Ogled polne verzije : Koroška, a z nami ne bo nič?
bmw extreme
26.3.2007, 21:08
lp
dejte vsi ostali se lahko dobivajo a z nami pa nič ne bo al kaj !!!:fight
če imate kake zamisli dajte napisat no da nebomo edini!!:ok2
dajte zmenmo se pa gremo kajga:beerzlizat:-D
Poznam par primernih lokacij, kjer bi se lahko dobivali.
bmw extreme
4.4.2007, 21:50
ja bi blo dobro !!:ok2
kje pa , daj napiš malo k zgleda se noben ne upa opogumit:laugh
:) Korošci smo totalno neresni, še taj ko bi blo treba it na pir nobem nebi šel....
lp
no, ajde korošci...kje so pametne lokacije ?? :-D
lp,metod
bmw extreme
4.4.2007, 22:09
:confused
bmw extreme
6.4.2007, 19:13
:laugh:laugha spt ni nobenga pogumneža:ok2
js sem za. sma nimam pojma o lokacijah ko tak malo (beri: ne sploh) hodim vn. Me ni med tednom, za vikende pa se mi ne ljub ponavad, ker sm utrujen.
Ampak sem pripravljen, da se kaj dobimo, sam povejte lokacijo. Recimo, js lako predlagam, ce smo za kako pico, se mi zdi da je vagon v mislinji kr gut. Drugac pa nimam lih idej. Predlagite. Sam naj bo, da ne nabija ful glasna muzika celi cajt, ker pol je miting brezveze, ce se niti kaj pogovort ne mores ...
tam se mi zdi je več hond, pa croserjev :D
sj pravim, da ne vem ko me ponavad ni. :D
bmw extreme
7.4.2007, 11:39
lp
dobra lokacija !(ivarčko jezero)
sm zdaj ne vem kk je kaj ko so neki delali nazadnje drgače je pa svetoven plac! vlek parking pa še power pab!:ok2
Smo do sedaj 2x organizirali. Prvič smo se dobili pred mercator centru v SG (3 udeleženci), drugič smo pa hoteli organizirat pikink pa nas je bilo 5 tako da je vse skupaj malo zamrlo.
:laugh:laugha spt ni nobenga pogumneža:ok2
si ti slucajno vceraj (petek zvecer) okoli 4h vozil proti prevaljam? :) aja, pa se opravicujem ce sem zlorabljal temo :-D
bmw extreme
7.4.2007, 13:46
točno js sn biv a ti maš pa ono limo!
bmw extreme
7.4.2007, 13:50
ja no js mislim da če se bi resno zmenli pa dobro lokacijo zbrali pa še katere iz kakih sosednjih regij povabli bi pa lahk malo boljše blo a se ne strinjate!!!:laugh
točno js sn biv a ti maš pa ono limo!
jap :) pozno je blo, moral sem se malo zbudit :)
bmw extreme
7.4.2007, 14:05
ka pa taj ? js sn pa po mojo tamalo sov ko je bla zunaj !:fight:fight
bmw extreme
7.4.2007, 14:06
z kot pa si a z prevalj al kaj če se ne motim si za podgonje zavil!:laugh
ma kolega sem domov peljal, je bil totalka :-D drgace sem pa z raven :)
in pa ja, sem za srecanje, v kolikor se kej organizira :)
Sem tudi jaz razmišljal napisat eno tako zadevo - pa sem uporabil gumb išči in videl, da je v kratkem padla lepa ideja - vidim na forumu da je dosti korošcev - bi blo fajn, da se spoznamo in kdaj pomagamo drug drugemu z nasveti in izkušnjami.
V bistvu sem bil prvič na kakšnem srečanju 10.3.2007 pred Kolosejem - nobenega korošca :frown .
Seveda tudi meni preglavice dela predlog idealne lokacije - obljubim, da bom sproduciral nekaj do konca naslednjega tedna (bom probal kam poklicat itd.).
