Ogled polne verzije : Delovni kombinezoni BMW sedaj na voljo (stran 5)
Takole, na OZ je bila ideja, da bi imeli v klubu tudi kombinezona za artikel. Trenutno članarina žal ne pokrije stroškov nakupa, zato kombinezona ponujamo kot group buy preko kluba.
Spodaj je simbolična slika kombinezona. Simbolična zato, ker na njem ne bo toliko BMW znakov (vsaj eden manj), gor bo tudi napis Avto klub BMW Slovenija, bo pa v sivo-modri kombinaciji (ne taki kot je na sliki).
Velikosti so standardne: S, M, L,...
Cena za kombinezon je za člane kluba je 25€, za nečlane pa 30€ (cena še ni popolnoma določena - odvisno od števila naročil).
Napišite kakšen je interes za tole, če se sploh splača kaj naročat.
Če bo interes, potem se bo group buy izvedel tako, da boste interesenti morali prej nakazati denar za kombinezon, ker ga na veliko žalost ne moremo založiti.
Lep pozdrav!
Bi bilo lepo videt kako izgleda kombinezon v takšni barvni kombinaciji kot se bo dejansko ponudil članom AK BMW Slovenija.
Pa tudi razporeditev napisov in logotipov bi bilo lepo videt oz. vedet.
Jaz sem vsekakor zainteresiran.
V slikarju lahko obrneš sliki:-D Niko bo pa "sfotošopal" barve:ok:beer
Jest ga 100000% vzamem enga ce ne celo 2:ok2
BMW-Power
24.4.2007, 19:04
Jest ga 100000% vzamem enga ce ne celo 2:ok22x :ok
Tudi jaz vzamem! :)
Edino tale bela podlaga emblema mi je nekam čudna.
Dark Funeral
25.4.2007, 00:47
Tudi jaz vzamem! :)
če češ ti posodim akrile samo povej keri pantone rabiš, alpa samo daš ga v pralni stroj dodaš modro barvilo in sve skupi pobarvaš :ok2
BMW 530xd
25.4.2007, 03:14
Sem ZA!
Ja, res malo čudno zgleda. To je vbistvu tist refleksiven material, ki se ponoči tako dobro vidi. Razmišljam pa takole, da bi imel kombinezon to belo podlago narejeno malo drugače, spredaj bi imeli samo en logotip, ali celo samo logotip kluba, zadaj BMW znak ter morda napis.
@Nixxon in atteya: sledita načelu MANJ JE VEČ :-D. Po mojem je klubski logotip levo spredaj dovolj, ker če je na hrbtu kakšen velikanski :bmw znak, zgleda kot Supermanova uniforma :blackeye .
Jaz tud vzamem enega! A v primeru da je slučajno prevelik ali pa premajhnem je možna zamenjava?
Spredaj napis bmw klub... in bmw znak na žepu in zadaj bmw znak lahko še tud napis bmw klub...
Jaz bi tudi...:ok Res ne bi bilo slabo, ce bi bil spredaj podoben nasitek kot na polo majci, zadaj pa BMW znak....Ampak karkoli ze bo je super!!
White Light
27.4.2007, 11:27
Vzamem 1
bmw extreme
27.4.2007, 14:52
lp
1x:laugh
BMW-Power
27.4.2007, 20:55
Če sem pravilno preštel, je za zdaj iteresentov že za 19 kombinezonov:cool
Fanatik V12 E31-32
27.4.2007, 21:02
Jaz vzamem tudi 1-ga........
Tiste bele barve okrog znakov ne bi bilo, bil bi pa spredaj en našitek na žepu in spodaj napis, tako kot imamo na majicah.
Siva ali sivo-modra kombinacija (osnova je modra, detajli so sivi) je itak kombinacija, ki je kot original (v tovarni so menda sivi, sicer pa marsikje lahko vidiš sivo-modro kombinacijo).
Mislim, da bi se dalo zamenjat velikost, če bi bila napačna.
V kratkem vam sporočim kam in koliko denarja nakažite tisti, ki si želite kombinezon.
Jaz tudi enega sam upam da mi bo prov :confused
Kaka je kvaliteta kombinezona a je to hobi zadeva al zdrzi tudi kako delavnico ???
Glede kvalitete bi rekla tole: kombinezon si je nabavil eden od članov sam in on je tudi predlagal zadevo in povedal, kje se dobi take kombinezone. Jih je pa zelo pohvalil, pravi, da so močni, kar pomeni, da ni samo hobi varijanta :-D.
