PDA

Ogled polne verzije : P: BMW E30 318i coupe royal blau metallic

NIK318i
10.3.2007, 23:03
Prodajam bmweja, za podatke pa sem kar kopiral link do mojega oglasa na avto netu:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1296870

BMWzor
10.3.2007, 23:11
Ne no pa tako je lep in ohranjen.

Ce bi mel doma plac bi ga ker jest uzel :(

sharkEr
10.3.2007, 23:40
Samo informativno me zanima kje vse je gnil?:)..drugače zgleda res lep:ok

NIK318i
11.3.2007, 09:17
Rja se je začela nakazovati na voznikovi strani na pragu, na dnu, ampak nič dramatičnega, vse ostale šibke točke(obrobe itd. pa so čisto nedotaknjene). Pred prodajo sem mislil to zakriti z dinitrolom v spreju, ampak se mi zdi brezveze, ker avto je le 20 let star in kdor ga bo kupil, verjetno tako ali tako pozna šibka mesta. V primerjavi z e30 (razen videnih na slikah iz srečanja v soboto), ki jih srečujem na cesti, je moj res veliko bolj ohranjen. Glede na to da sem compacta že kupil in imam trenutno oba registrirana nisem mislil ne vem kako tečnarit s ceno. Za resnega kupca je 500 eur, pa še to zgolj zaradi čisto novega mp3 avtoradija, ki mu nekako ne najdem mesta v compactu. Če gremo še nižje pa bo cena 400 eur, brez omenjenega radija. Še pri tej ceni se mi srce trga kajti, avto je le bil "družinski član" že celih 20 let.

-BOSS-
11.3.2007, 10:47
Fantje ta avto sem jaz gledal par dni nazaj in res ni slab! Sam kolega se verjetno ni odločil za njega! Edino kar je je rja na voznikovi strani na pragu! Podvozje je uredu in tudi izpuh je cel! Edino kar je za popravit je sprednja havba ker je malo napokan kit, ker je bil lažji trk in zgleda da so kar pokitali in to slabo! Za 400EUR je več kot ugodno!!:)

Villeneuve
11.3.2007, 11:46
Mogoče pa le imamo kupca!?:frown
Bo Bojan121 povedal kako se je ta mlad odločil!:ok2

NIK318i
11.3.2007, 12:17
torej, da se ne bom ponavljal kot kakšna stara plošča:)

Avto je bil vožen do par dni nazaj ko sem kupil e36 compact, katerega slike ravno dajem na forum. Trenutno sta oba še registrirana, za compacta me pa čaka registracija čez dobra dva tedna in verjetno menjava sklopke:napaka , žal sem na račun njegovega videza bil pripravljen sprejeti ta strošek. V primeru da se e30 ne proda do takrat ga bom odjavil iz prometa zaradi prenosa bonusa na novo vozilo ob registraciji. Ogledi so možni v Ljubljani in okolici, kot pa sem že rekel za 400 eur ne dam avtoradija zraven, gume na jeklenih platiščih pa vsekakor, sodijo zraven avta.

bmw-expert
11.3.2007, 14:45
A res ni bil nikdar karamboliran?

NIK318i
11.3.2007, 20:57
Če srečanje s kolesarjem in nosom bmweja imenujemo karambol potem je bil karamboliran. Hecam se. Itak pa je avto pri Mateju bil skoz servisiran pa njega lahko povprašate o samem vozilu. Kot sem že rekel je avto na voljo za ogled v Ljubljani in okolici pa se sami prepričajte o vsem.

Villeneuve
20.3.2007, 23:33
A je ta avto že prodan al se še prodaja?

Villeneuve
21.3.2007, 00:12
Evo,pravkar sem izvedel da je avto prodan,tako da lahko moderatorji zaklenete to temo!:ok