Zanima me a je dosti če je le pijača:beer ali mora biti tudi hrana blizu :mljask - pa a so kakšni pogoji glede izgleda in starosti kelnerc :-D .
Predlog oz. mogoče kost za glodati če le pijača ob srečanju: bencin pumpa TUŠ (TUŠ - bar ali nekaj takega - ena izmed treh KOMA barov) - predvsem predlagam zaradi centralne lokacije (nekakšen geocenter regije) - parkplac ni ogromen a tudi ne pričakujem da nas bo 100.
Pozdrav in dejte še ostali predloge!
bmw extreme
7.4.2007, 18:43
Ma vidim da ste se kr zainterisirani dajmo se tej resno zment kda kje in ob kolkih predlagam naslednjo nedeljo ali soboto če vam pase o lokaciji se pa še dogovorimo!!!!:laugh:laugh:laugh:laugh:laugh
sj sam da se dobimo prvo sami parkrat, pol pa se morda kaj organizira.
bimer196: js sm mal razmislju, da bi sou pred koloseja takrat, sam ni blo cajta pol. sluzbene obveznosti.
sm pa dons biu na panoramski, edini z SG tablico ... eh ja :)
Ma vidim da ste se kr zainterisirani dajmo se tej resno zment kda kje in ob kolkih predlagam naslednjo nedeljo ali soboto če vam pase o lokaciji se pa še dogovorimo!!!!:laugh:laugh:laugh:laugh:laugh
jaz lahko pridem kvecjemu v nedeljo, v soboto imam sluzbo cez dan :jok
bmw extreme
8.4.2007, 10:53
¸pa saj nedelja ne bi bila slab dan ko taj itak ni kaj za delat sm kje ?? :-D
to bi pa moral priblizno vedet, s kod vse so bmw-jasi, pol pa najdit en "nevtralen" teren
bmw extreme
9.4.2007, 13:17
točno tko!!!:laugh
bmw extreme
12.4.2007, 21:05
ma kaj pravim da niste resni!:ok2:fight:fight:fight:fight:fight
zmente se, jaz pa pridem ko bo domenjeno :) malo me cas tepe (sej vidis kdaj to sporocilo pisem :-D)
BeemerFan
15.5.2007, 14:19
[QUOTE=bimer196;427340]Sem tudi jaz razmišljal napisat eno tako zadevo - pa sem uporabil gumb išči in videl, da je v kratkem padla lepa ideja - vidim na forumu da je dosti korošcev - bi blo fajn, da se spoznamo in kdaj pomagamo drug drugemu z nasveti in izkušnjami.
V bistvu sem bil prvič na kakšnem srečanju 10.3.2007 pred Kolosejem - nobenega korošca :frown .
Seveda tudi meni preglavice dela predlog idealne lokacije - obljubim, da bom sproduciral nekaj do konca naslednjega tedna (bom probal kam poklicat itd.).
Zanima me a je dosti če je le pijača:beer ali mora biti tudi hrana blizu :mljask - pa a so kakšni pogoji glede izgleda in starosti kelnerc :-D .
Predlog oz. mogoče kost za glodati če le pijača ob srečanju: bencin pumpa TUŠ (TUŠ - bar ali nekaj takega - ena izmed treh KOMA barov) - predvsem predlagam zaradi centralne lokacije (nekakšen geocenter regije) - parkplac ni ogromen a tudi ne pričakujem da nas bo 100.
Pozdrav in dejte še ostali predloge![/QUOT
Se popolnoma strinjam, mavo prepozno sicer, ampak je ideja na mestu!!!!:metalc
Če še niste videli: Piknik BMW kluba je prestavljen na 9.6.
Kaj zdaj? Spet vse tiho. A se bomo kaj dogovorili al bo vse skupaj spet ena 0?:laugh
LP
Andrej
P.S. A pozna kdo kakega dobrega avtoelektričarja na koroškem?
Sam res ... neresni ...
