Ogled polne verzije : Srečanje ob nedeljah, IVI BAR Senožeti
Gre za srečanje forumašev, bi bilo pa lepo, če pride še kdo iz BMW kluba, da kako rečemo:) Ni nic posebnega, samo da zamenjamo lokacijo za kak dan!
Zmenjen sem pri IVI BAR, Senožeti!
18.2.2007 ob 18h - da me ne bo kdo :vbit , da je prepozno in da se se Ljubljančani malo peljejo ven iz LJ :-D
Za nepoznavalce: iz smeri LJ se v Šentjakobu (iz obvoznice - AC) zapeljete proti Litiji. Od semaforja v Šentjakobu je 11.5km :cool oz. slabih 10 min :evil vožnje po PREDPISIH!!!!:wtf
Od bencinskega servisa AGIP je še 500m na LEVI strani nad cesto lokal. Parkirišče je za cca 15 avtov, drugače pa sta pod lokalom dva večja prostora, ob cesti, namenjena načeloma za tovornjake, a sta ob nedeljah prazna - tako da je skupaj prostora za cca 40 avtov.
Če je pa še kako vprašanje pa samo na plan:ok2
V temu baru majo lepo zrihtano pa še kakšna dobra kelnarca se najde notr :jezk
Danes zjutraj sem ob kavici dobil se prigrizek:evillaugh
ma kot kaže ni noben za. Jaz bi lahko prišel edino v soboto zvečer ali kaj podobnega ker nedelje delam od 15h dalje :puzzled
Če uspem, se vam pridružim... :king
Jaz tut ne morem Ker mamo glih takrat eno družinsko kosilo.
Jaz pridem sam ne z bmwjem. Sem pa večkrat tam ko se vozim v službo tko da E30 se vidimo!:)
Damjan-doc
6.2.2007, 22:43
Pridem z WV:laugh:laugh pardon VW:)
Čaki 18. to je šele naslednji vikend, zakaj ne tega??
Opa v Ivi pa definitivno pridem:ok2
Razlog je enostaven...da se ne boste pritozeval da niste vedl, da je blo premal casa, da se ne morte zorganizirat....:blabla2
@MG - hvala za popravek!! Upam da se vidmo. Tudi za tiste ki ste od dalj, sem napisal ob 18h, ceprav je navada po 19....
BluePassion
9.2.2007, 09:16
Tudi mene se lahk pričakuje! :ok2
Mene ni imam rostni dan :drink
Mogoče se vam pridružimo še mi trije, če bo mali priden.
Pri IVI so punce obljubile presenecenje za BMWjase.....
@Atteya - razlozita mu da je zadeva resna in da ce ne bo priden, da bo mogu cakat do 18. leta da bo BMWja vozu....:laugh
Morda prideva tudi midva, ob pogoju da bo Z-ajec do takrat obut. Sem pa ob vikendih skoraj vedno v Zagorju, tako da bi bil čas, da se z nekaterimi spoznamo tudi v živo, ne le po forumu.
No mi smo pa iz Trbovelj pa pridi čez hrib do nas to je 4 km!:ok2
če bom le v SLO vas pridem pogledat, če sem že skor lokalc :)
kaj lahko prilepiš link iz "zemljevid.najdi.si" in tud poveš do kdaj bi bili tam (za nekatere ki bolj pozno prihajamo na srečanja)?
Pol za monsa to nedeljo odpade - sprememba lokacije?
Rok kaj bi ti uspelo AE končat do srečanja (hehehe - melo heca)?
http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=bar+IVI&tab=maps
@SLP thnx!! Upam da se vidmo.
Vlakci, mislim da ne bo slo....sam zdej se bom mogu pa res potrudit ker drugace:fight :damn .....Daj oglasi se!! Saj se ne da falit! Od izstopa na Sentjakob se peljes samo 10km naravnost! AGIP-a pa tako ali tako ne mores zgresit!!
No mi smo pa iz Trbovelj pa pridi čez hrib do nas to je 4 km!:ok2
Smo mi tudi v Trbovljah z gozdijem in gitko, samo vas ni nikjer videt..Ste po bazenih ali kakih drugih "privat" oštarijah? :-D
Drugače pa Zagorje-Tik Tak, BistoKi-Kisovc, ali pa v Mescu oz. Luni...Če boste v bodoče videli kje srebrnega Z-ajca, ga ni treba ruknit, ampak me poiščite pa gremo na :drink
No mi smo tud kdaj v Luni pa te poiščemo:)
evo po dougem času pridm tut jst :)
Zdej ko mam BMW-ja se pa seveda oglasim z ajeyem:beer
Lp
Danes zjutraj ko sem šel v službo sem se ustavil še pri IVI in za foro mal vprašal če je jutri kako srečanje pri njih? In odgovor: JAAAAA BMW srečanje bo veš, dej prit pogledat bo sigurno zanimivo je rekla :laugh :laugh
@SLP thnx!! Upam da se vidmo.
