PDA

Ogled polne verzije : Navigacija

[BMW]pablo
21.5.2004, 11:16
Pozdravljeni

Vidim da ste sami BMW fanatiki gor in to mi je ušeč, ja kaj pa je še danes lepše in bolše od BMW-ja, NIČ :-D .

Rad bi vas vprašal če obstaja digitalen medij za GPS za Slovenijo. Vem da na GURS imajo nekaj ampak stane 120k in še updateno ni. Če kdo karkoli ve o tem bi prosil da mi sporoči.

Pa še eno vprašanje, kje se kj dobivate, da bi se kj menl o marsičem, sej če že mamo svoj klub in stran, nam manka sam še baza :crazy :beer :-D :drink :drink

Lep pozdrav vsem

Nixxon
21.5.2004, 11:21
Problem je v tem, ker smo iz cele Slovenije in bi nekateri imeli daleč. Logično bi bilo, da je nekje v okolici LJ, ker je pač približno na sredini in je tukaj še največ stvari (sori ostalim, ampak tako je).

Drgače se pa ljubljančani in tisti iz okolice dobivamo ob nedeljah zvečer ob 19h v BTC pred Old Scotish Pub-om. :ok

Glede GPS pa je tako, da ga še vsaj par let ne bo.

[BMW]pablo
21.5.2004, 11:26
Problem je v tem, ker smo iz cele Slovenije in bi nekateri imeli daleč. Logično bi bilo, da je nekje v okolici LJ, ker je pač približno na sredini in je tukaj še največ stvari (sori ostalim, ampak tako je).

Drgače se pa ljubljančani in tisti iz okolice dobivamo ob nedeljah zvečer ob 19h v BTC pred Old Scotish Pub-om. :ok

Glede GPS pa je tako, da ga še vsaj par let ne bo.

Ja to je res, mislim pa da bi se lahko zmenili da bi kdaj pa kdaj tudi mi skočili v kak konec naše prelepe dežele, se zmenimo kdaj kje in kako in se dobimo. Enkrat na štajerski del, drugič na primorsko itd, ljudje ki so iz tistih koncev se dogovorijo in nam sporočijo prav tako pa mi sporočimo ostalim kje, kdaj in zakaj se dobimo.

Nixxon
21.5.2004, 11:57
Temu se pa rečejo srečanja in jih imamo. Pred par tedni v Litiji, potem konec junija predvidoma Vrhnika, obeta se še srečanje na obali itd.

Tomzl
21.5.2004, 11:58
pablo]Ja to je res, mislim pa da bi se lahko zmenili da bi kdaj pa kdaj tudi mi skočili v kak konec naše prelepe dežele, se zmenimo kdaj kje in kako in se dobimo. Enkrat na štajerski del, drugič na primorsko itd, ljudje ki so iz tistih koncev se dogovorijo in nam sporočijo prav tako pa mi sporočimo ostalim kje, kdaj in zakaj se dobimo.

To se pa že sliši neverjetno podobno srečanjem. :-D

[BMW]pablo
21.5.2004, 12:03
Res je da se sliši kot srečanje, samo jaz sem mel v mislih kako pijačo v kakem kraju, da ne bo vedno v lj. Recimo neka baza(pub, gostilna), ki bi jo našli v lj in jo imeli kot za svojo ter se tukaj večkrat dobili, potem pa bi sem pa tja skočili kak dan tudi v druge lokalne pube in gostilne v naši prelepi deželi, no saj tako je moje mišljenje :beer

Seveda je pa odločitev od naših članov kako in kaj.

pero
21.5.2004, 12:03
pablo]Ja to je res, mislim pa da bi se lahko zmenili da bi kdaj pa kdaj tudi mi skočili v kak konec naše prelepe dežele, se zmenimo kdaj kje in kako in se dobimo. Enkrat na štajerski del, drugič na primorsko itd, ljudje ki so iz tistih koncev se dogovorijo in nam sporočijo prav tako pa mi sporočimo ostalim kje, kdaj in zakaj se dobimo.

To se pa že sliši neverjetno podobno srečanjem. :-D

Sem tud hotel rečt ,da imamo nek klele en tak link vsaj videl sem neki tazga :-D :laugh :beer

BMW M
21.5.2004, 22:20
Res bi bilo lepo, če bi se na večih koncih SLO vedelo, da je nek BAR BMW-jev bar, kjer bi se srečevali BMW-jevi fani. :ok

UM.design
22.5.2004, 10:04
Res bi bilo lepo, če bi se na večih koncih SLO vedelo, da je nek BAR BMW-jev bar, kjer bi se srečevali BMW-jevi fani. :ok

Pol bi se pa zacele lokalne vojne :-D , BMW vs. VAG , da o kaksnih BMW vs. HONDA dogodkih sploh ne govorimo :-D

Malo heca.

Lp,
UM

Mitja
22.5.2004, 11:41
Fast an Furious :-D

ipsilon
26.5.2004, 01:24
pablo]Recimo neka baza(pub, gostilna), ki bi jo našli v lj in jo imeli kot za svojo ter se tukaj večkrat dobili, potem pa bi sem pa tja skočili kak dan tudi v druge lokalne pube in gostilne v naši prelepi deželi, no saj tako je moje mišljenje :beer
Madona to se pa sliši kot da v naši lepi deželici ni drugih privlačnih lepot, zgolj pubi in gostilne obstajajo :crazy :ok2

[BMW]pablo
26.5.2004, 09:38
No ja, več al manj :napaka

Sej ne lahko pa kampiramo al pa se dobimo za kak piknih na Triglavu, verjamem da bi nas blo dost in da bi vsaj polovica jih uspela priti z avti do pol poti :ok2 :crazy :ok2

lukabmwkp
8.8.2004, 07:00
no pol kaj ckate lepo vreme je
pol se kr zmenimo za en ogled obale
in je reseno
aaaaaa
pa se kopat se lahko gremo
:ok2 :ok2 :ok :ok :ok :metalc :metalc :metalc :beer :beer :beer

Jure24
8.8.2004, 10:20
http://freeweb.siol.net/jtra/bistrobmw.jpg
:laugh :laugh

Tomzl
8.8.2004, 14:42
Tole bi pa skor nujno morala bit lokacija za eno od naslednjih srečanj. :-D

Jure24
8.8.2004, 15:38
Lastnik vozi pa črnega E23 :-D :cool

tomaz
8.8.2004, 19:44
Jaz sem že slišal za ta lokal sam nevem pa kje točno je, moram kolega zraven spravit ki ve kje je da vidim kak je.

Jure24
8.8.2004, 20:57
Tam ko je tuš v žalcu,mal naprej pa ljudska univerza. :cool

tomaz
8.8.2004, 22:04
A pol bom že našel, bom šel ta teden pogledati.

BMW M
9.8.2004, 12:22
Kaj je kakšen poseben lokal "posvečen" BMW-ju ali je le ime, ki zavaja?