Računam, da mi bo jutri ali pa v četrtek uspelo dobit gospo in se dogovorit za ceno, da vam potem sporočim kako in kaj.:ok
Tudi jaz vzamem enega :-D
No lepo da se je ideja speljala!
Uzamem enega št. 52:ok
škoda edino da ni z kratkimi rokavi.
Jih pa odrežeš in zašiješ:ok2
Proti plačilu ti jih lahko Atteya odreže pa zarobi. :-D
BMW-Power
30.4.2007, 13:41
Proti plačilu ti jih lahko Atteya odreže pa zarobi. :-D:lmao
hehe sej spet tako hudo pa ni :-D bo počakal na zimo :ok
Fanatik V12 E31-32
16.5.2007, 16:26
A se ze kaj ve kdaj bodo na voljo :ok
Dobite enkrat popoldne informacije.
A se to še da naročit, če ja pol še zame enga
Cene so sledeče:
Člani BMW kluba: 27,5€
ostali: 35€
Interesenti?
Ostale info popoldne.
Enga št.52 zame:ok
Men isto
Fanatik V12 E31-32
18.5.2007, 17:46
Največjega zame 1 kom.
SILVESTER
18.5.2007, 17:50
Meni tudi št.52 1kom.:ok
Sem spregledal ali kam nakazem :eur? Ali pri prevzemu?
Kot je že Nixxon napisal, cena za kombinezon je za člane 27,50€, za nečlane pa 35€. Z gospo se žal ne glede na količino nisva mogle zmenit za nikakršen popust, čeprav sem po besedah ene od delavk (mogoče je tajnica, hči,...?) upala, da se bo dalo kaj dogovorit.
Kako se da kupit kombinezon?
Tule imate oba primera posebne položnice (enaka kot za članarino), razlikujeta se v znesku (člani, nečlani). Obvezno morate napisat nickname nanjo, da vemo kdo je nakazal denar. Meni pa na PS ali mail NUJNO ob plačilu te položnice napišite vaše ime in priimek ter naslov in mogoče še mobitel (zaradi dostave, oziroma prevzema), dopišite velikost (S, M, L,... - take številke imajo), za vsak slučaj pa napišite tudi številko s cifro, tako kot Eddy - 52.
Če boste naročili več komadov, potem na položnici ne pozabite tolikokrat povečati znesek.
In še zadnje, najpomembnejše - ko se bo nabralo nekaj nakazil, bom dala delat kombinezone, ne bom naročala vsakega posebej.
Kombinezona se žal, po povzetju ne da plačati, ker na veliko žalost ne morem zalagati denarja. :frown
Zdaj me pa zanima, če bo še toliko interesentov (upam, da, saj je predlog za tole prišel s strani klubovcev in forumašev).
BTW, če vam je kombinezon prevelik ali premajhen, se da zamenjati. Smo tako dogovorjeni.
A ste že vsi naročili kombinezone??? :-D
Dajmo pohiteti, da ne bo projekt zaspal! :ok
Za prvo pošiljko je baje že dovolj nakazil, sedaj se je treba zmenit da ne bomo mel povsod BMW znakov in ostalo.
...sedaj se je treba zmenit da ne bomo mel povsod BMW znakov in ostalo.
Tak znak kot je na majici je čisto dovolj, saj ni reklamni pajac. :)
2 bi lahko bila, en spredej na žepu in en zadaj na hrbtu
Timmy, ekstra zate bom to prosila, mislim, da ne bo problem.
No, zdaj počasi bojo šli v delo prvi kombinezoni. Ne pozabite tisti, ki ste plačali poslat meni še PS z vašimi podatki. Tisti, ki pa so vam nakazali denar drugi, pa mi to sporočite v PS, ker potem ne morem vedet za koga gre, če mi plača nek XY, ki ni v klubu in ne na forumu, pa tudi kombinezona potem nimam kam poslat, oziroma ne vem s kom se zmenit za prevzem.
Pa prosim, da vsi, ki ste zanje še zainteresirani čimprej zadevo plačate in pošljete podatke, da ne bojo drugi, ki so že plačali zaradi tega čakali na svoj kombinezon zelo dolgo.
BMW-Power
29.5.2007, 20:50
2 bi lahko bila, en spredej na žepu in en zadaj na hrbtu:ok
Nujno bi rabila vedet kdo od vas je nakazal denar preko neke ženske (z njenega računa), ker Atteya ni dobila nobenega PS-a, pravtako en veva katero velikost naročiti.