Vlakci, mislim da ne bo slo....sam zdej se bom mogu pa res potrudit ker drugace:fight :damn .....Daj oglasi se!! Saj se ne da falit! Od izstopa na Sentjakob se peljes samo 10km naravnost! AGIP-a pa tako ali tako ne mores zgresit!!
Bom prišel sam obljubte da bo ob cca21.30h še kdo tam :-D
Villeneuve
18.2.2007, 15:44
Smo mi tudi v Trbovljah z gozdijem in gitko, samo vas ni nikjer videt..Ste po bazenih ali kakih drugih "privat" oštarijah? :-D
Drugače pa Zagorje-Tik Tak, BistoKi-Kisovc, ali pa v Mescu oz. Luni...Če boste v bodoče videli kje srebrnega Z-ajca, ga ni treba ruknit, ampak me poiščite pa gremo na :drink
A za take nas maš?:puzzled
Mi bi prej tistega "ruknili" ki bi se počil v Z-ajčka,a ne -BOSS-!:metalc
Zelo verjetno pridemo danes, ampak imam eno veliko prošnjo.
Prosila bi kadilce, če se lahko tisti čas, ko bomo z malim tam, vzdržijo kajenja.
Nočem bit zoprna, ampak bi res rada najboljše za otroka. Tko al tko je po navadi, kadar gremo na kako tako srečanje izpostaljen kadilcem (četudi včasih manj). Danes si res želim, da bi tanovi zakon že začel veljat. Pa saj se tudi sama kot nekadilka v zakajenem baru ne počutim dobro.
Vnaprej se vam zahvaljujem!
Ni problema:ok
Če bomo pa res mogl kadit bomo šli pa vn:ok2
Evo jz sem že doma bilo je super, kruhki so bli dobri in jeger tud!Pa tud lokacija ni slaba tko da bi se lahko še kdaj dobili:)
res lokacija je kull ni tok vn iz lj , natakarce prjazne.
Lepo je blo vidt znane obraze po dougem cajtu!
Bravo rok (E30) za še eno supr organizacijo!
Bravo Rok! Pohvala za vse. Lokacija je pa res v redu.
evo tisti ki vas ni bilo ste zamudili :
http://www.mobisux.com/album/data/500/3711818022007074-med.jpg
Danes zal nisem mogel prit, ampak ce pravite da je lokacija kulj, potem mislim da imamo novo lokacijo za nasa nedeljska srecanja :ok
No sem bil tam in je bilo super, res dobro organizerano, in lepo da sem vas nekaj spoznal zdej se bomo mal veckrat videval na srecanjih :beer , atteya pa sorry nism prebral, no saj bi jaz les lahko vedel da se okol dojenckov ne kadi sm skadil 1/4 cigareta potem me je pa ajey vn napodil :crazy:crazy:) tko da upam da ni blo kaj narobe:confused, Lp Blaž
evo tut jest sm glih kar dam prsou. se pridruzujem usem ostalim lp
evo tisti ki vas ni bilo ste zamudili :
http://www.mobisux.com/album/data/500/3711818022007074-med.jpg
piškote si pozabu slikat:ok
Ja blo je res dobr :laugh
Prijazna kelnarica in dobra postrežba:ok
Mi je žol ki nism pršu k sem čist bliz doma:frown
pa drugič:ok
Ja ti je lahko nislim da lahko menamo lokacijo :ok
Men je blo tud super. sploh pa udelezba kar 23 ljudi. Cestitke pa predvsem uporabniku ki je prisel iz Velenja in dokazal če je volja ni ovir. Koncna cena na računu se mi je zdela za ljubljanske razmere smešno nizka. Presenečenja pa 1A. Narezek, piškoti, Jeger cola, ...
tako da je moj glas za IVI.
Jaz sem tud za IVI, ..pa se bomo še večkrat vidli:)
Hvala SLP! Za fajn družbo, fajn postrežbo in poceni pivo :-D se je splačalo tudi iz Velenja priti.
Bar IVI :ok!!!
samo ne vem zakaj ste ob 21h že odšli :frown (kaj vam mama ne pusti po 21h bit zunaj ?:ok2 ), sem se iz Pirana pripeljal in prišel ob 21.15 in so bili samo ta stari ki jih videvam pri monsu - nobenega novega obraza :fight
samo ne vem zakaj ste ob 21h že odšli :frown (kaj vam mama ne pusti po 21h bit zunaj ?:ok2 ), sem se iz Pirana pripeljal in prišel ob 21.15 in so bili samo ta stari ki jih videvam pri monsu - nobenega novega obraza :fight
jz sem te srečal v nasprotni smeri na uni veliki ravnini pri OMVju, sam je šlo mal prehitr da bi te pozdravu :ok
Men se je tud zdel super tak da nebi blo slabo če bi še kdaj kej takega organiziral:ok
citrobooster
19.2.2007, 14:22
lep pozdrav vsem skupaj! :ok2
nisem si mislil, da vas bo toliko na kupu. (pa še vseeno vseh ne poznam) :) bilo je super. lokacija je tudi zelo vredu. :ok še kdaj. edin parking je ratu malo majhen :-D
jz sem te srečal v nasprotni smeri na uni veliki ravnini pri OMVju, sam je šlo mal prehitr da bi te pozdravu :ok
niti nisem opazil - se mi je tok mudilo da cimprej pridem k IVI (pa se nisem tocno vedel kje je)
Vsi udeleženci ste pohvaljeni, da ste prišli!
