher in Virtus? :ok2 V mojem Clubu sta dobrodosla. :ok
Drugace je pa moje mnenje, da zavore povsem zadostujejo za tezo in zmogljivosti avtomobila. Ce bi se radi vozili po dirkaliscih jih je seveda treba zamenjati, ker se kar hitro pregrejejo. Pri katerem avtu se pa sploh dobi dovolj dimenzionirane zavore?
Glede porabe: na tistih 13 litrov, koliko jih zre se hitro pozabi, ker avto nudi toliko enkratnih uzitkov. Drugace pa: poraba se giblje nad 12 litri samo, ce se ga res goni na obrate. V normalni voznji tja do 4000 obratov, kuri med 10 in 11 litri. Nekateri Miniji pa kurijo prevec bencina: to lezi v zastarelem softwaru, katerega na Slovenskih in tudi Avstrijskih servisih ne obnavljajo. V Nemciji je to standard, da se na vsakem servisu naredi softwareupdate. Na Minijih letnika 2002 z najnovejsim softwarom lahko prihranis do 2 litra bencina na 100 km. Tako da, kdor ima visoko porabo, naj na servisu prosi za softwareupdate.
Glede napak in okvar: danasnji Miniji so se zelo izboljsali. Od poletja naprej bodo prisli na trg prenovljeni Miniji, ki bojo imeli kar nekaj sprememb. Cooper S bo imel 170 konjev. S to prenovitvijo, naj bi bile odpravljene se skoraj vse majhne napakice, kot npr. motec servovolan, ki cvili pri zavijanju, pokanje v notranjosti itd.
Fisher je napisal, da se plastika na rocajih hitro obrabi: Fisher malo pocasneje vozi, da se ne bojo tvoji potniki tako mocno drzali in stiskali rocaja. :ok2
Nakup Minija se resnicno splaca, do danes mi ni bilo se nikoli zal.
LP BigBoSS
Zivjo
Fisher: nekaj sem se pozabil. Glede tega, da se Cooper s turbo predelavo bolj splaca od Cooper S ne bi rekel, ker ne bo nikoli dosegel taksne koncne hitrosti, kot jo ima Cooper S in pri turbo obdelavi je samo vprasanje casa, kdaj ti vse skup crkne. :ok
A ja se nekaj: glede gum: pri normalni voznji, se pravi brez norega speljevanja v prvi prestavi, brez driftanja in brez voznje po dirkaliscu, gume zdrzijo z lahkoto 15.000km. Vendar v bistvu ni mozno tocno reci, koliko zdrzijo, ker vse zavisi od vrste, sirine in velikosti gume. Razlike so tudi lahko zelo velike, ce se po nesreci dobi komplet gum, ki imajo pre mehko zmes in zaradi tega jih tudi lahko pre hitro pobere. Je bilo ze kar nekaj taksnih problemov na Nemskem Forumu.
LP BigBoSS
@ killBANGLE: Aha, to ti vse veš ker si že oba avta imel al kako?? Ne vem kaj je tvoj problem, ampak se mi zdi da bi bil zate idealen avto Daewoo Chairman. Zgleda skoraj kot Mercedes, je velik nazunaj sicer pa ena navadna škatla.
In če vprašaš malo ljudi na cesti (ne vem sicer zakaj bi jih sploh spraševal, ker si avto kupiš zase ne pa za vtis delat in ego pumpat) bi jih 95% (poznavalci izvzeti) odgovorilo, da stane vsaj 30 mio.
Pa še Bangle ga ni oblikoval. Kaj več si sploh lahko še želiš??
@stone: Kot je že Virtus (brat) napisal je avto pri hiši šele dober teden, tako da ti težko napišem kako se avto obnese na dolgi rok. Je pa verjetno tako kot z vsakim novim avtom, da imajo prvi modeli določene porodne težave, ki pa bi jih morali do sedaj večinoma že odpravit.
Za dodatne informacije pa mogoče ni slab forum: http://www.mini2.com/forum/
Vzemi si kakšno popoldne pa malo preberi. :ok
Killbangle, Tolk, da ti bo jasno. Noter je mini vecji od Cliota. Clio je konzerva. Mini je mali, ja, sam daje obcutek varnosti in stabilnosti. S verzije nisem se vozil, ker me v bistvu ne zanima-niti sam cooper ne, sam kej tazga govort, je pa idiocija. Cooper je dobil same pohvale pri stabilnosti, medtem ko Clio V6 pa same graje. Mimogrede ima ta model samo dva sedeza. Je pa Mini precenjen, sam kaj tudi Rols je, a ni?! Ce hoces nekaj posebnega, bos to tudi placal.
