Ogled polne verzije : Zarnice
Ktere zarnice naj bi bile kar najbolj podobne xenonkam???Tk belo modra svetloba, ne navadna. Ma mogoc kdo kj izkusenj s tem??? Lp :confused
Karcher(ali nekaj podobnega) plasma white.
Lepo za pogledat, do prvega dezja, potem bos kupoval silver star...
Zakaj?A se tk hudo zmanjsa vidljivost ob dezju???Kaj pa ponoci???Kje si pa kupil te zarnice, plasma white al kj so ze???Lp :confused
Jaz sem jih dobil v LJ pri Svetku.
Problem je v tem, ker je svetloba rahlo modrikasta. V dezju pa je vse naokrog crno, vidis 5m direkt pred avto in to je to... Osram silver star se obnesejo mnogo bolje. Sicer je svetloba samo za kak kanjcek bolj bela kot pri navadnih...
Hm... pol je pa problem ja... Ampak kok sm gledal teste po netu in to, nism niti opazil nekaksne vidne razlike med navadno zarnico in superstar. Sveti res mal bl k navadna, amapk na pogled pa ni ne vem kaksne razlike... Tiste cool blue, tam je pa tud vidljivost v vprasanju, tk ponoc k po dezju. Ja nc, fantje, xenonke bomo mogl nabavt tisti k jih se nimamo pa bo srce na mestu!!! :beer
Hja, res so XENON-ke zakon. Vidljivost v vseh pogojih se meni zdi fenomenalna! :eek :ok
mišel518
14.10.2004, 22:29
jst sm učeri kupu neke od philipsa za 44 eur ma se mi zdijo ful dobre :wink
Men jih kolega nosi iz bosne( ja prav si prebral), sam so res hude, cist k xenon, s tem da sem ze 2 zamenjal v roku 1 leta, se mi zdi da ne zdrzijo tok. Sam jebat ga....zgleda pa zakon...kako se jim rece morm pa na skatlo pogledat, bom jutr ko bom doma.
Lp;Rock
P.S: Ce koga zanima se dajo zrihtat....cena pa okol 5 k, mogoce 1k vec nevem tocn..
Dej poglej, k grem glih v pondelk v Bosno pa da vidmo...
Rock a si že pogledu kere žarnice so? :)
Rock a si že pogledu kere žarnice so? :)
Evo zvecer vam napisem...sam da grem do avta kej..
Lp;Rock
zelo dobre se dobi v zagrebu v king crossu
firme ne vem, so pa ko je luč ugasnjena sicer modre barve, ko pa sveti, je pa popolnoma bela -kot ksenon.
cena pa okol 3-4k sit/par :mljask
jaz sem jih imel že v treh avtomobilih, res pa je, da niso najboljše za v meglo :crazy
Hja, res so XENON-ke zakon. Vidljivost v vseh pogojih se meni zdi fenomenalna! :eek :ok
Cena, ko ti :dead , je pa malenkost manj fenomenalna... :hihi
Zdaj je poplava teh zarnic... tako, da ne vem zakaj bi jih iz bosne ali hrvaske vozil, tudi cene so med 2-5K za par... ce hoces, da sveti je se vedno silver star najboljsa, klinc pa sminka...
To je jasno. Ampak xenonke ne crkujejo ravno tako pogosto kot navadne žarnice (oz. naj ne bi crkovale).
Jaz sem kupil PlasmaWhite v Beno d.o.o. (www.beno.si) in mi delajo ze mal vec kot leto dni. Kar pa se tice dezja in tega je pa tako, takoj ko zamenjas imas res obcutek da nic ne vidis. Pol sem pa ze na to mal pozabil in sem cez kaksna dva meseca cist zaforo nazaj dal navadne notr in sel probat ponoc v dez in se mi je spet zdelo, da je slabi. Tko, da je to le trik v svetlobi in navajenosti oci (glave) !
Sej zdej se tudi xsenonke dobijo že poceni. Nč bat. Zdržijo precej dlje, kot navadne, pa tudi osvetljenost je precej, precej boljša.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.