Fanatik V12 E31-32
21.6.2007, 19:34
A moj je ze.......
Govorila sem z gospo, da bi šla k njej in ji natančo razložila kaj in kako, pa je rekla, da vsaj do torka nima prav nič časa zame.:confused
Če si naslednji teden ne vzame čas za tole, potem bomo pač denar vrnili, pa naj se nekam ugrizne!
Ne ne če ona ne bo bomo pa drugo poiskali sporoči pa se bom pozanimal.
Ja, nekam dolgo časa jih kvačkajo. :bangle
Ah, saj je itak poletje...
Končno si je teta vzela čas zame. Stvar je v delu, me pa malo skrbi, ker je najprej rekla, da taki, kot so na fotki kombinezoni pridejo eno ceno, danes pa ni sicer direktno omenila, ampak je mal nakazala, da bi znalo bit dražje zaradi znaka in napisa. D??? Pa sej na fotkah imajo 3 znake gor, mi bomo sam enga mel, pa 4 besede. Ne vem, kaj tok komplicira. Pa majhno število pa gor in dol... Joj, no, kok se ti privatniki branjo denarja! Namest, da bi bla vesela, da sploh kdo hoče kaj od nje kupit.
Pa sej bo. Natančno ceno mi sporoči v ponedeljek, pa bomo vidl, če drži besedo.
BMW-Power
28.6.2007, 20:40
Končno si je teta vzela čas zame. Stvar je v delu, me pa malo skrbi, ker je najprej rekla, da taki, kot so na fotki kombinezoni pridejo eno ceno, danes pa ni sicer direktno omenila, ampak je mal nakazala, da bi znalo bit dražje zaradi znaka in napisa. D??? Pa sej na fotkah imajo 3 znake gor, mi bomo sam enga mel, pa 4 besede. Ne vem, kaj tok komplicira. Pa majhno število pa gor in dol... Joj, no, kok se ti privatniki branjo denarja! Namest, da bi bla vesela, da sploh kdo hoče kaj od nje kupit.
Pa sej bo. Natančno ceno mi sporoči v ponedeljek, pa bomo vidl, če drži besedo.Pridna :ok :laugh
Se še dajo naročiti ali sem že prepozen :confused :confused
Teti očitno ni nič do biznisa. SPET jo bova mogla klicat midva čeprav je rekla da naju bo ona.
Bojek, še se dajo naročiti.
Takoj 2 kom št 54 za mene :ok
Kar preberi temo in se prijavi kot je treba. :ok
Pa kwa, a dons res ni nbenmu do dnarja, al kaj?:confused
Mogoče ga ma teta preveč, pa ji je vseen za naše evrote.:crazy
Sem jezna, k se tole vleče že k kača, pa še zmer nč... Jest bi vam pa tko rada dala kombinezone... Porka d... Bom teto mogla spomnt na obljubo:napaka.
Atteya, daj piši malo lepše, ker če vidi Nixxon bo ogenj v strehi. :-D :-D
Ali se še da naročiti, sem čisto pozabil na to temo :blackeye
Leni izvajalki se lahko zahvališ da še. :-D
Torej gospo sem malo dregnila v ramo, da se spomni name in zdaj potrpežljivo čakam, kdaj se bo obrnila.
Fanatik V12 E31-32
3.8.2007, 15:31
A se je ze obrnila.......
Če vam še niso napravili kombinizonov vam priporočam privatnika v Vojniku pri Celju. Izdelujejo zelo kvalitetne pajace. Sam ga nosim že cca 2 leti in se še kar dobro drži kljub varjenju.
Če vas še zanima lahko poiščem naslov in vam ga sporočim.
Pri njih pa tudi NAŠIJEJO gor logotip oziroma napis ki si ga želite.
Aja zbirate pa lahko med barvno kombinacijo.
Cena je pa dokaj ogodna(cenejši so seveda pajaci ki jih delajo "serisko")
Luka, prosim za naslov.
A se je ze obrnila.......
