PDA

Ogled polne verzije : Srečanje v Prekmurju

BMW M
7.5.2004, 15:37
V razno raznih krajih po Sloveniji so že bila srečanja članov foruma BMWSlo, le v Prekmurju še ni bilo nobenega.
Zato bi rad izvedel od vas, če bi bilo kaj interesentov za BMWSlo srečanje v Prekmurju nekje v sredini avgusta - datum se bo določil potem, ko se bo znalo približno število interesentov.

Če boste pridni, pa bi se lahko zmenili še za testno vožnjo s Sedmico - 740d (E65) in z BMW Z1. :cool Ampak glede tega nič ne obljubim.
Poleg tega pa bi bilo za tiste najbolj nemarne oz. za tiste, ki najmanj radi polirate Avto, na voljo tudi poliranje po zelo ugodni ceni. :ok

Zato vas naprošam, da oddate svoj glas v anketi in s tem pomagate k temu, da se čimprej dogovorimo za datum srečanja. :ok

Iz Ljubljane do Murske Sobote, kjer bi se najverjetneje dobili in potem pot nadaljevali do Črenšovec oz. do Žižkov (kjer bodo mogoče testi), je 178 km in prb. 2 uri normalne vožnje.

Lp iz Prekmurja,
Miha

tomaz
7.5.2004, 16:11
Jaz bom že prišel, če bo le čas :metalc

Mitja
7.5.2004, 19:42
Jaz sem se (če ni prišlo kaj vmes) udeležil še vseh srečanj, ni mi pa težko priti tudi v MS.

BMW M
7.5.2004, 21:14
Ker vidim, da je v manj kot šestih urah že 9 interesentov - torej srečanje BO!

Za nadaljne informacije (datum, točen kraj - najverjetneje MS in ostalo) pa šele čez nekaj časa.

BTW, kaj pa menite o testih in poliranju Avtov!?

Mitja
7.5.2004, 21:20
Z1 bi rad videl v živo, čeprav mi ni všeč, testi me ne zanimajo, poliram pa tudi sam. Ali ne bo avgust malo prevroč za poliranje?

BMW M
7.5.2004, 21:46
Mitja, ne skrbi glede poliranja. Saj imamo sence tudi v Prekmurju. :) :ok

Jerry
7.5.2004, 22:21
Torej: srecanje umazanih BMWjev v prekmurju :-D

A dobi najbolj umazan kaksno nagrado? :cool

BMW M, malo heca more bit :ok2 Seveda pridemo :ok

Dani
7.5.2004, 22:57
Če ne bom v službi, se vidimo.

BMW M
8.5.2004, 13:27
Jerry, nagrada bo testna vožnja, za ketero se še ne ve, če bo ali ne.

BTW, Jerry, imaš kakšno prikolico, da bi pripeljal čimveč Avtov?! :ok2 :ok

BMW M
10.5.2004, 12:32
A ima kdo telefonsko številko od Edija iz Banovec!?
Rad bi ga poklical, da pride tudi on z njegovo klapo in BMW-ji in celo mogoče pomaga pri organizaciji srečanja. :ok

pero
10.5.2004, 12:37
A bi se mogoče dal kake sobe tud rezervirat ker sej veš mal popiješ pa prekmurje le ni samo za en skok oddaljen do LJ :laugh :beer :drink
Dobro sej če bo bejba zraven bo itak ona vozila :laugh

Puhek
10.5.2004, 12:42
Itak da na prekmurje pridem :) Hm, v MS bi jazst lahko par pojstelj zrihtal :)

pero
10.5.2004, 12:44
Itak da na prekmurje pridem :) Hm, v MS bi jazst lahko par pojstelj zrihtal :)

Se priporočam :ok

BMW M
10.5.2004, 16:22
No, pero, si že dobil rešitelja. :ok

Virtus
10.5.2004, 20:36
Jst sm priden. A se bom lohk pol vozu z 7-ko. :confused To more bit tak stroj pomoje :laugh
Drgac pa pomoje pridem.

BMW M
11.5.2004, 07:52
Če se bom lahko dogovoril za teste, potem bo test možen za VSE interesente.

Termin foruma vam bom sporočil, ko se bom slišal z gospodom glede testov - Gustijem in ko bom govoril z Edijem, če bi želel sodelovati pri pripravi srečanja in če bi želel pripeljati na srečanje svojo BMW-jevsko klapo. :ok

TomE30Cabrio
12.5.2004, 11:10
Če sem prav slišal v Litiji je nekdo omenil (mislim da Borut), da se srečanje v prekmurju že organizira in sicer v Rakičanu polek Murske Sobote. Organizator naj bi bil Branko (BB) in verjetno tudi Edi iz Banovec. Verjetno bodo prišli tudi kolegi iz Avstrije kot vsako leto.
Te informacije niso preverjene, zato prosim vse ki vedo kar o tem, da čim prej sporočijo, da se potem lahko to združi v eno večje srečanje.

