PDA

Ogled polne verzije : Barva

Fisher
26.5.2004, 12:21
Mogoce to ne spada ravno sem pa nism vedu kje naj odprem temo.

Problem je sledec.

Kjer pridejo obrobe na zadnji odbijac, se je zacela lusciti barva. Malo vendar se.
Odbijac se je enkrat odvijacil, in sm na servisu ze dvakrat zatezil ce mi tisto uredijo in dajo nov zatic. Pa nic, cakal in nic.

Zdaj me pa zanima, so mi dolzni to v garanciji popravit oz zamenjat odbijac, ker gre za napako in odbijac ni bil nikamor prijet?

LP

sergios
26.5.2004, 12:32
Sem že bral o tvojem problemu. Brez kakrsnih problemov bi moral uveljavljat garancijo. Ce ima avto splošno garancijo(kar jo tvoj ima) bi ti morali brezpogojno to popraviti!

Lp S

Fisher
26.5.2004, 12:34
Ja sej tudi meni se tako zdi, vendar na servisu je kr nekaj tezil da to sm sam poknil.?!?!?!?!??!?!??!?!?!??!?!? tam pri obrobi?

In potem sm mu kazal, je nekaj jamral naj grem k unemu ki ima licanje avtov na cez, tam cakal ga ni bilo in sem sel.

Naslednjic ko grem na AA bo huda ura spet.

Bom komu se kravato odtrgal, ker pocasi jih mam poln kurac njih, njihovega odnosa in avta.

sergios
26.5.2004, 12:37
Se strinjam!Podn od servisa. Ko bos sel tja zahtevaj da ti to popravijo med popravilom pa zahtevaj še nadomestni avto!

Lp s

pero
26.5.2004, 13:14
Ja sej tudi meni se tako zdi, vendar na servisu je kr nekaj tezil da to sm sam poknil.?!?!?!?!??!?!??!?!?!??!?!? tam pri obrobi?

In potem sm mu kazal, je nekaj jamral naj grem k unemu ki ima licanje avtov na cez, tam cakal ga ni bilo in sem sel.

Naslednjic ko grem na AA bo huda ura spet.

Bom komu se kravato odtrgal, ker pocasi jih mam poln kurac njih, njihovega odnosa in avta.

Malce jih opomni da znamka katero zastopajo prihaja iz nemčije in da balkansko obnašanje ni na mestu.

BigBoSS
26.5.2004, 13:49
Zivjo

@Fisher ti kar pokazi temu AA da naj se nehajo zezat. :ok Celo v Avstriji se prodajalci obnasajo po balkansko, da ne boste mislni, da se to samo v Slo dogaja. Meni so hoteli vzet za montazo Aerodynamikpaketa min. 500€, se pravi vec kot 6 ur dela. BMW pa v svojih originalnih navodilih navaja cas montaze 2 ur. Sem se pozanimal v Nemciji, tam zaracunavajo tocno 2uri pa tud ce rabjo dal casa, ker se ne upajo zezat. Gor jih lahko prjavjo na BMW pa dobijo pol tezave. Tko da res ne vem kje so teli Avstrijski in Slovenski prodajalci usli. Mislim, da res ne vejo kaj prodajajo.

LP BigBoSS

pero
26.5.2004, 13:53
Zivjo

@Fisher ti kar pokazi temu AA da naj se nehajo zezat. :ok Celo v Avstriji se prodajalci obnasajo po balkansko, da ne boste mislni, da se to samo v Slo dogaja. Meni so hoteli vzet za montazo Aerodynamikpaketa min. 500€, se pravi vec kot 6 ur dela. BMW pa v svojih originalnih navodilih navaja cas montaze 2 ur. Sem se pozanimal v Nemciji, tam zaracunavajo tocno 2uri pa tud ce rabjo dal casa, ker se ne upajo zezat. Gor jih lahko prjavjo na BMW pa dobijo pol tezave. Tko da res ne vem kje so teli Avstrijski in Slovenski prodajalci usli. Mislim, da res ne vejo kaj prodajajo.

LP BigBoSS

Naj gre na AA pa naj shrani original račun in List z zapisanimi popravili in časom.To se kopira jaz napišem pisemce v nemščini in pošljemo gor.
Čez kak teden bodo vidni rezultati

Fisher
26.5.2004, 13:58
Ce mene vprasas je ta AA ena velika polomija.

Ko narocujem avto vprasam:

Kaj radio lahko dam potem drug notri, bi dal eno drugo firmo na mp3.

Jaja komot.

Ok potem pustiva tega osnovnega, ravn tolk da bodo zvocniki zraven.

Pride avto, vprasam za radio itd....ne ne smes dat, ti garancija ne bo vec veljalala. :damn :napaka :crazy

Potem sm nekaj pisal na mini, nek email, in mi je cez kaksnih 14 dni jokcala prodajalka da zdej je ona neumna izpadla itd....mogoce je blo to kej vpliva, mogoce ne.

Whatever radio je zdej drug notr, in ce bo kdo kej reku, ga bo pojedu, z ploscico vred in se amaturno zraven.

Ker so res budale, in to tezke.

Za vodila sedeza zamenjat mi je rekel da je to fullllllll dela, in da rabi cel dan (ker sm prisel sele ob enih tja), in potem ok, dej poskusi vsaj pumpo za bencin zamenjat.

In pridem cez dve uri nazaj, avta niti taknili se niso.

Sem vzel kljuce in sel domov.

LP

Martin ///M
26.5.2004, 14:05
da ne govorim, kaj so men ze vse naredl, jao, k sm kurir pa me poslejo na motiv v trzin pa recejo da morm je t to v murgle na aktiv nest, ok grem u murgle in mi tam recejo tko neumno, ja zakaj si pa to sm prnesu :confused ok me posljejo nazaj, grem spet na motiv in pol unmu nc jasn, poklice unga na aktiv u murgle in se neki kregata kdo bo to naredu, uglavnem to se mi ni zgodil ENKRAT ampak VEDNO kadar grem na aktiv oz. motiv,.....

Fisher
14.12.2004, 22:51
Ne boste verjeli ampak odbijac so celo pobrvali in to celo zadovoljivo.

In spet ne boste verjeli, obrobe so narobe montiral. :)

No comment.

minicoo
15.12.2004, 20:52
Zapel jim ga v salon na polno, pol bodo pa lahko še kej pobarval.
Pol ti pa odkupm zavore. Lp :beer

minicoo
16.12.2004, 15:52
Fisher, dej mi neki povej te tvoje plehnate 15 col, a so une navzven, al so une ta navadne, jaz sm jih zdej naroču, pa upam da bo šlo. Hvala lp

Fisher
17.12.2004, 08:18
Ja ma ocitno ga bom res zapeljal v salon!

Navzven kako to misles?

Bou, pridejo toliko ven kakor so une lite-vsaj za pogledat zdej en milimeter gor ali dol.