Ogled polne verzije : Stereotip
Nisem človek stereotipa, vendar me vseeno zanima pogled ljubiteljev znamke BMW na serijo 1. Nekateri pravijo, da je 1 ženski avto, tudi sam videvam nad 50% voznic. Menim, da je to pač naključje.
Ali je serija 1 za ženske ??? Za prave moške pa 3 ???
bla bla bla
Meni je serija 1 zelo všečen avto in ni niti najmanj samo za ženske:ok
Mogoče se ti to zdi, ker je avto manjši kot 3 ali 5 ali 7 :) Ženske pač vozijo raje manjše avte
Posledično je tudi res, da redko kdaj (dobro, sej vidiš ampak bolj redko) da bo baba vozla kako dolgo 'kravo' od avta :)
Ampak, če dobro pogledam, se mi zdi da temu glih ni tako, čeprav zgleda tako :napaka (ker stavek)
Se absolutno NE strinjam, da je 1 samo za ženske. Meni je ful ql avto, posebej 130i :mljask .
Sam celo razmišljam, da bi svojo E39 prodal in si kupil 118i. Moja stranka ima 118d, pa hodi z njim na smučanje, pa vsaj enkrat na mesec v Beograd. Z njim je zelo zadovoljen, tako, da je 1 absolutno UNISEX avto :-D
Enka ni samo za ženske. Kakšen Twingo je bolj ženski avto, al pa kej podobnega (206 CC itd.)
Dark Funeral
1.4.2007, 23:47
danes vidu žesko vozit M3,hamerja,730d,serja 1 120d..............mislim da tega ali je še sploh avto ženski ali samo moški ni več in sreja 1 za moje pojme je unisex :ok2
Ko smo že pri seriji ena. Trovratna različica bo imela v srednjem delu pri ročni vgrajen USB vhod..... Ne morem verjeti.....
Meni je tudi serija 1 čedalje bolj hot in potihem razmišljam o nakupu. 118d bo kar pravšnja in tudi v Nemčiji so cene že kar znosne. Me pa takole zanima mnenje poznavalcev. Saj me včasih mnenja določenih osebkev naredijo neprepričanega. sem pa presenečen po tako odzivnem pisanju, super. Meni je tudi všeč :metalc
Nisem človek stereotipa, vendar me vseeno zanima pogled ljubiteljev znamke BMW na serijo 1. Nekateri pravijo, da je 1 ženski avto, tudi sam videvam nad 50% voznic. Menim, da je to pač naključje.
Ali je serija 1 za ženske ??? Za prave moške pa 3 ???
Sam sem večkrat kot to, da je 1ka ženski avto, slišal predvsem, da 1ka ni pravi bmw...
Res pa je, da v 1ki pogosteje vidiš žensko za volanom, kot v kateremkoli drugem bmw-ju. Je pač najmanjši bmw in ženske imajo v tem primeru očitno raje "manjše"... (:-D)
Sicer pa je 1ka za moj okus precej lep izdelek, prav tako pa je na cesti po potrebi lahko v pravih rokah pravi strup. :mljask Pa naj bodo to ženske ali moške roke...
Jaz bi seriji 1 prej rekel BMWjev gokart, vsaj tisti, ki sem ga jaz vozil. :mljask Love it.
dokler tega avta ne voziš, ima marsikdo mešane občutke, potem pa te zasvoji. vsj mene je! gokard in igračka!
Točno tako in za moje pojme bi se tako odzivno in športo morali peljati vsi BMWji
Jaz bi seriji 1 prej rekel BMWjev gokart, vsaj tisti, ki sem ga jaz vozil. :mljask Love it.
Sem lastnik že leto in pol in bi se s tvojo izjavo popolnoma strinjal. Če so gor pa še prave dimenzije gum potem pa tako :mljask ! Če kdo ne verjame mu z veseljem odstopim kakšno testno vožnjo.
Glede tega, da je ženski avto.... Vse kar bi ga eventuelno delalo ženskega je velikost, pa še tukaj moramo upoštevat, da spet ni tako mali avto, kot si to marsikdo predstavlja.
Lepo pozdravljeni.
da spet ni tako mali avto, kot si to marsikdo predstavlja.
Drži, saj BMW enka spada v Golfov razred. Res pa je, da je bistveno dražja :frown
Drži, saj BMW enka spada v Golfov razred. Res pa je, da je bistveno dražja :frown
In boljša:ok
sexy_rider
10.4.2007, 11:38
Totalna traparija. Ne vem kdo se je spomnil rangiranja na ženske in moške avtomobile :crazy
Totalna traparija. Ne vem kdo se je spomnil rangiranja na ženske in moške avtomobile :crazy
Peđo za žene
BMW za muške
:-D :-D :-D :beer :ok
Dark Funeral
10.4.2007, 12:37
x5 za ženke in otroke....varnost
lotus za moške.............no need podalšek tiča
Zanimivo,.. sem malo spraševal folk okol glede tega,.. moram še prej omenit, da noben od vprašanih ni voznik BMW-ja.
Večina žensk je rekla, da je to ženski avto in moški čudno zgleda noter. Medtem ko je večina moških rekla, da bi ga mela in da je super avto za moške...
lp
Austin Powers
10.4.2007, 23:38
Zanimivo,.. sem malo spraševal folk okol glede tega,.. moram še prej omenit, da noben od vprašanih ni voznik BMW-ja.
Večina žensk je rekla, da je to ženski avto in moški čudno zgleda noter. Medtem ko je večina moških rekla, da bi ga mela in da je super avto za moške...
lp
Se vidi da moški izgubljamo v boju z ženskami...:-D
Meni je enka totalna bomba.
Virtusova recimo. :mljask
Preferiram pa trivratno v enaki barvni/obutveni kombinaciji. :mljask
Hudo lepo.
Respect.
LP
Austin
zelo zelo strupen
mislim da to ni več noben stereotip
118 - ženska
730 - moški
jst sm pa lih danes vidu
130 - moški
735 - ženska
1 je hot kera koli je
:metalc :metalc :metalc
andrej777
28.5.2007, 19:43
Jaz sem tudi do nedavno verjel stereotipu o enkah. Ko sem prejšnji teden dobil v roke 120d, 177KM z šport sedeži in se mi zdi da tudi športnim podvozjem sem začel drugače razmišljati. Od vseh avtomobilov ki sem jih vozil na Roadshow-u me je najbolj navdušil. Res pravi gokard z smešno nizko porabo in cel kup uporabnih novosti. Enka ki so jo cele dneve terali po poligonu je imela porabo 9,4l/100km (Za primerjavo: 320i je imela porabo 15.4l/100km), enkica s katero pa se je inštruktor pripeljal iz nemčije pa je imela porabo nekaj čez 5l na 100km Jaz si bom verjetno naslednje leto še vedno raje kupil eno 525d e39 ker pač hočem velik avto (pa ne da ga tako močno rabim) a od sedaj čisto drugače gledam na enkico.
naj omenim da je moj dober prijatelj, kupil sinu 130i z M opremo. Avto izgleda fantastično, gre pa tako ali tako kot strela
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.