Tu je bil narezek še cel....
http://www.moj-album.com/slike/3385925/lbnafDOWGjpgxvTv.v.jpg
Piškoti so bili napol domači....
http://www.moj-album.com/slike/3385925/jeh_yBBKUBeoMDMM.v.jpg
Najbolj veseli, ker ni bilo treba v LJ.
http://www.moj-album.com/slike/3385925/KrYSjpSQN76a8hqz.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/3385925/i6D2CpfgHmMQRDhA.v.jpg
:frownNajprej so mislili da je krožnik samo za gledat...
http://www.moj-album.com/slike/3385925/g7NmtG75ATxFFdqt.v.jpg
Samo DANE je bil lačen že od zjutraj....
http://www.moj-album.com/slike/3385925/o62JRGRT5Rq4oNCf.v.jpg
Najbolj vesel sem bil pa, da je uspelo "atiju in mamici" najmlajšega pripeljat. Najbolj je bil navdušen nad Cockto - no, mogoče je bila fora v kozarcu...
http://www.moj-album.com/slike/3385925/VqfNsNzHmv5NlyUL.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/3385925/JMPR1iT3qnodyZMe.v.jpg
Ker sem :crazy:napaka:damn:blackeye so slike samo z K610i.....ne me :fight....
Po fotografijah sodeč, ste bili večinoma tisti, ki ste včasih hodili. Tudi sam bi prišel, ampak mi je telesna temperatura (39 stopinj C :bolan), to žal preprečila. Bom pa kdaj drugič, če se boste tam še dobivali.
LP
En teden ne berem foruma in falim tole. :D No ja saj nas je bilo tudi v Monsu 5 nevednežev.
Lp!
Jaz se globoko opravičujem kajti nas ni bilo, vzrok pa ta, da Z-ajc še ni dobil platišč nazaj (upam da bojo danes). :jok Se pa :drink vam pridružimo naslednjič.
a ta vikend ponovimo zgodbo?
Kar povejte, jaz sem tudi za to....sicer delam do 21h, ampak zmenim se pa vseeno lahko...:ok
Tudi jaz se oglasim za kako urco pa še kdo od zasavcev sigurno:) :ok2
Kar povejte, jaz sem tudi za to....sicer delam do 21h, ampak zmenim se pa vseeno lahko...:ok
Ne se bat bom jaz tud ob 21.15 komaj prišel :ok2 . Ponovimo => seveda!
do kdaj je pa sploh odprt to?
Do 10h :ok
Pol ji lahko pa pomagamo pospravit:laugh
Hehe vrjetno se oglasim, ker nism ne vem kok dalec doma, pa spet kaksno recemo :beer
Lp
tut jest sm zato da ponovime pa ne sam zdej se kdaj drugic
ZMENJENO!
Od 18:30 naprej imamo eno vrsto - kjer smo sedeli prejsnji teden - rezervirano. Po moje da bojo punce dale na mizo napis rezervirano za BMW klub....:-D
Ja najboljše :ok mi je bolj ušeč kot v Monsu.
Ker ste vceraj zvecer pojedli vse :eek sendvice, sem danes zjutraj dobil zraven kavice enega boljsih toploh sendvicev:mljask in to na racun sefice:-D Ampak samo zato ker ste mi vse pojedl, drugace ga nebi dobu:laugh
Ja potem niso vse pojedli, če si ga še ti dobil :laugh:laugh So enega samo zate pustili.:laugh
spet je bla postrežba supr! smo se napojili in najdeli :)
to nedeljo se pa še jaz naslikam :)
V temu baru majo lepo zrihtano pa še kakšna dobra kelnarca se najde notr :jezk
Moja bivša je tam not delala:-D
Katera??
A potem za to nedeljo velja??
Če bo tole zdele kaj pridem skoraj 100%
Lp
A potem za to nedeljo velja??
Iz moje strani velja:ok
Če bo cajt, pa še jaz pridem.:drink
Hm.. jst pa fotr bi uletela sam bmw je u rasulu pa se bojim de bi vam sam lepoto kvarla hehe , če je to za kogar koli mišleno z tega foruma ja , lp
lepo se mejte :ok - men se pa ta teden dobesedno ne da letet iz LJ do bara in celo avtocesto gledat na uro da bom pravočasen :blackeye
Sem bil danes tam. Postrežba fajn (free narezek), notri je tudi v redu. Edino ni glih tako blizu kot sem mislil ampak bo tudi to kul.
Lp!
Mene pa na zalost ni bilo, ker sem zjutraj sesu 320ko:frown
ToTALLy_SeXy
5.3.2007, 14:13
:izbuljenpogled OMG..ja kaj pa je blo? Jz sm pa še rekla,sej sigurno delaš. S tabo je vse ok,ne?
a s tabo je vse v redu? kaj je pa blo?
