Ogled polne verzije : Je MINI res še MINI?
http://www.mini2.com/gallery/MINI%20Cooper%20S/bedfords4.jpg
http://www.mini2.com/gallery/MINI%20Cooper%20S/bedfords2.jpg
http://www.mini2.com/gallery/MINI%20Cooper%20S/bedfords1.jpg
http://www.mini2.com/gallery/MINI%20Cooper%20S/bedfords3.jpg
Ne, Mini je še vedno mini, ampak je malo večji! :ok2 :ok
To je pa ze staro. :)
Ja malce razlike je. :)
Zivjo
Razlika je, vendar je Mini se vedno Mini. Njegov design je enkraten, ze ko ga zagledas, ti je vsec, ko se vsedes v njega, hoces na testno voznjo, ko ga vozis, ga hoces. :ok2 Is it love? Povem vam iz izkusenj, da : It really is love!!! :ok
Virtus ti kot novo peceni Mini voznik, kaj pa ti mislis? :laugh
LP BigBoSS
Ko sem bil včeraj pred filharmonijo sem videl nekega prepotentneža v
novem miniju k je ful po gasu pred filharmonijo pa pol po tisti ulici ozki dol ful gas.
Ne vem no men se je zdel k da tip nima vse deske pršraufane.
Polhn ljudi tam model pa kr gasa pa "glejte me kak frajer sem"
Revež retarderan.Ma verjetn kak kompleks pa ne more nikakor od mamine dojke pa mami tud ne more od svojega 25 letnega sina.
Žalost.
Aja mini je bil pa take bom reku "ne temne vendar temnejše modre metallic barve pa belo streho.
A zna kdo od kle tole bit.Model je mel pa temnejše lase pa tak Baby face da ga človek tud udart ne more.Ok plunu bi ga lohk.Pa bi že imel rebra zlomlena kokr sem videl ni glih nek atlet
Hehe,tamali ima ful dobro registrsko. :ok2
Drgače je pa men mini odfukan avto.Karkoli bi na njem naredili drugače,bi blo zafušano.Popoln je.
Mini je še vedno mala gajbica. :laugh Vsakič ko ga peljem, se mi žena smeji in mi očita, da se vozim s copatko okol. Mislim, ej!
Je pa res, da ni za dolge fure, ker tolk skače čez vsako luknjo v cesti. Drži pa cesto, kot pribit.
Zdej pa eno vprašanje. A tudi vam lastnikom servovolan tolk joče, ko ga obračaš. Mislim, ne morš falit, kdaj se Mini muva okrog.
@ veloce: Jup kr neki cvili.
@ Pero: Mi nismo bli ker se nimamo reg. tablce :(
@ BigBoSS: Se kr zaljubis, ja. Ma bol trdo podvozje kot 330ci in se je tud vecji uzitek pelat, idin pozna se mal da je svohejsi. Vse ostalo je pa v prid MINIja napram 330ci. Tako je moje mnenje.
Podvozje je pa tko trdo, da ce se peljes po cesti tlakovani z granitnimi kockami lahko prestejes kok je kock :laugh
Podvozje je pa tko trdo, da ce se peljes po cesti tlakovani z granitnimi kockami lahko prestejes kok je kock :laugh
Pol bi vas pa cestarji mogoče najel, preverjate, če je kkšna kocka se posedla pa se je v Miniju ne čut več dobr in bi jo blo treba na novo "zapilotirat" al pa zamenjat. :laugh
Ce placajo se lohk use zmenmo :)
Sezujte praznovozne pnevmatike in montirajte navadne.
Boste vidl kako zna bit mini mehek. :laugh :laugh :laugh
Servovolan pa cvili verjetno zato ker je nekaj njegovih delov delanih v sloveniji. :-D :-D :-D :laugh
Servovolan pa cvili verjetno zato ker je nekaj njegovih delov delanih v sloveniji.
