Ogled polne verzije : Težave o katerih raje ne govorim
Avto imam čez noč v garaži OK. Ampak zjutraj morem klanček ven spucat do čistga, vreči lopato peska in kilo soli, da pridem ven. :crazy
Pri nas je pol metra snega, skuz pa še pada, čez dan je - 5 stopinj in seveda stekla se mi nikakor ne odprejo. Če koga srečam odprem vrata in se z njim pogovarjam..... :damn
Zadnič nisem mogel speljat iz ravnega parkirišča, ker je bilo mal ledeno in 2 cm globoka udrtina, v kateri je stalo zadnje kolo.... :jok
Ampak če me kdo vpraša kako je kaj zadnji pogon mu "priznam", da je zakon.
Lile
Mogoče me občutek vara, samo mislim, da si do sedaj vedno vozil avte z prednjim pogonom in ti malo manjka občutek za zadnji pogon. Škoda, da nisi v tistih letih (x - 20 ) vozil malo še: Lade, F-1300/1500, PZ,... bi bilo sedaj lažje :ok . Boš videl čez nekaj časa, da je zadnji pogon "zakon". :ok2 Pri nas v MB mamo tudi sneg, pa vseeno gre (malo telovadbe zjutraj pa ne škodi :hihi ) . Edino glede stekel, boš moral nekaj urediti, ker to pa ni normalno :mad .
Lp
Martin ///M
14.2.2003, 21:50
Ja to glede oken je dost cudn, ker to se men se nikol ni nardil(na bmwju), ampak je pa najverjetneje to da si imel avto v pralnici oz. si ga pral, pol je pa prisla zmrzal in so ti vodila za stekla oz guma oz karkoli ze zmrznila in nimas kej, edino ce ga zapelje s vagazo da se vse skup mal odtaja, pol pa mislm da bi mogl bit :ok ce pa mas garazo pa ce si ga ze odtajal pol pa ne vem :confused
Glede zadnjega pogona bom pa sam neki reku; NI GA CEZ ZADNJI POGON, pozim pa ene 2 plosce oz ene 30kg vrz u prtlaznik pa bo prec bols, vcasih je treba pa tud mal potrpet :metalc
Če prideš v kako jamco na ledu je najbolj da avto mal zaguncaš :rofl
tako mal v rikverc pa pal v prvo tako da ujameš pravo frekvenco nihanja
potem pa gas pa vn iz luknje, pa NE preveč :nono .
no z BMW je kr fajn ker ma prvo pa rikverc dost blizu.
drugače naj ti bo v tolažbo jaz sem tud enkrat z Opel Frontero 4x4 ostal tako na ledu kot si opisal drugače je bilo samo to,
da so se takrat vrtela dva kolesa namesto enega. :uhoh
Za pred garažo, a si kdaj razmišljal, da bi si omislil kakšne tako rekoč predpražnike iz kakšne plastike+gume
tako da bi jih položil po dolžini, tam do 5cm snega bi že moralo delovati naprej pa lopata. :frown
praviš da je pr tebi še pol metra snega kolk pa je nadmorska če ni skrivnost
Lp
oitge
Čisto tako... kake gume imaš gor, Lile?
Ker če klanec nima ravno 30% naklona, to definitivno ni normalno. Jaz sem se lani z mojim vozil po smučišču na Kobli, po snegu jasno :-D , brez obtežitev, pa ni bilo problema :ok2
Ojla folk!
HEHEHE...
Kak je tou fajn!!!
Pa ni lepšega pozimi, ko ne moreš z mesta....
Hja dragi moji, moj E30 ima čez celo leto v prtljažniku po meri narejen woofer, ki tehta cca. 60 kg in zadeva opravlja dvojno funkcijo:
1. DAJE ZELLLLLOOOOO globok basss;
2. POZIMI DA DUŠO KOT OBTEŽITEV!!!
Pol pa daš še dobre zimske gume gor in vam povem, da prideš v snegu dlje kot s sprednjim pogonom!!!
Kdor ne verjame, naj sproba!!!
Lp 6ak
DRIVE SIX!
Zato mam pa jst woofer :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
Sam men ni jasn kaj mas to not da je 60kg tezk...ker moj zavzame vec kot pol prtljaznika pa je 60L...ma pa vsega skp ene 10kg :blabla
lp,
Naj vas potolazim, da BMW izdeluje tudi avtomobile z elektroniko proti spodrsavanju. Tako je bistveno lazje ven prilezt. Letos sem imel zimske gume 255 sirine, pa me je ful skrbelo. Ampak bilo je super. Pred vrtcem sem ga v cel sneg porinu. Valjda sem prilezu ven....
Ma, na šter kolesa pogonpa prideš kamr čš! :avto
Jaz pa ,ce priznam se pocutim bolj varnega v snegu z BMW (ampak z dobrimi gumami ),kot pa v kaksnem s prednjim pogonom,ki ga vozim sluzbeno.
Ce se je pa treba odpeljat ven s kake luknje ,pa elektroniko izkljucis,pa zaguncas,pa je problem resen.
lp
BORip
:beer
Hvala za vašo tolažbo, na srečo je medtem prišla pomlad v deželo in na avto sem privil lita platišča.... Zima je bila res huda, vendar nisem nikoli ostal z avtom doma, na platiščih pa sem imel zimske MISCHELIN PILOT 195/ 65 15". Brez obtežitve, stalno vključen ASC+T.
LP Lile :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.