Ogled polne verzije : Avtomatski logout...
Ne vem, a se se komu zgodi, da enostavno med pregledovanjem foruma naenkrat nisem vec logiran...:wtf Razumem, da po dolocenem casu neaktivnosti te pac skensla, ampak me je pa kar *puf* med gledanjem tem... to se mi je zgodilo ze parkrat...:mad
Meni se to dogaja kar pogosto zadnje čase, recimo mesec dni? Ko pišem odgovor v kakšni temi me vrže ven, ali pa recimo, grem na privatna sporočila, prebiram, in ko hočem odgovoriti sem že odjavljen. :confused
Kateri brskalnik uporabljata in ali imata označeno stalno prijavo?
Imam IE, prijavljam pa se manualno :ok
Post od M powerja je že dokaj star, verjetno nima več teh težav. :-D
Uporabljas Opero pa nimas teh problemov. :ok2
Nisem sploh gledal datumov, tisto je bilo verjetno še od prehoda na novi forum.
Če se manualno prijavljaš, bi znal biti problem obdobje, koliko časa te forum beleži kot prijavljenega. Seja traja 15 minut, potem pa te forum smatra za neaktivnega. To bi pojasnilo, če npr. dolgo pišeš kak odgovor in se 15 min ne povežeš s forumom. V primerih, ko je ta čas krajši, je pa težko rečt, kaj bi bilo krivo. Poskusi pobrisat cookie-je, to ponavadi reši problem. :)
Ne nimam vec teh tezav... drugace bi se kaj tezil... :-D
Uporabljam pa firefoxa in imam nastavljeno, da se ob zaprtju brskalnika avt. pobrise "private data"... works like charm... :)
Sem pojed... pobrisal piškotke, bomo videli kaj bo. :ok
Sem pojed... pobrisal piškotke, bomo videli kaj bo. :ok
Preverjeno te forum odlogira, če si 15 minut neaktiven. Lahko imaš odprt forum v brskalniku, ampak če 15 minut ni povezave med tvojim računalnikom in forumom, te odlogira. To je pravilno delovanje in se ga lahko spremeni samo če označiš stalno prijavo.
Če te je odlogiralo, ko vmes ni preteklo 15 minut od zadnje aktivnosti, potem je problem nekje drugje.
Saj v tem je hec, ker me vrže ven po zelo kratkem času - tudi po dveh minutah (pišem odgovor, hočem oddati in že ne gre).
Danes je bilo v redu, očitno je pomagalo brisanje... :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.