PDA

Ogled polne verzije : OSRAM zarnice

Sandi
6.5.2004, 23:25
Pozdravljeni,

Zanima me ce ima kdo kaksne izkusnje z OSRAM-ovimi zarnicami in sicer z zarnicami SILVERSTAR in pa COOL BLUE. Katere so boljse? Glede COOL BLUE sem slisal, da se nekoliko zmanjsa vidljivost. Ne vem... :confused Lp, Sandi.

Bimmer
6.5.2004, 23:58
Enkrat je UDM naredil oličen test oz. primerjavo teh dveh žarnic. Malo prebrskaj po forumu.

Drugače sm pa jst kupil Silverstar-ke in sem z njimi zelo zadlovoljen. Do sedaj še ni nobena crknila. Razlika pa je drugače minimalna oz. skoraj neopazna. Malo bolje sveti in malce bolj belo. :)

LP

Gregor
7.5.2004, 02:16
Evo link:
http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=1523&highlight=test+%9Earnic

:ok

Sandi
7.5.2004, 21:01
Najlepsa hvala. Verjetno bom preiskusil kar Silverstar. :-D

Lp,Sandi.

lukabmwkp
8.5.2004, 00:48
jaz mam tudi osram zarnice in je suprer vidljivost pa se vidi se prav belo
:)))))
in so Silverstar in malo potegnejo na plavo in so res mega zarnice svetujem juh :beer :beer :beer :beer

Bimmer
8.5.2004, 13:43
jaz mam tudi osram zarnice in je suprer vidljivost pa se vidi se prav belo
:)))))
in so Silverstar in malo potegnejo na plavo in so res mega zarnice svetujem juh :beer :beer :beer :beer

V katerem avtu pa imaš te žarnice?? A imaš gladko steklo?? Pri meni se namreč ne vidi tako hude razlike.

Sandi
8.5.2004, 14:11
Kako mislis to, da se ti ne vidi razlike? Med navadno zarnico in silverstar? Ali med silverstar in cool blue?

Bimmer
8.5.2004, 15:46
Med navadno žarnico in silverstar je zelo malenkostna razlika. Vsaj meni se tako zdi. :) Ali pa sem že tolk navajen zdej teh.