Ogled polne verzije : Pika v avtarju
matej_530d
4.2.2007, 14:03
zanima me kaj pomeni tale pika v avatarju
http://shrani.si/files/neimenovansij9.jpg
Pojdi z miško na njo in si preberi. :ok2
Očitno si bil poreden. :)
pa dobro bi blo , če bi bla kje legenda.........al pa ne znam najt
Ikonce kažejo ugleda uporabnika. Uporabniki lahko ocenjujejo objave drug drugega - pozitivno ali negativno in tako se pridobiva in izgublja točke ugleda. Pozitivno število točk je zelena ikonca, siva pomeni 0 točk, rdeča pa negativno število točk.
Prikaz lahko uredite v Nadzorni plošči pod Uredi možnosti, nato pa 2. opcija z vrha. Pri tej opciji vam piše tudi število točk ugleda, ki jih imate. Če jo omogočite, se vam bodo na glavni strani nadzorne plošče prikazovali komentarji drugih na vaša sporočila.
Zadeve še nisem stestiral, tako da ne vem kako točno deluje. Bi prosil, če mi kdo za test oceni sporočilo, da vidim kako to deluje. Lahko pozitivno ali negativno. :P
Evo, sem ocenil tomzl. :laugh
Pomoje rabiš več ocen.
Sm dodal tut jz oceno, da vidmo kok točk rabiš, ker pikca je še vedno siva:-D
Zgleda, da mora admin dat oceno, da zadeva "ozeleni" ... :-D
Zgleda, da mora admin dat oceno, da zadeva "ozeleni" ... :-D
Oziroma je s tvojo oceno, dobil zadostno število točk, da postane zelena :ok2
Btw, a ni nikjer kšna legenda kok točk je potrebno za dosežt eno, dve, tri... zelene pike?
Aja pa še neki, opažam, da imajo nekateri novi uporabniki z niti 10 postov zeleno piko, medtem ko imajo kakšni "stari mački" še vedno sivo piko, kjer piše ....has an unknown quantity... :wtf
Ne vem kako lahko ima uporabnik z vsega 3 posti zeleno piko, drugi pa še vedno sivo?
A je to kakšna sistemska napaka al kaj?
A hočeš rdečo piko? :evillaugh
A hočeš rdečo piko? :evillaugh
Ma karkoli sam, da ni siva k je tko grda:laugh
I like colors :jezk
Evo prilagam še "dokazni material". Zelena pika in samo en (1) post (http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=24649)
kuverta dela svoje :hihi :hihi :hihi :peace
Bavaria fan
6.2.2007, 18:01
Ma karkoli sam, da ni siva k je tko grda:laugh
I like colors :jezk
Evo prilagam še "dokazni material". Zelena pika in samo en (1) post (http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=24649)
@fastfury še en: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=24674 :evillaugh
Dark Funeral
6.2.2007, 20:39
ja dvomim da bo dolgo trajalo razen če se tu konča in nič več ne objavijo.
jaz bi hotu črno, črna je tudi moja glasba večinoma :metalc
LP
men pa še zmeraj nič jasno glede te pike:crazy
matej_530d
6.2.2007, 21:24
men pa še zmeraj nič jasno glede te pike:crazy
jaz si predstavljam tako:
uporabniki ocenjujejo tvoje poste in stanje je sledeče
rdeča pika - negativna ocena
siva pika - neocenjen
zelena pika - pozitivna ocena
jaz si predstavljam tako:
uporabniki ocenjujejo tvoje poste in stanje je sledeče
rdeča pika - negativna ocena
siva pika - neocenjen
zelena pika - pozitivna ocena
to že
samo kako in kje , kje vidiš komentarje , jih dodajaš , kje to aktiviraš , kje oceniš posameznika........
sem gledal v nadzurni plošči , pa sem se zgubil:crazy
sem bil v "uredi možnosti " in obklukal #2 , pa nix happened:evil
Klikni na ikono - tehtnico, ki jo vidiš v avatarju spodaj...
