Ogled polne verzije : K: ///M nalepka za platišča
ce mi kdo senka ali proda omenjeno nalepko ( 4kom ) vzamem takoj
Tudi jaz bi se zanimal, ce ima kdo kaksno zalogo teh nalepkic.
Enako 4 kos.
Vec lahko na PM, kdor ima!
če tale na ebay.de (http://cgi.ebay.de/10-BMW-M-Technik-Emblem-Sticker-E46-E36-E39-M3-M5-1203_W0QQitemZ280099852989QQcategoryZ73070QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem) prodaja 10 nalepk 16x10mm za 5€ + 4€ poštnine, bi se pomojm kamot ene 2 zmenila pa skp nabaula...al se pa za kšn mini group buy zmen. se loh tut jst javm, pa na PM en tedn naročila poberam, pol se naroči, k pa roba pride se pa že zmenmo naprej.
ah, nism prec vidu d je licitacija pa je cena 5€. direkt nakupna je 12€. pr taki ceni bi se kr splačal več kt 10 komadou naročit(1 paketek) ker se da pol direkt modela kontakterat pa se zment za kj bl ugodno ceno. poštnina je pa itak skos 4€ ne glede na to kolk se naroči.
zmenjeno. sam cim prej . da ne mecem tistih kopiranih črtic gor
ok. se pravi do zdej 8 kom. pa loh še par jh zase uzamm pa smo že čez 10. no, pol če se nobenmu ne mudi preveč, poberam naročila do nasledne nedelje, se pravi 8.4.2007 in naročim zadevo. naročila pa oddajte tuki al pa na PM
aha, pa še cena. kot gre verjetno sklepati, je do 10kom za eno cena 1,60€ ,kar bo pa več naročil pa pride cenej ;)
če nas bo dost sm še jst zravn za 4 komade :ok
Huh, to je pa malce drago, 1.5€ + poštnina za eno nalepkico...
Sem tudi jaz gledal te nalepkice po 5€, pa sem tudi jaz spregledal da je avkcijski oglas...
Nevem, malo mi je škoda dati 1.5€ za eno nalepko, jaz sem računal vsaj 0.5€/kom :(
a ni ta cena z poštnino ki jo je navedel? Res pride malo drago samo sem računal na več forumašev in dodaten popust če bi prišel komplet 5€ bi bila še sprejemljiva cena seveda z poštnino :)
Cena za komplet, 10 nalepk je 12€.
Če se nas najde kupcev za 10 kompletov, kar je 100 nalepk, bi ceno spustil. Vendar treba vedet, da ne kaj dosti, kakšen euro, dva po kompletu (predvidevam!)
In je še vedno 1euro na nalepko - 240SIT, kar pa mi za neki štikl karton-plastike pa malo lepila spodi občutno preveč.
Na AA je taka nalepka 1kos 1000 sit oz 4,17 eur - zdaj veste kaj je drago in kaj ne:ok2
Cena ki jo je navedel je v primeru če se skupaj naroči 10nalepk in bi prišlo 1.6eur na nalepko ( (12 vrednost + 4 poštnina)/10 nalepk = 1.6eur cena na nalepko). Če se jih vzame 20kosov je pol (24+4)/20=1.4eur nalepko če 30 = (36+4)/30 = 1.3 na nalepko. To v primeru če se vzame sofort kaufen. Z lecitacijo je možno da bo ceneje (je treba videt za kok se dobi v primeru lecitacije)
Mene lahko šteješ zraven = 4 kosi,
Sem malo pogledal kar je že prodal in se cena teh nalepk giblje od 8-13eur pri lecitacijah in 10-12eur za kupi takoj (sofort kaufe)
Mene bolj zanima če bi se dalo dobit nalepke ki pridejo na Mtechnik pragove in spoilerje pri E30?
Ima pa tudi nekaj za audi ter druge M nalepke ter individual nalepke
http://bilder.afterbuy.de/images/53113/1204_4.jpg
http://bilder.afterbuy.de/images/53113/1101_1.jpg
http://bilder.afterbuy.de/images/53113/2101_4.jpg
....
Na AA je taka nalepka 1kos 1000 sit oz 4,17 eur - zdaj veste kaj je drago in kaj ne:ok2
torej, če kolega pravi da je pri AA cena za eno 4€, potem verjetno ni drago če na ebay-u dobiš za 4€ štiri nalepke. meni se zdi kar vredno na ebay-u tole kupiti. več nas bo, ceneje bo, to je logično.
Bom še razmislil! Vem da glede na original je poceni, a meni še vseeno drago, zato bom razmislil, ter ti sporočil do konca tedna!
ok. do zdej smo 4 interesenti:
~ DAVID - 4 kom.
~ GROŠ - 4 kom.
~ vlakci - 4 kom.
~ jaz - 2 kom. (ne bom dajal na feltne, ker kolikor sem gledal na BBS-kah pri E30 ni ///M logota)
ostali sporočite do nedelje
Financ minister mi zal ne bo mogel stati ob strani (tak je reko),... ker je prislo nekaj neplanskega ravno danes vmes :(
Zal.
