Ogled polne verzije : Koliko popusta, če si član AvtoKluba BMW
Zivjo,
Zanima me koliko popusta se dobi na izdelek ce ga kupim v Avt Aktivu. Zanima me ce bi bil kdo ki je vclanjen v avto klub, pripravljen iti s kolegom ( Robberrtom) v AvtAktiv da bi skupaj kupila. Namrec gre za stvar ki je nekje 40 k sit, in ce je kaj popusta se ze splaca probat....
LP,Rock
Avto Aktiv d.o.o., PSC Trzin našim članom ponuja:
- 5% popusta pri nakupu nadomestnih delov
- 10% popusta pri nakupu dodatne opreme in artiklov iz kataloga Lifestyle
- popust pri nakupu novega avtomobila znamke BMW (po dogovoru)
em... mogoče malce neumestno...
kaj pa pri nakumu avto-kozmetike?
Avto kozmetika bi po logiki sodila med dodatno opremo, ampak vseeno raje vprašaj po telefonu, da ne bo potem presenečenj.
Zivjo,
Zanima me koliko popusta se dobi na izdelek ce ga kupim v Avt Aktivu. Zanima me ce bi bil kdo ki je vclanjen v avto klub, pripravljen iti s kolegom ( Robberrtom) v AvtAktiv da bi skupaj kupila. Namrec gre za stvar ki je nekje 40 k sit, in ce je kaj popusta se ze splaca probat....
LP,Rock
Kaj ko bi vidva (Rock in Robberrt) skupaj zbrala za eno članarino in potem koristila popust na AA-ju. :ok :ok
,,To pa ste ta pravi gorenci,, :napaka :napaka :napaka :napaka
Zivjo,
LP,Rock
Kaj ko bi vidva (Rock in Robberrt) skupaj zbrala za eno članarino in potem koristila popust na AA-ju. :ok :ok
,,To pa ste ta pravi gorenci,, :napaka :napaka :napaka :napaka
hehe gorenci ja :)
Ja ni slaba ideja ja..sam kaj ko bi mogla dat vsak za svojo clanarino, ker za eno se ne bi mogla zment kdo jo bo mel :)
LP,Rock
halloo
ej a bi bil kdo tok dobr pa bi mi jutr al pa nasledn dan nekej vzel...kupujem sredinsko naslonjalo pa se eno malenkost? pa pol gremo na kavo...no ce je kdo pripravljen to narest naj sporoci...
hvala ze vnaprej.
lp, R
halloo
ej a bi bil kdo tok dobr pa bi mi jutr al pa nasledn dan nekej vzel...kupujem sredinsko naslonjalo pa se eno malenkost? pa pol gremo na kavo...no ce je kdo pripravljen to narest naj sporoci...
hvala ze vnaprej.
lp, R
Lahko prideš v trzin pa greva skupaj na AA trzin
uu odlicno a mi javis na PM tvoj gsm pa se slisiva kaksno uro prej ko bom prisel...
Popusta zaenkrat ni nic ...
Gledali so pa ko budale.. :napaka
Lp;Rock
Pri AA so zagotovili, da popusti so, menda samo možakar v Trzinu ni bil seznanjen s tem. :confused Skratka, bom nesel na AA izkaznico, da bodo sfotokopirali in bodo potem imeli mušter za pokazat uslužbencem, da ne bo več nesporazumov.
Pri AA so zagotovili, da popusti so, menda samo možakar v Trzinu ni bil seznanjen s tem. :confused Skratka, bom nesel na AA izkaznico, da bodo sfotokopirali in bodo potem imeli mušter za pokazat uslužbencem, da ne bo več nesporazumov.
Majo pa popuste za "Motoklub BMW"
Se pravi da pa zdej jabolka pa hrušk ne smemo mešati ker en je bmw klub ta drug je pa bmw klub.
Ne vem no še takrat ko grem na ta smešen avtocrkotiv zabijem tam eno uro ki je več vredna kot popust.