Klikni na ikono - tehtnico, ki jo vidiš v avatarju spodaj...
ahaaaaaaaa !:-D
Hej... ozelenel sem! :ok2
Hej... ozelenel sem! :ok2
pajade:ok2
zgleda , da je zelena barva nalezljiva :laugh
Barabe, goljufate! :batine :laugh
Dark Funeral
6.2.2007, 23:41
jst pa nisem črn :-D
zelen tudi ne in rdeč tudi ne tako da sem vseeno vesel saj najbližja barva moji najljubši(črna v resnici sploh ni barva ) barvi :-D
sta zelena ja :)
PS: moreda boste imeli srečo in bo tudi uporabnik dal vam tako oceno ;)
LP
I see green, green, green, green everywhere:hipi
a lahko ti oz. tisti katerega si ocenil vidi kdo je bil? dobro bi bilo, da bi se videlo, zraven pa pripisal komentar (nujno) da bi vedel kaj je krivo za slabo oz. dobro mnenje.:ok
a lahko ti oz. tisti katerega si ocenil vidi kdo je bil? dobro bi bilo, da bi se videlo, zraven pa pripisal komentar (nujno) da bi vedel kaj je krivo za slabo oz. dobro mnenje.:ok
podpišem se pod to :)
Dark Funeral
8.2.2007, 21:07
ja kje si moj prijatel metalski i wanna be green to :ok2
LP
mislim da tale zelena, rdeča oziroma siva pika nima pomena, če se ocenjuje kar tako. Pozeleneti bi moral šele po recimo 10ih + oziroma pordečiti po 10 - , ker šele potem bi se lahko videlo kater uporabnik nabija v prazno in kdo se trudi. Toliko z moje strani :ok
Dark Funeral
8.2.2007, 21:34
evo pa si green :laugh
:ok2
Jaz bi bil tud zelen :laugh:laugh
kian_alvane
9.2.2007, 06:38
mislim da tale zelena, rdeča oziroma siva pika nima pomena, če se ocenjuje kar tako. Pozeleneti bi moral šele po recimo 10ih + oziroma pordečiti po 10 - , ker šele potem bi se lahko videlo kater uporabnik nabija v prazno in kdo se trudi. Toliko z moje strani :ok
podpis :ok
lahko bi bilo tako da imaš za prvih 10 + točk eno zeleno piko, za 100 + točk dve zeleni, za 1000 + točk tri in tako dalje ... isto za negativne ocene.
lahko bi bilo tako da imaš za prvih 10 + točk eno zeleno piko, za 100 + točk dve zeleni, za 1000 + točk tri in tako dalje ... isto za negativne ocene.
He, he ta je mal huda. Še tisoč postov ne napišeš kar tako kaj šele, da bo folk tisoč krat pozitivno ocenil tvoje poste :laugh
še malo popravka na moj predlog. Mejo za zeleno piko bi malo dvignil ali pustil enako in potem za rdečo spustil na 5, da se hitreje najde uporabnika s slabšimi izjavami :fight
He, he ta je mal huda. Še tisoč postov ne napišeš kar tako kaj šele, da bo folk tisoč krat pozitivno ocenil tvoje poste :laugh
saj načeloma bi lahko tud kak drug sistem uzel.
recimo za vsakih 50 točk ena pika (rdeča za neg, zelena za poz)
glavna ideja je bila, da če imaš več glasov imaš tudi več pik.
saj načeloma bi lahko tud kak drug sistem uzel.
recimo za vsakih 50 točk ena pika (rdeča za neg, zelena za poz)
glavna ideja je bila, da če imaš več glasov imaš tudi več pik.
Sej po moje, da tudi je tko zrihtano :)
Če se malce poglobite... rdeča ali zelena pika ima več statusov, ki se spreminjajo glede na število glasov... (sprehodite se z miško po pikah in vam bo jasno).
Jaz sem opazil razliko samo pri rdečih pikah! Pri zelenih mi kaže vse enako:confused
še en hrošček, starim uporabnikom piše xy is an unknown quantity at this point
novim uporabnikom pa xy is on a distinguished road
a boš to tut odpravu Tomzl :ok2
a na to temo si pozabil Tomzl :ok2
Pri Iztoku je naziv za dve zeleni piki spet v ang. jeziku... :)
jaz še zaj nisem skapiral kako to vključiti? Druga možnost pod "uredi možnosti" je vCard
Dark Funeral
19.8.2007, 22:43
jaz še zaj nisem skapiral kako to vključiti? Druga možnost pod "uredi možnosti" je vCard
:confused to uklučijo drugi ko ti dajo pozitiv ali negativ oceno, ti nimaš kaj uključeit, zdej si recimo zelen :ok2
aja tak je to...
najlepše hvala
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.