PDA

Ogled polne verzije : Jesensko srečanje

BMW M PWR
16.10.2002, 16:07
LP, mislim da bi bil spet čas da se ponovno zberemo na prijetni lokaciji in malo poklepetamo, tudi o prihajajoči zimi, kako boste pripravili svojega konjička na "težke" zimske razmere in še o marsičem drugem :)
Seveda pa 0je spet treba poiskati pravi trenutek, ko ima največ naših članov čas, da se lahko oglasijo. Prosim vse člane, da skupaj uskladimo datum ter kraj, kjer bi se lahko dobili. Predloge lahko pišete kar na FORUM, lahko pi pošljete tudi osebno sporočilo ali E-mail

Hvala za pomoč pri načrtovanju srečanja!

tomaz
16.10.2002, 20:39
To bi bilo zelo vredu če bi se še enkrat srečali pred zimo, jaz mislim da bi bilo najolje kakšno soboto popoldan in sicer v Ljubljani ali okolici.

Tomaž

Borut
16.10.2002, 21:20
Sem takoj za kakšno srečanje. Vendar moramo zdaj razmišljati o kakšni bolj topli varianti. Kakšna vaška gostilna ali kakšna tura bi bila zelo v redu.

V Nemčiji se zbere nekaj deset STROJEV, določijo si pot po lepih gorskih cestah z razgledom, 50 do 200 km, vsaj dve dobri gostilni na poti in to je to.

lp
Borut

ipsilon
16.10.2002, 22:15
Borutova ideja je odlična, čeprav ni nujno, da so ceste ravno gorske, tudi naš Kras npr. ponuja zelo lepe poglede in še boljše gostilne :beer

BMW M PWR
17.10.2002, 13:11
Tudi jst bi bil za kakšno turo. Če se bomo zmeni kmalu (beri: do prvega snega) se lahko odpeljemo eno lepo turico po gorenjski tam čez prelaz Vršič pa malo po Trenti. To bi bilo zelo zanimivo, drugače pa tudi ideja s krasom ni slaba!

Torej, s predlogi in idejami na dan, več ko jih je bolje je!

LP

TomE30Cabrio
18.10.2002, 08:21
Ideja o srečanju je zelo dobra, vendar bi bilo lepo, če bi se enkrat srečali v prekmurju in tukaj naredili eno turo po prekrasnem goričkem in se ustavili pri kakem vinotoču. :beer
To, da prekmurci pridemo v Lj. je jasno, nebi pa bilo slabo, če bi se srečali enkrat pri nas. Lep pozdrav. :ok

Borut
19.10.2002, 10:18
Na Vršiču je že sneg, zato odpade.

Glede Prekmurja se strinjam (kako se ne bi), me pa malce skrbi obisk s primorskega konca. Zato predlagam mogoče kar turo od Ljubljane do Goričkega in nazaj. Pa ne mislim na avtocesto, bi rajši kakšno panoramsko verzijo. Avtocesto že poznam na pamet. Tisti, ki bo zamudil, se nam lahko priključi kasneje (bo šel na avtocesto). Vendar bi bilo lepo definirati tudi ure za postanke.

V Nemčiji sem videl en priročnik za motoriste s tematiko najlepše ceste in gostilne ali nekaj takega. Ali kdo ve kaj o tovrstni literaturi?

lp
Borut

ipsilon
19.10.2002, 15:12
Michelinovi turistični vodiči skupaj z njihovimi podrobnimi kartami nekje v merilu 1:200 000 so zakon :ok To so mi povedale izkušnje s potepanja po Provansi...

Sicer je še možnost, da na Vršiču skopni sneg (opomba: z zimskimi gumami ravno tako gre, dokler ga ni preveč), ampak jaz še vedno pravim Kras :drink Da letos ujamemo še kaj sonca!