Jaz sem skoraj neposkodovan - desna roka malo zavita, sem drzal volan v levo - vec pa tukaj: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=25612
Hvala za skrb....
V Nedeljo pa pridemo tudi Zasavci, ker sem jih danes zjutraj slišal na kavi da imamo plavega! Tko da se vidimo v Nedeljo!:) :beer
A za to Nedeljo tud velja srečanje?:confused
Ja, mene tud zanima. Sicer gremo v soboto v LJ, ampak v nedeljo je pa cisto nov dan:-D
Mozno, da pridem grem do mami v zidan most tko da ce bom ok. 7ih sel tam mimo se ustavim :beer
Lp
no mogoče se še jst oglasim
No verjetno se še jaz in moja oglasiva danes,vkolikor ne bo nobenih dodatnih zapletov v službi:ok
Alexzander
12.3.2007, 16:42
Lepo je blo.:cool
Ja sedl je..čeprav smo pozno prišli...
bomo drugič malo prej pa je:ok
Alexzander
12.3.2007, 20:03
Ja sedl je..čeprav smo pozno prišli...
bomo drugič malo prej pa je:ok
Govor zase jst sm biu ze ob 16 tm,je delala ena sestra,pol sta se pa zamenjali.:-D:-D:-D
Alexzander
13.3.2007, 18:50
Revček. :-D
Niti ne.:laugh:laugh:laugh
No a danes kdo pride al ne:beer :blabla
to nedelo nam je pa šefica oblubla pirhe pa šunko :ok
Glede na to, da to nedeljo z družino obiščem starše v Kresnicah (par kilometrov naprej od lokacije srečanja), me zanima od katere ure naprej se zberete oz. če uletim za kaksne pol ure :beer da vas samo pozdravim za prvič (vas spoznam) - ob kateri uri se najbolj splača in vas je največ?
Glede na to, da to nedeljo z družino obiščem starše v Kresnicah (par kilometrov naprej od lokacije srečanja), me zanima od katere ure naprej se zberete oz. če uletim za kaksne pol ure :beer da vas samo pozdravim za prvič (vas spoznam) - ob kateri uri se najbolj splača in vas je največ?
ponavadi se dobimo cca. 20.00h
Ja okoli 20h pa učasih tut mal prej:ok
Gremo mal malcat :ok2 :fight
AC SCHNITZER
8.4.2007, 18:44
Mogoče pridem .. da vam postavim par vprašanj hee hee hee :ok
Alexzander
10.4.2007, 17:38
Eljo prase jedno,crkavam od smeha,hee hee hee:-D:-D:-D:-D
AC SCHNITZER
10.4.2007, 17:40
:flipa:lmao:lmao:lmao:umruodsmeha:umruodsmeha:umruodsmeha sam k samo midva veva o čem se gre pa crkujeva od smeha :laugh:laugh:laugh
Drugi se pa sprašujejo o čem se gre (o tem k gre kitajc na dieto hee hee hee)
Alexzander
10.4.2007, 17:43
:flipa:lmao:lmao:lmao:umruodsmeha:umruodsmeha:umruodsmeha sam k samo midva veva o čem se gre pa crkujeva od smeha :laugh:laugh:laugh
Drugi se pa sprašujejo o čem se gre (o tem k gre kitajc na dieto hee hee hee)
Sexy tut ve,je takoj postekala mi je dala link do kle.
Aja odgovor je pa: Zacne jest z eno palcko hee hee hee,zdj si pa predstavlji kako je riz,hee hee hee hee:laugh:laugh:laugh
AC SCHNITZER
10.4.2007, 17:45
:fight:fight a si moru do konca povedat .. še bol umeram od smeha ..
Ki je sexy .. zakaj se ona nč javno ne smeje :laugh:laugh:laugh:ok2
Alexzander
10.4.2007, 17:48
Pa v rondoja uletu z motorjem,pa padu pa,kje je moja kapa,a je kdo vidu mojo kapo.:laugh:laugh:laugh:laugh
AC SCHNITZER
10.4.2007, 17:50
Eee Piiii*da ... spet bom moru u armijo po novo .. Uuuuuu je*oooo te .. bo treba dam počas.. :laugh:laugh:laugh
Danes :confused
Zunanji vrt je postavljen - preveril zjutraj:laugh. Punce pa tud ze nestrpne...:beer
Ja kdaj pa nismo prišli :frown
mi pridemo sej smo zmer tm:ok:ok
:-DJah, no, se opravicujem:drunk
AC SCHNITZER
22.4.2007, 18:46
Če bo keršič sestro prpelu - pridem .. :laugh
Najbolš da njega vprašaš:ok
A mal mlada :laugh
ne bo sestre:crazy:ok
mi pa pridemo
Važn da boš ti z ljubico:-D
AC SCHNITZER
29.4.2007, 03:56
Pridem jst če keršič (s-power) sestro prpelje :ok2
a jutr pride kdo??
