PDA

Ogled polne verzije : Grobnik 27.4.2007

Matt*
28.3.2007, 17:28
Na željo mnogih....

saj veste Slovenski dan na Grobniku za mopediste in blond punce

torej kdo gre? kje se zberemo?

:-D

Matt*
28.3.2007, 17:28
več infota na

http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3213

Matt*
28.3.2007, 17:29
moj predlog... ob 09.00 uri pri Paviljonu na Brezovici, kavica in ob 09.30 gasa lepo pocasi s fulom gasa tja dol

ToTALLy_SeXy
28.3.2007, 17:44
V 2eh minutah si 3 poste nabil :laugh. In potem se jaz sprašujem kdo je blond :fight:nana.

Gremo k bistvu...midva bova mogoče šla. Ni še vse dorečeno, ker imamo tisti vikend "nekaj" :-D.

Rock
28.3.2007, 17:46
:laugh jst sm tam.... ce bom sel z motorjem dol, sem z vami, drugac pa s kombijam letim.... :laugh

Lp,Rock

duhec
28.3.2007, 20:58
Duhec bos vozu..si kupu??? ali gres na ogled...
jaz nevem kako bo z ramo :confused upam da bo ze ok....

Si normalen? V tko gosti minestri po pisti... nikoli :laugh Na slovenski dan na Grobniku grem zmeri samo kot spectator, cevapcici v eni roki, pijaca v drugi (celade nosi pupa..) in gremo :-D

@matt: kaj mas pa ti za en motorin? :P

Matt*
28.3.2007, 22:18
duhec....v podpisu pise :bmw

duhec
28.3.2007, 22:35
Opa, sorry. :-D Tolko crk in stevilk pomesanih in na kupu se nism vidu :skrbast

citrobooster
29.3.2007, 09:30
če bo vse posreči, bi se vam pridružil na izletu dol :)

duhec
28.4.2007, 04:11
Zadnja objava 29.3. :crazy Tolko o resnosti. ;)

Kaj pol a ste bli? Jst in moja pa se skor 10 motorjev iz moje okolice smo cel dan gledali padce (ker druzga skor niso znali :rolleyes :fight ), jedli cevapcice :ok2 in pili vodo :litrca ker je blo vroceeee. Aja pa oparlo nas je tudi po frisu in rokah. Zdej zgledamo nekako tko :blush :laugh

Pol jutri magari prlepim kako slikco. :wave

mjemec
28.4.2007, 04:15
Le daj. Že par let govorim da bo treba enkrat it pogledat na tale slovenski dan na Grobniku. In kar ni prave priložnosti. Če ne prej, pa grem takoj ko bo kak močnejši motor v garaži :)

ToTALLy_SeXy
28.4.2007, 12:32
Zadnja objava 29.3. :crazy Tolko o resnosti. ;)

Kaj pol a ste bli? Jst in moja pa se skor 10 motorjev iz moje okolice smo cel dan gledali padce (ker druzga skor niso znali :rolleyes :fight ), jedli cevapcice :ok2 in pili vodo :litrca ker je blo vroceeee. Aja pa oparlo nas je tudi po frisu in rokah. Zdej zgledamo nekako tko :blush :laugh

Pol jutri magari prlepim kako slikco. :wave

Ne bi o resnosti na tem forumu ;). Midva sva tudi šla. Sicer sva bila malo časa..kakšne 2 uri. Itak ni blo nič posebnega. Tam so vozili, vroče je blo, skor sva se skuhala v tisti opremi...v glavnem nič posebnega.

Kar se tiče padcev...jaz nisem v 2eh urah vidla niti enega. In če človek pade,ne morš rečt, da ne zna :blackeye. Je že imel tehten razlog za padec, vsaj ni bilo smrtnih žrtev (upam) :)

Je pa bilo zelo veliko motoristov. Tako na Grobniku kot po cestah. Slikc nimam nič, se mi ni dal slikat :). Na motosvetu jih bo sigurno ogromno.

duhec
29.4.2007, 17:48
Ehm.. :blush sm pozabu da so meni crklne baterije hmali po prihodu tko da sm nrdu samo 10 fotk in se to bogih tko da prlepim lih dve. Sorry :)

http://duholo.moj-album.com/slike/6452796/t6TaigYnL2Q6_5Zm.jpg

http://duholo.moj-album.com/slike/6452796/h8msqoOBphioeHZc.jpg

Nam je blo tudi vroce, mene je po vratu in obrazu kr opeklo. So me sprasevali v sluzbi ce sm ze bil na morju :-D

Glede padcev je tko: jst sm mel priloznost videt samo en padec, vse ostalo sem sklepal da so bili potleh ker so vozili po max 20 min in ze so ble rdece zastave. :crazy Sej ni blo nc cudnega, sm vidu kako so vozili. Kr neki so se vrivali po notranji strani ovinka in zrinili tistega ki je hotel it po normalni liniji skozi ovinek. Enkrat se je celo zgodilo, da se je edn drugmu vrinil, izrinjen se je ustrasil in hmali izirinil enega ki ga je hotel prehitet pa po zunjanji strani. Mislim, katastrofa. Itak 27.4. ni nikoli za it vozit, samo za it mal pogledat pa cevapcice sprobat ;)

Res je, ce clovek pade niti zdalec ne pomeni, da ne zna, ni pa res da so meli tehtne razloge, so bli prou neumni razlogi. Kot da bi dirkali za svetovno prvenstvo. :crazy Zanimivo da tisti ki so peljali res dobro torej okrog 1.40 ali manj niso prisli niti enkrat v take krizne situacije, ostali wannabe-ji pa skozi neki. Verjamem, da je blo kar neki takih k so padli prou brez potrebe. Jebat ga. Cevapcici so bli dobri :ok2

M power
1.5.2007, 22:18
Je bil kolega dol, in je tudi rekel, da so se vozniki stresali, kot za stavo...:blackeye