Ogled polne verzije : Mini One
Pozna kod katerega od teh avtomobilov? To imata naknadno pobarvano streho ne? Ker kolikor vem pri One to ni mozno kot dodatna oprema.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1247164
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1266349
Hvala za odgovore :)
Tistega z angleško zastavo sem ene parkrat videl v marini portorož, vozila ga je pa ena mami z otroki.
Lp
Zal nobenega ne poznam.
Ja, bela streha ter vzvratna ogledala ni bilo možno naročiti pro ONE-u. Za ogledala se da pokrove naročit, streho je pa potrebno barvat...
Ma pa un z angleško zastavo še zadnji spojler od S-a ter bele stranske žmigavce in krom blendo od S-a.
Bod pa pozoren pri nakupu ker okol 90 k km je tavelk servis za nardit...
Lp
streho je pa potrebno barvat...
Obstajajo tudi folije ampak je vprašanje kako v živo izgleda...
V Nemčiji se ful poslužujejo poleplanja in baje tok dobro nardijo, da se niti mal ne vidi, da je polepljeno.
Lp
Kako so pa kaj zanesljivi tile Miniji. Kolikor sem bral po forumu malo j... električna stekla? Kolk je kaj poraba pri tak ne prevec tezki nogi? Kolk stane vzdrzevanje takega avta letno?
LP
Fisherju Cooper S kuri 4,8.:-D
Stekla res včasih nagajajo ampak obstaja metoda kako popravit (pri meni ne za dolgo). Servo pumpa je lahko potencialno visok strošek, pa še kaj bi se našlo.
Zavarovanje je pac tok, kukr mas kw, tuki si poglej na AMZS.. 66/85kw
Strosek gum je zopet odvisen od dimenzije 175/65/15, 195/55/16, 205/45/17...
Servisi so prvi na 15 k km, pol na vsakih 25 k km. Na 90 k km je tavelik servis (jermena), ostalo je vecinoma le menjava olja in filtrov, na najvec 3 leta tudi yavorne tekocine. Neki lahko prsparas sam, ce menjas zracni pa mikrofilter...
Kok so zavorne ploscice pa diski ne vem, ker sam tega se nisem menjal (mam 50 k km), lahko pa poklices na AA. Zarnice ne crkujejo pogosto, na brisalcih menjal le gumice...
Stroski bencina so odvisni od nacina voznje, pod 6l na relacijo ga bos spravil le ce vozis s hitrostjo okoli 90. Mestna voznja pribliza porabo 9im litrom, prav tako tiscanje okoli 160 kmh (ker mini nima ravno najboljsega zracnega upora) ter kratke voznje. Racunaj na 7,5 do 8,5. ONE in Cooper imata zelo podobno porabo.
Kar se pa okavar tice je pa odvisno od avta do avta, meni osebno elektronika se ni ponagajala, ene parkrat mi kaksen dan ni deloval le kazalec za gorivo.
LP
Na 90 k km je tavelik servis (jermena),
:funnypost
:laugh :laugh :crazy :laugh
Sm lahko zraven, ko bos to menjal? :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
Bavaria fan
6.2.2007, 09:55
Fisherju Cooper S kuri 4,8.:-D
:wtf Resno? :izbuljenpogled Al 4,8 na 50km?
Res res. :-D
KMT power rula. :)
Drugace s stroski je pa tko....relativno in predvsem odvisno od voznje.
Recimo nekaterim zdrzijo gume 50 000 km drugim taiste gume 5000 km. :)
Nekateri pri 100.000 km se niso menjali zavornih ploscic, spet drugi so ze na tretjem kompletu diskov in 15 tem ploscic. :crazy :-D
Drgac pa samo vzdrzevanje (redni servisi) niso pretirano dragi.
4,5 l olja, oljni filter ter zracni filter ter po potrebi se mikrofilter.
Nekaj stvari za preverit in to je to.
Z zavorno tekocino je tako kot pri vseh avtih. Ce se imas rad jo menjas, drugace se nekateri voziju tudi 15+ let z eno. :evillaugh
Poraba pa je precej odvisna od voznje. Tezko karkoli rect.
Kot so rekli,menjava servo motorja zna biti draga. Ampak to lahko resis pri KMT ju za razumljivo ceno pa se na zalogi ga imajo. :)
Etc....
LP
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.