Ogled polne verzije : Sumniki
Torej pri vpisovanju sumnikov mi dela cudne znake, oziroma mi enega prepozna kot da bi stisnil tipko enter. To se pojavlja edino pri vnosu na ta forum, povsod drugje (forumi, google, word itd. ) mi sumniki delajo normalno. Morda ima kej veze s tem, da vtipkavam z laptopa, ceprav bi se to moralo poznati pri delu z ostalimi programi/forumi.
Brskalnik?
Poskusi v nadzorni plošči Tip urejevalnika sporočil nastavit na Standardni pa poročaj, če je težava še prisotna.
Pozdrav, to sem ze zadnjic sprobal, pa ni spremembe.
Drgace brskalnik pa IE 7.
Se mi pa to dogaja, odkar sem ubavil nov laptop/posledicno tudi zamenjal brskalnik - prej sem imel Firefox, zdej pac IE :)
hm....naložil še windows visto (licenčna), imam isto Internet Explorer 7...tukaj pa šumniki delujejo :D
No, sam da si zrihtal. :)
Tomzl, si opazil, da ko citiraš jerryja, šumniki zginejo.
Lahko, da je Mac thing ... :)
Jerry sploh ne more pisat šumnikov. Ko Jerry citira druge, izginejo šumniki. :)
No, to sem mislil.
Mac :S
Ne vem, če je tu samo Mac težava. :P Jerry, brez zamere. :ok2
ma ja, samo v navadnih winxp sumniki se zmeraj ne delujejo...tecna stvar :(
V XP-jih meni delujejo v IE6 in Firefoxu. Ima kdo XP-je in IE7 pa mu delajo šumniki?
Jaz imam XPje in Firefox ter IE7, pri obeh pa delajo šumniki povsem normalno tako na forumu kot na bmwslo.com
Ingy, kot kaže potem ni problem v IE7 ali XP-jih. Si nastavil povsod v nastavitvah Windowsov na slovenski jezik?
LP
Imel identičen primer, in rešil zadevo!!!!!!!!:metalc :metalc :metalc :metalc
Mater sem srečen, jeb.. sem se z mašino cel dan!!! Ker pa nisem hotel instalirat Win na novo pa mi je usopelo zadevo rešiti.:laugh
NASVET:
V IE7, se gre pod Tools - Internet Options - Advanced - (Reset Internet Explorer Settings) - RESET!!!!
Restirajo se vse možne nastavitve, možne spremembe, ki jih lahko povzroči kakšen virus, spam, itd.
JUPIiiiiii in dela ma mi vse tudi čšććžđžžććčćđđćžžž!!!:laugh
LP
Darko
šumniki mi zdej delujejo :-D šđžćč
super, dare, res najlepša hvala za nasvet! dobiš za pivo na kakšnem srečanju :-D
Alo!
Malo off topic ampak vseeno...
Na tem forumu ne morem pisati preglasov po moji stari navadi Alt+0252, Alt+0228 itd. me stalno zabriše na začetno stran foruma :frown
Ok, imam Firefox mogoče zato ?
LP, BB
Pritisni skupaj tipki "Alt Gr" in "?", nato pa še željeno črko, npr a, dobil boš: ä :ok
šumniki mi zdej delujejo :-D šđžćč
super, dare, res najlepša hvala za nasvet! dobiš za pivo na kakšnem srečanju :-D
:ok2 :beer :ok2
LP
D.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.