BMW M PWR
19.10.2002, 16:48
Najbolje da se kr odločimo za eno turo, sej ne gremo zadnič kam, pač enkrat kras, drugič gorenjska, tretjič pa prekmurje. Določiti je treba samo še, kdaj kam it! :)

ipsilon
19.10.2002, 22:50
Eno soboto najbolje, najbližja datuma sta 26.10. (malo hitro je, ampak bi se dalo, pa še na lepo vreme lahko upamo) in 2.11. (mogoče malo problematičen zavoljo praznikov). Potem pa seveda 9.11. Potem bo pa kmalu zima in smučanje in mega jes! :laugh

Glede kraja pa itak že veste moj predlog. Da ga malo dodelam: iz LJ po avtocesti do Vrhnike ali Logatca, tam pa preko Cola direktno v Ajdovščino (ali v Vipavo). Prekrasen spust, čudovit razgled, malo slabši asfalt... Od Ajdovščine pa naprej na Kras in do morja! :metalc

BMW M PWR
20.10.2002, 13:30
Mislim da je Ipsilonov predlog OK, glede datuma sem pa jst ali za 26. ali pol 9.11.!!

Če se lahko zmenimo tako hitr bo 26. prou prijetno!

Povejte kdo lahko pride 26 in kdo 9.11. pa bomo videli kdo je za kateri datum!

Jst sem za 26!! :)

ipsilon
20.10.2002, 17:08
26. bo ravno prav, sploh če bo vreme lepo :drink

udm
20.10.2002, 19:27
že nekaj časa otrokom obljubljam obisk živalskega vrta v LJ in najverjetneje bo to 26.10. (sobota)
Torej če bo srečanje kje v bližini, bi tudi meni ta datum ustrezal in po obisku živalskega vrta bi se tudi jaz znal prikazati, sploh, če boste stacionirani v kakšni domači gostilni z dobro hrano :ok

PS: Ipsilon, pokliči Borisa na tel. 031/712-090. Nahaja se v MB, na Pobrežju. Če ti bo kdo znal pomagat in poštimat glede tvoje sončne strehe, je to on.

Borut
20.10.2002, 20:42
Jaz sem za 26.10. Dajmo res proti morju, zna biti lepše vreme.

Kdaj in kje štartamo?

lp
Borut

318iS
20.10.2002, 21:17
Pozdravljeni!

Jaz sem za 26.10.In če bo to še pot do Obale,je sploh super.Skozi deželo Terana do dežele Refoška. :drink Verjetno pa je najbolje,da je štart v Ljubljani.Super!

LP 318iS

echt-bmw
21.10.2002, 07:36
zivjo, jst naceloma sem bolj za 2.11 ampak ce pa res greste proti obali/krasu si bom 100% vzel cas da se dobimo in spoznamo....zato kr veselo na obalo!!

pozdrav!

E30
21.10.2002, 09:56
Glede mene ni problema! 26.10. je O.K.

tomaz
21.10.2002, 20:14
Meni sicer bi bolj ustrezalo 9.11. kot pa 26. sicer mogoče bom lahko prišev vseeno, meni bi tudi bolj ustrezalo da bi šli proti obali. Seveda če bo lepo vreme.

Tomaž

BMW M PWR
21.10.2002, 21:30
Dobro, odziv je dober, očitno bomo res odpotovali proti obali in to 26.10

Jst bi predlagal kar staro cesto LJ-Kp (da ne bo samo tiščanje do podna :) ). Na poti je kar nekaj lepih ovinkov in dobrih domačih gostiln, za vse lačne želodčke. Drugače pa tudi na obali ni ravno slaba gostinska ponudba!! :beer

Več o planu v prihodnjih dneh!