Big:
Ah kaj bos pocas vozu, avto je za nucat. :)
Ja mogoce je res mal od tistega ker precej hitr vozm pa se ljudje fajn drzijo ker na strehi ni rocaja, mogoce pa od tega ker velik zenskih osebkov vozim v avtu pa sej ves prstani ipd. :)
Sej tud sedez se mi cinga. :damn :damn :damn :damn :damn
Ma majo ze nove dele na servisu ni panike. :)
Glede gum , ne vem startov ne dajem, kaksna rocna res pade ampak se ne pozna tolk.
Zdej sm pa tak al tak nek cingumi nabavu, se peljes par krogov malce pocez po rondoju so kr svaljki na njih ki na kartingu. Te verejtno se 5000 ne bodo zdrzale. :-D
Bankrot,press :)
Zivjo
Fisher
Ja seveda je avto za nucat. Hotel sem dati samo primerjavo za tiste, ki radi uzivajo v pocasni voznji pa tko da jih vsi gledajo an. :laugh Virtus je kupil mislim da od take zenicke Cooper S tko da je to dokaz, da so tudi taki primerki. :ok2
LP BigBoSS
Vsem skupaj se lepo zahvaljujem, za podane informacije, res precej obširne in zelo objektivne, razen primerjave s cliom v16-hahaha, imam doma in vem da so z njim sami problemi, ne mislit, da je avto star (leto in pol).
Big: Vem da je precej pozerjev. Raje kr vecina ka jih imajo Sa. :)
Sem bil na enmu zboru. No comment. :)
Res ne bi komentiral...lol.....sam cakam da gre garancija pa da bo dost $. Da bo kaksnih 230-250 konj v mojem, potem pa pokazemo tem pozerjem zakaj je mini narejen. :)))))
killBANGLE:
Nauci se voziti, poleg tega mini v prvi ne zakoplje ce je kolikor kej od asfalta, zaradi zelo dolge prve prestave. Gre nekaj cez 70!
+---+-------------------------------+
| G | COOPER S 6-Speed |
| e | Tire Fitment |
| a +---------------+---------------+
| r | 205/45-17 | 195/55-16 |
+---+---------------+---------------+
| 1 | 42.6 ( 68.6) | 42.9 ( 69.1) |
| 2 | 67.9 (109.2) | 68.4 (110.0) |
| 3 | 90.2 (145.2) | 90.9 (146.3) |
| 4 | 110.5 (177.8) | 111.3 (179.1) |
| 5 | 133.1 (214.2) | 134.1 (215.8) |
| 6 | 135.0 (217.2) | 135.0 (217.2) |
+---+---------------+---------------+
Ne vem kje si to dobil, ampak zagotovo pa ne bo drzalo. :)
Cooper S ima koncno v 5 prestavi in to je kao 218 km/h.
Sesta pa gre, precej precej precej vec (teoreticno ce bi bilo dovolj konj).
Dobi si tocnejse podatke.
Pa ko zjutraj uzges in ugrejes, daj v prvo in pristini do blokade.
Stevec pa ne laze za 10 in vec, pri 160 na stevcu naj bi bilo realno po testih 159.
LP :)
To naj bi bili uradni podatki. Lahko pa sam preveriš koliko ti gre realno in pogldaš na elektronski števec. Gre za nekako skrit meni, na katerem lahko preveriš tudi realne kilometre (če kupuješ rabljenega:
With the key in the ignition, but in the off position, press and hold down the odometer reset button, while holding the button down, switch the key in the ignition to position 1.
The screen will say 'Test' and a number.
Scroll through, (pressing reset button) through to test 19 and wait a moment.
Wait and the message will say "log i-off" then "log i-on" and back to "log i-off" again. When "log i-off" appears, press again. You are now in the system. (Woooo)
You can (if you wish) start the ignition any time from now.
Scroll through to test 7.0 (or whichever from the list below) and wait a moment, after a pause you will enter the test 7.* range of information.
