PDA

Ogled polne verzije : Težave o katerih raje ne govorim

LILE
14.2.2003, 19:28
Avto imam čez noč v garaži OK. Ampak zjutraj morem klanček ven spucat do čistga, vreči lopato peska in kilo soli, da pridem ven. :crazy
Pri nas je pol metra snega, skuz pa še pada, čez dan je - 5 stopinj in seveda stekla se mi nikakor ne odprejo. Če koga srečam odprem vrata in se z njim pogovarjam..... :damn

Zadnič nisem mogel speljat iz ravnega parkirišča, ker je bilo mal ledeno in 2 cm globoka udrtina, v kateri je stalo zadnje kolo.... :jok

Ampak če me kdo vpraša kako je kaj zadnji pogon mu "priznam", da je zakon.

Rado
14.2.2003, 21:15
Lile
Mogoče me občutek vara, samo mislim, da si do sedaj vedno vozil avte z prednjim pogonom in ti malo manjka občutek za zadnji pogon. Škoda, da nisi v tistih letih (x - 20 ) vozil malo še: Lade, F-1300/1500, PZ,... bi bilo sedaj lažje :ok . Boš videl čez nekaj časa, da je zadnji pogon "zakon". :ok2 Pri nas v MB mamo tudi sneg, pa vseeno gre (malo telovadbe zjutraj pa ne škodi :hihi ) . Edino glede stekel, boš moral nekaj urediti, ker to pa ni normalno :mad .
Lp

Martin ///M
14.2.2003, 21:50
Ja to glede oken je dost cudn, ker to se men se nikol ni nardil(na bmwju), ampak je pa najverjetneje to da si imel avto v pralnici oz. si ga pral, pol je pa prisla zmrzal in so ti vodila za stekla oz guma oz karkoli ze zmrznila in nimas kej, edino ce ga zapelje s vagazo da se vse skup mal odtaja, pol pa mislm da bi mogl bit :ok ce pa mas garazo pa ce si ga ze odtajal pol pa ne vem :confused
Glede zadnjega pogona bom pa sam neki reku; NI GA CEZ ZADNJI POGON, pozim pa ene 2 plosce oz ene 30kg vrz u prtlaznik pa bo prec bols, vcasih je treba pa tud mal potrpet :metalc

oitge
14.2.2003, 23:15
Če prideš v kako jamco na ledu je najbolj da avto mal zaguncaš :rofl
tako mal v rikverc pa pal v prvo tako da ujameš pravo frekvenco nihanja
potem pa gas pa vn iz luknje, pa NE preveč :nono .
no z BMW je kr fajn ker ma prvo pa rikverc dost blizu.

drugače naj ti bo v tolažbo jaz sem tud enkrat z Opel Frontero 4x4 ostal tako na ledu kot si opisal drugače je bilo samo to,
da so se takrat vrtela dva kolesa namesto enega. :uhoh

Za pred garažo, a si kdaj razmišljal, da bi si omislil kakšne tako rekoč predpražnike iz kakšne plastike+gume
tako da bi jih položil po dolžini, tam do 5cm snega bi že moralo delovati naprej pa lopata. :frown

praviš da je pr tebi še pol metra snega kolk pa je nadmorska če ni skrivnost

Lp
oitge

ipsilon
15.2.2003, 00:36
Čisto tako... kake gume imaš gor, Lile?

Ker če klanec nima ravno 30% naklona, to definitivno ni normalno. Jaz sem se lani z mojim vozil po smučišču na Kobli, po snegu jasno :-D , brez obtežitev, pa ni bilo problema :ok2

6ak
7.4.2003, 22:28
Ojla folk!

HEHEHE...

Kak je tou fajn!!!

Pa ni lepšega pozimi, ko ne moreš z mesta....

Hja dragi moji, moj E30 ima čez celo leto v prtljažniku po meri narejen woofer, ki tehta cca. 60 kg in zadeva opravlja dvojno funkcijo:

1. DAJE ZELLLLLOOOOO globok basss;
2. POZIMI DA DUŠO KOT OBTEŽITEV!!!

Pol pa daš še dobre zimske gume gor in vam povem, da prideš v snegu dlje kot s sprednjim pogonom!!!

Kdor ne verjame, naj sproba!!!

Lp 6ak

DRIVE SIX!

BMW M PWR
7.4.2003, 23:40
Zato mam pa jst woofer :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh

ponco
8.4.2003, 08:04
Sam men ni jasn kaj mas to not da je 60kg tezk...ker moj zavzame vec kot pol prtljaznika pa je 60L...ma pa vsega skp ene 10kg :blabla

lp,

tomazc
9.4.2003, 21:56
Naj vas potolazim, da BMW izdeluje tudi avtomobile z elektroniko proti spodrsavanju. Tako je bistveno lazje ven prilezt. Letos sem imel zimske gume 255 sirine, pa me je ful skrbelo. Ampak bilo je super. Pred vrtcem sem ga v cel sneg porinu. Valjda sem prilezu ven....

bmw
10.4.2003, 13:44
Ma, na šter kolesa pogonpa prideš kamr čš! :avto

boripi
10.4.2003, 16:15
Jaz pa ,ce priznam se pocutim bolj varnega v snegu z BMW (ampak z dobrimi gumami ),kot pa v kaksnem s prednjim pogonom,ki ga vozim sluzbeno.
Ce se je pa treba odpeljat ven s kake luknje ,pa elektroniko izkljucis,pa zaguncas,pa je problem resen.
lp
BORip
:beer

LILE
15.4.2003, 00:05
Hvala za vašo tolažbo, na srečo je medtem prišla pomlad v deželo in na avto sem privil lita platišča.... Zima je bila res huda, vendar nisem nikoli ostal z avtom doma, na platiščih pa sem imel zimske MISCHELIN PILOT 195/ 65 15". Brez obtežitve, stalno vključen ASC+T.
LP Lile :)