BMW M PWR
21.10.2002, 22:46
3. SREČANJE LJUBITELJEV VOZIL BMW

Lepo pozdravljeni!
Spet je prišel čas, da se ljubitelji vozil BMW odpeljemo po naši lepi deželi Sloveniji. Za tokratno jesensko srečanje smo se odločili, da se bomo popeljali proti slovenski obali, da bi ujeli še zadnje tople sončne žarke, ki nam jih je letos ponudila narava, potem pa bomo morali že kmalu preobuti naše konjičke v zimska obuvala. Da, tudi o tem bo tekla beseda, kakšne so izkušnje z različnimi pneumatikami, ki ste jih poizkusili na lastni koži, seveda pa to ni vse, pogovor bo ponovno stekel tudi o ustanovitvi kluba in mislim, da nam bo na oblali prav prijetno! Tudi gostinska ponudba v slovenskem primorju ni slaba, tako da bo poskrbljeno tudi za lačne želodčke in žejne ustnice!
Srečanje bo 26.10.2002 z začetkom poti v Ljubljani na mestu, kjer smo se zbrali prvič, torej pred kino kompleksom Kolosej (BTC Ljubljana - Moste). Odhod iz Ljubljane je predviden za 10. uro zjutraj, prihod v Koper oz. na obalo pa okoli 12.30 ure!

VABLJENI!!!
Za vse nas sem pripravil en lep izlet po stari cesti od Ljubljane do Kopra. Pot je izdelal program EASY-TOUR ( http://easytour.dr-staedtler.de/ ).

p.s. Obvestite čim več prijateljev, znancev, in vseh ki jih poznate!

ipsilon
21.10.2002, 23:27
BMW M PWR, a ne bi bilo mogoče boljše dol iti po malo bolj zaviti poti? Konec koncev si lahko staro cesto KP-LJ prišparamo za povratek. Pa... odkrito rečeno, saj ne da je slaba ali grda, samo kratka in dolgočasna je, če mene vprašaš :ok2

Pravzaprav pa lahko pot določimo na zbirališču v LJ!

Stilus
21.10.2002, 23:44
Živjo!

Kot nalašč vedno izberete tak datum, da ne morm pridt... To ni res ej. :))

Ampak, če bo zbor ob 10h v LJ in cilj ob 12.30 v Kopru, bi mogoče bila varianta, da se udeležim.

Mogoče vsaj v LJ pridem, da se enkrat spoznamo. ;)

Skratka... se še beremo do takrat.

Lep pozdrav!

BMW M PWR
22.10.2002, 12:03
ja seveda, lahko gremo tut mal okoli, da ne bo res monotona pot

udm
22.10.2002, 22:23
"sprejemni odbor" že čaka na prve udeležence srečanja :blabla

http://groups.msn.com/_Secure/0MwAAABAPCmrC332JSRxCyD4ydhMZS0cZaCPnULO2BEDvHYbxDrTIYV7uUILTjvvF6olpBMczzYapK2laWpgdyQ/1985.JPG

Borut
22.10.2002, 23:11
Kaj pa če bi produžili skozi Idrijo? Tam je baje en muzej na odprtem ali nekaj takega.

lp
Borut

BMW M PWR
23.10.2002, 13:27
ja, lahko pa obiščemo tudi tehniški muzej v Bistri pri Vrhniki!!
Sej pravim, najbolje je da določimo uro zbora, in uro odhoda pol pa se na mestu zbora zmenimo, kako in kako naprej! Je tko najboljše?
Jst bi predlagal od 9.30 pred Kolosejem, tam kjer smo imeli 1. srečanje, in se pol tam dogovorimo kam it!

BMW M PWR
23.10.2002, 15:11
hmm, že so se pojavile težave!!

Jst imam en neprestavljiv dogodek ob 10 uri, traja pa tam do 12-ih! :crazy Če mi boste povedali kam boste šli, priletim za vami, ali pa če prestavimo stvar na malo kasnejši čas!

Borut
23.10.2002, 22:01
Mislim da bomo morali na pot bolj zgodaj, ker se bomo drugače nazaj vozili po trdni temi in morda celo po snegu. Svetlo je do 18, zato nam ostane le 8 ur, da najdemo kakšno gostilno in nazdravimo ustanovitvi kluba. Če bomo pozni, bomo morali malce skrajšati turo. Vožnja v koloni je malce bolj zahtevna, prvi vozi 60, deseti pa že divja 100, da jih ujame.