Meni je žal, da so komplicirali, ampak ne vem zakaj možak za pultom ni vedel za popuste. Bodo pa vsaj od zdaj naprej bolj obveščeni. Upam. Ne bi bilo odveč, da se naslednjič vseeno pokliče in vpraša za popust, čeprav od sedaj naprej ne bi smelo biti več problemov.
Motoklub BMW in Avto klub BMW sta dve različni stvari, ja.
Motoklub BMW in Avto klub BMW sta dve različni stvari, ja.
No sej ja, to sta dve razlicni stvari, in mozakar je kazal papir za Moto klub, da imajo popust ne pa za Avto klub..tako da nevem...
Lp;Rock
Popust 100% je. Sej sm Perotu po telefonu sporoču, da bo tajnik motokluba klical na Trzin, ampak ste takrat verjetno že odšli?
Popust 100% je. Sej sm Perotu po telefonu sporoču, da bo tajnik motokluba klical na Trzin, ampak ste takrat verjetno že odšli?
Ja sej sem mu rekel pa je un...niti ne vem več kako mu je ime rekel
Jaz nimam nič pismeno!!
Sej Tomzl nisi ti nič kriv.
Vi ste se verjetno že v redu zmenili z njimi pol je pa nekdo od njih pozabil ali pa organizacije sploh ni, kaj šele da ne klapa.
Je pa tud tko blo da smo na že naročeno škatlo in bogi napis čakal eno uro preden je un račun naredu pa pol it na blagajno pa pol nazaj k unmu telebanu skratka organizejšn je za njih tujka za uporabnika pa nočna mora
no ja evo tkole...
prvo se res opravičujem perotu ker je prišel v trzin pa tam zgubil čas ko smo čakali in letali sem ter tja. Mislil sem še da je popusta 10%, kar bi nanselno cca 4000SIT, tko je pa 5% kar bi zneslo 2000SIT - prevec komplikacij za 2000...
Pero se enkrat sory.! Ko bom v trzinu gremo se kdaj na kavo...al pa na :drink
No da o tem, da pri narocanju pri izdaji blaga niti ne vejo kaj je Avto klub BMW slovenije...ne vem no ce ste to pravilno zastavl in da ti potem v šali reče...no ja to so se zihr v kakšni gostilni zmenil za članstvo...mislim da se morate vsesti in doreči kdorkoli ima že kaj pri tem in ne samo pobirat članarino in za to dati majico...
Upam da boste to kdaj poštimal, pa ko bo zadeva stekla kot more pa ko bodo res prave ugodnosti da se reče...potem boste imeli tudi več članov ki bodo verjetno zadovolni...
:ok
aja naslonjal pa paše ja :beer
Stari ni pene še kdaj drugič.
Dodajam samo še da je obnašanje teh klukcev na aktivu pod vsako kritiko in mislim da imajo probleme že od domače vzgoje naprej kamoli da imajo pojma o prodajnoposlovni etiki in da o tehničnem poznavanju ne govorim.Ko je pa treba kasirat so pa vsi in vedno prvi pri koritu.
No da o tem, da pri narocanju pri izdaji blaga niti ne vejo kaj je Avto klub BMW slovenije...ne vem no ce ste to pravilno zastavl in da ti potem v šali reče...no ja to so se zihr v kakšni gostilni zmenil za članstvo...mislim da se morate vsesti in doreči kdorkoli ima že kaj pri tem in ne samo pobirat članarino in za to dati majico...
Upam da boste to kdaj poštimal, pa ko bo zadeva stekla kot more pa ko bodo res prave ugodnosti da se reče...potem boste imeli tudi več članov ki bodo verjetno zadovolni...
Menit se ni kaj več. Direktor AA je odobril popuste, ne vem pa kako je možno, da prodajalec trdi, da še ni slišal za klub, medtem ko mi rečejo, da so vsi obveščeni. Jutri grem tako ali tako na AA pa bom vprašal zakaj nič ne vedo na Trzinu. Če bi imel ime prodajalca, bi bilo še boljše.