Evo dam js eno pobudo:
ajmo rect u soboto okol 18h na tus pumpi. to je 2.6.2007. Js bom tam, pa ce se kdo pride ... 041-299-111 me lahk poklice. prepoznali me boste po gipsu na levi roki :). se vidimo.
Če bo le možno, pridem na pijačo na tuš pumpo okrog 18:00 v soboto 2.6.2007.
Drugače pa - dajmo se vsaj 10.6. na letališču (Drag Race) zbrati v okviru BMW srečanja (pobudnik SLP). Blizu je, zanimivo bo, spoznamo se in ob kakšni pijači dorečemo srečanja!.
LP
Alan
041 607 240
Kaj zdaj? Spet vse tiho. A se bomo kaj dogovorili al bo vse skupaj spet ena 0?:laugh
LP
Andrej
P.S. A pozna kdo kakega dobrega avtoelektričarja na koroškem?
Mislim da se ukvarja tudi z avtoelektriko, drugače pa je možakar mendar kar dober in sicer ima delavnico tam za Double clubum, tam v tistih blokih spodaj ko je garaža.
lp
na drag race pa tk pridemo ... valda. zastonj vstopnina pa VIP parking .... :)
... in potem vse tiho je bilo ...
Zdej ko pa je dan en datum, pa od nobenga nobene besedice (skor) ...
eh ja.
z nami pa res skor nic ni ... a? Zatajili skor na celi crti ... :fight
Sm lih prisu domov s tega "srecanja" :). Prisu je bimer196 edino, pa se za pijaco je dau, hvala lepa :beer, naslednja runda je moja. Sva mal podebatirala o tem in onem, u glavnem, blo te je fajn spoznat v zivo. :ok Upam, da se se kaj dobimo.
Zdej pa lahko se kdo drug kak datum in uro izbere...
Jaz sem šele zdaj videl to temo :fight
Torej kdaj in kje? :blabla
Drugače pa avgusta organiziram panoramsko vožnjo od Dravograda do Murecka (BMW treff) in nazaj. Upam, da se ne bova spet sama peljala po prekrasnih avstrijskih podeželjskih cestah!
Ej count me in! Sam povej par dni vnaprej, da se zmenim na sihtu ...
v soboto popoldan si se pripelju mimo po unem gradbiscu pr nasi bajti ... sm te vidu. Smo bli zunaj ko je familija prisla iz dopusta iz Podcetrtka. Js sem biu u tujini, pa sm lih prisu, pa je bruder mi sunu avto pa vozu (dobesedni pogovor po telefonu: "Tvoj avto ma klimo pa prtljaznik. Bom tvojga vzel. Se cujemo. Adijo".). U glavnem sm mahu, pa nisi registriru ;).
Lahk pa tut kr das kak datum za kak vikend, kot js pa se dobimo. Zame je med tednom kriza, ko ne vem kako sm doma.
Računaj na 11.08. , ko je v Murecku treff ;)
Mahal si pa verjetno moji punci :fight :-D , jaz sem bil s kombijem 200m spredaj ;)
Ups ... dolgi lasje pa tak na hitro sm pogledu ... :blackeye :ok2
11.08., bom si probu napisat na tablo na sihtu, pa da bo zihr :ok
Danes dopoldan sem pa jaz tebi blendal na SG obvoznici. Verjetno nisi registriral, ker sem bil z zelenim balenotom :ok2
nop, suzukija pa se ne spomnem ... :)
Ce me vidis, me kr poklic, pa dam za drink ;). Sm sou u pisarno se mal bunit, ko so dopusti pa ne najdejo fure zame :).
Torej, kako zdej? Gremo u Mureck? Js sm se neki dopisal pri odpravi prekmurcev, pa bom se potrudu pa sou. V petek pridem domov, pa se lahko zmenimo kaj, ce si se zainteresiran.
lp
Midva sva 110%. No, če bo od petka naprej dež, potem je ta procent malo manjši, ker lani nas je kar dobro pralo in vse je bilo razmočeno, pa ni bilo preveč fajn :)
Kaj pa ostali korošci? Max_d, bmw extreme, shootek, bimer, pan & mid, ingy, beemerfan... ?
napoved za soboto je mal zjasnitve pa kake nevihte so mozne. torej gremo. ce bo dez, pac gremo domov ;).