You can scroll through now (7.1,7.2,7.3 etc.) using the reset button.
You can exit each menu by pressing, holding for a few seconds, then releasing the reset button.
To leave the system scroll to 19 and leave it for a few moments.
Switching off the ignition also exits the system.
Test:
1.0 Chassis number
1.1 Kilometer count
1.2 Parts number
1.3 Coding-, Diagnostic- and Bus-index
1.4 Production Date (Calender week/year)
1.5 Hard- and Software status
1.6 Injectorstatus, Cylinder count, Engine factor.
2.0 Combisystem Test
3.0 Service intervall counter
4.0 Actual fuel consumption in l/100km. eg.0154 = 15,4 liters/100kms.
4.1 Consumption in liters/100kms.
5.0 Distance consumption in l/100kms.
5.1 Actual rest distance with available fuel in Kms.
6.0 Actual amount of fuel in tank. eg. 123321 =12,3liters left 32,1 liters right
6.1 Total amount of fuel in tank.
6.2 Show value of Fuel guage. 1= both senders OK, 2= sender failure, 3=ti signal unplausible (no reading)
7.0 Actual coolant temp.
7.1 Actual outside temp.
7.2 Actual engine revs.
7.3 Actual speed
8.0 Hexadecimal readings of menu 7.0 to 7.3
9.0 Actual on board voltage (Battery)
10.0 Land codes
11.0 Unit codes
12.0 No funktion
13.0 Gong test
14.0 - 14.4 On board diagnostic codes. eg 000000 = no failures
15.0 - 18.0 No funktion
19.0 On/Off for Test menu.
20.0 Correction factor for Fuel consumption
Formula for correction:
Shown consumption x 1000 / user defined consumption
Push the trip reset button to begin the correction. Numbers count up from 0-9, when correct number shows push trip reset button.
20.1 Sets 10ths. for consumption factor
20.2 Sets 100ths. and 1000ths. for consumption factor
20.3 Saves the new consumption factor and shows new value
21.0 Software reset. (Same as disconnecting battery)
No po stevcu sem sel ze 240 po klancu dol, sesta ni bila se na blokadi.
ne me prepricevati nekaj kar vem da ni tako kar govoris.
Meni razen do menija 1 in 10 in 19 ter 2 ne rata prist.
Kako prides?
Kje si pa dobil to?
Spet se najde nekdo, ki primerja 2 popolnoma različna avtomobila in misli, da lahko pljuva po vsem...
Meni razen do menija 1 in 10 in 19 ter 2 ne rata prist.
Kako prides?
Kje si pa dobil to?
Pojdi do menija 19 in počakaj, da začne izmenično utripati napis "log on" in "log off".
Ko bo na displayu "log OFF" pritisni tipko za resetiranje dnevnih kilometrov.
Zdej bi moral priti do ostalih menijev. :ok2
Jaja mi je ratalo. Sm ravno narobe delal in nisem mogel v meni.
A mogoce ve tocno kaj so kaksne stevilke?
Ker npr po teh tockah, mi za realno stevilo km sploh ne kaze prav. Oz je kr neki 46673 npr v resnic jih je pa 31000 avto je bil kupljen nov, kar se je tud povsod vidlo da je nov. Tista stevilka se tudi nic ne spreminja.
Bi blo fajn da skupaj poskusamo vse tocke ugotovit tocno kaj je kaj. :)
No danes sem menjal gume na avtu. Prednje.
Digitalni stevec pa ravno tako kaze 69 kakor vceraj z zrabljenimi, kar pa seveda ne more biti res.
Isti obrati vecji obseg na pogonu bi avto moral iti vec.
Zakljucek.
Tisti stevc ima neko doloceno krivuljo glede na obrate in prestavo. Tocen zagotovo ni.