Ja in neki začela zraven razne DDVje in podobno računat kateri so bili prej zajeti v dogovoru o ceni. :damn
iščem alternativo, ker bom tole kuro skenslala!!!!!!!!!!!!111:fight
ko sva se pogovarjale je zatrdila eno, zdaj pa je ceno zvišala za 5 € + DDV:damn
bom poskusila najti drugega izvajalca
v primeru, da nikogar ne najdem, bomo denar pač povrnili
Čisto tako informativno lahko vprašam sosedo, je šivilja ampak ima dela čez glavo. Če lahko pove nekdo okvirno količino, ki bi jo naročili pa malo več podatkov da vem vprašati za ceno, pa če bo gospa za akcijo :)
iščem alternativo, ker bom tole kuro skenslala!!!!!!!!!!!!111:fight
ko sva se pogovarjale je zatrdila eno, zdaj pa je ceno zvišala za 5 € + DDV:damn
bom poskusila najti drugega izvajalca
v primeru, da nikogar ne najdem, bomo denar pač povrnili
Zanima me če ste se kaj dogovorili z gospodom iz Vojnika
Čisto informativno
M dreamer
17.8.2007, 15:33
Če ne uredite nič do 30.08.07 se bom jest lotu šivat:-D
Pa garantiram da ko se udari v roke je zadeva potrjena:ok
Če ne boste pa vsaj vedli koga:damn:fight:ok2
BMW 530xd
18.8.2007, 10:37
Če ne uredite nič do 30.08.07 se bom jest lotu šivat:-D
Pa garantiram da ko se udari v roke je zadeva potrjena:ok
Če ne boste pa vsaj vedli koga:damn:fight:ok2
Verjamem :ok
Kaj je zdej? Bo hmal kej?
Včeraj sem pozabil napisat. Problem je, ker bodo kombinezoni dražji, ne ve se še točno koliko ne pa drastično. Tako da kdorkoloi bi rad svoj denar nazaj naj pove, za ostale se pa bojim da boste morali malo doplačati.
Točne cifre, ko se zmenimo z izvajalcem, ki NI tista ženska. Nje mamo dost.
Jaz sem pripravljen doplačati.
Jaz sem pripravljen doplačati.saj pomoje ne bo nobenmu težko dat že kak € zraven:ok
Fanatik V12 E31-32
7.9.2007, 20:27
Jaz sem pripravljen doplačati.
X2
Ali so naročila še možna ko se bo vedla cena in rok dobave ali je zadeva že zaključena z številom komadov, ki so naročeni ?
Nixxon sem se odločil da bom raje vzel kombinezon kot una druga opcija, tko da bom doplačal kolikor bo potrebno:ok
Mogoče sem kje v temi spregledal, zanima me če se da posebej kupit BMW "našitke" oz. če kdo ve kje dobit ? Bi rabil za svoj kombinezon ki je praktično skoraj nov tako da še nimam potrebe po novem ...
M dreamer
26.10.2007, 14:50
Veš veš niko:-D
Kaj je zdaj a maste spet enega idiota ali kaj da vas vleče:fight
ker sem na forumu nov član, me zanima kombinezon,kako in za koliko
Mene pa šisti za info zanima koliko pridejo vaši kombinezoni in ali je znak našit ali natisnjen. In približno št kosov ki ste jih dali v izdelavo.
Hvala
Luka
Nekdo naj spremeni naslov dokler kombinizoni ne bojo dobavljivi:ok
Da ne bo inflacija požrla naše zlatnike, preden bodo kombinezoni nared... :-D
Moram vam povedat da se moj sosed ukvarja izključno z izdelavo delovnih oblačil........in to na veliko......(Šiviljstvo Artiček)........Tako da če ne bo druge variante sem prepričan da bi on lahko uredil ta problem
Ja ampak res! A je šel naš denar za nov Mercedes? :hihi
Včeraj smo našli možnega izvajalca ampak je treba še dorečt...
@Azael in ostali naročniki: v prvi vrsti se moram opravičiti, da tako neskončno dolgo traja tole, ampak teta, ki mi jih je sprva obljubila, me je tako zaj***:fight:damn, da je sedaj težko najti drugega za vsaj približno tak denar, kot ste ga nakazali. Se trudimo. Trenutno sva nekaj z eXtremom pogruntala in bova dorekla do konca decembra, potem pa mislim, da bo čas, da bo vse skupaj v enem mesecu narejeno. Verjemite, da imam tudi jaz dovolj zaje***cije s tem.:napaka
No, saj samo da vemo da se nekaj štrika :-D jaz pa rajši doplačam, kot da bi zaradi nižje cene odpadel žep ali manjkala zaroba na hlačnici. :laugh
Pa pojdite na Mađarsko na plac pa se tudi da dobiti.:ok2
@Azael in ostali naročniki: v prvi vrsti se moram opravičiti, da tako neskončno dolgo traja tole, ampak teta, ki mi jih je sprva obljubila, me je tako zaj***:fight:damn, da je sedaj težko najti drugega za vsaj približno tak denar, kot ste ga nakazali. Se trudimo. Trenutno sva nekaj z eXtremom pogruntala in bova dorekla do konca decembra, potem pa mislim, da bo čas, da bo vse skupaj v enem mesecu narejeno. Verjemite, da imam tudi jaz dovolj zaje***cije s tem.:napaka
Naročam 3 kose, L, XL in XXL. Eden mi bo že prov :ok, druga dva kot povabilo prijateljem v mojo "sfero" sedanje preokupacije :).