Js se bom zmenu z Danijem, pa grem do MS zjutro, pa lahko nalozim kaj robe v avto, ko pravi, da rabi. Ko mi ni problem. A gremo skup tja pa pol skup gor?
L.P.
Mah, js bi leto zravn, pa stalno neki umes pride:damn, kot je recimo moj planiran dopust na Hrvaškem...:ok2
Naslednjo bart 100% zravn:beer
Kako je sedaj s koroško?:-D Še živimo? Ob priliki vremena, bi se lahko kakšen vikend podali na kakšno turco čez sosedno avstrijo?
Žiga vozi :laugh
Ja, samo zaenkrat golfa 5 avtošole..za takšne in podobne zadeve pa imam očeta:laugh
hehe ...
Sej, a ves, sm trenutno brez avta, pa lahko js peljem :ok2 Hihi.
Kaj se kaj dobivate ? Zdej lahko tudi jaz pridem z BMWjem :)
Predvsem me zanima, kam vozite vase BMWje na pooblascene servise ?
Pa a imamo na koroskem kakega majstra za novejse BMWje, ce je treba
kako malenkost postimat ? (npr. menjava xenon balasta na luci, ki me danes caka, bi jo raje zaupal enemu, ki je to ze pocel :) )
Kaj se kaj dobivate ? Zdej lahko tudi jaz pridem z BMWjem :)
Predvsem me zanima, kam vozite vase BMWje na pooblascene servise ?
Pa a imamo na koroskem kakega majstra za novejse BMWje, ce je treba
kako malenkost postimat ? (npr. menjava xenon balasta na luci, ki me danes caka, bi jo raje zaupal enemu, ki je to ze pocel :) )
Majstra za BMW nimamo:), vsaj jaz nevem za kerega.
Bi bil že čas za eno panoramsko vožnjo čez avstrijske rovte:-D
@Cruiser, s katerega konca prevalj si? Se ravno selim gor:)
Ole ole ... Ej kakega mojstra res tut js ne poznam tu kje ... tak da ...
se bo pa res treba enkrat dobit na kofetu.
Fantje, pod nujno vzamem v najem garazo za 10dni na koroskem da pospravim M-a, ko me ne bo doma. Da ga ne bi toca kje dobila.... :blackeye
Ce bo panika, se zmeni z mojim bratom ... :) Bo pa svojga vn dal za teh 10 dni ... :). Je zasedel garazo doma. Js ga mam samo pod streho ... drgac pa ne bi lih vedu za kako kr tako iz glave. A kakega sorodnika pa nimas kje? Mislim, za 10 dni pa res ni neka panika.
PS: kolektivni je fajn ... sm doma ... poklic kaj, ce bos v SG pa gremo na kak kofe.
Nah, nocem koga iz garaze "metat" :)
Sem bil danes na AMDju, kjer dajejo v najem garaze, ki so pa preozke in prekratke za M-a. Clio pa pase noter kot ulit :laugh
Tak da se vedno iscem. V kratkem bom pa tak doma zgradil si 2 garazi da postavim oba lepotca noter :ok
Hehe, pac ideja. Kaj drugega zdej res ne bi vedu tu v blizini.
cruiser, a si našel garažo?
No, saj če ni bilo toče, potem tako ni panike...
