Ogled polne verzije : 525tds
Malo me zanima poraba tega avta, ker se mi zdi dost pameten nakup. Trenutno sem gledal l.97, reg.98/01 kupljen pri nas, 160k km, servisiran, kr nekej opreme, cena 3.2mio. Malo me zanima kolk je kej vec czdrzevanja kot pri recimo kaksen TDI-ju. Kolk gre olja v masino, kolk pride kaksna menjava rok, ali ima ta avto jermen ali ketno? pa kolk pride menjava jermenov?.
Aja pa na koncu se najbolj pomemno. Priblizna poraba? Pa na kaj naj bi bil pri nakupu pozoren?
hvala
:ok Ampak zvok ma pa ubijalen, ko zapoje 6 cilindorv, ok ne bencinskih ampak dizelskih pa mi je vseeno lepa pesmca. :metalc
525tds mam tud jest. To je "zastarela" dizelska mašina. Vzdrževanje je standardno, le zaradi svinjske nafte je nekaj več dela na filtrih in šobah (bolj pogosto kot na trgih s čisto nafto, ala Dojčland). Ola sprejme, ker menjaš vedno tudi filter, 6 litrov in tričetrt. Jermen je en za klimo ta drug za alternator, vodno pumpo in servo. Ko menjam, sporočim ceno. Ketna je pa valda za odmično gred, saj je BMW, ne? Roke so precej trajna zadeva. Men (avtomatika) rabi po mestu okrog 30l/200km, vso povprečje pa je 22l/200km. Bom pa mal naštelou forderbegin pumpe in se pol javm.
Pri nakupu pazi, da so km ta pravi (servisna knjizca s pravilnimi nalepkami in štempelnmi), obraba sedežev, volanskega usnja, stopalk sklopke (zavor). Preglej poden od spodaj, na kombi instrumentu pikice, naredi s prodajalcem na pooblaščenem servisu test avta in elektronike, z instrumentom preglej, če je bil karamboliran, ... Če ima auto res le toliko km in je drugače brezhiben je sredi najlepšega obdobja in ga boš še dolgo užival. :ok2
PS: Dokler turbina orenk ne zapoje je bolj švoh zvok, kukr, de se žvau mantra da potegne. Pa to je enako pr useh dizlih. Pa rokavice moraš dajat gor ko tankaš, ker drugače smrdiš kot voznik bagra. :)
hehe glede nafte in rokavic poznam ja mam zdej TDI passata 98, pa sem dones gledov tega. Nekej bi mogu dodat pa bi prsu do BMW-ja ampak ne bi si rad eno velko kravo na glavo nakopov da bo pol stroskov se pa se. Se vedno passat pokuri 6l max, stroski vzdrzevanja so bili pa kar visoki v enem letu, par stvari sem menjal in skupaj kar nanese.
A porabo ma pa tok visoko?? 22l/200km to mas pol povprecje 11l/100km ??? :eek2
Pa baje da majo tud aluminijaste roke da dost crkujejo??Kolk pa kej pride tak material kot so recimo izpusni lonci, pa kaksne bremz ploščice...potrosna roba a je full drazja pri BMW kot pri VW?
Cene ti pošljem jutri.
Poraba pa bi rekel takole: Če ti pasat rabi max. 6l boš rabil na benfelnu okrog 7l. To je za motor brez avtomatskega menjalnika. Razlika gre na račun koncepta dizla, kubikov in moči.
Tovarniški podatki so za limuzino in s serijsko opremo po mestu 10,9, izven mesta 6,0l in skupno 7,8l/100km za petbrzinski menjalnik po DINu 70 020. Torej skoraj isto kot tvoj pasat, saj si povedal verjetno za kakšno pot kot Ljubljana pa na morje. Konjev in kubikov in teže pa precej več. Pa še verjetno si vozil na dizel način, kar meni ne gre. Na testu Auto Motor in Sporta 6/97 je bila skupna poraba na testu 9,8l (minimalno 6,7l, maksimalno 12,1l) in normni krog 6,8l/100km. Audi 2,5TDI je imel na istem testu normni krog na 5,7l/100km. Primerjalni test med MB E290TD in BMW je pokazal naslednje Test 9,5:7,5l Minimalno 6,2/5,1 in maksimalno 10,9/9,4 Normni krog 6,7/5,5l. Višje vrednosti so BMWejeve. Je pa res, da je imel MB skoraj 400ccm več in 10kW manj, kar tudi nekaj velja. Med drugim ima MB 20% slabši pospešek na 100/h. Sedaj se pa odloči. Ampak, če voziš po dizelaško ostani kar na pasatu in štej litre, se ti bo obrestovalo. BMWeji imajo čisto druge lastnosti in značilnosti in ti tak rapiden skok v ceni in kvaliteti ne bi svetoval . Za začetek poskusi (če po vsej sili hočeš menjavo) Laguno, ali pa kaj Fordovega.
:ok2
Za začetek poskusi (če po vsej sili hočeš menjavo) Laguno, ali pa kaj Fordovega.
:ok2
:napaka cel lajf ze sanjam o BMW-ju, da bi si pa laguno al pa se enkrat forda na dvorisce pruleku se pa glih :jok . Tko da zelja mi je ze skoz, ampak dons me je cisto pogrelo ko sem v LJ na sejmu vidu tega TDS-a. Sej v nacrtu je drugace 320d, na koncu poletja, ampak mi je pa 5-er vsec ker je velik avto.