LP
Zivjo
Tisti podatki glede hitrosti v posameznih prestavah 100% ne drzijo. Malenkost navit Cooper S, Fisher ve kaj imam v mislih, potegne v 6 prestavi po stevcu do ca 250. Poznam vec primerkov, ki so spravili Cooper S na tako hitrost po stevcu, da se je igla, ki kaze hitrost ustavila na gumbu za resetiranje km, po digitalnem stevcu je pa se hitrost malo narascala. Po digitalnem je mel nekaj cez 250 km/h. Nepredstavljiva hitrost za Cooper S a je resnicnost. :ok2 Res noro kaj je mozno narest iz tele 1,6 masine. :laugh
LP BigBoSS
Dragi Stone,
ta forum najbrz ni pravo mesto za objektivno mnjenje o avtomobilu kot je MCS. Bliže temu so morda članki v kakih avto revijah (pa najbrz mors se zmeri v bozicka (dedka mraza) verjet ce verjames nepristranskosti "avto"novinarjev).
Skratka se eno bias mnenje je sledece:
MCS je zelo zabaven avto, ki pa je najbrz tako specificen (tudi zaradi cene) da se mors res "zalubit" da ga kupis, vendar ti potem skoraj sigurno ne bo zal (kar naj bi potrjevale tudi razno razne raziskave, ki jih lahko najdes na, za od drugih priporocenih, internet naslovih).
Vsekakor pa se splaca pocakat na julijsko (MY 2005) proizvodnjo ko bodo implementirane nove izboljšave od dodatnih konjičkov (vgrajevali bodo nov Eatonov kompresor, ki je sedaj v WORKS kitu,...) kot tudi kup drugih "majhnih" sprememb. (mogoce mas pa casa celo do janurske ko se bo dalo za MCS narocit delno zaporo difernciala in druge nove frkarije).
Skratka ni vprasanja ali kupiti MCS, temvec kje ga kupiti (se mi zdi da nasa nova "domovina" ponuja velike moznosti prihrankov).
MFG Sasch
PS
Jz se ne bi prevec oziral na "burno" pisanje Modrega dirkaca :blabla , ker se zdi da pise saj tako agresivno kot pravi da vozi. BTW Vprasanje za Plavega
Keri MCS vozniki so se ti pa zamerli?
Aja pa se neki? Plavi v enem izmed svojih prispevkov pravi da naj bi bil MCS magnet za bejbe. V urbanih srediscih temu pomoje ni ravo tako (za kaj takega bo treba vlozit kak tolar (ali dva) vec v 4 kolesa). Puscam pa moznost da je Ribar tak lepotec da je itak vseeno s kakim avtom se postavlja ali pa je na slovenski zahodni provinci mogoc ze MCS "supercar".
PPS
Tut mni se lusi barva na sovoznikovem rocaju v vratih pa se tam se ni vozila kaka s prstanom na roki (pa tut ko mam sovoznike se moja voznja prilagodi njihovemu dobremu pocutju). :-D
@sasch: kaj te moti na tem forumu da greš pisat tako provokativno.
Glede atrakcije ti pa lahko povem da se več glav obrne za minijem kot za avtom za 15 ali 25 mio. Puščam pa možnost da si ti tako neatraktiven, da je itaq vseeno s kakšnim avtom se voziš, da nihče ne pogleda proti tebi!
Hja, tole je spet nekaj tretjega...
novinarji, kot smo že velikokrat ugotovili, večinoma ne podajo prave ocene avtomobila, saj mnogi ne vedo, za kaj je avto sploh namenjen. Seveda govorim o slovenskih novinarjih (ala Krbavčič, ki hvali npr. Hyundayia Getza, naslednji članek pa pljuva po E60 530i...), pri nemških in ostalih je drugače, ker so bolj razgledani. Pa povejte mi še to, kako lahko model opiše avto visokega cenovnega razreda, ko prvič in zadnjič sedi v njemu za en, mogoče dva dni? Saj ne pravim, da so vsi članki zanič, nekateri so dobri, toda le malokdaj dobiš primerno oceno, saj lahko pri višjem cenovnem razredu(ali pa pri avtomobilih, ki so dragi glede na razred, ipd.) pogosto zasledimo stavek, o varčnosti našega naroda, sploh kar se avtov tiče - čestitamo vsem,ki si ga bodo privoščili je pisalo na koncu članka za A8...