Načeloma če bo kdaj res sila, se lahko zmenimo tudi da ga pri nas pustiš. Bom pač probal naredit prostor v delavnici ali pa se vsaj s fotrom zmenit, da je pod nadstrešnico. :ok
Korošci, če bi radi srečanje, pridite 30.8. na "spretnostno vožnjo". Vsaj kot gledalci, če že tekmovalci ne. Čeprav bi cruiserja bilo lepo videt nazaj med stožci ;)
http://www.ramsak.si/andrej/Ravne2008(M).jpg
fantje vas lahko vprašam če je kdo iz SG? HVALA
Him, Viper, Tifa so iz SG, jaz blizu
Cruiser, Pan, Mid iz Ravne-Prevalje
Pa še ene par forumašev je s tega konca, samo ti so mi ravno padli na glavo...
fantje vas lahko vprašam če je kdo iz SG? HVALA
Smo tudi od tam:)
@Monaco..zakaj nemorem it na stran www.rgracing.si ?
To tudi mene zanima :frown
Pojdi na http://www.ramsak.si/ravne2008
btw, zakaj si pa ti zdaj na Prevaljah? :confused
To tudi mene zanima :frown
Pojdi na http://www.ramsak.si/ravne2008
btw, zakaj si pa ti zdaj na Prevaljah? :confused
Na ramsak.si pa sem že gledal..sem mislil da so druge zadeve tam pa vidim da je samo domena
Selitev v stanovanje:crazy
P.S.: je kakšna možnost za predvožnjo na avtoslalomu(seat.press)?:-D
z mamo?
Pridi pomagat, pa boš lahko že ob postavljanju probal ;)
z mamo?
Pridi pomagat, pa boš lahko že ob postavljanju probal ;)
smo šli vsi gor:)
pomagat pa tako ali tako pridem, sej je sestanek v soboto a ne:)no če bom lahko probov ob postavlanju si bom pa zrihtal seata v bližino:), to je na tistem lepem nadstropnem parkingu?:)
Odgovor na vse je da. Parking je pa zakon :ok
Odgovor na vse je da. Parking je pa zakon :ok
Bomo videli če bo kdo upal prigonit svojga propelerčka na avtoslalom:-D
Fantje, a kdo pozna koga, ki se ukvarja z urejanjem okolice.
Iscem nekoga za:
- splaniranje okolice 200m2
- odstranitev in odvoz 20m skarpe (40cm visine)
- postavitev garaze 30m2
- postavitev ograje 75m
- polaganje 20m2 tlakovcev in 10m robnikov
Lahko kdo koga priporoca, da dela dobro in ugodno ? (pa da je sposoben to v enem mesecu naredit, da se mi ne vlece to pol leta ;) )
A ti vse dvakrat posebej napises za korosko :-D :ok2
Hehe.
PS: Ne vem kako smo se zgresili v soboto na spretnostni voznji. Sem prisu z sihta (valda lih na koncu, na podelitev pa pol pospravlat), parkiru direkt poleg tvojega strojcka (btw: njamsi), sou tja ko je bila podelitev, pozdravu Danija, pa je reku, da si lih stal tam zravn, pol pa si nekam sou. Kmalu zatem pa sem opazu, kako se peljes gor po cesti prot Prevaljam ... :) Eh ja, bo pa drugic boljs.
Hja, ziher je ziher :)
Sem videl tvojo masinco ja, pa se spraseval zakaj nisi prisel pozdravit :)
Smo tudi od tam:)
@Monaco..zakaj nemorem it na stran www.rgracing.si ?
pozna kdo Tineta Lavreta? imajo mizarstvo doma-cca 3km iz SG:confused
bmwextreme2
2.1.2009, 17:06
:)
Mi smo organizirali v 2008 dve "srečanji", pa je bila udeležba BMWjev zelo slaba :(
1. spretnostno na Ravnah
2. avtoslalom na Ivarčkem
bmwextreme2
3.1.2009, 18:33
žaw sem biv nekaj časa brez bmw-ja in niti foruma nisem kaj ekstremno spremljaw:fight
Pa saj za obe ti prireditvi je celo na Laserju bila reklama...
bmwextreme2
4.1.2009, 17:08
žaw
radijo pa še manj poslušam:laugh
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.