Vem da se ne cuje dosti 10Eur, samo pac... studentski financ minister nea da dosti :(
bomo pol narocili al ne?:)
naj pove če se je uspel kaj zmenit za popust in kok pol nanese za tok kot se je nas zbralo. Tisti ki bo organiziral lahko pošlje "vprašanje" (frage fur verkaufer) preko ebaya in se pozanimaj kok bi nam spustil ceno za komplet npr.20; 30nalepk.
naj pove če se je uspel kaj zmenit za popust in kok pol nanese za tok kot se je nas zbralo. Tisti ki bo organiziral lahko pošlje "vprašanje" (frage fur verkaufer) preko ebaya in se pozanimaj kok bi nam spustil ceno za komplet npr.20; 30nalepk.
Zakaj kdo ne reče če kaj kdo rabi :) Štiri nalepke 2 €
Trenutno jih imam sicer 7 na zalogi, drugi teden bi se dalo dobiti pa kolikor potrebujete....
www.mv-sport.si (http://www.mv-sport.si)
iz kje si? imaš možnost tudi za kakšne druge nalepke?
Zakaj kdo ne reče če kaj kdo rabi :) Štiri nalepke 2 €
Trenutno jih imam sicer 7 na zalogi, drugi teden bi se dalo dobiti pa kolikor potrebujete....
www.mv-sport.si (http://www.mv-sport.si)
mislm Ice, ke si se pa cel tedn skrivu. ja pol pa kamot ti zrihtaš kokr bi pač rabl. če so pr teb pol cenej kokr na ebay-u sploh ni debate ke nabaut. a pa to maš take k jh iščemo (16x11mm) d bojo pasale na feltne oz. na števce al kamr jh pač folk misl nalimat? js pol prec uzamm 2 (ena na števce za drugo bom pa še vidu).
za 2 € vzamem 4 kose za na lita platišča:ok
moj predlog je da se dosedanje "ebay.de" naročilo kar k Ice-u prestavi. seveda če so nalepke istih dimenzij. pol cenej je le pol cenej :ok
do zdej smo 4 interesenti:
~ DAVID - 4 kom.
~ GROŠ - 4 kom.
~ vlakci - 4 kom.
~ jaz - 2 kom. (ne bom dajal na feltne, ker kolikor sem gledal na BBS-kah pri E30 ni ///M logota)
če je še kdo pa napišite
Ja ce pa ICE zrihta 'ENAKE' nalepke za 2E/4kom, potem pa sem tudi jaz zraven.
4kose torej.
Ce pa bom se kakega vec zelel pa se bom dovolj hitro povedal
torej Ice, se bo dalo zrihtat. do sedaj je že povpraševanje za 18kom. nalepk. dej nam kere vzpodbudne besede
torej Ice, se bo dalo zrihtat. do sedaj je že povpraševanje za 18kom. nalepk. dej nam kere vzpodbudne besede
Ni problema, Vi samo napišite koliko jih potrebujete.
Dimenzije so 10mm x 17mm
Primerna za vsa M platišča katera imajo nalepke.
ja js mislm da če se do zj v enm tednu ni noben nov javu d bi še kdo kero meu nekak dvomm d se bo to kj dost spremenl. se prau 18 kom. jh use skp nucamo(mislm da bojo kr uredu, so samo za 1mm širše od tistih na ebay.de), zj kako pa s plačilom in prevzemom za vsazga posameznika se bo pa pomojm usak sam zmenu.
Najbolje da napisejo vsi od kod so:
jaz - Maribor
Dextech - LJ?
David - NM ?
Groš - ?
vlakci - Piran ?
.... zgleda bo treba da vsak sam naroči!
Grem jaz v akcijo, da pridobim kakega štajerca, ker drugače bo več poštnine kot vseskupaj vredno.
jap, res smo razmetani na vse konce in se bo zgleda res mogel vsak sam zmenit.
Je že prepozno? Lahko naročim 4 kose?:)
jaz sem iz Pirana drugače sem pa med delavniki v LJ
dextech, vlakci, groš (jaz seveda :-D ) lahko naročimo v lj recimo k meni pa si potem razdelimo ob enem :drink stroške ker smo vsi iz lj (vlakci med tednom..) če je pa še kdo iz lj pa še njega dodamo če se jih ne da osebno prevzeti v lj?
ste za?
jaz sem ravno pri punci na vrhniki tako da jaz sem že za ju3 dogovorjen za moje 2 nalepke. lahko bi prinesel še za ostale ljubljančane in občasne ljubljančane a kot je Ice napisal jih ima trenutno samo 7 na zalogi, ostalo po potrebi dobi kasneje. se pravi da bi lahko kvečjemu še za enega prinesel 4 kom. potem pa že Ice-u zmanjka. bom pa verjetno nasleden vikend spet na vhnki pa če bo Ice do takrat že imel lahko takrat prinesem za vse ljubljančane in občasne ljubljančane. do sedaj je skupno povpraševanje po 24 kom., kar je občutno več kot jih ima Ice trenutno
no prinesi meni jutri še 4 kose pa se dobiva na pijački pa ti dam denar . Ko boš imel nalepke in čas me pokliči na 041984619 in jih pridem iskat
Hvala
Lp
Torej mariborčani, oglasite se mi na PM, če želite nalepke.