Medtem, ko so mnenja na forumu seveda raznolika, saj v kratkem času dobiš veliko informacij o avtomobilu, in mislim, da so za MCS podali dovolj koristnih in realnih napotkov, tako da ne vem, kaj je narobe z vsem tem...
sicer pa:presodite sami
PS
Jz se ne bi prevec oziral na "burno" pisanje Modrega drkaca , ker se zdi da pise saj tako agresivno kot pravi da vozi. BTW Vprasanje za Plavega
Aja pa se neki? Plavi v enem izmed svojih prispevkov pravi da naj bi bil MCS magnet za bejbe. V urbanih srediscih temu pomoje ni ravo tako (za kaj takega bo treba vlozit kak tolar (ali dva) vec v 4 kolesa). Puscam pa moznost da je Ribar tak lepotec da je itak vseeno s kakim avtom se postavlja ali pa je na slovenski zahodni provinci mogoc ze MCS "supercar".
PPS
Tut mni se lusi barva na sovoznikovem rocaju v vratih pa se tam se ni vozila kaka s prstanom na roki (pa tut ko mam sovoznike se moja voznja prilagodi njihovemu dobremu pocutju).
Kateri? Mogoce taksni kot si ti. :)
predvsem frajercki ki mislijo da drzijo boga za jajca in da so najhitrejsi ker so kupili MCS, njihov motor pa se ni videl blokade, kaj sele da bi avto sel kdaj pocez.
Magnet je za bejbe in ostale poglede in vse, ce si pa sam grd-dopuscam to moznost in se vsi raje stran obrnejo pa ti ne morem pomagat. Namesto avta bi si kupil plasticno operacijo in bi bilo. :)
pa tut ko mam sovoznike se moja voznja prilagodi njihovemu dobremu pocutju).
Do sedaj se niti eden ni pritozil cez mojo voznjo. Vozim hitro, vendar je vse pod kontrolo kar je tudi videt, verejtno pa se moras ti prilagajat z hitrostjo, ker ce ne gre avto po svoje mogoce se pa tudi motim.
Ampak verjetno ves ti vec o moji voznji kot jaz sam in vsi tisti ki so se peljali z mano. :napaka
Kakorkoli zaradi mene lahko kupis tudi avto za 25 mio ce mislis da bos potem dobil bejbo. Jaz sem samo omenil...eno od stvari pri tem avtu.
LP
HMMM
Virtus, ne tem forumu me nic ne moti, ker ce bi me kaj motilo, pac ne bil prisrfal na to stran. Mi je pa izredno zal, da se ti zdi moje pisanje provokativno, ker to tudi pod razno ni bil namen mojega pisanja. Ko sem se enkrat prebral moj post sem opazil, da bi bila lahko nesramna (provokativna) kvecjemu moja tipkarska napaka, (ispuscena crka v nicku) ki pa je zdaj ze popravljena. Srcno pa upam, da ta thread nebo postal thread o (zunanji) privlacnosti clanov foruma.
Seveda ima najbrz vsak od nas pac svoje mnenje o novinarjih in IMHO pac vsi niso nepristranski kot tudi vsi niso ravno skorumpirani.
Jz mislim da so tut nemski (in vsi drugi) novinarji raznih pasem in da tut tam z lahkoto najdemo take ki jim „ljubezen“ zamegli objektivno mnenje (me pa zanima kaksno je mislenje mojega landsmana BigBossa o tej temi).
Forum ja pa sigurno koristna zadeva, najbrz je pa treba imeti v mislih populacijo foruma in s tem (ne)razlicnost mnenj o npr. MINIju na BMW-MINI forumu.
Ja in Fisher, noben del mojega pisanja (pod PS) ni bil v navezavi s tabo (ker je razvidno tudi iz posta), ce si se kje prepoznal mi je pa zal in se enkrat ostro zanikam kakrsno koli povezavo med Fisherjem na eni in Modrim dirkacem, Plavim in Ribicem na drugi strani.
Skratka mislim da vsi na forumu (vkljucno z mano) vedo, da si ti THE MAN, saj so se lahko na lastne oci prepricali o tvojim vozniskih sposobnostih (gokart video).
For the record: Fisher = car.
Ni mi pa vsec da je tvoje prepoznavanje sebe v mojem pisanju o Plavem takoj sprozilo ugibanja (in omadezevanje) o mojem fizicnem izgledu in priporocila o zapravljanu tezko prisluzenega denarja za zdravniske posege (da ne govorimo o tem da mi tudi pod razno ne pada na pamet da bi sli milijoni za zenske).