Danes.....:-D
Jaz bom spet manjkal....imam oddajo do 23h :napaka
Nas tudi nebo gremo v Melk:metalc
Lep pozdrav vsem obiskovalcem Ivi Bara (klik spodaj):
http://www.moj-album.com/uredi/bojan121/7545475/?os=7545511
Včeraj spet ni bilo nobenega:blackeye :blackeye :jok :jok
AC SCHNITZER
7.5.2007, 23:19
Sm biu jst pa sm vidu da ni blo keršičeve sestre pa sm šou :laugh:laugh
Včeraj smo bili tam....
Ko sem prišel tja okoli devetih, sta bila tam samo Grega (E1000) in Pero, tako da smo bili samo trije:blackeye
Alexzander
7.5.2007, 23:30
Včeraj smo bili tam....
Ko sem prišel tja okoli devetih, sta bila tam samo Grega (E1000) in Pero, tako da smo bili samo trije:blackeye
Sedl vam je,naslednic pridem mogoce se jst,nism bil zdj neki casa.
O ja bo sedl:-D
Baje da bo pomri party:cool :mljask :ok
AC SCHNITZER
7.5.2007, 23:39
O ja bo sedl:-D
Baje da bo pomri party:cool :mljask :ok
A bomo usi pocrkal tm? Glede na to da bo POMRI party :laugh :laugh :laugh :rofl:rofl:lmao:lmao
Včeraj spet ni bilo nobenega:blackeye :blackeye :jok :jok
Hja, sem dobil crno piko...:blackeye So punce rekle da naj jih drugic poklicem, ce sem brez avta, pa da me pridejo iskat:-D Ker tko baje ne gre vec....:laugh
A bomo usi pocrkal tm? Glede na to da bo POMRI party :laugh :laugh :laugh :rofl:rofl:lmao:lmao
Se opravičujem :laugh :laugh :laugh
mislil sem POMFRI party:ok
Verjetnost je da ne bo toliko obiskovalcev kot v starih dobrih časih-predvsem zaradi lokacije ki je oddaljena od ljubljane precej za marsikoga...(priznam,tud men se ne da vozit tja nonstop...).
Res bi morali najt eno lokacijo v ljubljani da bi ustrezala večini.
AC SCHNITZER
11.5.2007, 17:06
Old Scotich Pub .. al nekaj takega .. nevem točno .. parkinga je še preveč .. avti se lepo vidjo iz kafiča .. sam nevem čas odprtosti pa to .. drgač bi bla lokacija kr fajn
Hay!
Sem že enkrat predlagal Bar pri Rotar centru,Zunaj terasa in veliko parkirišče.Pojdite si pogledat pa se odločite,pa še dostop je 300m iz obvoznice:ok
lp
joda
Po zelji... Predlagal sem zato, ker so cene ugodne in postrezba :eek Pa niti ni tako dalec.
A ce gres iz LJ-Siske po obvoznici do BTC in placas 20% vec za pijaco - casa gre samo 10 min manj....poleg tega moras upostevat da v LJ zelo poredko pridejo Zasavci.
Joda, če je to tisti bar v Lesnini, ne dela ob nedeljah. Vsaj takrat, ko sva šla z Damjanom gledat ni delal.
Lp!
Joda, če je to tisti bar v Lesnini, ne dela ob nedeljah. Vsaj takrat, ko sva šla z Damjanom gledat ni delal.
Lp!
Hay!
:-D a si mal zamešu...
...mislil sem tole
http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=BISTRO+%28BAR%29+BRANKA+VIRANT+S.P.&tab=maps
lp
joda
Hay!
:-D a si mal zamešu...
...mislil sem tole
http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=BISTRO+%28BAR%29+BRANKA+VIRANT+S.P.&tab=maps
lp
joda
Vse je ok ampak ta kafič je ob nedeljah odprt samo do osmih zvečer:blackeye
Men osebno Ivi bar čist odgovarja, pa še paše se mal ven iz Ljubljane zapeljat:cool :ok
Schnitzer
13.5.2007, 20:56
No še en predlog za vse, ki bi bili radi v Ljubljani(z mano na čelu). Nikakor se ne morem spomnit, kako se imenuje...je pa malo od ruskega carja (100m) naprej proti črnučam na levi strani...velik park plac, pa ob nedeljah ni pretirane gužve...sem bil 3 nedelje tam okoli 20h...pa še slikca:
http://cad.servebbs.com/Razno/lokal.jpg
Seveda pride v poštev samo, če je lepo vreme....za zunaj.
Vse je ok ampak ta kafič je ob nedeljah odprt samo do osmih zvečer:blackeye
Hay!
Grem jutri pogledati saj je bil na zadnje odprt do 22h
lp
joda
Kaj Mons vam je tako grozen al kaj?
Scotish pub smo že imeli nekoč, ampak so delavci tam smotani (mislijo da delajo v diskaču, zato je muska tolk naglas in tud če jih prosiš če zadevo utišajo, tega ne storijo al pa dajo čez 5 minut glasnost nazaj), hoteli smo se tudi pogovarjati o popustu, saj smo vsako nedeljo tam pustili kar zajeten kupček denarja, pa ni bilo interesa, cene so višje kot drugod, za prezračevanje pa tam tudi še niso slišali.