Jaz sem šel kar po novega v Merkur. :laugh
BMW-Power
13.3.2008, 11:02
Jaz sem šel kar po novega v Merkur. :laughBom mogu tud jst...
...mama mi noče več prat umazane trenirke...:laugh:ironija
Jaz sem ga kupil na kramarskem sejmu, za 25€, pa ma gor spredaj na vsaki strani logo BMW, pa en velik zadaj na hrbtu. So pa od slovenskega proizvajalca, mislim da Žagar al neki tazga. Tako da bio lahko premislili tudi o varjanti, da se tam naročijo, za večjo količino bi pomoje našili Logo po želji (velikost, število, pozicija,...). :ok
LP
Alpina B12
22.4.2008, 21:31
Še 2 dni pa bo eno leto.....:damn:napaka
no ste se kej zmenli,kdaj bojo kombinezoni?
:confused:confused:confused:confused:confused:confused:confused a se bo kdo potrudu pa kej odgovoril_ateja niko?:confused
Ja, imam en predračun za kombinezone, baje naj bi bili kar orenk kvaliteta, cena pa je 35€.
Kombinezon bi bil kombinacija temno modre ter sive (v osnovi temno moder s sivimi vložki), ter enim BMW znakom, normalne velikosti, na prsih levo. Tisto kar ponavadi videvam (dva znaka spredaj, pa še en uiber velik zadaj) je meni osebno neokusno.
Mnenja, želje?
PS: Sorry, sem pozabil na tole temo.
No, takega (neokusnega :skrbast) imam jaz. In stane na sejmu 25€, za nosit je pa zelo dober (po 1 mesecu uporabe). Izdeluje jih pa neki "Žagar".
pomoje se lahko z njimi tudi zmeniš, da ti naredijo take, da imajo samo en normalen znak gor. Pa za količino bi verjetno bil tudi popust. Samo predlog. :ok
Ja, smo tut mi imel opcijo dobit za 25€, samo ni bilo glih zelo na nivoju. Sem tudi počasi sit iskanja izvajalcev (smo jih imel kar nekaj) in čakanja le-teh, kot je bilo to s tisto žensko.
Jaz predlagam te, da se zgodba končno zaključi.
Ja, smo tut mi imel opcijo dobit za 25€, samo ni bilo glih zelo na nivoju. Sem tudi počasi sit iskanja izvajalcev (smo jih imel kar nekaj) in čakanja le-teh, kot je bilo to s tisto žensko.
Jaz predlagam te, da se zgodba končno zaključi.
Men je prav :ok
Alpina B12
15.8.2008, 11:12
Ne duha ne sluha.......
Ja, vendar tokrat ne z naše strani. Še vedno ni nihče odgovoril na moje vprašanje. Očitno bo treba tudi v obratni smeri bezat.
Ja, vendar tokrat ne z naše strani. Še vedno ni nihče odgovoril na moje vprašanje. Očitno bo treba tudi v obratni smeri bezat.
No, to ne drži čisto res :laugh
BodyGuard
19.8.2008, 11:48
kako je zdj s tem.a se da se kej uzet al je use propadl..nujno rabm
M dreamer
3.11.2008, 15:12
da vam pomagam:
ugt vodnik, Daniprom (little me), omni d.o.o., ....
Btw maja sva z nikotom govorila in mislim da če se želi to spravit v pogon je treba naredit nekaj v stilu ankete in potem lahko kdo odstopi ali potrdi, zadeva res traja že zeloooo dolgo in bi jo bilo lepo zaključiti preden recesija vse pobere:laugh
Do davnega datuma pred ne vem že koliko časa, smo prejeli 7 nakazil za kombinezone, javilo pa se mi je potem na PS oz. na mail le 6 ljudi. Teh 6 bom v tem tednu kar po telefonu kontaktirala in vprašala ali so pripravljeni doplačat ali raje odstopijo. Kje bom našla 7., pojma nimam.