Tut meni niso vsec gospodje (in gospodici) ki mislijo da so se dotikali intimnih bozjih predelov zato ker drzijo v rokah volan MCS (al pa kateri koli drug volan FTM)
Tisto o prstanih in sovoznikih je pa bolj posledica moje frustracije, ker se bom spet morala potrudit do extra prijaznih MINImajstrov in jih prepricat o upravicenosti moje reklamacije. Tut pod razno si ne domisljam da vem kaj o Fisherjevi voznji in me veseli ce je uvideven do potnikov.
Nisem vedel da je Fisher kje omenjal bejbe, tako da sem sedaj prav namenona pregledal poste in najbljize temu je to
http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=3224&postdays=0&postorder=asc&start=15
kjer se da prebrati nekaj o zenskih spolnih organih in brisanju usnjenih sedezev.
Se zmeraj trdim da ni pametno lovit bejbe z MCSi (al pa s katero koli drugo plocevino).
Pa da bi ble ceste ki vam pridejo nasproti karseda zavite. :metalc
Tako majhne avte imate pa tako se kregate. :laugh
PS
Jz se ne bi prevec oziral na "burno" pisanje Modrega dirkaca :blabla , ker se zdi da pise saj tako agresivno kot pravi da vozi. BTW Vprasanje za Plavega
Ja in Fisher, noben del mojega pisanja (pod PS) ni bil v navezavi s tabo (ker je razvidno tudi iz posta), ce si se kje prepoznal mi je pa zal in se enkrat ostro zanikam kakrsno koli povezavo med Fisherjem na eni in Modrim dirkacem, Plavim in Ribicem na drugi strani.
Sasch, daj prosim men k sm očitno bolj butast razloži na koga se pa potem je navezovalo tvoje pisanje.
Pa da se ne bomo samo kregal, napiši še kej o svojem Miniju. Da te malo pobolje spoznamo. :ok :ok
Pero, strup je ja v majhnih stekleničkah. :-D :laugh :laugh :ok
Pero, strup je ja v majhnih stekleničkah. :-D :laugh :laugh :ok
Ja sam preliva se ga pa iz velkih sodov :ok :laugh :laugh :laugh :laugh
BMW3W glede na tvoj vozni park tut slucajno ne mors bit butast. :beer
Vseeno pa vahko pojasnim, da se je tisti del mojega posta pod PS nevezoval na Modrega dirkaca, Plavega in Ribica, ce pa teh v tem forumu ni pol pac na nobenga (so potemtakem ti trije v enem paralelnem forumu).
Lahk pa da se je kdo vidi v teh treh nickih vendar v zvezi s tem glej moj prejsnji post.
To je prblizno tk da ce bi ti sel po ulici polni ljudi, pa bi nekdo zavpil EJ SMRKAVC, se ti najbrz ne bi obrnu pa sou do njega vprasat kaj hoce od tebe.
Torej moj Modri je tako rekoc identicen BMW3Wjevemu, tako po barvi(ah) kot tudi po opremi.
Zdej pa glede na to da je ta thread zaradi Stonovega zanimanja za MCS se en nasvet za njega:
Ocitno je barva EB za MCS zelooo popularna tako da se ti splaca pocakat na novo eksluzivno za MCS ki se klice Hyper Blue :ok
LP Sasch
PS tut parfume ne prodajajo glih v vlkih flasah a ne pero
Na enem najvecjih ce ne najvecjemu portalu imam nick Fisher, titulo modri dirkac in pravijo mi nekateri tudi ribic.
Kako naj vem da nisi imel v mislih mene?
LP
Fisher kk tebi drugi pravijo jz pojma nimam jz ti nazivam samo Fisher.
Kako naj vem da nisi imel v mislih mene?
LP
poglej moja dva prejsnja posta
jz sm trdno preprican da so vsi ki vozijo MINI/Mini face in s tem upam da je razprav o provokacijah konc in zdaj sam se cakam da bo Stone povedu kakega MCS je narocu in kdaj je predvidena dobava!
:beer
PS tut parfume ne prodajajo glih v vlkih flasah a ne pero
Jah kokr se vzame
Zdej imam Paco Rabbane after shave v 250ml flaški pa tud ni glih mejhna.
No pocen pa tud ne. :laugh :ok :beer
Sasch:
Poglej kje se tocno vidi koga si imel v mislih,ceprav sedaj trdis drugace.