BMW M PWR ti bomo dali GSM, pa boš poklical ko boš lahko.

lp
Borut

Borut
23.10.2002, 22:04
Tomzl ali ti tudi prideš na srečanje? Ja pa z digitalcem bi bilo lepo posneti nekaj slikic. Ali ga ima kdo od zainteresiranih?

lp
Borut

Tomzl
23.10.2002, 23:08
Verjetno ne. :jok Če bi se dobili pred Kolosejem, bi lahko prišel poslikat par fotk, ampak ne vem kako je z digitalcem. Do sedaj ga je vedno zrihtal kolega (na forumu Sumak), bi ga moral vprašat. Če ne drugega, bi probal vsaj z navadnim fotičem posnet, ampak kvaliteta niti približno ni ista. Če poveste točno uro, lahko pridem pred Kolosej zaželet srečno pot. :)

Če ima kdo digitalni fotoaparat, lahko dokumentira celo pot in bi potem objavili malo daljše poročilo. Imamo kandidata?

uursi
24.10.2002, 14:24
meni 26 nekako ne ustreza :frown , mi pa nekako bolj ustreza 9.11 tudi smer ,ki je nekako določena ni slaba :-D

BMW M PWR
24.10.2002, 19:38
Dobro, upam da vas bova s punco ujela na poti! Sicer pa sej je BMW, sej zmore :blabla

Borut
25.10.2002, 20:45
Neka tišina je glede srečanja. Ali sploh kdo pride? Midva bova tam ob 9:30, pa bomo videli kdo še pride.

lp
Borut

Tomzl
25.10.2002, 22:24
Jst tut pridem pogledat okol pol desetih in mal poslikat, tako da upam, da bo kdo dejansko prišel.

BMW M PWR
25.10.2002, 23:42
naj mi kdo napise SMS (SMS zato, ker se ne bom mogu javit na telefon)kdaj in kam greste, in ko končam vas pokličem, kje ste že, da bom videl če vas lahko še ujamem! Jst končam opravek okoli 12 ure, in če ne boste že predaleč pridrvim za vami :beer
aja številka za SMS (041)342-878

Borut
27.10.2002, 12:13
Uradno moram objaviti da včerajšnjega srečanja ni bilo.

lp
Borut

BMW M PWR
28.10.2002, 10:35
Sm slisal, moja kolega sta prisla pogledat pa ni blo nikogar!
Ja res je, drugic je treba prej stopit v akcijo, da je zadeva temeljito pripravljena in izdelana!!

E30
28.10.2002, 10:37
:beer Pol je kar uredu k me ni blo. Mam izgovor! Car crash! :uhoh

uursi
29.10.2002, 10:07
Fino zame si predstavljaš da di bil na srečanju edini z vrati od kuhinje in ograjo na strehi kaj klavrna slika. drugič je treba res malo prej zadevo zastavit, da se lahko za en vikend rezervira čas, z puco sva razpeta na tri konce pa je to pol mal težko tazaden moment zorganizirat. drugič bo bolš :ok2

robberrt
29.10.2002, 18:27
no jest bi tud prsu na naslednje srecanje ampak če steje udelezba s VWjem ;)

ipsilon
29.10.2002, 23:23
Najprej moje globoko opravičilo vsem, ker nisem mogel priti. Me je v petek zahaklal prijatelj, da bo treba delat v soboto... No pa smo v soboto ozvočevali koncert Karme :-D In seveda lovili šjore :ok2

Borut
29.10.2002, 23:45
Robberrt, seveda lahko prideš na srečanja, saj so srečanja namenjena ljubiteljem BMWjev in ne samo lastnikom. Mislim da jih kar nekaj na tem forumu nima Strojčka, pa so vseeno ljubitelji BMWjev.

Glede srečanja pa tole. Sem bil tam od 9:40 do 10:10 in ni bilo na parkirišču niti enega Strojčka. Za naslednjič predlagam da se udeležba potrdi, ker drugače ne bo veliko ljudi na srečanjih.

Smo se pa res slabo spravili na to srečanje.

lp
Borut

robberrt
30.10.2002, 00:16
se popolnoma strinjam, da je potrebno prijavo potrditi. Skor bi lahko naredili kakšen shod sredi novembra??? kakšno lepo soboto ali nedeljo???