PDA

Ogled polne verzije : BMW M3 CSL [E46] photoshop tuning :)

MViper
30.5.2004, 11:58
Evo, nekaj sem se igral, pa povejte kako se Vam zdi :)

Original:

http://www.mobisux.com/album/data/500/1258111-med.jpg

Tuned:

http://www.mobisux.com/album/data/500/1258111b_mala-med.jpg

Nixxon
30.5.2004, 12:15
Kr kul edin:
- Carbon look se da lepš nardit
- Ne vem zakaj si dal že tko carbon dodatke, na odbijaču spodaj, še v karbon
- Pokrivalo naprave za pranje žarometov bi pustil srebrno, tko deluje čudn, kot uni pr ameriškem fuzbalu, k se namažejo pod očmi
- Dej še karbon špegle
- Temne šipe spredaj: :nono
- Znižan je pa kul

MViper
30.5.2004, 12:19
Ja, cak sem amater, to je en izmed 2h avtov, ki sem jih naredil :)

carbon vem, da se da leps narest, samo se moras preko enih textur igrat, sem pa bolj tko preko efektov naredu..

Na odbijacu spodaj so v originalu kokr sm vidu ze karbon dodatki, samo mal sem jih popravil..

Ja, tist sem se mal igral ja pokrivalo, ni ne vem kaj .. :)

Temne sipe niso kul?

Thanx za kritike drugac, bom drugic kej bols probu narest:)

Nixxon
30.5.2004, 12:23
Ja, cak sem amater, to je en izmed 2h avtov, ki sem jih naredil :)

carbon vem, da se da leps narest, samo se moras preko enih textur igrat, sem pa bolj tko preko efektov naredu..

Na odbijacu spodaj so v originalu kokr sm vidu ze karbon dodatki, samo mal sem jih popravil..

Ja, tist sem se mal igral ja pokrivalo, ni ne vem kaj .. :)

Temne sipe niso kul?

Thanx za kritike drugac, bom drugic kej bols probu narest:)

Ta sprednje niso kul, ker slab ven vidš, stranske so. Če je tvoj drugi avto, potem je pa dobr. Keep up the good work.

M power
30.5.2004, 12:23
Temne sipe spredaj res niso kul :blackeye Aja pa drugac je M3 CSL ne CLS :-D

Tomzl
30.5.2004, 12:27
A se mi samo zdi, al je original nekolko stisnjen, da pride avto višji? Tisti črni pokrovi naprave za pranje luči so mi pa všeč. Sej je cel avto nabildan kot American football igralci. :-D

MViper
30.5.2004, 12:48
OK fantje,

evo C verzija, zdej je pa samo zmigovci so beli, znizan je pa karbon hauba..

http://www.mobisux.com/album/data/500/1258111c-med.jpg

kaj bols?

ja, vem da je CSL, zatipku sem se, pardon :damn

Tomzl: sam znizan je, nc druzga :)

Aja se tole.. Sej tako lepotico je tezko "pedenat" ker je ze v originalu hud. Tako da.. :)

Tomzl
30.5.2004, 13:26
Dve sliki sta za 30 pikslov višji, kar se tudi vidi v napačnem razmerju med višini in širino.

600 x 450 (pravo razmerje)
http://www.mobisux.com/album/data/500/1258111b_mala-med.jpg

600 x 480 (previsoka slika, pokvarjeno razmerje, zato tudi izgleda previsok)

UM.design
30.5.2004, 15:28
OK fantje,

evo C verzija, zdej je pa samo zmigovci so beli, znizan je pa karbon hauba..

kaj bols?

ja, vem da je CSL, zatipku sem se, pardon :damn

Tomzl: sam znizan je, nc druzga :)

Aja se tole.. Sej tako lepotico je tezko "pedenat" ker je ze v originalu hud. Tako da.. :)

"Pregrob" karbon. Uporabi bolj fino texturo. Bo izgledalo realneje.

Lp,
UM

MViper
30.5.2004, 15:53
Tomzl: Pa res ja, sploh nisem porajtu, da sem zakvackal mere, obe sem dal rezisat, pa kot kaze sem se zatipkal..

UM.desing: imas kaksno idejo kje kaksno dobro teksturo karbona dobit pa kako ga implementiras v PSP?