BMW M
12.5.2004, 17:23
Oooo, jaz ne vem nič o tem.

Bi pa res vse lepoo prosil, če lahko pomaga - torej pove, če ve kaj o tem. :)

Bi pa bilo super, če bi bilo možno povabiti kolege iz Avstrije, da se pridružijo srečanju. Itak pa sem prav to imel v mislih - zato bi rad dobil številko od Edija.

BTW, meni bi pa veliko bolj odgovarjal avgust kot zdaj in tudi glede testov sedaj ne bi moglo nič nastati. Se pa pravgotovo vidimo!

P.S. Po mojem mnenju srečanja v Prekmurju, ki bi ga naj pripravljal BB še ne bo tako hitro, ker bi potem BB to pravgotovo sporočil to sem na forum.

SIMI
18.5.2004, 09:25
Burnout??
Pridem,pridem :-D :laugh :metalc

srecko
29.5.2004, 15:13
To bi pa bilo enkrat res vredu sam veste kako je če se srečanja udeleži čim več ljudi+avti tem boljše je !!!!!!!!!!!!!!!!
Ne da skoraj nihče nebi prišel nato bi pa spet vsi govorili da sploh ni bilo vredu!

Kajti bistvo srečanja je - ZABAVA,SREČAJE, ZABAVA :beer :drink :metalc :beer :drink :metalc

Dado
2.7.2004, 16:35
Samo povejte kdaj bo srecanje, pridem z veseljem, kajti gledal sem slike iz leta 2003 je bilo se kr dosti ljudi in seveda BMW-jev!!! :metalc

LP!

BMW M
2.7.2004, 23:19
Za datum srečanja se še ne ve točno. Najverjetneje bo enkrat v avgustu. Mogoče v času PPF-ja -> Pomurskega Poletnega Festivala na dan, ko bo nastopala kakšna dobra skupina (BTW, lansko leto je prišla tudi Severina :ok2 :laugh ), ki je sicer v Veliki Polani, ampak je le-ta od Murske Sobote oddaljena 15 minut.

Se pa prej želim slišati z Edijem, ki ima tudi kontakte z avtrijskimi BMW-fahrerji in se dogovoriti tudi kaj z organizatorjem PPF-ja, da bi mogoče lahko bil kakšen poseben sprejem za BMW fahrerje. To bi bilo fenomenalno in prvič, da bi se pojavili BMW fahrerji na kakšni takšni prireditvi v Prekmurju ali mogoče celo v Sloveniji. :eek :eek

Sem pa že v eni drugi temi napisal, da bo mogoče prišel g. Peter, ki dela na BMW-ju in pomaga pri konstruiranju armature. Takrat bi zagrabili pero-ja za prevajalca. Se strinjaš, peroman!? :ok Dobiš :beer

Torej -> ko bodo pogovori in dogovori prišli h kraju, boste prvi, ki boste izvedeli za datum, uro in za vse ostale podrobnosti. :ok

Dado
6.7.2004, 20:03
Lp! :cool

Je ze kaj novega? :mljask

pero
6.7.2004, 20:49
Joj šele sedaj sem prebral tole.
Vsekakor ,da bom prevajal če je to zaželjeno.Štel bi si v čast da bi lahko participiral k boljšem razumevanju in zbliževanju dveh dežel.
Sam točen datum je treba določit pa se bomo zmenili. :laugh

BMW M
7.7.2004, 00:04
Zaenkrat še ni nič novega. Žal. :frown
Moram se v bližnji prihodnosti s sestrinim fantom - Robijem :wave odpeljati do Edija, da se dogovorimo oz. slišimo z Avstijci, če bi prišli na srečanje in pa seveda govoriti s Petrom, ki dela na BMW-ju pa potem bodo informacije.
Boste pa vsi pravočasno izvedeli za datum in ostale pomembne informacije.

Potem pa bo pero vs. pero. :ok2 :laugh

lp

Dani
11.7.2004, 11:26
Pridi ta vikend v Avstrijo ILZ na srečanje in se lahko tudi sam zmeniš z njimi. Ta klub je lani prišel k Ediju. Pa če bi imel kakšne letake, bi lahko tam razdelil tudi drugim ali pa na njihovo internetno stran pošlješ vabilo.

BMW M
14.7.2004, 23:50
Dani, na srečanje me ne bo :jok
Si mi pa dal dobro idejo. Poslal jim bom mail ali dal objavo kar na forum in jih povprašal, če bi prišli na srečanje v Prekmurje.
Bi bilo pa vseeno bolje, če Edi govori osebno z njimi, ker se že itak poznajo. :ok

Bomo se pa potrudili in zrihtali nekaj kar bo zažgalo in pritegnilo ljudi, da bodo prišli tudi naslednje leto. :ok