No, vsaj glede zakajenosti se bo zadeva zakonsko kmalu uredila.
AC SCHNITZER
14.5.2007, 08:00
Pol bojo/bomo kadilci šli na WC skadil 5cigaret .. k bojo pa nekadilci pršl se olajšat na WC .. se bo pa še kdo zadušiou not .. :laugh (hec)
Kaj pa Pavilijon - na Brezovici - Obvoznica sega vse do tja ..
Pol bojo/bomo kadilci šli na WC skadil 5cigaret .. k bojo pa nekadilci pršl se olajšat na WC .. se bo pa še kdo zadušiou not .. :laugh (hec)
Kaj pa Pavilijon - na Brezovici - Obvoznica sega vse do tja ..
Hay!
Prevelika gužva in premalo park placa
lp
joda
AC SCHNITZER
14.5.2007, 09:22
Premalo park placa .. parking maš z leve strani, pred lokalom, in z desne strani .. tako da problem glede parkiranja mislim da ni ..
Drugače pa mislim da je tam tudi letni vrt .. enkrat tedensko - nedelja .. ga lahko mislim da rezerviramo :ok
Premalo park placa .. parking maš z leve strani, pred lokalom, in z desne strani .. tako da problem glede parkiranja mislim da ni ..
Drugače pa mislim da je tam tudi letni vrt .. enkrat tedensko - nedelja .. ga lahko mislim da rezerviramo :ok
Hay!
Včasih - vsake dva meseca(že par let) se dobiva z kolegom ob nedeljah v paviljonu ob 18h pa sva se morala včasih zapeljati do Rotar centra ker je bila prevelika gužva:ok2
lp
joda
Če še niste videli: Piknik BMW kluba je prestavljen na 9.6.
Mene danes spet ne bo...oddaja do 23h!
Se pa punce opravicujejo, ker so zazgale pite in za danes obljubljajo da se to ne bo zgodilo:ok
Alexzander
3.6.2007, 21:58
Nasledn vikend najbrz pridem bom direkt iz SG-ja prletu,zdj me ni blo kak mesec,je zlo fletn lokal.:cool
@Schnitzer: Horse pub je uno na ježici, fletn lokalček.
Horse pub je sicer super, samo parkplac spredaj malo sepa. Vedno nabito poln.
Nedelje popoldan/zvečer? Ne bo držalo...sem skoraj vsako nedeljo tam od 20-21h in je zmeraj parkplac na pol prazen in tudi folka ni.
kaj pa toško čelo Bitenc ali okrepčevalnica Boža dost placa pa še flancati so perfektni
Tudi Siesta v Črnuški industrijski coni je kul :) ... ful velik parking tik pred lokalom.
Siesta se meni zdi odlicna ideja. Ogromen parkplac in fajn lokalcek.
Jaz sem tud za siesto, sam mal butaste mize majo ce vec folka pride:drink
Lp
AC SCHNITZER
9.6.2007, 20:50
Da se nas zbere 10komadov bo rac-Ku siesta ni namenjena za taka srečanja .. ni to to
Da se nas zbere 10komadov bo rac-Ku siesta ni namenjena za taka srečanja .. ni to to
Mogoče, samo še vedno bolje kot Ivi bar. Kaj pa Hombre na Viču ... tam je tut kr kul ;) Pa nato, da je zdaj baje picerija, se da še kaj prigriznit med klepetom :)
jst ne vem kaj je narobe z ivi barom, kaj a folk res nima keša za bencin? pomoje porabš manj bencina kokr če greš čez mest kam.
jst ne vem kaj je narobe z ivi barom, kaj a folk res nima keša za bencin? pomoje porabš manj bencina kokr če greš čez mest kam.
Ne verjamem da je problem bencin ... sj do tja sem bil kot bi mignil, pa sem čist iz drugega konca LJ... verjetn je bl una psiha pr vseh, da se je treba ven iz LJ peljat in je to pol daleč ;)
Ampak res pa ni tale IVI bar neki glih oh in sploh... se ne čudim, da nobenga tja ne vleče.
Ne verjamem da je problem bencin ... sj do tja sem bil kot bi mignil, pa sem čist iz drugega konca LJ... verjetn je bl una psiha pr vseh, da se je treba ven iz LJ peljat in je to pol daleč ;)
Ampak res pa ni tale IVI bar neki glih oh in sploh... se ne čudim, da nobenga tja ne vleče.
Hay!
...sem zmeril za hec,ko smo se peljali v Hrastnik-27km v eno smer do Ivi,pa sem iz centra,kar znese 54Km do bifeja in nazaj:ok2
lp
joda
a siesta pa je? mi ne iščemo lokala ki je oh in sploh ampak samo kraj za druženje.
a siesta pa je? mi ne iščemo lokala ki je oh in sploh ampak samo kraj za druženje.
