Ogled polne verzije : K: Macesnove "štuke"
Kupim 3 kolikortoliko suhe macesnove "štuke" (ne spomnim se, kako se temu sploh reče po slovensko), debeline 80mm, dolžina naj bi bila cca 4m, ni pa nujno.
monacoo@gmail.com
041647287
bi prej rekel da noben ne razume besede "štuke" :-D
Ja kako se pa potem temu reče? Imaš deblo, ki ga odrežeš na dolžino 4m. Potem pa deblo razrežeš na "deske". Toda to niso deske, saj so deske debele okrog cole (inča), tukaj gre pa za debeline 50 pa do 100mm.
Torej potrebujem 8cm debele masesnove deske :)
hehe , reče se fostn (5cm) , brüne (10cm -->) :-D
no sedaj saj vem o čem se pogovarjamo, pa verjetno še kdo :-D . Boš lažje našel da si ljudje sploh predstavljajo kaj iščeš :jezk
Kupim 3 kolikortoliko suhe macesnove "štuke" (ne spomnim se, kako se temu sploh reče po slovensko), debeline 80mm, dolžina naj bi bila cca 4m, ni pa nujno.
monacoo@gmail.com
041647287
ena mera ti še manjka!!
80mmx___x4m.
mogoče imamo, moram povprašat/pogledat.
Eden je ziher....kaj pa ponudba € :laugh
lp,metod
Metod: edina številka, ki je obvezna, je tistih 80mm. Ostalo pa odvisno od ponudbe ;)
Povej kaj imate, koliko so suhi in postavi ceno. Če bo primerna, pridem in odpeljem :ok Tudi če je samo eden, pa da ga je kolikortoliko skupaj, pridem ponj (če ne boš pretiraval s ceno ;) ).
Delam vrtno garnituro za na ranč. Nekaj mi jih je dal deda, ki so ostali še od gradnje hiše (bili cca 30 let na podstrešju), toda za noge mi še manjka.
No, jst sicer macesnovih nimam, sem pa hotel rečt samo to, da pr nas se temu reče "ploh", do pa debeline večina 5 ali 8 cm. :)
Metod: edina številka, ki je obvezna, je tistih 80mm. Ostalo pa odvisno od ponudbe ;)
Povej kaj imate, koliko so suhi in postavi ceno. Če bo primerna, pridem in odpeljem :ok Tudi če je samo eden, pa da ga je kolikortoliko skupaj, pridem ponj (če ne boš pretiraval s ceno ;) ).
Delam vrtno garnituro za na ranč. Nekaj mi jih je dal deda, ki so ostali še od gradnje hiše (bili cca 30 let na podstrešju), toda za noge mi še manjka.
bom povprašal pa ti sporočim...kolikor se spomnim je res suh...min. 10let pod streho (v žagi). Kaj pa če je debel 100mm ??
lp,m
Ga bomo pa pohoblali :)
eh tej pa tk ni tak problem :cool ti povem ...
lp,metod
ajaj ..nič ne bo z macesnovimi štuki....sva pogledala in ugotovila, da so borovi.....macesnovih pa ni:jezk
lp,metod
Presneto. Potem pa nič. Pa sem se že veselil, da jih bom dobil kje blizu.
Ima kdo drug kaj?
Zadnjič sem sodelavcu omenil pa mi je rekel da bi jih mogoče en imel iz Tolstega vrha pri Ravnah na Koroškem kmetiji se reče Pri šteharniku LOJZ je pa gospodar nenajdem pa tel št v imeniku probaj najdit če pa neboš našel bom pa povprašal za tel oz za štuke če jih nebo imel lp
Agent 007
11.2.2007, 17:56
monacoo@gmail.com
041647287
Pojdi v Podgorje vprašat, tam ko je gostilna Rogina, je zraven žaga, pa ziher ma kaj takega.:ok2
Na Kokrici pri Kranju je žaga Švelc... imajo vse živo, če nimajo pa zrihtajo :cool
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.