Glede na to, da nisi nikoli imel namena postati član kluba, rade volje pa bi koristili ugodnosti, se mi zdi neumno, da ravno ti očitaš napake. Kot sem že rekel, jaz nimam nič s tem. Napaka je kvečjemu v neobveščenosti uslužbencev AA Trzin, kar pa ni v moji pristojnosti.
Pa še nekaj. Jaz in nihče drug nimamo nič od pobranih članarin. Vse kar delamo je prostovoljno in nismo plačani za naš čas. Trudimo se po najboljših močeh. Za napake drugih ne morem biti jaz odgovoren. Glede na to, da si računal na popust, bi lahko vnaprej poklical in se pozanimal o višini popusta na določen artikel.
ja res je....
...naslednjič bom šel sigurno tja in plačal kolikor bo pač stalo...
ja res je....
...naslednjič bom šel sigurno tja in plačal kolikor bo pač stalo...
Sem ti takoj reku , da pojdi tja PLACAJ kar je in si gospod..:)
Tako naredim jest.. :beer
Lp;Rock
Vsi vemo kakšnen je AA in da je z njim težko delati.
Je pa za razumeti tudi njih AA je mlada firma in posledično temu polna po porodnih muh.
Vendar pa se stvari premikajo počaš na bolje na relaciji AA - Avto klub. Čas dela za nas.
Slej ko prej se bo to u redilo in tudi mali uslužbenci na AA bodo slišali za nas. Pa če bodo to hoteli ali pa ne.
Člani kluba se zavedamo ,da je potrebno še marsikaj postoriti. Vse ne gre čez noč.
V bodoče pa mislim da nima nobenega smisla posojati kartice za popuste ,ker bo to lahko kontra produktivno.
P.S.:,,robberrt,, nobeden se ni učlanil v klub zaradi majic in popustov ampak zaradi drugih razlogov ,ki pa jih ti verjetno še ne dojemaš.
P.S.:,,robberrt,, nobeden se ni učlanil v klub zaradi majic in popustov ampak zaradi drugih razlogov ,ki pa jih ti verjetno še ne dojemaš.
Ali mi lahko prosim napises te razloge, ker se tudi sam sprasujem kaj je fora pol...ok da mas popuste, pa da majco dobis pa tko, pol bi se vclanu, drugac pa nevem kje je fora...
Ce lahk napis, da vem, ker mogoce sem celo premalo seznanjem s tem... al se pa sam fajn zdi enim da so PAC neki clani NEKE skupine... :napaka
Lp,Rock
Ali mi lahko prosim napises te razloge, ker se tudi sam sprasujem kaj je fora pol...ok da mas popuste, pa da majco dobis pa tko, pol bi se vclanu, drugac pa nevem kje je fora...
Ce lahk napis, da vem, ker mogoce sem celo premalo seznanjem s tem... al se pa sam fajn zdi enim da so PAC neki clani NEKE skupine... :napaka
Lp,Rock
Primarni razlogi so popusti. Tudi pri robertovem nakupu bi ga morali upoštevati pa čeprav se je švercal s tujo izkaznico. Napaka ni na strani kluba, ampak AA Trzin, ker niso obvestili vseh uslužbencev. V prihodnje do tega ne bo moglo več priti, ker bodo imeli fotokopijo vzorca izkaznice Avto kluba BMW Slovenija, večina članov pa bo v roku nekaj dni dobila še izkaznice BMW kluba Evropa. Verjetno je do pomote prišlo zato, ker je imel motoklub že prej popuste, za avto klub pa so jih uvedli šele pred kratkim. Na napako smo jih opozorili in od sedaj mora biti vse tako kot je bilo domenjeno.
Primarni razlog za včlanitev večine so najbrž popusti. Ne bom jih še enkrat našteval, ker so že znani. Nekateri se včlanijo zaradi popustov, drugi zaradi majice, tretji pa zato, ker si želijo biti del skupine.