:damn ej ne zali slovenske proizvodnje avtodelov... malokateri se zaveda , koliko slovenskega znanja in dela je v avto industriji. Ogromno orodij (kalupi) za brizganje plasticnih delov je izdelanih pri nas, ceprav je potem na komadu napis "made in germany", ali "made in EU", ali "made in France" :blackeye. Dejstvo je, da smo slovenci se vedno enkrat cenejsi, kot pa nemci :blackeye
Ampak še zmeraj 5x dražji kot pa Indijci, da ne govorimo o Kitajcih :ok2
Ampak še zmeraj 5x dražji kot pa Indijci, da ne govorimo o Kitajcih :ok2
:-D to itak, ampak bo trajalo, preden bodo ti dvoji izpolnili normative za avto industrijo :blackeye Slovenija je glede kvalitete v samem vrhu :cool Ceprav svabi nas imajo se vedno za balkance in kot take je lahko nategovati :damn (konkreten primer: VW pritrese prototipni komad v SLO (ne direktno, ampak preko posrednika,kateri bi pac potem izdeloval te komade)in pac naroci orodje za ta izdelek... vse kul, se pac nardi in po vsezivih komplikacijah se izdela orodje, ki stanca komade primerne za vgradnjo... orodje se odtransportira v Dojcland, kjer naj bi se izdelovali komadi (made in Germany :ok2 ), ampak zaplete se, ker pac tisti posrednik bankrotira, decko ki je posloval z nami se "izgubi" in orodje (v bistvu sta bila dva, za leve in desne komade) VW dobi zastonj :blackeye (vrednost po pogodbi je bila za oba orodja 13 mio. sit, placali so 3mio. sit avansa :blackeye ) Sledile so tozbe, ampak, jasno je, da mali clovek vedno naje*a :blackeye VW touaregi in P. Cayenne se pa veselo prodajajo, za katere je
del namenjen :damn :damn
EDIT: pardon, ker je tema zasla... :blackeye
Jp, so be it :jok
Zdaj, ko je tudi naš mali človek Evropejec, bi moralo to bit vsaj malo bolj pošlihtano... upajmo.
Ja jaz tudi upam, da se bo to zrihtal, ampak grenak priokus ostaja :frown Mam vsaj urzah, da ne kupim VW-ja... :laugh :ok2
Austin Powers
8.7.2004, 11:14
Servovolan pa cvili verjetno zato ker je nekaj njegovih delov delanih v sloveniji.
:damn ej ne zali slovenske proizvodnje avtodelov... malokateri se zaveda , koliko slovenskega znanja in dela je v avto industriji. Ogromno orodij (kalupi) za brizganje plasticnih delov je izdelanih pri nas, ceprav je potem na komadu napis "made in germany", ali "made in EU", ali "made in France" :blackeye. Dejstvo je, da smo slovenci se vedno enkrat cenejsi, kot pa nemci :blackeye
Kje delaš?
Polycom, Šibo, Berčič, Grašič? :-D
Je pa vse kar si napisal res, žal pa volan tudi res piska zaradi servo motorčka narejenega v Sloveniji.
LP
Austin
Ne vem kako to mislite, da piska.
Jst slisim samo elektro-hidravliko,
tak robotic-voice, ki mi je ful vsec.
Vsaj ena good stran pri tem avtu :)
Najboljs je, ko servo deluje, tudi ce
motor crkne.
O ASC in njegovih posledicah pa raje ne govorim.
Pri speljevanju avto skoraj ustavi in potem lahko samo
zamizis in upas da te od zadaj ne bo kdo nabasal.
Na mokri cesti pa lahko drsis cez ovink, brez da bi trenil :)
+Ta druga dobra stran pa je, da lahko vzames
nadomestni avto po dosti nizji ceni, kot ce bi ga najel.
In ce je plus stran mora bit se minus:)
- Menjalnik je POLOM (saltkebr), trd bolj kot pri YUGO ZASTAVA,
Baje se mora ulaufat, zato sem cakal in postajal je vedno
trsi, dokler ga niso zamenjal :) Mogoce sem edini primer ?
Me prov zanima kok je BMW-ja v tem avtu. Saj pravim, najvecji filing je
ko se kaj pokvari, da lahko najamem nadomestnega :)
To so seveda samo moje izkusnje, samo lahko recem pa, da ne
iscite BMW-ja v MINI-ju.
"What was i thinking?"
- BMWfreak-
Kje delaš?
Polycom, Šibo, Berčič, Grašič?
Je pa vse kar si napisal res, žal pa volan tudi res piska zaradi servo motorčka narejenega v Sloveniji.
:-D poznas sceno a? Jaz sem tlacan v Polycomu... :-D
In kaksen nadomesten avto imajo in kaksna je cena?
Hmm ma no pretiravat ni treba.
Tazga menjalnika ki ga ima cooper s ne bos nasel ravno v vsakem avtu.
Poglej kaksnega peugeota 206 S16 pa bos videl kaj pomeni v piz.di menjalnik. :)
Pa ce te dsc moti ga izklopi, da se ti ne bo kdo v rit zabil :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.