Ja, samo se tut v IVIju bolj malo družite ;) Sem prišel un teden pred piknikom tja, pa ni bilo nobenega BMWjevca tam :jok Še natakarica me je gledala ful čudno, k sem vprašal po tem. Meni je dejansko prav vseeno kje se dobiva, samo da ni kakšnega makadama do tja.
K se je ravno nekaj pogovarjalo kje bi bila še kakšna primerna lokacija, pa sem predlagal ene par lokalov v LJ, kjer imajo veliko parkirišče zraven ... je bila tudi Siesta vmes... drugače pa nisem kaj posebaj sentimentalno navezan nanjo :laugh
Sej smo ga imel, pa vam ni odgovarjal.
Schnitzer
19.6.2007, 07:31
Kurc pa kisu zele....vsak navija za en svoj lokal...men je u končni fazi useen, ker itak pridem enkrat na 3 mesce...sam iz Ljubljane vn se mi pa res ne da vozit. Mons mi je biu čist kul, pa še blis je bil.
Pa prezračevanje je dejansko obstajalo. Edino zapiralni čas je bil mal smotan. Sem se že pogovarjal s parimi pa so rekli da se jim pogosto ne da tja pelat, navsezadnje je meni to še enkrat dlje, predvsem po cajtu, kilometrino že prenesem.
Jaz sem prej vedno hodil na pijačke ampak v ta IVI se mi pa ne da. Zadnjič sem šel tja (cca. 50 km vožnje v obe smeri) zato da sem SAM spil kavo in se vrnil domov. Brezveze...
Lp!
Poleg lokala se bi bilo dejansko dobro zmenit, da se načeloma vsak teden "prijavi" tukaj kdo pride v nedeljo, da se ne dogaja, da pol sam kavo piješ. Če ni preveč odveč administratorju, bi lohk te prijave v ponedeljek pobrisal, da ne smetijo preveč ... razen, če jih želi shranit za statistiko, kdo hodi oz. se prijavlja na tedenska srečanja ;)
Meni oddaljenost ni problem, se mi pa zdi neumno, da pridem tja in potem štejem muhe po stropu, k ni nobenga drugega tam.
Sej smo ga imel, pa vam ni odgovarjal.
men je čist odgovarjal, ker mi je vseen kje je. samo čas mi ni odgovarjal, zato me ni blo. Kaj pa pržanček??:D
Hay!
Lokalov v "centru" Ljubljane z dovolj velikim parkiriščem dovoj,problem je v tem,da je nedeljski delovni čas do 18-te ali 20 ure.mogoče bi lahko razmišlajli kaj v tem smislu.
Livada,Rotar center itd....
pozdrav iz centra:ok2
lp
joda
Hay!
Lokalov v "centru" Ljubljane z dovolj velikim parkiriščem dovoj,problem je v tem,da je nedeljski delovni čas do 18-te ali 20 ure.mogoče bi lahko razmišlajli kaj v tem smislu.
lp
joda
Lep lokal, a se bojim, da bo premalo ljudi imelo popoldan čas... gredo dostikrat z družinami ali kakšnimi puncami na nedeljske izlete itd.
Lep lokal, a se bojim, da bo premalo ljudi imelo popoldan čas... gredo dostikrat z družinami ali kakšnimi puncami na nedeljske izlete itd.
Hay!
Zato pa jaz zagovarjam lokal z velikim parkir placom in po možnosti z igrali,tako da lahko pride tudi cela familija:ok2 punce,žene se med seboj spoznajo,froci se igrajo mi pa med tem opravljamo težaško in naporno delo ko v senci in :drink razpravljamo o :bmw
lp
joda
Jst imam še en predlog ... Rollbar v BTCju. Dela dovolj dolgo, avtomobilskim klubom pisan na kožo s svojo dejavnostjo, parkirišča je dovolj tam okoli, pa še prijaznega lastnika imajo, tako da se bo zihr dalo kj zmenit za kakšen popust, če bomo abonenti tam vsako nedeljo ;)
Tudi Arena mogoče ne bi bila slaba ideja... pa poleg prigrizkov lahko še kakšno rundo bowlinga kdaj udarimo :mljask
Se mi zdi, da bodo ljudje tudi veliko raje prihajali redno na srečanja, če bo možnost še česa, razen kofetkanja ;)
Hay!
Zato pa jaz zagovarjam lokal z velikim parkir placom in po možnosti z igrali,tako da lahko pride tudi cela familija:ok2 punce,žene se med seboj spoznajo,froci se igrajo mi pa med tem opravljamo težaško in naporno delo ko v senci in :drink razpravljamo o :bmw
lp
joda
Ja, to imaš pa čist prav... da narediš tak družinski event :) ... nisem pomislil v tej smeri ;)
Joda, na rotarja kar pozab, v nedeljo samo do 20h delajo.
