Ogled polne verzije : OSRAM zarnice
Pozdravljeni,
Zanima me ce ima kdo kaksne izkusnje z OSRAM-ovimi zarnicami in sicer z zarnicami SILVERSTAR in pa COOL BLUE. Katere so boljse? Glede COOL BLUE sem slisal, da se nekoliko zmanjsa vidljivost. Ne vem... :confused Lp, Sandi.
Enkrat je UDM naredil oličen test oz. primerjavo teh dveh žarnic. Malo prebrskaj po forumu.
Drugače sm pa jst kupil Silverstar-ke in sem z njimi zelo zadlovoljen. Do sedaj še ni nobena crknila. Razlika pa je drugače minimalna oz. skoraj neopazna. Malo bolje sveti in malce bolj belo. :)
LP
Evo link:
http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=1523&highlight=test+%9Earnic
:ok
Najlepsa hvala. Verjetno bom preiskusil kar Silverstar. :-D
Lp,Sandi.
jaz mam tudi osram zarnice in je suprer vidljivost pa se vidi se prav belo
:)))))
in so Silverstar in malo potegnejo na plavo in so res mega zarnice svetujem juh :beer :beer :beer :beer
jaz mam tudi osram zarnice in je suprer vidljivost pa se vidi se prav belo
:)))))
in so Silverstar in malo potegnejo na plavo in so res mega zarnice svetujem juh :beer :beer :beer :beer
V katerem avtu pa imaš te žarnice?? A imaš gladko steklo?? Pri meni se namreč ne vidi tako hude razlike.
Kako mislis to, da se ti ne vidi razlike? Med navadno zarnico in silverstar? Ali med silverstar in cool blue?
Med navadno žarnico in silverstar je zelo malenkostna razlika. Vsaj meni se tako zdi. :) Ali pa sem že tolk navajen zdej teh.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.