Vsak član za svojo članarino dobi določene ugodnosti. Ves denar gre za ugodnosti članov pa naj bo to zastonj pijača in hrana na srečanju, popust pri izletu ali razne ugodnosti pri sponzorjih. V prihodnosti bo še več takih zadev, ki bodo pritegnile nove člane.
Treba pa je razumet, da ima klub zaenkrat še razmeroma majhno število članov (ca. 50). Več kot nas bo, večje možnosti bomo imeli, da si priborimo še dodatne ugodnosti. Verjetno vsi ne izkoristijo vseh ugodnosti in se jim zato po tvoji logiki morda ne izplača biti član. Vseeno pa so včlanjeni in na ta način pomagajo pri razvoju kluba.
Če zate nič od tega ne pride v poštev, te nihče ne sili, da se včlaniš. Preprosto, a ni? :)
Martin ///M
3.6.2004, 17:55
nekateri so se v klub vclanili zaradi dobre volje, drugi zato da pomagajo klubu, tretji zato, ker se jim fajn zdi, da so v bmw klubu, cetrtim zato k je njihov frend v vw klubu petim zato.....
uglavnem jaz nisem vclanjen AMPAK SEM TIHO!!!!!!!
Evo,jaz sem se včlanu točno zarad vseh teh razlogov,ki si jih naštel.
5% (ne)popusta se pa tud da požret. :-D
Primarni razlogi so popusti. Tudi pri robertovem nakupu bi ga morali upoštevati pa čeprav se je švercal s tujo izkaznico.
no ja pa zdej pa vsaj vedo da morajo dajati popuste... :ok2
Hm , eno vprašanje , kolega je tud član BMW kluba, pa so mu na AA ob nakupu novga X5 rekl , da nč ne vejo o kkšnem popustu za člane BMW kluba na nova vozila ????????????? :confused :crazy
525ix, reci mu nej me pokliče, zato pa so cifre na zadnji strani izkaznice. Bom kontaktiral tistega pri AA in bo potem on ugotovil, kje je problem.
Čist tko me zanimaTomzl!
A nas AA sploh jemlje resno glede na to da smo ne vem zdej uraden al neuraden , u bistvu uraden klub z neuradno spletno stranjo al kako, ali je to bolj tako , da se z njimi kaj zmeniš pa je drug dan spet vse pozabljeno in z mize odrinjeno??
Sej pravim čist tko me zanima , nič nimam za bregom. :)
Stvar je urejena. Popust je in ga bodo priznali. :) Ne vem zakaj prodajalec ni bil seznanjen s popustom. Ga bodo zdaj obvestili in bo vedel za naprej. :)
Avto klub BMW Slovenija je uraden klub, tudi stran je uradna. Mimogrede, stran BMWslo ni stran kluba, ampak moja osebna stran, stran kluba pa najdeš s klikom na link klub. Povezava kluba z BMWslo je, da je del foruma namenjen zadevam kluba in da stran pač gostuje na istem naslovu, da ima klub lahko zastonj stran. Komplicirano. :)
Ja mal pa res ja :zmeden :zmeden :zmeden
No ja sam tolk , da vem ker tud nakup BMW-ja ali delov le tega je resen posel ki veliko stane in mislim , da si na AA-ju ne morejo privoščit" to pa mi nč ne vemo o tem"
Skratka, če bo še kdo imel kakršnekoli težave pri uveljavljanju popustov ali s čim drugim, ima na zadnji strani članske izkaznice kontaktne številke vodstva kluba pa se lahko direkt pritoži na mojo številko. :)
Fanatik V12 E31-32
25.5.2007, 18:41
Carmax tudi ne da popusta na rezervne dele.....:damn
Če ti niso hoteli priznat popusta, se obrni na tajnika kluba (Nixxon). S Carmaxom ima klub podpisan dogovor o popustih, tako da bi morali priznati popust na dele.
campion645
30.9.2007, 13:32
Pozdravljeni !
Kako je s popusti Pri SELMAR d.o.o. CELJE
Najboljši popust, ki ti ga lahko dobiš pri Selmarju je, da greš k Venotu :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.