BMW M
31.5.2004, 12:18
Lep "tuning". :ok

Si pa res malo zaj**** mere. Se mi je takoj, ko sem videl prvo sliko zdelo, da je ta CSL nekam čuden. :frown

gape
31.5.2004, 12:22
http://www.mobisux.com/album/data/500/25539M3Ani.gif

BMW M
31.5.2004, 12:29
gape, po pravici povedano, mi tista končna verzija, ki nastane po koncu prelivanja, ni ravno všeč. :frown

MViper
31.5.2004, 12:29
BMW M: ma ja, pa nisem porajtu, ker sem vse v ihti delal. :napaka Jebi ga, se zgodi, bom pa vsem kle pir castiu :beer :)

gape: ja, mi je kolega pokazal to predelavo ja, tudi ful lepa. Ampak saj pravim, delal sem v Paint Shop Pro, ki niti ni tako profi orodje kot Photoshop, ki mi nekak ne lezi. Sam si moram vzet cajt, pa se ga mal nadrkat, da bo bolj zanimiv se igrat s tem :ok2 :laugh

Monaco
6.8.2004, 21:10
za photoshop igranje mi je kul, drugače mi pa izgleda tako kot kakšna cheap hondica :) Eno tako smo imeli tudi na dragu v SG :)

tomazlicen
12.2.2005, 17:10
ZANIMA ME S KATERIM PROGRAMOM DELAŠ TE CARBON HAUBE???
DRUGAČ PA JE AVTO KUL!!! :ok :ok :ok

Žune
12.2.2005, 17:51
Adobe Photoshop. :ok

tomazlicen
13.2.2005, 11:58
aha jaz mam tudi photoshop samo še nisem tak vešč tega
ampak avto je pa res kul :ok

Nixxon
13.2.2005, 13:08
Preberi si kakšne step-by-step na internetu, so zelo zanimivi.

Meni Photoshop ful prav pride. In za razliko od Corel Draw me uboga (beri ne spreminja nastavitev in oblike teksta po želji).

Monaco
13.2.2005, 13:48
Meni Photoshop ful prav pride. In za razliko od Corel Draw me uboga (beri ne spreminja nastavitev in oblike teksta po želji).

... in se vsake tolk časa ne sesuje oziroma zažene Recovery wizzarda :crazy

tomazlicen
13.2.2005, 14:46
AUTOCAD uporabla kdo?
Baje je full dober program!
:ok

M power
13.2.2005, 15:22
He, he jaz skoz...samo ne za takele potrebe...
:-D

Monaco
13.2.2005, 16:16
AUTOCAD uporabla kdo?

Verjetno eden najboljših programov za tehnično risanje. Punca to raztura, jaz ostajam pri photoshopu in corelu. Je pa ful zaj... program in ti požre ogromno živcev preden ga naštudiraš in se navadiš na njegove včasih prav neumne fore. Samo za tiste, ki ga res potrebujejo. Ostali bomo lahko več in lepše naredili v Corelu

eXtreme
13.2.2005, 17:24
AUTOCAD uporabla kdo?

Verjetno eden najboljših programov za tehnično risanje. Punca to raztura, jaz ostajam pri photoshopu in corelu. Je pa ful zaj... program in ti požre ogromno živcev preden ga naštudiraš in se navadiš na njegove včasih prav neumne fore. Samo za tiste, ki ga res potrebujejo. Ostali bomo lahko več in lepše naredili v Corelu

AUTOCADa se naucis osnove v 1 uri in niti malo ni zahteven ce si kolikor toliko tehnicni tip :) Sploh si pa ne predstavlam kako ste sli primerjat te 2 programa (autocad&photoshop) :crazy :-D

Monaco
13.2.2005, 18:06
naučiš kako se riše ja (to kar je pri večini programov že skoraj intuitivno), samo da kaj ustvariš da bo dobro izgledalo... :) Ni zahteven, je pa precej smotan ;)
Zato pravim da je boljši za amaterje Corel. Pa da si ne bo kdo slučajno šel Autocad inštalirat in potem poskušal kakšno fotomontažo naredit :crazy

Nixxon
14.2.2005, 08:11
Mah, Autocad je program za matematično načrtovanje in se res nima primerjat s photoshopom. Oba sta pa TOP na svojem področju.

tomazlicen
14.2.2005, 08:31
eXtreme
in kaj delaš v tem programu???
:ok :ok

[BMW]pablo
14.2.2005, 09:51
AUTOCAD uporabla kdo?

AUTOCADa se naucis osnove v 1 uri in niti malo ni zahteven ce si kolikor toliko tehnicni tip :) Sploh si pa ne predstavlam kako ste sli primerjat te 2 programa (autocad&photoshop) :crazy :-D

Ja kaj kako, oba sta RISARJA :crazy :ok2

eXtreme
14.2.2005, 15:06
Jaz sem risal strojne instalacije, mat rise arhitekturo, ce pa kdo rise v autocad-u avtomobile :crazy naj pa prosim prilepi kako fotko :ok