Jz se ne bi prevec oziral na "burno" pisanje Modrega dirkaca , ker se zdi da pise saj tako agresivno kot pravi da vozi. BTW Vprasanje za Plavega
V urbanih srediscih temu pomoje ni ravo tako (za kaj takega bo treba vlozit kak tolar (ali dva) vec v 4 kolesa).
Puscam pa moznost da je Ribar tak lepotec da je itak vseeno s kakim avtom se postavlja ali pa je na slovenski zahodni provinci mogoc ze MCS "supercar".
Kar nekaj odstavkov, besed, lokacij in imen, kjer se tocno vidi koga imas v mislih. To so opazili tudi drugi.
Me spominjas na fantica ki si je zelel porivat in hkrati ohraniti nedolznost.
Da mu ni uspelo mi verjetno ni treba povdarjati ali pac?
LP
Oj.
Pa ne se mi sedaj tuki kregat med sabo! Že tako je malo lastnikov Minijev v slo. kar mi je všeč, a sedaj se bomo pa še med sabo zbadal?
Glede avta je pa tako, da sem se že odločil, da bo Cooper S. No pravzaprav bom postav jutri lastnik novega Minija, seveda če bo vse po sreči. Namreč z zadnjo pošiljko sta prišla dva Coopra S več kot jih je bilo naročenih. Cena se mi je zdela ugodna pa, baje se jeseni Miniji podražijo pa sem reku, da vzamem kar tega. Drugače pa ne bo moder pač pa bo rdeč z belo streho, Pa paket Chili ima pa še malo dodatne opreme.
Drugače pa mislim, da če bi ga sedaj naročil bi ga verjetno dobil septembra in bi bil že prenovljena serija.
Vsem hvala za mnenja in pomoč.
Lp.
Oho, potem pa čimprej slike na net. Da vidmo.
Pa res bi lahko potem eno mini srečanje organiziral, da se mal bol spoznamo. Sej zdej nas je pa že kar nekaj voznikov minijev... :)
stone, si dobil avto?
Daj nam ga pokaži - avto, seveda. :ok2 :laugh
Kaj pa drugega..??? :confused :confused :-D
Slike bom dal takoj na net ko bo avto poslikan, upam da bo to čim prej. Avto je res špica. Glede enega srečanja mi je pa prodajalka neki govorila, da bo v začetku julija, za bol podrobne informacije me bo pa še poklicala.
Lp.
Če ni napisal samo "pokaži nam ga", bi mogoče komu prišlo kaj drugega na misel. :ok2 :laugh :ok2
Če ni napisal samo "pokaži nam ga", bi mogoče komu prišlo kaj drugega na misel. :ok2 :laugh :ok2
Ja ja, sej sm razumel. :ok :-D
Wow Stone to je bvo pa na hitro, a. Tk se dela, prides vidis kupis. Me veseli da je se en MCS vec na SLO cestah.
BTW meni se glih ne zdi da bi bilo ravno malo MINjev v Sloveniji (mislim da jih AA na leto proda okrog 60 - vsaj podatek za 02 je bil tam nekje) - OK to glih ni tk ko golf po drugi stani je pa najbrz lambijev precej manj :mljask (ja vem da primerjam kruske i jabuke).
Zdaj pa jasno slike Stonove nove pridobitve in potem julija skupinski ogled cabria. :beer
Veliko zabave in srecno voznjo z novim MCS ti zeli
Sasch
PS
Ocitno Fisher ne verjame mojim postom.
Sasch:
Kar nekaj odstavkov, besed, lokacij in imen, kjer se tocno vidi koga imas v mislih. To so opazili tudi drugi.
Me spominjas na fantica ki si je zelel porivat in hkrati ohraniti nedolznost.
Da mu ni uspelo mi verjetno ni treba povdarjati ali pac?
LP
Torej Fisher povej mi koga imam jaz v mislih.
Jz sm se se enkrat na lastne oci prepricu da se tocno vidi da pisem o Modrem dirkacu, Plavem in Ribicu.
Drgac pa mislim da je moj zapis o (samo)prepoznavanju (npr. na ulici, lahk pa to tut kam drugam prenesete) dovolj nazoren.
Kaj tocno ti ni uspelo? :confused
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.