Hvala.
Ali ima kdo 2 nalepki zame :P
sem iz LJ !
lahko tudi preko pošte! ;)
Torej mariborčani, oglasite se mi na PM, če želite nalepke.
Hvala.
maš pm :ok
lublančani me kamot PM-jate pa js prpelm ko Ice novo zalogo dobavi. za Groš-a že imam ostali pa kot rečeno - ko Ice novo zalogo dobavi, upajmo da že naslednji teden. bom tudi naslednji vikend na vrhniki tako da mi ne bo problem v lj prpelat.
jaz sm iz nm ampak zagotovo je mozen prevzem v lj.
@Vlakci: tiste m technik nalepkice se dobi na AA in niti niso tako drage... sem kupil štiri cena je pa mislim da 350sit za 2 (dobi se jih v parih) tk da niti ni tolk hudo. Lahko pa še preverim na račun, da bo čist za ziher.
Zivjo,
vem, da sem prepozen, ali je ostala kaksna M nalepka za lita platisca oz. rabil bi 4. Ce jih kdo ima odvec se priporocam.
LP,
Edi
P.S.: se opravicujem za zamudo vsem ki ste jih narocali...
par jih je že v obtoku, ostale pa še pridejo...jih bo zrihtal Ice iz Vrhnike
Za Mariborsko območje bom jaz v kratkem kontaktiral ICE-a ter se dogovoril. Zaenkrat rabim smo samo 3je :) Še kakšen mariborčan?
Tykee zdravo!
Je kaj novega okoli nalepk za nas Mariborčane ??:confused :ok2 :ok2
Rado
Rado: Poslan PM pravkar.
Sem mislo ce bo se kdo zelel imeti. Smo pa 4je sedaj.
Tak da, cakam odgovr ICE-a.
Zdravo!
Ni panike :laugh
Sem samo želel malo "oživeti" temo.
Se čujemo :ok2
Rado
Tak da, cakam odgovr ICE-a.
Tykee, še vedno čakaš :beer :ok2 ????
Rado
Se opravicujem, zadnje dni sn mel tako guzvo, da kr hudo.
Pa zaj ze 2 dni od 5h do 21h me ni doma, tak da luda kuca.
Zaj mam teh par minut, preden padem v pojstlo, pa mu bom napisal za te nalepke, da pove $, pa kdaj jih lahko poslje.
Se opravicujem, zadnje dni sn mel tako guzvo, da kr hudo.
Pa zaj ze 2 dni od 5h do 21h me ni doma, tak da luda kuca.
Zaj mam teh par minut, preden padem v pojstlo, pa mu bom napisal za te nalepke, da pove $, pa kdaj jih lahko poslje.
tykee :ok
jaz se tudi zanima za 4 kom. M nalepk
jih ma kdo mogoče odveč , tistemu jih odkupim ali pa če mi jih šenka ;)
se priporočam ”tykee” če se da kaj zrihtat nam mariborčanom
BMWApple: Jaz mu bom se zdaj 1x pisal, ce se ni odposlal nalepk, naj da se 4 zraven.
Kostalo te bo 2eura + postnina, ki se bo razdelila, med 4 al 5 al kok nas je ;)
Ne obljubim pa, ker se ni nic javil ali jih je poslal ali ne, tako da upam da se ni.
”tykee” se opravičujem
sem jih že dobil od kolega tako da ni treba še za mene naročat ampak vseeno hvala za trud
Svašta.
Ja, ne ja ne ja ne... jao jao.
Hmm, ICE nic ne odpise, nic ne poslje... :?
Je te nalepke še mogoče dobit? 6kom?
LP! T.
Tudi jaz bi vzel 5 kosov.
:wave ima še kdo te nalepke naprodaj?
Pri Selmarju so orginal nalepkice 4kom nekje 15€.
Pri Selmarju so orginal nalepkice 4kom nekje 15€.
Če kdo potrebuje te nalepke, jaz imam 4, katerih nisem napopal na platišča.
lp
Če kdo potrebuje te nalepke, jaz imam 4, katerih nisem napopal na platišča.
lp
kolk pa hočeš zanje?
@Vlakci: tiste m technik nalepkice se dobi na AA in niti niso tako drage... sem kupil štiri cena je pa mislim da 350sit za 2 (dobi se jih v parih) tk da niti ni tolk hudo. Lahko pa še preverim na račun, da bo čist za ziher.
Zdajšnja cena ene nalepke je 4,60 EUR:napaka
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.