Jst imam še en predlog ... Rollbar v BTCju. Dela dovolj dolgo, avtomobilskim klubom pisan na kožo s svojo dejavnostjo, parkirišča je dovolj tam okoli, pa še prijaznega lastnika imajo, tako da se bo zihr dalo kj zmenit za kakšen popust, če bomo abonenti tam vsako nedeljo ;)
Tudi Arena mogoče ne bi bila slaba ideja... pa poleg prigrizkov lahko še kakšno rundo bowlinga kdaj udarimo :mljask
Se mi zdi, da bodo ljudje tudi veliko raje prihajali redno na srečanja, če bo možnost še česa, razen kofetkanja ;)
Za to sem pa jest čisto za
*Joda, na rotarja kar pozab, v nedeljo samo do 20h delajo.
Hay!
lp
joda
Schnitzer
22.6.2007, 14:37
No sej...do nouga leta se bo že zbrau en lokal...do takrat bom pa kr doma na vrtu u brunarci kokakolo piu...
...fantje...ne zgubit upanja...pravjo: "kdor išče, ta najde" :-)
No sej...do nouga leta se bo že zbrau en lokal...do takrat bom pa kr doma na vrtu u brunarci kokakolo piu...
...fantje...ne zgubit upanja...pravjo: "kdor išče, ta najde" :-)
Hay!
Bemti b..ga,da bom pogledal in vam prilimal ene 5 lokacij pol pa zberte tisto,ki mislite da je ok.:ok2
Čeprav bi jaz imel raje da bi se dobivali prej tako da bi lahko prišel z celo familly.
lp
joda
Joda ne se secirat, po 1 avtustu bo itak megla izginila iz lokalov in zrak se bo celo dalo dihat. :evil :-D
pol danes kje bo če bo sploh nedeljsko srečanje?
Zdravo
Kaj zdaj ni nobenga lokala? Zdej ko imam avto spet lahko uletim na kakšno :drink. Nekam malo je zanimanja za srečanja.
LP IZZY
Schnitzer
15.7.2007, 18:46
Jest bom u Maku...v Podutiku:beer:ok2:drink:ok
Jza sem povedal ze 100 x : meni je vseeno, kje se dobivamo. Predlagal sem IVI, ker se z lastnico in obema hcerama poznamo. Ker je bilo zanimanje z njihoive strani, ker so cene kulturne (ce se iz LJ pripeljete imate ze pri drugi kavi poracunan bencin v obe strani), pa se malo blizje je Zasavju, da se lahko se kdo pripelje. Niso vsi v LJ doma, ki bi hodili na pijaco. Jaz sem prisel iz Litije nickolikokrat v BTC v nedeljo samo na eno belo kavo....pa na srecanje:okPri IVI smo se prvic, kar se dobivamo, lahko malo o ceni pogovarjal, pa se narezki in piskoti so bili...
Ce IVI ni vec aktualna povejte, pa se zmenite kje je se kaka ugodna varianta.
Živjo
E1000, Gaga, Eddy in jest se dobimo ob nedeljah po 21. uri v Siesti na Brnčičevi, ker smo bili ponavadi kar sami v Ivi baru.
Zadnje case me res ni bilo, ker se je delalo do 23h...:damnTelevizijci pac ne delamo, kot obicajni ljudje....:-D
ko sestavim kadetta prihajam kamorkoli,ker potem se mi bo spet dalo vozit,in vozit,in vozit...:-D
Martin ///M
1.8.2007, 00:28
no zdej pa lahko spet jaz na kako srecanje pridem:-D
Zdravo
Bil zadnjič v siesti SAM z Rokom( E30 ) in njegovo.
Martin zadnji čas da stari forumaši stopimo skupaj in ponovno organiziramo srečanja kot takrat z E30-kam. Sedaj lahko spet oba hodima na srečanje.:fight
LP IZZY:laugh
Alexzander
13.8.2007, 10:31
Ucer je blo fajn v Siesti,smehi na pouno.:cool
V nedeljo pri IVI - za spremembo (al je res predalec:damn) ali v Siesti :confused Da ne hodim okoli in vas iscem :blackeye
Austin Powers
29.8.2007, 22:33
V nedeljo pri IVI - za spremembo (al je res predalec:damn) ali v Siesti :confused Da ne hodim okoli in vas iscem :blackeye
Lahko pa ragtop spustiš pa se v Loko na kafe pripelješ. :)
LP
Austin
Austin Powers
29.8.2007, 22:35
Hay!
lp
joda
A ni tole na fotkah NONA (gostilna Pr'Noni - v pojasnilo vsem primorcem da ne bo kdo hud...:-D)?
LP
Austin
Mons je po novem odprt do 23h.
Lahko pa ragtop spustiš pa se v Loko na kafe pripelješ. :)
LP
Austin
Škofjo?
Jep, Škofjo loko :ok To nedeljo na loškem gradu ob 17h
Res bi se lahko dobili po dovgem času. :beer
No dejmo se javit jzt pridem. :ok
Kamorkoli lahko tudi ivi bar samo da nas bo nekaj. :ok
Jah :fight:damn:napakajaz bom spet do 21h v sluzbi......potem pa lahko tud v Loko na kofe!
Kar predlagajte od kod vas bo vec, pa je :ok
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.