Ogled polne verzije : K: 16" gume
kupim gume 16", ki bi pasale na e36:-Dnaj bodo rabljene (ne več kot 2 sezoni, raje samo eno), naj bodo kvalitetne (nankang, exxelence in podobni odpadejo) najraje bi imel kako Turanzo ali dunlop sp01, nič kaj extremno športnega, ampak vzdržljivega na AC pri 180km/h:-D
vzamem od najboljšega ponudnika!
kontakt 040 599 680 ali email miha.travnik @ gmail.com ali PS!
Hvala!
Jst jih mam original od e46 vožene 2-3 sezone ne vem točno lahko pa pogledam letnico in profil ampak mislim da ma profila okol 7mm
imam 205/55/16 so Goodyear in imajo še dosti profila cena bi bila 130€
uja_m za kakšen model gre in kakšen je dot? mogoče kakšna slikica?
ti juter sporočim,nimam trenutno pri roki:confused
Oracle oprosti, da se rinem v tvojo temo:ok2
Slučajno kdo prodaja kakšne gume 225/55/16?:ok
super cena za novo:
225/55/16 64€
205/55/16 53€
lp
super cena za novo:
225/55/16 64€
205/55/16 53€
lp
In kje dobiš gume za tako ceno in seveda kako gumo
Včasih je treba post prebrati v kompletu..
lp
:beer
mi lahko kdo prosim pove katera dimenzija uradno paše na e36?
225/55/16 bo kull pomoje, drgače pa 16 po auto dati naj nebi bile homologirane za e36 samo kdo ti bo pa težiu :)
e36 ima homologirano 16" dimenzijo, ampak ne vem kakšno. jaz je nimam, ker je bil avto za nemški trg, te pa do 94' niso imeli 16 ter 17 ampak samo 15.
ja sej pravm pomoji logiki 225/55/16 al pa celo manjša višina gume
icko sem malo gledal po strani in sem se odločil da dam raje toliko za eno sezono rabljeno pnevmatiko znane znamke kot pa toliko za novo no name :) hvala vseeno!
Imam za prodat gume Good Year F1 Eagle 205/55/16 W, če te seveda zanima. Rabljene 10000 kilometrov tak da so skor nove! Več pa na PS!
icko sem malo gledal po strani in sem se odločil da dam raje toliko za eno sezono rabljeno pnevmatiko znane znamke kot pa toliko za novo no name :) hvala vseeno!
Ja to bo sigurno najboljša poteza:ok
Imam za prodat gume Good Year F1 Eagle 205/55/16 W, če te seveda zanima. Rabljene 10000 kilometrov tak da so skor nove! Več pa na PS!
pošlji mi prosim na PS ponudbo, pa se slišiva naprej!
@oracle, kako boš pa rešil s plavimi in tehničnim, če nimaš homolomo :ok2
za 16" mislim, da nebi smelo biti problemov. sicer pa bom šel kupiti na AA tisto nalepko, kjer so vpisane vse dimenzije, ali pa samo prosil tam za tisto listino, kjer je vse spisano. večji problem bi bil za 17 ali 18", tako pa mislim, da ne bo nihče težil.
HomeJonny
15.3.2007, 12:38
Kaj rabiš??? Kolk daš???
kaj pa če bi se zmenili tako, da vsi, ki imate take gume doma napišete tukaj kakšne so gume, dot in ceno?! vsi, ki so mi do sedaj pisali so napisali da imajo 16" gume in koliko jim dam?! jaz pa naj voham kakšne so in koliko so vredne?
napišite prosim torej: imam XX (znamka, model) gume, dimenzij XX, dot XX, ki imajo XX profila, cena je XX oziroma po dogovoru. zelo zaželjena je slika, ni pa obvezna.
potem pa bomo vsi, ki iščemo takšne gume kontaktirali vas in se menili naprej.
zmenjeno?zmanjeno!
lp, Miha
HomeJonny
15.3.2007, 12:52
kaj pa če bi se zmenili tako, da vsi, ki imate take gume doma napišete tukaj kakšne so gume, dot in ceno?! vsi, ki so mi do sedaj pisali so napisali da imajo 16" gume in koliko jim dam?! jaz pa naj voham kakšne so in koliko so vredne?
napišite prosim torej: imam XX (znamka, model) gume, dimenzij XX, dot XX, ki imajo XX profila, cena je XX oziroma po dogovoru. zelo zaželjena je slika, ni pa obvezna.
potem pa bomo vsi, ki iščemo takšne gume kontaktirali vas in se menili naprej.
zmenjeno?zmanjeno!
lp, Miha
Imaš PS vse gume so nove.
Dobra ideja.
Kaj nudite in po kakšni ceni.
Jaz tudi potrebujem gume 225/55 16" (povdarek naj bo na udobni gumi in ne sme biti Dunlop)
Nove ali malo rabljene.
Off topic:
Ko sem bil še pameten sem kupoval rabljene gume "vožene eno sezono".
Samo koliko je dolga sezona je kakor za koga vprašanje.
V 3 letih sem za vulkanizerje (imeli so me radi) in "eno sezono" rabljene gume, ki sem jih pač menjal vsako sezono zmetal več $ kot za nove, ki bi roko na srce držale tri leta.
Sedaj ko sem neumen pa hodim peš...:-D
lp
HomeJonny
15.3.2007, 13:52
Off topic:
Ko sem bil še pameten sem kupoval rabljene gume "vožene eno sezono".
Samo koliko je dolga sezona je kakor za koga vprašanje.
V 3 letih sem za vulkanizerje (imeli so me radi) in "eno sezono" rabljene gume, ki sem jih pač menjal vsako sezono zmetal več $ kot za nove, ki bi roko na srce držale tri leta.
Sedaj ko sem neumen pa hodim peš...:-D
lp
:ok :ok :ok
jaz bi rad gume, ki so še dobre, za približno pol cene novih, kar je zelo realno. dam max 200€ za vse 4 gume! situacija je pač taka, da imam druge stroške in zelo tight budget, zato se bom zadovoljil z rabljenimi gumami! sicer imam svoje 15 doma in lahko dam tudi tiste gor, ampak bodo na navadnih feltnah, medtem ko so 16" malo lepše :) gume kupujem samo za eno sezono ker bom jeseni menjal avto in bom drugo leto kupil vse novo, da bo za nekaj časa mir:ok
Moje so vam prestare?
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=25561
Michelin Pilot Primacy 205/55 R16 91V '03 2 kom
Imam jaz 225/55/16 Continental premium contact Z minimalno 5 mm profila
cena: 150€ 4 kom.
uja_m ti jutri pošljem PS!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.