Kolk mas pa ti prevozenih na tvojem?? pa a ti je ze kaksna stvar crknila???
Moj direktor je imel 525tds l.97, pa so bili sami problemi. 525tds so prejšnja generacija turbo dizlov, novejša je že common rail. 525tds tudi v nemčiji niso bili nevem kako cenjeni, zato ti predlagam da ga zelo dobro pregledaš preden se odločiš.
Direktor zdaj vozi 528i, in je precej bolj zadovoljen.
lp
Borut
Imam ga šele par mesecev. Ima cca 150 taužent. Crknlo ni nič, je bilo pa en kup pikic premalo na BC (kar pišemo v drugi rubriki) in trenutno se ukvarjam s poglobljenim vzdrževanjem (injektorji, štelanje pumpe), kar se spodobi za toliko kilometrov. Pa še tuning delam v Celju (ko preklopiš na predelani čip je kakor, da bi te konj usekal v prtljažnik, ja, je plus 50Nm.)
PS: Meni se ne zdi 5ica neki velik avto. 7ica ja, to pa ja. Pa še čudovit avto je na pogled prejšnja 7ica. 320d je dobra izbira za tiste, ki rabijo mičkn avto, le cilindrov ne bom imel manj kakor 6, sem si enkrat prisegel.
Roberrt, se strinjam z Borutom in Milanom. 525tds je res motor starejšega datuma, ni pretirano varčen. Če gledaš samo na varčnost in nizko porabo, potem vsekakor 320d. Če ti pije Passat 6l, ti bo 320d pil 5 l.
Če pa hočeš udobje, potem serija 5. Če hočeš udobje + nizko porabo, potem 530d. Seveda pa se pojavijo dodatni stroški z zavarovanjem.
e39 ni nikoli imel problemov z rokami (kvečjemu z ročno :-D ) problemi z rokami so bili ravno na A4 in Passatih (ista platforma) :-D
"Passat je dober avto,............če nisi prej imel BMWja" je nekoč rekel dober serviser za BMWje (soimenjak Milana_48) :-D
Milan_48, ti si "naš" človek :-D
Vidim, da si naredil miselni premik pri sebi in ugotovil, da je serija 3 "vstopnica" v BMW svet, najnižja možna stopnja. Serija 5 je OK, ampak spet ni tako velik in "glomazen", kot se večini ljudi zdi in da obstaja še stopnička višje, serija 7 :-D Tudi ročne spretnosti imaš, kar zna biti presneto koristno, saj ima e38 več elektronike kot raketa Appolo, s katero so poleteli na Luno
Upam, da se boš kdaj opogumil in naredil še korak dlje :-D
PS: ampak potem povratka nazaj (na manj) več ni. Enkrat serija 7, vedno serija 7 :-D
jah 530d, ne bi bla slaba zadeva se popolnoma strinjam ampak zaenkrat se ni tolk $$$ da bi si lahko kej takega omislu. Bom vidu, bo treba it se katerga pogledat pol bomo pa vidl a je to to al ne. Se vedno ostane 320d tako kot je udm rekel. 320d sem ze vozil in se mi zdi res taprav avto.
Jah glede rok pa zato tolk sprasujem ker sem pri passatu menjal obe roki pa se ene par koncnikov je bil servis 80.000sit. Nej bi bla to hiba teh avtov ampak kaj mors...
Je pa res da sem ze lansko leto gledal enga 525tds pa zdej po oglasniku opazam da mozakar se vedno prodaja avto. Zgledov je full lepo, ok nisem ga cist v detajle gledov ampak bil je lep, tko da predvidevam da 525tds ne grejo najbolje v prodajo??
525tds gredo v redu v prodajo napram ostalim (recimo 523, ali 528). Na splošno pa moraš biti potrpežjiv pri prodaji, ker imajo BMW avti visoko ceno (normalno za izhodišče). Imeli pa bi jih radi tisti, ki imajo malo denarja in vedo kaj je dober avto. Ičo v Kopru ima vedno veliko izbiro petic in solidne cene (Eurotax in še nižje, če ni v nulo brezhiben). Ičo GSM: 041 662 158 (od 520 do 540).
udm: Nekoč davno v nekih časih sem imel 732i. To je bila makina! Takrat sem se odločil, da ne grem pod 6 cilindrov. Danes pa tako kot je, je.
Pa še: 530d nisem vzel zaradi dajatev, saj se da tudi 525tds terati, pa še dodana oprema me je premamila in sem kar zadovoljen. Avtomatik, tempomat, avt. brisanje stekel res naredijo vožnjo ugodno. Impresioniral me je zgornji del naslonjala, ki se deljeno nastavlja, kar je res ugodno, glede na ostale avte in dosedanje izkušnje. Jasno, vse motorizirano, usnjeno, xenonizirano (še ena dobra stvar), radio (ki končno ima tak RDS, da od Ljubljane do Kp eno postajo stalno v redu igra in neslišno preklaplja med oddajniki), pa avtotelefo GSM (s svojo kartico in SOCLIRom).
Aja! Moji današnji pogoji za BMW so: avtomatik, sončna streha, bencin, 6-8 cilidrov, brez! M podvozja, svetle barve, xenon.
:beer
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.