Vsi, ki ste med temi sedmimi, prosim, pošljite mi spet PS ali mail in svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko št.), da preverim svoj seznam. Potem pa naslednji teden predam končno naročilo naprej in res končamo tole zbrko, ker gre men že pošteno na živce in bi se rada znebila teh zadev.
Imam nekaj drugih "group buyev" artiklov z našim logotipom v mislih, vendar si tega ne upam niti začet dokler ne rešimo prekletih kombinezonov.
Torej, nadvse upam, da se mi ponovno javite vi, ki ste nakazali denar (in ga še niste pretopili v članarino), da se čimprej slišimo in dorečemo.
Hvala.
No, do danes sta se mi javila 2 in še en nov naročnik, ki je že plačal in eden, ki mogoče še bo. Kje je pa ostalih 4/5?
Vidite, takole se potem začne s tem iskanjem in prošenjem ter zavlačevanjem.
Kljub temu se bom držala obljubljenega in bom v ponedeljek stopila korak naprej.
BMW-Power
16.11.2008, 12:59
No, do danes sta se mi javila 2 in še en nov naročnik, ki je že plačal in eden, ki mogoče še bo. Kje je pa ostalih 4/5?
Kljub temu se bom držala obljubljenega in bom v ponedeljek stopila korak naprej.pomoje je ostalih 4/5 že pozabilo to temo...:-D
Kljub temu se bom držala obljubljenega in bom v ponedeljek stopila korak naprej.
Kje ste? Jutri bo semenj :mljask !
BMW-Power
14.12.2008, 21:22
Atteya, kaj novega?
M dreamer
15.12.2008, 15:35
No naj povem da se stvari premikajo, malce nas tepe prednovoletna gužva in zasedenost. Glede na aktivnosti bodo kombinezoni izdelani v januarju:ok
BMW-Power
15.12.2008, 18:39
No naj povem da se stvari premikajo, malce nas tepe prednovoletna gužva in zasedenost. Glede na aktivnosti bodo kombinezoni izdelani v januarju:ok...samo da se denar obrača:ok2...:ok:ok
@BMW-Power, vidim sicer smileyje v postu, pa kljub temu, ker smo v klubu že imeli neko zmešnjavo z denarjem in polno nekih očitkov, moram napisat, da niti jaz, niti dreamer niti klub ne bo od tega denarja imel nič, če je bil tvoj post mišljen tako.
Jaz bom neskončno vesela, ko bo tale zadeva končana in tudi blagajnik se ne bo branil vašega denarja dat naprej izvajalcu, tako da gre vse v pravo smer. Če slučajno cene medtem zrastejo, pa se plačniki ne sekirajte, saj bomo razliko pokrili sami (to pač ni vaša napaka).
BMW-Power
21.12.2008, 20:02
@BMW-Power, vidim sicer smileyje v postu, pa kljub temu, ker smo v klubu že imeli neko zmešnjavo z denarjem in polno nekih očitkov, moram napisat, da niti jaz, niti dreamer niti klub ne bo od tega denarja imel nič, če je bil tvoj post mišljen tako.
Jaz bom neskončno vesela, ko bo tale zadeva končana in tudi blagajnik se ne bo branil vašega denarja dat naprej izvajalcu, tako da gre vse v pravo smer. Če slučajno cene medtem zrastejo, pa se plačniki ne sekirajte, saj bomo razliko pokrili sami (to pač ni vaša napaka).A ne, Petra, nism jaz tak...:nono:-D smile je zato, ker sem vesel da se stvar vsaj premika....VEM, da vam je vsem vzelo to ogromno časa in VEM, da bi kdo drug že zdavnaj obupal, toliko pa vas že poznam, da vem da se trudite kolikor se le da in to za en lepa hvala...
Mi je žal če si me napačno razumela, upam da je sedaj kaj bolje:ok2
Stajerc 007
2.1.2009, 18:26
Koliko je zdaj cena kombinizona in če se da še naročit ?
35€ in po mojem se bo v tem tednu še dalo dodat k naročilu, čeprav je že šlo naprej. Če se podvizaš, mi pošlješ naslov in telefonsko ter velikost kombinezona in pa nakažeš na klubski račun z opombo: kombinezon ta denar, potem bo verjetno šlo skozi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.